Results 76 to 90 of 106
Thread: Κοινωνικη δικτύωση
-
26-12-2016, 22:42 #76WhyAlwaysMe?Guest
- 26-12-2016, 22:44 #77
Μπορείς να πάρεις πράγματα από εδώ οπότε κάτσε να τα λέμε αυτό που λες ότι καταλαβαίνουν οι άλλοι ότι δεν έχεις παρέα μήπως οι κινήσεις είναι χωρίς αυτοπεποίθηση σπασμωδικες κινήσεις δηλαδή αν και στο είπανε μάλλον αυτό
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
26-12-2016, 22:52 #78
Αυτοι λοιπον δεν είναι καλη παρεα κανενος,ουτε του εαυτου τους!
Δεν σου χρειαζεται κατι τετοιο,μια τετοια συναναστροφή αρρωσταινει .Δεν σου κανει.Ψαξου αλλου. αν αυτό είναι μια πραγματικοτητα όμως κι όχι μια δικη σου φοβια!Θα πρεπει να φας τα μουτρα σου και καποιες φορες για να μαθεις να εκτιμάς σωστα τις καταστασεις.
Δεν εχεις εμπειριες όλα είναι εικασιες..
Η ζωη σε περιμενει ή θα την φοβάσαι ή θα μαθεις να χανεις για την κερδισεις!
Αυτά από εμενα καλη τυχη κοριτσι μου :):cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
26-12-2016, 23:25 #79Miliva21GuestΌχι απλά εικασίες κάνω....ρωτάω αν είναι σωστό να επιμένεις πολύ ή μέχρι πόσο και αν είναι αποτελεσματικο ...δεν μ έχει πει κτ κάνεις....Απλά σκέφτομαι ότι γενικώς έχω προσέξει ότι αυτοί που δεν ψάχνονται και δεν στέλνουν μνμ κ δεν τηλεφώνουν συχνά και είναι στο κόσμο τους είναι κ αυτοί τους οποίους οι υπόλοιποι "ψάχνουν συνεχώς " σε φάση ότι οι σνομπ εχουν πέραση ενώ αντίθετα αν προσπαθείς να γίνεις τσιμλουράκι σε από στρέφονται σαν αουτσάιντερ
26-12-2016, 23:27 #80
27-12-2016, 01:00 #81
27-12-2016, 01:42 #82
Aυτο που λες ειναι μεγαλη αληθεια!!! προφανως κατι κερδιζουν απο τους σνομπ.
Ολες οι απαντησεις των μελων εδω ειναι πολυ καλες για food for thought!!
Σκεψου ομως εσυ τι θελεις, φιλιες ή παρεες για χαβαλε ή παρεες για διχτυωση?? να το εξειδικευσουμε λιγο γιατι ειναι τελειως διαφορετικα.
Τις φιλιες τις ξερεις.
Παρεες για χαβαλε βρισκεις πανευκολα!
Παρεες για διχτυωση με βαση οσα εγραψα σε προηγουμενα ποστ. Μεσω ομαδων στις οποιες εχεις ρολο, δεν εισαι ουτε τουριστας ουτε απλος θεατης.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
27-12-2016, 02:51 #83
Μην βάζεις τον εαυτό σου στη θέση του "καημένου", σου το είπα και σε άλλο post. Δεν χρειάζεται να είσαι ρόλος, τον εαυτό σου χρειάζεσαι... ίσως στο πιο επικοινωνιακό του. Συμφώνω εν μέρει με τον elis, που σε ωθεί να δοκιμάσεις τις κοινωνικές σου δεξιότητες στο forum... όμως σκέψου, γιατί δεν θέλησες να μιλήσεις για το πρόβλημα σου στις φίλες σου και προτιμάς την δική μας άποψη... άλλωστε εμείς δεν σε γνωρίζουμε... (Το γράφω αυτό, όχι για να σε κρίνω, μόνο για να το σκεφτείς).
