Με έχει κουράσει όλο αυτό ψυχολογικά και σωματικά - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
    Senior Member
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    Ο καθενας να κανει αυτο που θελει εγω κ να ερωτευομουν τρελα αν μου μιλουσε για γαμο θα προσπαουσα να του αλλαξω μυαλα κ αν δεν αλλαζε θα μαζευα το κομματακια μου κ θα χωριζα, το εχω ορκιστει εγω νυφουλα δεν γινομαι και οχι δεν θα παρψ φυλλα κ δεντρα να μου γυρισε το μυαλο στο 28 δυσκολο οποτε, αν ξανα ερωτευτω κ ειναι αμοιβαιο κ δεν ειναι μαλακας θα το ζησω για οσο αν δεν βρεθει δεν με νοιαζει δεν την φοβαμαι την μοναξια, μοναχοπαιδι γαρ, εργατικη δεν θα χαθω :)
    κατσε να ερωτευτεις και θα σ πω εγω αν θα προσπαθησεις να τ αλλαξεις μυαλα:p
    δεν την φοβασαι την μοναξια?η ζωη δεν ειναι ωραια αμα εισαι μονος....σκοπος ειναι να την μοιραζεσαι.......και βεβαια χωρις ετερον ημισυ ακομα χειροτερα....προσωπικη μ αποψη παντα......
    ωραιοτερο πραγμα απο τον ερωτα δεν υπαρχει
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    καλά αρχάγγελε εχω αγαπήσει κ πολύ πιο πολύ πεθαίνεις(οταν δεν μιλουσε ο ανοητος επι 4 χρονια με τον πατερα του και μου το ειχε πει στις αρχες που νομιζα οτι ηταν αγγελος, εγω εψαχνα τηλεφωνα κλπ για να τους τα βρω, εναν ανθρωπο που τον ηξερα 2 βδομαδες αστο)
    για μενα ξερω για τον αλλο δεν μπορω να ειμαι σιγουρη, α και δεν ερωτευομαι καθε μερα μια στα 17 που δεν υπηρχε περιπτωση να κανω κατι περισσοτερο γι αυτο δεν τα εφτιαξα μαζι του και μια στα 25 που την εφαγα ασχημα, το να ξανα ερωτευτώ έτσι φαντάζει δυσκολο το να συμβιβαστώ ακόμα περισσότερο γιατι δεν ειναι του χαρακτηρα μου

Αυτο δεν ειναι αγαπη κοριτσι μου. Η αγαπη δε χτιζεται σε 2 εβδομαδες. Θελει χρόνο πολυ. Αυτο που λες λεγεται ερωτας ισως ή καψουρα καλυτερα.
    Υπαρχει τεραστια διαφορα αναμεσα στη καψουρα, το πάθος, ο έρωτας (κραταει πολυ) και η αγαπη (κραταει για παντα).
    Η καψουρα ειναι ενα πολυ δυνατο συναισθημα, σαν μια τεράστια πυρκαγια, αλλα κρατάει πολυ λιγο.
    Το πάθος είναι και αυτό πολυ δυνατο, σαν μεγαλη πυρκαγια, αλλα κραταει λιγο.
    Ο έρωτας ειναι δυνατο συναισθημα, σαν μια πυρκαγια, και κρατάει αρκετα (εχω διαβασει πως κραταει μεχρι και 6 χρόνια).
    Και τέλος η αγαπη ισως δεν ειναι τόσο εντονη όσο τα υπολοιπα αλλα ειναι αρκετα δυνατη και κραταει για παντα.

