Ονειρα για το μέλλον! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 86 of 86
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Εγω λεω το σημαντικοτερο ειναι το να εχεις παντα προορισμο, φτασεις δε φτασεις...να υπαρχει στοχος, η κινητηρια δυναμη που σε ωθει να σηκωνεσαι καθε πρωι και να ζεις τη ζωη, οχι να τη κοιτας να περναει. Απαξ και φτασεις στο προορισμο σου και δεν βρεις τον επομενο προορισμο, σταματαει η κινηση, πεθανες κι απλα υπαρχεις.
    Συμφωνω Ναταλία. Προσωπικα παθαινα πανικο οταν δεν ειχα στοχο νεο και συντομα, μετα καταλαβα οτι μειωνα την αξια της μαχης γιατι δεν μου εδινα την ευκαιρια να εκτιμησω την προσπαθεια. Ολα χρειαζονται τελικα ακομα και οι παυσεις.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    οχι ειδες? για να μην λες οτι μονο εγω στα λεω
    μα δεν ειπα οτι εισαι μονο εσυ απλα δεν θελω λεμε :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πολυ απαισιοδοξια βρε Νατ ..............δεν ειναι ετσι η ζωη .....και τοσο νεα ...
    Τοσο νεα ωιμε και κλαιμε τον χαμο της; λολ
    Δεν ειναι ουτε απαισιοδοξο ουτε αισιοδοξο, ειναι απλα η φυσιολογικη ροη των πραγματων τετοια πιστευω.
    Λεω οτι αυτο που δινει την περισσοτερη χαρα και ικανοποιηση στη ζωη ειναι να εχεις παντα ενα στοχο και οτι η στασιμοτητα (οπου και αν βρισκεσαι στη ζωη σου, ειτε ψηλα ειτε χαμηλα) αργα η γρηγορα καταστρεφει την ποιοτητα ζωης/τα επιπεδα ικανοποιησης/χαρας οπως θες πες το. Εξου και οι θανατοι απο overdose ακομα και αυτων που τα εχουν ολα πχ :P...οταν στερευει η φαντασια ως προς το "τι θελω παρακατω απο τη ζωη μου" ξεκιναει η παρακμη, ασχετα απο το τι εχω ηδη.

Senior Member
    Παιδάκια μετά τα τριάντα πέντε αν δε παντρευτεισ ζωή δεν έχει ενημερωτικά σασ το λέω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Τοσο νεα ωιμε και κλαιμε τον χαμο της; λολ
    Δεν ειναι ουτε απαισιοδοξο ουτε αισιοδοξο, ειναι απλα η φυσιολογικη ροη των πραγματων τετοια πιστευω.
    Λεω οτι αυτο που δινει την περισσοτερη χαρα και ικανοποιηση στη ζωη ειναι να εχεις παντα ενα στοχο και οτι η στασιμοτητα (οπου και αν βρισκεσαι στη ζωη σου, ειτε ψηλα ειτε χαμηλα) αργα η γρηγορα καταστρεφει την ποιοτητα ζωης/τα επιπεδα ικανοποιησης/χαρας οπως θες πες το. Εξου και οι θανατοι απο overdose ακομα και αυτων που τα εχουν ολα πχ :P...οταν στερευει η φαντασια ως προς το "τι θελω παρακατω απο τη ζωη μου" ξεκιναει η παρακμη, ασχετα απο το τι εχω ηδη.
    Συμφωνω οτι η στασιμοτης ειναι πνευματικος θανατος ...........αλλα παντα εχεις κατι να περιμενεις απ την ζωη , παντα καπου στοχευεις .......δεν υπαρχει ' τα εχω ολα ' , παντα υπαρχει χωρος για πνευματικες αναζητησεις , αν εισαι ανησυχο πνευμα ,.......... υλικα , εγω ταχω ολα , δεν μου λειπει κατι , αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι σε παρακμη , τουναντιον , ειμαι ευχαριστημενος , και ταπολαμβανω , εχω εσωτερικη γαληνη .......................... μαλλον δεν εχεις βρει ακομα το ' κολπο ' , για τον καθενα ειναι διαφορετικο , δεν μπορει κανεις να σου δειξει τον δρομο σου , μονη σου θα τον βρεις ...........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Συμφωνω οτι η στασιμοτης ειναι πνευματικος θανατος ...........αλλα παντα εχεις κατι να περιμενεις απ την ζωη , παντα καπου στοχευεις .......δεν υπαρχει ' τα εχω ολα ' , παντα υπαρχει χωρος για πνευματικες αναζητησεις , αν εισαι ανησυχο πνευμα ,.......... υλικα , εγω ταχω ολα , δεν μου λειπει κατι , αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι σε παρακμη , τουναντιον , ειμαι ευχαριστημενος , και ταπολαμβανω , εχω εσωτερικη γαληνη .......................... μαλλον δεν εχεις βρει ακομα το ' κολπο ' , για τον καθενα ειναι διαφορετικο , δεν μπορει κανεις να σου δειξει τον δρομο σου , μονη σου θα τον βρεις ...........
    Εννοειται οτι παντα υπαρχει χωρος για στοχους και αναζητησεις και ουτε κατα διαννοια δεν τα εχω ολα...ουτε θεμα κολπου ειναι, ειναι και οταν βρισκεις αδιεξοδο στον στοχο που εχεις θεσει. Αυτο σου γαμαει το ηθικο ασχημα, ειναι και αυτο μια μορφη στασιμοτητας.

Senior Member
    Εννοειται οτι παντα υπαρχει χωρος για στοχους και αναζητησεις και ουτε κατα διαννοια δεν τα εχω ολα...ουτε θεμα κολπου ειναι, ειναι και οταν βρισκεις αδιεξοδο στον στοχο που εχεις θεσει. Αυτο σου γαμαει το ηθικο ασχημα, ειναι και αυτο μια μορφη στασιμοτητας.
    Oταν βρεις εμποδιο για τον στοχο που εχεις βαλει , ειναι ενδειξη οτι πρεπει ναλλαξεις τακτικη για την επιτευξη του ......... αυτο κανω εγω .........δεν πεφτει το ηθικο μου ..... ισως ειναι και θεμα εμπειριας, δεν ξερω ......αν δω οτι οτι ο στοχος ειναι ανεφικτος , πραμα δυσκολο , αν ειναι ρεαλιστικος ,και σωστα τοποθετημενος , τοτε κανω abort , η τον αναβαλλω για αργοτερα , το να χολοσκασω , δεν αποτελει επιλογη ...........

Banned
    Αγαπητέ macgyver άμα καταφέρω να φτάσω 55 χρονών δύσκολο μεν αλλά όχι ακατόρθωτο να επιβιώσω αλλά 17 ολόκληρα χρόνια και έχω καταφέρει να αποκτήσω τον τρόπο σκέψης σου θα είμαι ικανοποιημένος

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Παιδάκια μετά τα τριάντα πέντε αν δε παντρευτεισ ζωή δεν έχει ενημερωτικά σασ το λέω
    Δεν είναι έτσι ακριβώς elis.Αλλά ναι έχει μια λογική αυτό που λες με την έννοια ότι οι περισσότεροι μέχρι τότε παντρεύονται,κάνουν παιδιά κτλ,έχουν ήδη δημιουργήσει σταθερές φιλίες και σχέσεις κτλ οπότε όποιος δεν το έχει κάνει,είναι σε χειρότερη μοίρα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Αγαπητέ macgyver άμα καταφέρω να φτάσω 55 χρονών δύσκολο μεν αλλά όχι ακατόρθωτο να επιβιώσω αλλά 17 ολόκληρα χρόνια και έχω καταφέρει να αποκτήσω τον τρόπο σκέψης σου θα είμαι ικανοποιημένος

Θα φτασεις 55 γρηγοροτερα απο οσο νομιζεις , ο χρονος μετα τα 40 περναει βολιδα , τωρα εισαι καπου 35 ? ............ο τροπος σκεψης , ειναι αποτελεσμα της θετικοτητας του χαρακτηρα μου , την οποια ειχα απο μικρος .........στο γυμνασιο , εγραφαν οι καθηγητες στον ελεγχο μου ' πολυ θετικο παιδι ' , αργοτερα καταλαβα τι σήμαινε αυτο ...

Banned
    38 είμαι τώρα..Ο χρόνος περνάει γρήγορα έτσι και αλλιώς.Απλά όταν περνάς καλά η 1 ώρα μπορεί να είναι σαν 1" και όταν περνάς σκατά το 1" μπορεί να διαρκεί σαν 10 ώρες..

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456