27-12-2016, 02:55 #84
Πέρα από την εργασία, δεν είχατε κάτι άλλο να σας φέρνει κοντά, απ' ότι κατάλαβα, οπότε νομίζω πως ήταν λογικό το να μην υπάρχει ουσιαστική συνέχεια σ' όλο αυτό.
Γενικά, ξεκινάμε με το ειλικρινές ενδιαφέρον προς τον άλλο, γίνεται η γνωριμία και αν υπάρχουν κάποια κοινά ενδιαφέροντα, τότε αυτή η γνωριμία μπορεί προχωρήσει ίσως σε φιλική σχέση.
27-12-2016, 03:38 #85
Σε ατομα που δεν ανταποδιδουν το κοβεις!
Εννοειται οτι βαζεις το μυαλο σου να δουλεψει, με διακριση και συνεση! Δε λεω να γινεις το προβατο που ακολουθει πιστα το κοπαδι.
Απο την εμπειρια μου, εμενα προσωπικα ποτε δεν μου εκατσε καλη παρεα απο τα διαβασματα και τη σχολη. Ηταν συγκεκριμενη η φυση της σχεσης, ειχαμε αγχος και κανεις δεν ηθελε το κατι παραπανω... ισως γιατι προτιμουσαν να ξεδινουν με ασχετες παρεες για να ξεφευγουν. Για αυτο και σου ειπα για ομαδες εκτος διαβασματων. Εκει δουλεψε το. Και παλι αποτελεσμα με 1-2 φορες δεν θα εχεις. Θα δοκιμασεις, θα αποτυχεις, ξανα παλι κλπ. Θελει χρονο ολο αυτο, δοκιμες του τυπου κοβω-ραβω, και χαλαρα...
Μιλαω παντα για τις παρεες για κοινωνικη διχτυωση και μονο.
Το σπιτι και την ταινια μπορεις να χρησιμοποιησεις πχ 1 φορα στα γενεθλια σου και να κοψεις κινηση και ανθρωπους. Δεν λεω καθε μερα ή καθε μηνα. Μια φορα θα το κανεις για να δεις τι ψαρια θα πιασεις...και μετα αναλογως.
Και ναι, μετραει το πως πλασαρεις την εικονα σου, ποσο απελευθερωμενη δειχνεις, τι ζωη πουλας μουρη οτι κανεις κλπ.
Για αρχη φτιαξε ενα ωραιο προφιλ στο φβ/instagram, με ωραιες φωτος σου, βαλε και δραστηριοτητες που υποτιθεται οτι κανεις. Και οταν σε ενδιαφερουν ατομα απο συγκεκριμενες παρεες θα βρισκεις ενα κοινο ενδιαφερον και θα τους προσεγγιζεις. Αθωα, χαλαρα και ομορφα.
Για τα κομματικα που ειπα πιο πανω, στην ηλικια σας παιδια ελεγα οτι λεγατε και εσεις. Ε τωρα στην ηλικια μου βλεπω ποσο λαθος εκανα τοτε...Δεν το καταλαβαινετε τωρα, δεν το υποπτευεστε καν, (αν και εχει βαση το σκεπτικο σας και το συμμεριζομαι ως ενα βαθμο) ΑΛΛΑ μετα οταν θα βρειτε μια δουλεια, ολοι μα ολοι θα ειναι διχτυωμενοι σε ενα συλλογο, μια ενωση, ενα κομμα. Ειναι μονοδρομος το κομματικο απο ενα σημειο και μετα, αλλιως μενεις στην απεξω, απομονωμενος και στο περιθωριο.