Στα 17 σου δεν μπορεις να λες πως αγαπησες κοριτσι μου καποιον που ηξερες για δυο εβδομαδες μονο. Δεν ειναι αγαπη. Ουτε καν ερωτας.... Μια μεγαλη καψουρα ειχες, με τον λαθος ανθρωπο....
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    κατσε να ερωτευτεις και θα σ πω εγω αν θα προσπαθησεις να τ αλλαξεις μυαλα:p
    δεν την φοβασαι την μοναξια?η ζωη δεν ειναι ωραια αμα εισαι μονος....σκοπος ειναι να την μοιραζεσαι.......και βεβαια χωρις ετερον ημισυ ακομα χειροτερα....προσωπικη μ αποψη παντα......
    ωραιοτερο πραγμα απο τον ερωτα δεν υπαρχει
    Καλε μου δεν πιστευω σε αυτο, και δεν ευθήνεται το τι περασε απλά δεν μπορώ να τον εχω τον αλλο μεσα στα ποδια μου συνεχεια και μην κανεις παραλιλισμο :P απλά δεν μπορώ τη συγκατίκηση τρελαίνομαι στην ιδεα δεν θελω! Φυσικα δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα απο το να ερωτευτεις οταν μου συναίβει κοιμομουν 5 ωρες κ ετρωγα μια τοματα ποιος εγω που αν δεν σκασω δεν σταματαω δοξα το θεο καλος μεταβολισμος, δικο σου σκοπος εγω μπορω και μονη που λεει κ το ασμα των μπλε, και αυτη δικη μου !

Senior Member
    Ο καθενας να κανει αυτο που θελει εγω κ να ερωτευομουν τρελα αν μου μιλουσε για γαμο θα προσπαουσα να του αλλαξω μυαλα κ αν δεν αλλαζε θα μαζευα το κομματακια μου κ θα χωριζα, το εχω ορκιστει εγω νυφουλα δεν γινομαι και οχι δεν θα παρψ φυλλα κ δεντρα να μου γυρισε το μυαλο στο 28 δυσκολο οποτε, αν ξανα ερωτευτω κ ειναι αμοιβαιο κ δεν ειναι μαλακας θα το ζησω για οσο αν δεν βρεθει δεν με νοιαζει δεν την φοβαμαι την μοναξια, μοναχοπαιδι γαρ, εργατικη δεν θα χαθω :)

Υπαρχουν ανθρωποι σε αυτό τον κόσμο που προτιμούν την μοναξια, ομως δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να την αντεξει!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Αυτο δεν ειναι αγαπη κοριτσι μου. Η αγαπη δε χτιζεται σε 2 εβδομαδες. Θελει χρόνο πολυ. Αυτο που λες λεγεται ερωτας ισως ή καψουρα καλυτερα.
    Υπαρχει τεραστια διαφορα αναμεσα στη καψουρα, το πάθος, ο έρωτας (κραταει πολυ) και η αγαπη (κραταει για παντα).
    Η καψουρα ειναι ενα πολυ δυνατο συναισθημα, σαν μια τεράστια πυρκαγια, αλλα κρατάει πολυ λιγο.
    Το πάθος είναι και αυτό πολυ δυνατο, σαν μεγαλη πυρκαγια, αλλα κραταει λιγο.
    Ο έρωτας ειναι δυνατο συναισθημα, σαν μια πυρκαγια, και κρατάει αρκετα (εχω διαβασει πως κραταει μεχρι και 6 χρόνια).
    Και τέλος η αγαπη ισως δεν ειναι τόσο εντονη όσο τα υπολοιπα αλλα ειναι αρκετα δυνατη και κραταει για παντα.

Στα 17 σου δεν μπορεις να λες πως αγαπησες κοριτσι μου καποιον που ηξερες για δυο εβδομαδες μονο. Δεν ειναι αγαπη. Ουτε καν ερωτας.... Μια μεγαλη καψουρα ειχες, με τον λαθος ανθρωπο....
    ωπα ωπα δεν λεω οτι αγαπησα στα 17 τοτε ειχα εναν εφηβικό έρωτα, στα 25 ερωτευτηκα τρελα και ημουν ακομα παιδι και τα παιδια αρχαγγελε αγαπουν αληθινα κ ευκολα ξεγελιουνται καποιες φορες, και κρατησε 2 χρονια ναι με το λαθος ανθρωπο αλλα δεν διαλεγουμε αυτους που αγαπαμε.. ενασ στιχος λεει σ'αγπουσα πριν μασ δω μαζι..ενω ενιωσα εγω αν τον νοιάζεσαι τον αλλον δεν ειναι απλα παθος κ ασ τον ξερεις λιγο το οτι μου τα σκωτοσε γιατι δεν ενιωσε δικο του καπελο δεν με αφορα ξερω πολυ καλα κ τι ενιωσα κ τι μου γινοτανε. απλα οσον αφορα τον γαμο δεν τον κανω που να ερωτευτω-αγαπησω οπως θες πες το μεχρι τον θεο! απλα αλλο ειναι το θεμα σε αυτη τη συχητηση κ οχι η αγαπη ο γαμοσ κλπ και ξεφύγαμε!

Senior Member
    Υπαρχουν ανθρωποι σε αυτό τον κόσμο που προτιμούν την μοναξια, ομως δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να την αντεξει!!!
    αυτό πιστευεις εσυ οχι εγω αρχαγγελε τα μοναχοπαιδια ειναι αλλιως, ξερω αρκετα κ κουβαλαμε πανω κατω με αρκετα την ιδια δυναμη απεναντι στην μοναξια!

Senior Member
    ωπα ωπα δεν λεω οτι αγαπησα στα 17 τοτε ειχα εναν εφηβικό έρωτα, στα 25 ερωτευτηκα τρελα και ημουν ακομα παιδι και τα παιδια αρχαγγελε αγαπουν αληθινα κ ευκολα ξεγελιουνται καποιες φορες, και κρατησε 2 χρονια ναι με το λαθος ανθρωπο αλλα δεν διαλεγουμε αυτους που αγαπαμε.. ενασ στιχος λεει σ'αγπουσα πριν μασ δω μαζι..ενω ενιωσα εγω αν τον νοιάζεσαι τον αλλον δεν ειναι απλα παθος κ ασ τον ξερεις λιγο το οτι μου τα σκωτοσε γιατι δεν ενιωσε δικο του καπελο δεν με αφορα ξερω πολυ καλα κ τι ενιωσα κ τι μου γινοτανε. απλα οσον αφορα τον γαμο δεν τον κανω που να ερωτευτω-αγαπησω οπως θες πες το μεχρι τον θεο! απλα αλλο ειναι το θεμα σε αυτη τη συχητηση κ οχι η αγαπη ο γαμοσ κλπ και ξεφύγαμε!

Sorry 25 ηθελα να βαλω αλλα μπερδευτηκα....

Και παλι κοριτσι μου δεν αγαπας καποιον σε δυο εβδομαδες. Και κατι ακομα για την αγαπη. Αγαπη δεν υπάρχει αν δεν ειναι αμοιβαια...

Senior Member
    αυτό πιστευεις εσυ οχι εγω αρχαγγελε τα μοναχοπαιδια ειναι αλλιως, ξερω αρκετα κ κουβαλαμε πανω κατω με αρκετα την ιδια δυναμη απεναντι στην μοναξια!

Ευχομαι να εχεις δικιο........

Αλλα ακομα πιο πολυ ευχομαι καποιον να σφραγισει το σκοταδι στην καρδια σου κουκλα μου. και να θεραπευσει τον πόνο σου :)

Senior Member

Και παλι κοριτσι μου δεν αγαπας καποιον σε δυο εβδομαδες. Και κατι ακομα για την αγαπη. Αγαπη δεν υπάρχει αν δεν ειναι αμοιβαια...
    Αποψη σου..!

Senior Member
    Αποψη σου..!

Ισως....

Το μελλον θα δειξει.

Ξεφυγαμε λιγακι..... συγνωμη και παλι!

Senior Member
    Ευχομαι να εχεις δικιο........

Αλλα ακομα πιο πολυ ευχομαι καποιον να σφραγισει το σκοταδι στην καρδια σου κουκλα μου. και να θεραπευσει τον πόνο σου :)
    Δεν εχω πονο πια, κανενα γιατρο τησ προκοπης χρειαζομαι να μου δωσει τιποτα μηπως κ ξεφορτωθώ τους μήκυτες κλπ αν πονουσα μετα απ ολα αυτα ακομη εκεινον το λιγοτερο θα ημουν ηλιθια, ποιο σκοταδι βρε αρχαγγελε το οτι καποιος δεν φοβαται την μοναξια και δεν συμβιβαζεται δεν ειναι σκοταδι ουτε πονος, χαρακτηριστικα του χαρακτηρα του ειναι, δεν ειναι κακο να μπορεις κ μονος αν δεν εισαι ερωτευμενος αν μπορεις παντα, ξερω ατομα που ειναι μαζι γιατι δεν μπορουν μονα, χωρις ερωτα, για μενα αυτο ειναι καταντια για αλλον συμφιλιωση με την ζωη,μοναξια, θεμα επιλογων κ οπτικης ειναι ολα :)

Senior Member
    Ισως....

Το μελλον θα δειξει.

Ξεφυγαμε λιγακι..... συγνωμη και παλι!
    δεν πειραζει να εισαι καλα φιλε μου

Senior Member

συμφωνω.....
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    συμφωνω.....
    καλα εσυ πιστευεις οτι δεν μπορει ανθρωπος χωρις το σεξ αστο :P χαχα ας ξεπερασω εγω το θεμα της υγειας μου, και αφου τα εχω βρει εγω με μενα αυτο ειναι το σημαντικο, το να τα εχουμε καλα με εμας, γιατι μονο για τον εαυτο σου μπορεις να εισαι σιγουρος οτι θα τον εχεις μεχρι το τελος! καλη σας νυχτα!

Senior Member
    Δεν εχω πονο πια, κανενα γιατρο τησ προκοπης χρειαζομαι να μου δωσει τιποτα μηπως κ ξεφορτωθώ τους μήκυτες κλπ αν πονουσα μετα απ ολα αυτα ακομη εκεινον το λιγοτερο θα ημουν ηλιθια, ποιο σκοταδι βρε αρχαγγελε το οτι καποιος δεν φοβαται την μοναξια και δεν συμβιβαζεται δεν ειναι σκοταδι ουτε πονος, χαρακτηριστικα του χαρακτηρα του ειναι, δεν ειναι κακο να μπορεις κ μονος αν δεν εισαι ερωτευμενος αν μπορεις παντα, ξερω ατομα που ειναι μαζι γιατι δεν μπορουν μονα, χωρις ερωτα, για μενα αυτο ειναι καταντια για αλλον συμφιλιωση με την ζωη,μοναξια, θεμα επιλογων κ οπτικης ειναι ολα :)

Και συμφωνω μαρια ελενη μου. Ειναι καταντια. Δεν ειπα να βρεις καποιον για να μην μεινεις μονη ή στο ραφι. Ουτε να βρεις καποιον για να μην εισαι μονη. Απλως...... πως να το πω...... ειπες πως ακομα και να ερωτευτεις αν αυτός θελει να σε παντρευτει θα τον χωρησεις. Γτ;
    Μην λες οτι θα ειναι πιο γρηγορο να χωρισετε όταν παψει να σε θελει (κατι που δεν το ξερεις) γτ πλεον χωριζεις με δυο υπογραφες...

Αυτος που ειχες "αγαπησει", τι αγαπησες σε αυτόν; εμφανιση (δεν ειναι αγαπη); χαρακτηρα (δεν τον ηξερες); χιουμορ; ευγενεια (δεν νομιζω πως ειχε αυτο το χάρισμα); τι αγαπησες σε αυτον;

Δεν τα λεω ολα αυτα για να σε στεναχωρεσαι... το ξερεις ετσι; με ξερεις ετσι;

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast