Results 16 to 30 of 37
Thread: χωριζει η φιλη μου
-
03-02-2017, 14:23 #16
- 03-02-2017, 14:25 #17
ο τυπος την δουλευει πια δουλεια?
με γκομενες τραβιεται...Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.
03-02-2017, 14:32 #18
πολυ πιθανον γιατι επιασε μνμτα να τσιλιπουρδιζει στο fb..παιδια δεν το πιστευω οτι αυτος ο ανθρωπος εκανε κατι τετοιο! τον ειχα σε τεραστια εκτιμηση!!!!
03-02-2017, 14:34 #19
με τρομαξε κ το γεγονος οτι ειπε ο γιατρος οτι απο στρες μπορουμε να παθουμε ψυχωσικη συνδρομη..οχι ομως οτι σημαινει οτι εχουμε σχιζο..αλλα γενικα μπορει να το παθει ο ανθρωπος..
03-02-2017, 14:34 #20
03-02-2017, 14:34 #21
Θελω να πω οτι μακρια και στο καλό, σε στιγμες κρισης φαινεται ο σωστος ανθρωπος, εφοσον γνωριζει οτι η γυναικα δεν εχει κανεναν και εχει θεμα υγειας σοβαρο και φερεται ετσι ... οπως ειπες "κοσμαρα του".
Σε καθε περιπτωση ακομα και εαν ειναι δυσκολοι χαρακτηρες οι γονεις της, θα πανε να βοηθησουν πιστευω. Εχει μεγαλη ευθυνη και εσυ λογικο ειναι να μην ξερεις κατα που να κανεις. Μακαρι να αντεξει σημερα και απο αυριο να νιωσει καλυτερα αλλιως οπως ειπες ενημερωνεις.
Ανθρωπος σου ειναι και καλεισαι να κανεις οτι καλυτερο μπορεις με τις συνθηκες που εχεις. Ευχομαι ολα να πανε καλα !!"Make sure your worst enemy isn't you"
03-02-2017, 14:35 #22
Anxious εφοσον εχει και τόσο σοβαρό θέμα με την υγεία της η κοπέλα χρειάζεται κάποιον άνθρωπο κοντά της συνεχώς τουλάχιστον στην αρχή. Αυτό δεν μπορείς να το προσφέρεις εσύ!
Η καλύτερη λύση είναι η οικογένεια της κατ εμέ, αν έβλεπα οτι δεν επανέρχεται σύντομα, προσωπικά θα τους ενημέρωνα. Εσύ μπορείς να το κρίνεις αυτό όμως... η οικογένεια της άσχετα που δεν έχουν πολλές σχέσεις, θεωρείς οτι θα μπορέσουν να της σταθούν ή είναι τίποτα βλάκες που θα την κάνουν χειρότερα; Θα νοιαστούν να βοηθήσουν; Αν ξέρεις οτι θα νοιαστούν εγώ λέω να περιμένεις 1-2 μέρες μήπως την δεις καλύτερα και μετά να τους ειδοποιήσεις. Δεν μπορείς να αναλάβεις τέτοια ευθύνη μόνη σου.
Θα σου θυμώσει στην αρχή, αλλά στη συνέχεια θα καταλάβει και κυρίως θα ξέρεις οτι έκανες οτι καλύτερο μπορούσες.
03-02-2017, 14:35 #23
03-02-2017, 14:40 #24
η αληθεια ειναι οτι η μανα της ειναι υστερικη κ εχει ακραιες αντιδρασεις..δλδ αν την δει ετσι θα κλαιει σαν να πεθανε καποιος κ αυτο την επιβαρυνει..
οποτε ειπα κ γω να δω πως θα παει σε 1-2 μερες κ μονο στην εσχατη περιπτωση θα τους καλεσω.
αυτοι θα παρουν αεροπλανο κ θα πανε..αλλα αν η κοπελα ξεφυγει δεν εχω αλλη επιλογη.
μπορει δλδ ακομα κ γω να χρειαστει να παω..
επισης την πηρα παλι πριν λιγο κ μου ειπε "χανω τα λογικα μου, ειμαι στον δρομο με την κοπελα που με βοηθαει, αυτη εχει μπει στο σουπερ μαρκετ κ ψωνιζει, εγω δεν ξερω που ειμαστε ακριβως, εχει ζαναξ σπιτι της κ θα την στειλω να παει να μου τα φερει...θα περιμενω κ το δικο σου κουτι να ρθει αυριο..πρεπει οπωσδηποτε να παρω ζαναξ, χανω τα λογικα μου, νιωθω θολο το κεφαλι μου κ δεν ξερω τι γινεται.."
κ της ειπα οτι δεν χανει τα λογικα της..απλα ειναι σε τεραστια συγχιση..
οποτε σε λιγη ωρα λογικα θα παρει το πρωτο ζαναξ κ θα ηρεμησει...
03-02-2017, 14:41 #25
03-02-2017, 14:49 #26
03-02-2017, 14:51 #27
οχι δεν εχω...ουτε εχω ιστορικο..
ποτε δεν μου χει συμβει κατι τετοιο..εχω περασει 7 τρομερα επεισοδια στρες κ καταθλιψη με τρομερη αποπραγματοποιηση κ ποτε δεν εχει αλλαξει μορφη.
η φιλη εχει κανει μονο 1 ψυχωσικο..οπως ειπα..κ μπροστα μου μαλιστα..
ειχε φυγει εντελως απο το περιβαλλον,ακουγε φωνες κ ηχους κ την πηγαμε σε εφημερευον οπου της εδωσαν για 10 μερες αντιψυχωσικο σταγονες κ της το βαζαμε στον χυμο το πρωι κρυφα, καποια στιγμη συνηλθε κ το καταλαβε..
κ εγινε χαμος..τα εσπασε ολα...απο τοτε δεν ξαναπαρουσιασε κατι τετοιο.
03-02-2017, 14:51 #28
Εντάξει, κλασσική Ελληνίδα μάνα δηλαδή... πάντως θα πάρουν το αεροπλάνο και θα πάνε, αυτό εννοούσα, δεν είναι αδιάφοροι οι άνθρωποι. Οπότε απλά ελπίζουμε να περάσουν οι πρώτες μέρες να ηρεμήσει λιγάκι.
Δεν σου μένουν και πολλές επιλογές δυστυχώς...έκανες οτι μπορούσες. Αν δεις οτι ξεφεύγει, πρέπει να ειδοποιήσεις τους δικούς της.
Για μένα και να ηρεμήσει τωρα με τα χάπια, πάλι τίθεται ζήτημα βοήθειας από τους δικούς της. Εφόσον έχει περάσει και δυσκολίες στο παρελθόν, η κοπέλα θα χρειαστεί στήριξη γενικότερα κάτι που εσύ ή όποια φίλη, δεν μπορείτε να το προσφέρετε εκ των πραγμάτων.
Τεσπα...ας ηρεμήσει προσωρινά η κοπέλα και βλέπεις... εύχομαι να πανε όλα καλα
03-02-2017, 15:00 #29
ευχαριστω καλη μου ελισαβετ!! οντως εχεις δικιο..δεν εχω αλλες επιλογες..θα δω πως θα παει..κ ο γιατρος μου μου ειπε επειδη ειναι επιβαρυμενη πολυ, λογω ασθενειας κ παλιου ψυχωσικου επεισοδιου , πρεπει να παρακολουθειται οπωσδηποτε συστηματικα απο ψυχιατρο εκει..
το αυτοανοσο που εχει επηρρεαζει τρομερα τις ορμονες στον εγκεφαλο...κ γενικα ειναι δυσκολος ανθρωπος..λιγο απαιτητικη κ ακραια μερικες φορες..εχει πολυ συχνα νευρα λογω της ασθενειας της.
οπως κ να χει χρειαζεται ουσιαστικη στηριξη.
03-02-2017, 19:46 #30Miliva21GuestΚαταρχάς μπράβο σου για την αγάπη και την υποστήριξη που δείχνεις στη φιλη σου ...αυτο από μόνο του είναι ότι καλύτερο για εκείνη...ξέρει ότι έχει έναν άνθρωπο δίπλα της για ότι χρειαστεί..Νομίζω όμως πως επδ ίσως είσαι κ μεγαλύτερη σε βλέπει σαν κηδεμόνα της που θα πρέπει να παίρνεις εσύ όλη την ευθύνη....πιστεύω πως χρειάζεται να αποφορτιστεις λίγο από το πρόβλημα της ...είναι καλό να έχουμε ενσυναισθηση αλλά μέχρι ένα σημείο που να μην χάνουμε την ψυχική μας ισορροπία....εγω στη θέση σου θα προσπαθούσα μέσα από τη συζήτηση να ενδυνάμωσω τη ψυχολογία της φίλης μου...εκείνη ίσως νιώθει ότι είναι ανήμπορη και ευαλωτη....πρεπει με τον τρόπο σου να την πεισεις για το αντίθετο...ότι είναι αρκετά δυνατή και ότι θα το ξεπεράσει λίγο λίγο με τον καιρό.....να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις κ να τις μοιράζεσαι μαζι της οτι δλδ μπορεί να το διαχειριστεί σωστά ότι στο μέλλον η ζωή της θα εξελιχθεί καλύτερα και ότι δεν χρειάζεται να στεναχωριεται γτ ίσως αυτό της συνέβη για κάποιο λόγο ..Ίσως για να γίνει εκείνη καλύτερη ή για να έρθει στη ζωή της κάτι καλύτερο....δημιούργησε της την ελπίδα π έχει χάσει....αν εσύ πιστέψεις ότι θα μπορεί να τα καταφέρει κ είσαι αισιοδοξη θα της το μεταδωσεις αυτό ...θα πάρει λίγη δύναμη ώστε να μπορέσει σιγά σιγά να ξανά σταθεί μόνη της στα πόδια της