Και το λεω εγω που δεν πηγα ουτε μια φορα στα τοσα χρονια σπουδων να ψηφισω σε φοιτητικες εκλογες γιατι το θεωρουσα χασιμο χρονου...Δε λεω να κολλας αφισσες και να καταληξεις τσιρακι. Λεω να δωσεις μια παρουσια του τυπου <<γεια σας, ειμαι και εγω εδω!>>
να πηγαινεις στα παρτυ τους, στις εκδηλωσεις τους. Εκει να δεις τι διχτυωση θα κανεις! και αναλογα με το κομμα που θα διαλεξεις, διαλεγεις και lifestyle (αυτο προσεξε το!).Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
27-12-2016, 03:49 #86
Δηλαδη να παζεις ρολο και να λες οτι εχεις φιλες? Για ποιο λογο? Θα μου πεις αλλο φιλια, άλλο παρεα αλλα τι να την κανεις και μια παρεα, αν παιζεις ρολο? Μα καις και το χαρτι να εξελιχθει σε μια φιλια....εγω το χω ζησει αυτο, δυο φορες και προσωπικα ειπα την αληθεια....δηλαδη να λεμε ψεμματα?? Τι να πεις με αυτη την κοινωνια! Υστερα αν ξερεις οτι θα φας απορριψη η χλευασμο για αυτο το λογο γιατι να τους ηθελες και για παρεα στη τελικη? Καλυτερα μονη σου, παρα να χεις ενα καρο ηλιθιους για παρεα....θα μου πεις, για να γνωρισεις μεσω αυτων αλλα ατομα, παντου δλδ και απο την μερια σου το συμφερον? Και γιατι να μην ειναι το απλο πραγμα, θελω την παρεα σου θελεις την δικη μου? Μονο πρεπει να παιζεις ρολους και να εισαι ο μιστερ κοινωνικος να πλασαρεις τον ευατό σου κλπ για να χεις μια παρεα.? Κατουρησες μηπως στο πηγαδι? Αναφερομαι στην κοινωνια γενικα, οχι σε σενα.....
Μiliva σε ατομα που σου πανε να γινεσαι τσιμπουρι...να εισαι σιγουρη , οτι ο αλλος δεν θελει....οταν σιγουρευτεις οτι καποιος μπορει να μην θελει, πας παρακατω.....σε αλλα ατομα....αλλα μην τους αφηνεις απο περηφανια, αυτο με το τσιμπουρι το χω και εγω, σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο και με καψε.....ετσι και αλλιως αν καποιος σκεφτει κοιτα ενα τσιμπουρι, επειδη του προτεινες και δυο καφεδες, τι θα χει να σου προσφερει αυτος? Φιλια?παρεα? Τιποτα λεω γω.....τι ειχες τι εχασες..
27-12-2016, 11:28 #87
To ξαναλεω.... αλλο γνωριζω κοσμο για χαβαλε και αλλο για διχτυωση! Η φιλια ειναι αλλο κεφαλαιο!!
Η διχτυωση ειναι αλλο πραγμα, ισως στη φαση σπουδων που ειστε να μην το καταλαβαινετε, αλλα οταν βγειτε μετα στην αγορα εργασιας, τοτε θα καταλαβετε τι σημαινει να εχω 5-6 καλες γνωριμιες, οσο αχρηστοι κι αν ειναι σαν χαρακτηρες. Να με καλεσουν σε μια εκδηλωση, να παω σε ενα συνεδριο και να μην ειμαι ο τουριστας κλπ. Στην κοινωνια που ζουμε, η εικονα και το πλασαρισμα μετραει. Ξερετε ποσοι ικανοτατοι υπαρχουν που δεν εκαναν τιποτα γιατι δεν ειχαν τις καταλληλες γνωριμιες? και ποσοι αχρηστοι ειναι σε θεσεις-κλειδια επειδη ηταν στα σωστα στεκια και προσεγγισαν τις καταλληλες παρεες??Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
27-12-2016, 12:38 #88Miliva21GuestΑπαντάω σε όλους
