Προκαλουν τα αντικαταθλιπτικα καρκινο στον εγγεφαλο ? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 65
    Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    περνώ CBD σε χαπάκια 300MG από φαρμακείο στο εξωτερικό..

στην χωρα μας έχουμε κάποια eshop που φέρνουνε cbd σε σταγόνες αλλα και σε τσίχλες μέχρι 150mg επιτρέπουνε νομίζω...
    Για πες άλλες εντυπωσεις για αυτο και τι τιμές παίζουν;
    Είχα διαβάσει πολύ παλια΄γιαυτό όταν έψαχνα θεραπείες για νυσταγμό και είχα πέσει πάνω του...
    Νομίζω οι τιμές ήταν υψηλές..

Senior Member
    Quote Originally Posted by panagiwtis23 View Post
    Για πες άλλες εντυπωσεις για αυτο και τι τιμές παίζουν;
    Είχα διαβάσει πολύ παλια΄γιαυτό όταν έψαχνα θεραπείες για νυσταγμό και είχα πέσει πάνω του...
    Νομίζω οι τιμές ήταν υψηλές..
    για τα χαπάκια cbd που περνώ εγώ τα οποια δεν υπάρχουνε ελλάδα... το κάθε πακέτο έχει 30 χάπια των 300mg και έχει 35.90

έχει βελτιωθεί η ζωή μου και είμαι πιο καλά από πριν... νομίζω δεν χρειάζεται να πω πολλά..

εδώ στην ελλάδα θα βρείς τα παρακάτω προϊόντα νόμιμα φυσικά η τιμές είναι πολύ υψηλές αλλα ρίξε μια ματια..

https://hempoilshop.gr/

Senior Member
    Πανάκριβα...
    Τουλάχιστον η δόση είναι 1 τη ημέρα ή θέλει πολλά;

Senior Member
    Πανάκριβα...
    Τουλάχιστον η δόση είναι 1 τη ημέρα ή θέλει πολλά;
    εγώ 1 την ημερα περνώ...! 10mg την ημερα βγαίνει η δόση... αν και αγοράζω και CBD για το ηλεκτρονικό τσιγάρο για να ατμίζω...

Junior Member
    Όλο λέω θα το κάνω και όλο βαριέμαι...
    αδερφε κανε μπας και γλυτωσουμε με φυτικα, εγω προσωπικα εχω αγχος και κρισεις πανικου

Senior Member
    Παιδιά μέχρι να το κάνω (γιατί και εγώ δεν είμαι στα καλύτερα μου) ότι θέλετε με ρωτάτε.
    Δεν το παίζω ειδικός και ΔΕΝ είμαι.
    Απλά επειδή κουβαλάω πολλά προβλήματα και είχα μια αντιπάθεια για τα χημικά (και ας κουμπωνω σίπραλεξ) διάβαζα και διαβάζω ακόμα βιβλία-άρθρα-reviews συμπληρωμάτων...

Αν θέλει ας ανοίξει κάποιος ένα θέμα αν και νομίζω κάπου ήδη υπάρχει τέτοιο να γράψει ο καθένας τι δοκίμασε-δοκιμάζει και εμπειρίες-απόψεις :-)

Senior Member
    Ανοίγω εγώ αλλά γράψε τι ξέρεις βοηθάνε πολύ αυτά που ξέρεις
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Τα κρουσματα καρκινου εχουν 5πλασιαστει τα 20τελευταια χρονια , εξ αιτιας της ατμοσφαιρικης μολυνσης , στα φαρμακα θα κολλησουμε τωρα ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τα κρουσματα καρκινου εχουν 5πλασιαστει τα 20τελευταια χρονια , εξ αιτιας της ατμοσφαιρικης μολυνσης , στα φαρμακα θα κολλησουμε τωρα ?
    συμφωνω απολυτα...στην τελικη ολοι απο κατι θα παμε..

Junior Member
    Γνωστος μου πεθανε στα 26 του απο καρκινο στον εγκεφαλλο. επερνε αντικαταθλιπτικα. τυχαιο ?

εγω χρειαζομαι κατι μονο για αγχος και περνω ποσα χρονια τα καρκινογονα βρωμοχαπια.
    πρεπει να βρουμε κατι ασφαλες γιατι οι φαρμακευτικες κρυβουν πολλα , ολα στον βωμο του κερδους

Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelos86 View Post
    Γνωστος μου πεθανε στα 26 του απο καρκινο στον εγκεφαλλο. επερνε αντικαταθλιπτικα. τυχαιο ?

εγω χρειαζομαι κατι μονο για αγχος και περνω ποσα χρονια τα καρκινογονα βρωμοχαπια.
    πρεπει να βρουμε κατι ασφαλες γιατι οι φαρμακευτικες κρυβουν πολλα , ολα στον βωμο του κερδους
    Αγγελε το λεω και αυτο ! Αλλα μια ζωη με χαπακια δεν ξερω και αν θα την αντεξω θα θελα να μαι σαν τις κοπελες που βλεπω στον δρομο , στην τριχα στολισμενες με τα αγορια τους την δουλεια τους, την ζωη τους και μεις κανουμε συλλογη απο χαπακια και διαγνωσεις ποσο αδικη η ζωη τελικα....

Senior Member

φυσικά και είναι φιλε μου κάτι εντελώς τυχαίο...! δεν μπορεί σε καμια περίπτωση να οφείλεται ο θάνατος από τα αντικαταθλιπτικά χάπια... ποσο μάλλον να προκαλέσουνε εγκεφαλικό όγκο... ίσος ο φίλος είχε θέμα από παλιότερα και δεν το είχε κοιτάξει..

μην διαβάζετε χαζές έρευνες που γράφουνε ένα σωρό χαζομάρες...

εγώ εδώ και μέρες τώρα έχω παρα πολύ έντονη ναυτία νιώθω την αίσθηση συνεχόμενα να κουνιέμαι και αστάθεια σε σημείο που δεν παλεύετε άλλο η κατάσταση.... ψάχνοντας στο internet είδα ότι είναι συμτώματα και στον όγκο εγκεφαλου... τώρα πρέπει να τρέμω δηλαδή... δεν φτάνει αυτο... έχω και σπασμούς και τρέμει το κεφάλι μου... άρα ναι έχω εγκεφαλικό όγκο είμαι σίγουρος...!!! ειλικρινά γιατί όλα αυτά τα συμτώματα να μην είναι από άγχος? γιατί να σκέφτομαι τα χειρότερα και να αρρωσταίνω κάθε φορα?

στο νοσοκομείο όμως δεν θα πάω... θα το παλέψω όσο και να με βασανίζει...!!!

Senior Member

Θυμάσαι τι ακριβώς έπαιρνε;
    Έγινε επισήμως σύνδεση αντικαταθληπτικού με τον καρκίνο στον εγκέφαλο;;;

Ότι οι φαρμακευτικές κρύβουν πολλά είναι τεράστια αλήθεια...
    Εδώ το σεροξάτ έχει φάει τις μυνήσεις της ζωής του γιατί είναι ακραία εθιστικό αλλά δεν το αναφέρει.

Επίσης το ladose (prozac) είναι πρώτο στα top10 των φαρμάκων που 10πλασιάζουν τα κρούσματα επιθετικότητας.
    Το ίδιο και το effexor(2η θέση)...

Ενώ το wellbutrin που λανσάρεται ως αντικαταθληπτικό στην ουσία δεν αγγίζει καν την σεροτονίνη...

Και προσπαθώ να παραλέιψω την νοητική έκπτωση που φέρνουν όλα τα ψυχοφάρμακα και ακόμα παλεύω με αυτήν με ginkgo biloba και άλλα φάρμακα νευροπροστατευτικά και βοηθητικά της μνήμης χωρίς να έχω την μνήμη που είχα προ ssri s...

Βέβαια ζω...
    Δεν έχω αυτοκτονικότητα...
    Είμαι αρκετά πιο λειτουργικός...
    Έχω αρκετά πιο πλούσια ζωή...

Όλα στη ζυγαριά λοιπόν και για να εξακολουθώ να τα παίρνω τα έχω ζυγίσει καλά...

Senior Member
    ρε συ...ποια επιθετικοτητα?εγω παιρνω λαντοζ τοσα χρονια κ δεν εχω καν θυμο μεσα μου...
    κ αν νευριασω απλα κλαιω κ το λεω..νταξ..μη τα βαζουμε ολα στο ιδιο σακι.
    πιστευω οτι εχει να κανει εντελως με το θεμα "οργανισμος" ..καλο ειναι να μην παιρνεις τιποτα...αλλα κ τι να κανεις αν εισαι μεσα στο μαυρο χαλι? να περιμενεις να περασει απο μονο του???
    η να αυτοκτονησεις? τι αλλο μπορεις να κανεις?
    οκ να κανεις ψυχοθεραπεια..αλλα τι χαζεμα θα εχεις αν δεν παρεις φαρμακο?
    αν το παμε ετσι ολα τα φαρμακα κανουν κακο...δεν υπαρχει κανενα αθωο...τι λεμε τωρα..εδω ουτε οι τοματες που τρωμε ειναι αθωες...
    κ αυτο που λες για την μνημη..ισα ισα .ε.γω οταν ειμαι σε στρες κ καταθλιψη εχω εκπτωση σε ολες τις νοητικες λειτουργειες..οταν παιρνω λαντοζ κ με πιανει εχω τρομερη ποιοτητα μνημης κ γενικα νοητικων λειτουργιων.

Senior Member
    Εγω βλεπω νοητικη βραδυτητα γενικα
    Εννοειται κ το αγχος φερνει προβληματα μνημης

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast