Προβλημα με αγορι! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 170
    Banned
    Quote Originally Posted by engliscp View Post
    Η αληθεια ειναι οτι μου κακοφανηκε παρα πολυ και οντως συμφωνω οτι αν δεν εκτεθεις και δεν το παρει το μηνυμα ο αλλος δεν γινεται!Δεν μπορω να παω να του το πω ευθεως διοτι οπως εχω πει και παραπανω ειμαστε στην ιδια παρεα και αν αυτος μου πει οχι πως θα τον αντικριζω εγω μετα και αυτον και τους υπολοιπους,καταλαβες??
    Προφανώς μετά για ένα διάστημα θα ξεκώψεις από αυτόν, για να τον ξεπεράσεις και μετά πάλι όλα ΟΚ.

όμως, για σένα, το θέμα είναι να τα κάνει όλα αυτός. Εσύ να μένεις πάντα παθητική και όλα να συμβαίνουν, χωρίς να παίρνεις μέρος.

Το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να γνωστοποιήσεις τις επιθυμίες σου στους "αγγελιοφόρους" (παρέα) σου, οπότε και πάλι όλα έγιναν με μεσάζοντες.

Θα μπορούσα να σκεφτώ ότι και εσύ και η παρέα σου τον κοροϊδεύεται και θα έπρεπε να ντρέπεστε κλπ κλπ. Πάλι καλά που συνεχίζει και βρίσκεται στη ζωή σου μέσω της παρέας.

Banned
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Προφανώς μετά για ένα διάστημα θα ξεκώψεις από αυτόν, για να τον ξεπεράσεις και μετά πάλι όλα ΟΚ.

όμως, για σένα, το θέμα είναι να τα κάνει όλα αυτός. Εσύ να μένεις πάντα παθητική και όλα να συμβαίνουν, χωρίς να παίρνεις μέρος.

Το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να γνωστοποιήσεις τις επιθυμίες σου στους "αγγελιοφόρους" (παρέα) σου, οπότε και πάλι όλα έγιναν με μεσάζοντες.

Θα μπορούσα να σκεφτώ ότι και εσύ και η παρέα σου τον κοροϊδεύεται και θα έπρεπε να ντρέπεστε κλπ κλπ. Πάλι καλά που συνεχίζει και βρίσκεται στη ζωή σου μέσω της παρέας.
    Με συγχωρεις αλλα δεν συμφωνω με αυτο με το να μεινω δηλαδη παθητικη και να μην κανω τιποτα αλλα να τα κανει ολα εκεινος,οχι διαφωνω πληρως,φυσικα και πιστευω οτι πρεπει να κανω κατι και εγω.Και προς Θεου φυσικα και δεν τον κοροιδευαμε,για ποιον λογο να τον κοροιδεψουμε εκανε κατι κακοο??Ειμαστε ολοι μια παρεα δεν υπηρχε ποτε περιπτωση να πει κατι κακο ο ενας για τον αλλο γενικοτερα

Banned
    Με συγχωρεις αλλα δεν συμφωνω με αυτο με το να μεινω δηλαδη παθητικη και να μην κανω τιποτα αλλα να τα κανει ολα εκεινος,οχι διαφωνω πληρως,φυσικα και πιστευω οτι πρεπει να κανω κατι και εγω.Και προς Θεου φυσικα και δεν τον κοροιδευαμε,για ποιον λογο να τον κοροιδεψουμε εκανε κατι κακοο??Ειμαστε ολοι μια παρεα δεν υπηρχε ποτε περιπτωση να πει κατι κακο ο ενας για τον αλλο γενικοτερα
    Δεν εννοούσα αυτό, έγινε παρερμηνεία, αλλά δεν πειράζει. Σκοπός είναι να μπορείς να επικοινωνείς με τους ανθρώπους που αγαπάς! Εύχομαι κάποια στιγμή να το καταφέρεις!

Banned
    Δεν εννοούσα αυτό, έγινε παρερμηνεία, αλλά δεν πειράζει. Σκοπός είναι να μπορείς να επικοινωνείς με τους ανθρώπους που αγαπάς! Εύχομαι κάποια στιγμή να το καταφέρεις!
    Σ'ευχαριστω πολυ για την γνωμη σου!!

Banned
    Αρχικα σ'ευχαριστω για την απαντηση σου!Πραγματι ολα αυτα που λες αντιπροσωπευουν ολη την κατασταση και ολες τις σκεψεις που εχω κανει ολο αυτο τον καιρο!Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι μην εκτεθω και γενικοτερα την ολη φαση αλλα αμα συνεχισω ετσι δεν προκειται να κανω ποτε μου σχεση,εννοω οτι για ολα υπαρχει μια πρωτη φοραα,πρεπει να γινει μια αρχη!Αυτο που μου προτεινεις να κανω σχετικα με το να του πω να βγουμε μου φαινεται λιγο καπως γιατι βγαινουμε παντα ολοι μαζι και αμα γυρισω και του το πω θα μου πει στα σιγουρα οχι εννοω θα του φανει και εκεινου περιεργο!Δεκτο οτι εχω κανει πολλες βλακειες και οτι πρεπει να επανορθωσω αλλα με αυτο τον τροπο που μου λες σιγουρα θα τα κανω τα πραγματα πιο περιπλοκα απ'οτι ειναι τωρα!Δεν ξερωωωω!
    Mα αυτό θέλεις και εσύ, να φανεί κάπως, να του πεις έμμεσα ''σε θέλω''....και γιατί να πει όχι? όχι θα πει αν δεν θέλει.......
    Αλλά τι θα κάνεις τελικά, δεν αποφάσισες?
    Γράψε και τις εξελίξεις αν κάνεις κάτι, αν βγείτε όλοι μαζί ,αν του στείλεις κλπ, αν θες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Mα αυτό θέλεις και εσύ, να φανεί κάπως, να του πεις έμμεσα ''σε θέλω''....και γιατί να πει όχι? όχι θα πει αν δεν θέλει.......
    Γράψε και τις εξελίξεις αν κάνεις κάτι, αν βγείτε όλοι μαζί ,αν του στείλεις κλπ, αν θες...
    χαχαχαχα e nai βρε cube μην μεινεις και με την αγωνια ;p

Banned
    [QUOTE=cube;651953]Mα αυτό θέλεις και εσύ, να φανεί κάπως, να του πεις έμμεσα ''σε θέλω''....και γιατί να πει όχι? όχι θα πει αν δεν θέλει.......
    Γράψε και τις εξελίξεις αν κάνεις κάτι, αν βγείτε όλοι μαζί ,αν του στείλεις κλπ, αν θες...[/QUOTE
    Αν ήξερα ότι η απάντηση θα ήταν θετική δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου,αλλά μετά από όσα είπε ότι θα το γυρίσει στο φιλικό δεν ξέρω κατά ποσό με παίρνει να μιλήσω καν!!

Senior Member
    [QUOTE=engliscp;651965]
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Γράψε και τις εξελίξεις αν κάνεις κάτι, αν βγείτε όλοι μαζί ,αν του στείλεις κλπ, αν θες...[/QUOTE
    Αν ήξερα ότι η απάντηση θα ήταν θετική δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου,αλλά μετά από όσα είπε ότι θα το γυρίσει στο φιλικό δεν ξέρω κατά ποσό με παίρνει να μιλήσω καν!!
    καλα βρε και εσυ τι ειναι και θα το γυρισει σε φιλικο? διακοπτης? φιλικο ερωτικο? ον-οφ?
    ξεκολα σε παιζουνε ....
    εαν θες απλα πες του να βγειτε τα δυο σας....και τελος.........
    βαριεμαι να γραψω παραπανω και να διαβασω και ολα τα υπολοιπα ;p

Banned
    [QUOTE=nick190813;651966]

καλα βρε και εσυ τι ειναι και θα το γυρισει σε φιλικο? διακοπτης? φιλικο ερωτικο? ον-οφ?
    ξεκολα σε παιζουνε ....
    εαν θες απλα πες του να βγειτε τα δυο σας....και τελος.........
    βαριεμαι να γραψω παραπανω και να διαβασω και ολα τα υπολοιπα ;p
    Χαχαχαχαχχα Σ'ευχαριστω για την απάντηση σουυυ!!

Banned
    Μάθε να διαβάζεις τη γλώσσα του σώματος. Τα προφορικά μας παραπληροφορούν και μας αποπροσανατολίζουν.

Banned
    Μάθε να διαβάζεις τη γλώσσα του σώματος. Τα προφορικά μας παραπληροφορούν και μας αποπροσανατολίζουν.
    Καλά σε αυτό έχεις ένα δικιοοο!!

Senior Member
    αστα δικια και αυτα και βουρ στο πατσα....
    αντε αντε

Senior Member
    Ρε κοπελιά θα μας τρελάνεις εσύ θα σου πω τα βασικά το τι θα σου πει δεν έχει σημασία θα το καταλάβεις από όλα τα άλλα αλλά όχι αυτά που θα σου πει εγώ γουστάρω μία την έχω πει τόσες βλακειεσ κ τόσες εξυπνάδες που δεν φαντάζεσαι απλά δεν μπορώ να μιλήσω φυσιολογικά αφού την βλέπω κ κάτι παθαίνω πως θα μιλήσω φυσιολογικά δε γίνεται θα καταλάβεις όταν μεγαλώσεις
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    [QUOTE=nick190813;651971]αστα δικια και αυτα και βουρ στο πατσα....
    αντε αντε[/QUOTE
    Εεεε εδώ είναι το πρόβλημα ότι εγώ δεν είμαι του βουρ στον πατσά γιατί άμα ήμουν τώρα δεν θα υπήρχε κανενα απολύτως προβλημααα!!

Senior Member
    [QUOTE=engliscp;651973]
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    αστα δικια και αυτα και βουρ στο πατσα....
    αντε αντε[/QUOTE
    Εεεε εδώ είναι το πρόβλημα ότι εγώ δεν είμαι του βουρ στον πατσά γιατί άμα ήμουν τώρα δεν θα υπήρχε κανενα απολύτως προβλημααα!!
    εμ που εισαι βουρ στο κανταιφη?
    θα σ εγραφα μερικα πραγματα αλλα βαριεμαι θελει αναλυση...
    απλα απομονωσε τον απο την υπολοιπη παρεα....και δειξτου οτι σ αρεσει....αλλα αμα δεν μπορεις και αυτο...βαλε αυτον τον φιλο π στα μεταφερει ολα να του το πει και να τ πει οτι εσυ ντροπαλη γι αυτο φεροσουν ετσι

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast