Results 16 to 30 of 106
Thread: Κοινωνικη δικτύωση
-
24-12-2016, 23:25 #16
Η απαντηση σε αυτο ειναι το να εισαι προσαρμοστικος. Κοινωνικος χαμαιλεοντας, να το πω χοντρα. Team player, κομψα.
Δηλαδη, με τον κουλτουριαρη εισαι κουλτουριαρα. Με τον ροκα, εισαι ροκ. Με τα αλανια, εισαι αλανι κι εσυ. Με τα φυτα, φυτο κι εσυ. Με αυτον που καταλαβαινει απο χιουμορ, εχεις χιουμορ. Με τον σοβαροτατο, εισαι σοβαροτατη επισης κλπ κλπ κλπ.
Σκεψου πχ οτι σε επικειμενες εκλογες βαζεις υποψηφιοτητα και θελεις να σε ψηφισουν. Φαντασου το. Για να σε ψηφισουν, τι προφιλ θα πλασαρες προς τα εξω? πως θα τους πλησιαζες? Σκεψου το!!! και προσπαθεις να πλησιασεις την εικονα σου στο προφιλ που θα φτιαξεις στο μυαλο σου.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
- 24-12-2016, 23:29 #17Miliva21Guest
Καλά δεν είναι κ δύσκολο αυτό π λες...γτ πάνω κάτω έτσι κανω..δεν δειχνω μίζερη ..πάντα είμαι με το χαμόγελο στο στόμα και πότε δεν έχω παραδεχτεί ότι δεν έχω πολλές παρεες κ φιλους....είμαι πλ περήφανη για να το διατυμπανιζω ακόμα και στη κολλητη μου δν τ έχω παραδεχτει ούτε καν το έχω συζητήσει αυτό ....πως να γινω μέλος σε παράταξη ?? Δεν έχω καμία σχέση με τα πολιτικά .....δεν ξέρω πως να μπω ? Πως γντ να γίνεις μέλος ?
24-12-2016, 23:31 #18Miliva21Guest
24-12-2016, 23:32 #19
////////////////////////////////////////////////////////////////
Last edited by αλεξανδρος_77; 24-12-2016 at 23:51.
24-12-2016, 23:44 #20Miliva21GuestΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ....ΕΙΜΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΕΣ ΕΝΩ ΌΛΟΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΞΕΡΟΥΝ....που ζω τέλος πάντων ?????? Τόσο κοινωνικά ανίκανη....καμιά σωτηρία ?
24-12-2016, 23:52 #21
Nα σου πω κατι?
Εγω ειμαι 36 και ακομα το ψαχνω αυτο που ρωτας, ειδικα για τις παρεες. Δεν αναφερομαι σε φιλιες...
Για την παραταξη που με ρωτας,κοβεις βολτες, βλεπεις ποια παραταξη εχει τον καλυτερο κοσμο για σενα, πας και μιλας. Δεν χρειαζεται να γραφτεις ή να πληρωσεις. Για κοινωνικοποιηση πας.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
24-12-2016, 23:53 #22
Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
25-12-2016, 00:01 #23Miliva21GuestΧαχαχ αλεξανδρε Εντάξει θα κάνω ρήμα ...θα κάνω ποιήματα με τις λέξεις...όντως αν πιάνει..Μετά θα κάνω ζογκλέρ ταχυδακτυλουργιες και στο τέλος θα μοιραζω και καραμελιτσες για να έρχονται να μου μιλάνε ....χαχα...πλακιτσα....σε ευχαριστώ πλ πάντως θα το δοκιμάσω αληθεια
25-12-2016, 00:05 #24Miliva21GuestΝαι έτσι όπως το λες κατάλαβα τι εννοείς....επδ βλέπω ότι μιλάς εκ πείρας φαίνεται να έχεις προβλημάτιστει σχετικά με αυτό το θέμα...έχεις περάσει κ εσύ παρόμοιες καταστάσεις ίδια συναισθήματα ...???για να με βοηθήσεις ...αν μπόρεσες τλκ να διαμορφώσεις καλύτερα τις συνθήκες...
25-12-2016, 00:54 #25
Παρα πολυ...
ναι εχω περασει μια απο τα ιδια! ναι μου πηρε χρονια να εμπεδωσω οτι για παρεες στο πανεπιστημιο μπαινεις σε ομαδες! οταν το καταλαβα, δουλευα με φουλ ωραριο και χρονος για παρεες, γιοκ.
Μετα μετακομισα επαρχια, και εκει να δεις τι ωραια κανεις παρεες για ενα ποτο, μια εξοδο, μια εκδρομη... οι περισσοτεροι ειναι ανεργοι... Προσπαθουσα μεχρι προτινος με λατιν και παρτυ, με αθλημα, με παραδοσιακους, γενικα τα εχω δοκιμασει ολα. Μπορει να βρω καποια παρεα, δεν μου κανει στην πορεια, τελος! Βρισκω καποια αλλη, και παει λεγοντας...
Επομενως, στην ερωτηση σου, οχι δεν μπορεσα...ακομα το ψαχνω...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
25-12-2016, 01:17 #26
Το μεγαλο "μυστικο" σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να εισαι ο εαυτος σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ όμως.Να πιστευεις σε όλα αυτά που λες πως εισαι.Λες πως εισαι ένα ευγενικο και καλοπροαιρετο ατομο.Εμφανισιμη και δεκτικη,σωστα?
Ένα τετοιο ατομο ΟΦΕΙΛΕΙ να μην αμφισβητει τετοια προτερήματα,γτ ξερει με ποσο αγωνα τα κατεκτησε και αρα ποσο σπανια είναι!
Εγω εγινα πολύ επιτυχημενη (τρομαρα μου) σε αυτό που σε απασχολει ,μονο όταν αποφασισα να πιστεψω σε αυτό που είμαι και να κανω υπομονή.
Δειξε αυτό που εισαι και φερσου στον διπλανο σου σαν είναι εσυ,σαν να τον ξερεις χρονια.Αυτο δειχνει ότι δεν εισαι αλιεν και ουτε εχεις 18 ποδια και 3 ματια ,ενώ οι αλλοι είναι κομπλε.
ΟΛΟΙ ακομα και οι πιο δυσκολοι ανθρωποι αναγνωρίζουμε τις αδυναμίες μας και στους αλλους και εκτιμάμε τους ανθρώπους που δεν ντρεπονται να πουν "εχω ξεμεινει ρε συ,εκανα λαλακιες και εμπιστευτηκα λαθος προσωπα,μου την σπαει απειρα αυτή η κατασταση"!
Σου προτείνω να το δοκιμασεις.Μη το κανεις με τον πρωτο τυχοντα,καντο με καποιον που σε εμπνει που σου βγαζει καλη καρδια και μου λες :):cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
25-12-2016, 02:10 #27
Όλα τα παιδιά που σου απάντησαν έχουν δίκιο και καλές ιδέες. Ωστόσο, θέλω να σε ρωτήσω αν ενδιαφέρεσαι να κάνεις παρέες γενικά ή φίλους..; ....Πιστεύω ότι η κάθε μία από τις δύο αυτές διαπροσωπικές σχέσεις θέλει διαφορετική προσέγγιση και απαιτεί άλλο υπάβθρο. Θα μου απαντήσεις βέβαια, ότι οι φίλοι που εντέλει δενόμαστε μαζί τους προέρχονται από παρέες... Αλλά είναι βασικό να ξέρεις εσύ τι έχεις περισσότερο ανάγκη αυτή τη στιγμή.
25-12-2016, 11:12 #28Miliva21GuestΚαλά τα λες....Απλά βλέπω ότι ειδικά για να δημιουργήσειΣ παρέες δν νμζ ότι μετράνε τόσο τα προτερήματα μου σαν άνθρωπος....πάντα βγάζω το προφίλ της ευγενικής, καλοπροαιρετης και χαμογελαστής αφου αυτο ειμαι αλλά κανένας δεν συγκινήθηκε από αυτά για να του αρεσω κ να με βάλει σε παρεα...Μάλλον στην ακρη σε κάνουν....στις φιλίες όμως τις πραγματικές πιστεύω ναι ..Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου...αυτο π λες να συμπεριφερομαι σε κάποιον σαν να τον ξερω χρόνια είναι σωστό...Απλά αναρωτιέμαι πως μπορώ να το κάνω ακόμα κ σε κάποιον που απλως λέμε ένα ξερό Γειά...γτ οι περισσότεροι συμφοιτητές μου ένα Καλημέρα λέμε ...κ από κει και πέρα τπτ παραπανω που να μ δώσει το δικαίωμα να τους μιλάω σαν να τους ξέρω χρόνια.....
Σκέφτομαι πώς μπορεί να δείχνει η εικόνα μ προς τα έξω....μηπως επδ είμαι ανασφαλής και άμα δεν μ δείξει κ ο άλλος ότι με συμπαθεί με το να μ μιλήσει λίγο παραπάνω δεν πολύ πλησιαζω γτ νιώθω ότι είμαι αντιπαθητικη ...νομίζουν ότι είμαι απομακρη σοβαρή και σνομπ ? Δεδομένου ότι είμαι εμφανίσιμη κοπέλα κ ψηλή με επιβλητικό παρουσιαστικο μηπως τους τρομάζω ?
Αλλά από την άλλη...πόσο μπορει να φαίνεται σνομπ και ψυχρή μια κοπέλα που συνεχώς είναι χαμογελαστή και που τείνει να είναι ομιλιτικη και ευγενική με την πρώτη ευκαιρία που θα της δοθεί να μιλήσει σε καποιον.......μηπως δλδ με σνομπαρουν και αδιαφορούν επδ είμαι δεκτικη και δείχνω ότι θέλω να κάνω φιλους κ να συμμετεχω .....να φαίνομαι σαν το καημένο που προσπαθεί να συμμετέχει στη συζήτηση αλλά εμείς οι βολεμενοι σε παρεες το κοιτάμε αφυψηλου το "καημενο" και δεν του δίνουμε σημασια....?
Πραγματικά θα ήθελα πολύ κάποιος να με καθρεφτισει να δω ποια δείχνω ότι είμαι .....!!!!
25-12-2016, 11:23 #29Miliva21GuestΣωστή η ερώτηση σου ....καταρχάς αυτό π θ ήθελα είναι να νιώσω περισσότερη δικτυωμένη...ότι είμαι δλδ σε μια παρέα που με ξέρει ....που θα κάνουμε πραγματα..που θα γνωρίζω μέσα από αυτή νέο κόσμο...και Θ είναι το παρεακι ....φοιτητικά χρονια ειναι αυτα....δλδ δν έχω την ικανότητα τόσο να δικτυωνομαι να μπαίνω σε παρεες
Έπειτα ,επειδή είμαι άτομο που θέλει και να στόχευει όσο το δυνατό γίνεται στη δημιουργία πιο ουσιαστικων σχέσεων ...δεν θα με χάλαγε να γνωρίσω ένα ή το πολύ δύο ακόμα άτομα που θα είναι πιο κοντα σε μένα και θα μπορούμε να συζητήσουμε κ πιο προσωπικά πράγματα...έξαλλου οι καλοί φίλοι είναι λίγοι...δεδομένου ότι έχω και την φίλη μου από το σχολείο ..που αν έχω κάποιο πρόβλημα μπορώ να το συζητήσω μαζί της....
Για πες τι πρέπει να κάνω και για τα δύο....Καλά γ το δεύτερο έχω μια ιδέα γενικώς αλλά θ ήθελα ν ακούσω την άποψη σου
25-12-2016, 11:39 #30
Καλα ολα αυτα , δεν κανεις κατι λαθος , σου λειπει η εμπιστοσυνη στον εαυτο σου , αυτο συμπεραινω , και μαλλον , δεν εισαι επικοινωνιακη , αν ησουν , και πιστευες στον εαυτο σου , δεν θα προλαβαινες να κανεις παρεες ........βεβαια δεν σε ξερω , και υποθεσεις κανω , ολοι υποθεσεις κανουμε , αφου δεν γνωριζωμαστε ......