Πρωτον, προτίμησα να μιλήσω εδώ γ το θέμα μ γτ πιστεύω ότι οι συμβουλές θ είναι πιο στοχευμενες και χρησιμες αυτό σαν πιο βασικός λόγος
BS καμιά μας δν ξέρει αν υπάρχουν κοινά ενδιαφεροντα και αυτό επδ αυτές είναι πιο δεμένες από πέρυσι μεταξύ τους, κανέναν ενδιαφέρον γ μένα...σε φάση κ να ρώταγα κτ ή να τους μιλουσα δεν άκουγαν γτ μιλούσαν και χαζο γελούσαν μόνες τους λέγοντας τα δικά τους...σκέψου μια παρέα π γνωρίζετε ένα χρόνο και είσαι εσύ ο άκυρος ?? Ποιος χεστηκε γ σένα από τη στιγμή π όλοι έχουν παρέα ..Έτσι είναι όλοι τώρα στη σχολή :)))
Μάρα τη βιτρίνα του φβ την έχω έτοιμη...φώτο 100+ λικε, τσεκ ιν συνήθως οπότε βγαίνω....χωρίς μούφα πληροφορίες όλα αυθεντικά κ νορμάλ ....άλλο το ότι συναναστρεφομαι μόνο με 1 -2 άτομα
Τέλος υποθέτω από αυτά που μ λέτε ότι θέλω περισσότερο μια παρέα να νιώθω ότι ανήκω κ γω σ αυτή γ ν κάνουμε πραγματα...πχ η φιλη μ στη σχολή π πέρασε βρήκε μια παρέα...αλλά δεν το επιδιώξε καθόλου της έτυχε....της έτυχε γιατί υπήρχε συμπάθεια και ταίριασμα από όλα τα μέλη ...καθαρά θέμα τύχης.. .και είναι τρία αγόρια και τέσσερα κορίτσια....υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον ..Καλά παιδιά μ έκαναν κ εμένα καλή εντύπωση όταν τους είχα γνωρίσει γ λίγο στο παρτυ γενεθλίων της φίλης μου ...αυτή η παρέα είναι σε φάση ...μιλάμε...λέμε και πιο προσωπικά ...πάμε κ επιστρέφουμε μαζί από τη σχολή ....κανονιζουμε σκ για ποτο,επιτραπέζια....Η ΠΙΟ ΙΔΑΝΙΚΉ ΠΑΡΈΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ....
Αυτό θα ήθελα κ εγώ περίπου...να είναι αυθεντικό να μην γυρίζει ο ένας τη μούρη του όταν βλέπει τον άλλο διπροσωπια κ έτσι ....να υπάρχει κτ έστω κ μικρό π ν μας δενει.....
27-12-2016, 12:42 #89Miliva21GuestΜπα...πολύ τυχερή η φιλη μου.....χαχχα κ η πλάκα είναι ότι εκείνη δν πολύ δίνει σημασία....μου έλεγε ..έτυχε και να μην έκανα παρέα από τη σχολή δν πειράζει είχα τις φίλες μου ......Μάλλον όσο το κυνηγάς τόσο σε εγκαταλείπει...εκείνη πότε δεν προσπαθησε γ τίποτα από όλα αυτά..Μόνο όντας ο εαυτός της..χδ
27-12-2016, 12:48 #90
Κατανοητά είναι ολ' αυτά, όμως οι κομματικές οργανώσεις είναι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. Εδώ η θεματοθέτρια ξεκινάει λέγοντας πως στο πρόσωπό της θα βρουν μία φίλη κλπ. Ε αυτοί εκεί μέσα δε ζητούν φίλους, ζητούν ψήφους. Το να πάρει τέτοιο δρόμο, χωρίς να γνωρίζει περι τίνως πρόκειτε κλπ, εγώ δε το βλέπω και τόσο καλή λύση. Επίσης, οι παρέες εκεί μέσα θα είναι πολύ ποιο επιφανειακές και σύνθετες, εκ των πραγμάτων. Δε το 'χουν όλοι αυτό. Κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Εδώ η θεματοθέτρια μας λέει πως ψάχνει για παρέα και ξαφνικά θα την ωθήσουμε να γίνει το σούπερ κοινωνικό άτομο; Το άλλο άκρο δλδ; Και αυτό θα της είναι ευχάριστο, τεριαστό; Αν είναι να επιλέξει και αυτό το δρόμο, θα πρέπει να ξέρει πως θέλει γερό στομάχι και ανοσία στις αλλοπρόσαλες συμπεριφορές.