Βασανιστήρια στα ζώα :((( - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 139
    Banned
    Πες τα δελφίνι!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Άκη φίλε ούτε νέος θα είσαι για πάντα ούτε ωραίος
    Ετσι λες εσυ. Με το μουρουνέλαιο θα ειμαι και νεος και ωραιος

Senior Member
    Καλά για να το λες εσύ ξέρεις καλύτερα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Πες τα δελφίνι!!
    Εγώ παλιότερα είχα βρει ένα άρθρο για τα δελφίνια - από εκεί πήρα και το ψευδώνυμό μου, εδώ, στο φόρουμ- που κάποιοι άνθρωποι τα σφάζουνε κατά χιλιάδες και εκνευρίστηκα πάρα πολύ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Εγώ παλιότερα είχα βρει ένα άρθρο για τα δελφίνια - από εκεί πήρα και το ψευδώνυμό μου, εδώ, στο φόρουμ- που κάποιοι άνθρωποι τα σφάζουνε κατά χιλιάδες και εκνευρίστηκα πάρα πολύ!
    e και? στεναχωρήθηκες? τα υπόλοιπα ψαρια δηλαδή που τρώμε δεν έχουνε ψυχή?

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    Ειμαι νεος και ωραιος.....!!! Οσο παω γινομαι Γεναιος Ξεπερναω τα ορια τα δικα μου χωρις να σταματατω καρδια μου...

Φιλικα παντα

Ο θεος..!!!
    Ενταξει , πλακιτσα εκανα , καλα την εξελαβες .......φιλικα κι απο μενα , Ακις ....

Senior Member
    e και? στεναχωρήθηκες? τα υπόλοιπα ψαρια δηλαδή που τρώμε δεν έχουνε ψυχή?

Τα δελφίνια δεν είναι όμως από τα ψάρια που τρώγονται. Κάποια ζώα και ψάρια επιτρέπει ως και ο Θεός να τα τρώμε εμείς οι άνθρωποι.

https://www.jw.org/el/%CE%B5%CE%BA%C...1%CE%B9%CE%B1/

".....Παίρνει τα πέντε ψωμιά και τα δύο ψάρια και ευχαριστεί τον Θεό. Έπειτα σπάζει τα ψωμιά και χωρίζει τα ψάρια σε κομμάτια. Τα δίνει στους μαθητές για να τα μοιράσουν στον κόσμο. Το καταπληκτικό είναι ότι όλοι τρώνε μέχρι να χορτάσουν!..."

https://epistoligr.blogspot.gr/2011/...#axzz4Z3cnEn3z

http://www.revelationofjesus.net/apo...rifora?start=3
    Η αρχική διατροφή. Η Γραφή δεν καταδικάζει την κατανάλωση καθαρών ζώων, αλλά η αρχική διατροφή για τον άνθρωπο δεν περιείχε κρέας, εφόσον δεν προβλεπόταν να αφαιρείται η ζωή των ζώων, και επειδή η ισορροπία της χορτοφαγίας είναι η καλύτερη για την υγεία - γεγονός για το οποίο η επιστήμη παρουσιάζει όλο και ισχυρότερη απόδειξη. Οι άνθρωποι καταναλώνουν ζωικά προϊόντα τα οποία περιέχουν βακτηρίδια και ιούς, που προκαλούν ασθένειες καταστρεπτικές για την υγεία. Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες μόνο, εκατομμύρια ανθρώπων υποφέρουν από μολυσμένες τροφές πουλερικών, επειδή ο έλεγχος δεν κατορθώνει να εντοπίσει τη μόλυνση από σαλμονέρα και άλλους μικροοργανισμούς. Πολλοί ειδήμονες πιστεύουν ότι «η βακτηριδιακή μόλυνση δημιουργεί πολύ μεγαλύτερους κινδύνους από τα χημικά πρόσθετα και συντηρητικά σε τροφές» και περιμένουν να δημιουργηθούν ασθένειες από αυτά τα βακτηρίδια. Επιπλέον, διεξαγόμενες μελέτες στα πρόσφατα χρόνια απέδειξαν ότι η αυξανόμενη κατανάλωση κρέατος μπορεί να δημιουργήσει αύξηση της αρτηριοσκλήρωσης, του καρκίνου, της νεφροπάθειας, της οστεοπόρωσης και της τριχινίασης, και μπορεί να ελαττώσει την επέκταση της ζωής. Η διατροφή που ο Θεός όρισε στον κήπο της Εδέμ - η χορτοφαγία - είναι η ιδεώδης, αλλά μερικές φορές δεν μπορούμε να έχουμε το ιδεώδες. Στις περιστάσεις αυτές, όποια και αν είναι η κατάσταση, εκείνοι που θέλουν να έχουν το μέγιστο της υγείας, θα τρώνε ό,τι το καλύτερο μπορούν να βρουν.
    Καθαρά και ακάθαρτα κρέατα προς τροφή. Μόνο μετά τον κατακλυσμό ο Θεός εισήγαγε το κρέας ως τροφή. Με όλη τη χλωρίδα καταστραμμένη, ο Θεός έδωσε στο Νώε και στην οικογένειά του την άδεια να τρώνε κρέας, με τον όρο ότι δε θα τρώνε το κρέας με το αίμα του. (Γέν. θ΄3-5).
    Η Γραφή αναφέρει ακόμη έναν όρο, ότι ο Νώε και η οικογένειά του θα έτρωγαν μόνο εκείνα που ο Θεός όρισε ως καθαρά ζώα. Επειδή ο Νώε και η οικογένεια του θα χρειάζονταν τα καθαρά ζώα για τροφή καθώς και για θυσίες (Γέν. η΄20), γι’αυτό ο Θεός έδωσε εντολή στο Νώε να εισάγει στην κιβωτό επτά ζεύγη από κάθε είδος καθαρού ζώου, σε αντίθεση μόνο ένα ζευγάρι από τα ακάθαρτα ζώα. (Γέν. ζ΄2,3). Στα κεφάλαια Λευιτικό ια΄ και Δευτερονόμιον ιδ΄ γίνεται λεπτομερής έκθεση καθαρών και ακαθάρτων τροφών.
    Από τη φύση τους τα ακάθαρτα ζώα δεν αποτελούν την καλύτερη τροφή. Πολλά από αυτά είτε τρώνε ψοφίμια ή είναι αρπακτικά - από το λιοντάρι και το χοίρο μέχρι το γύπα και τα θαλασσινά, επειδή με τις συνήθειές τους είναι φορείς α*σθενειών.
    Μελέτες έχουν αποκαλύψει ότι «πέρα από την ποσότητα χοληστερόλης στο χοιρινό και στα οστρακοειδή, και οι δύο τροφές περιέχουν τοξίνες και μιάσματα που προκαλούν δηλητηρίαση στον άνθρωπο».
    Απέχοντας από ακάθαρτες τροφές, ο λαός του Θεού απέδειξε την ευγνωμοσύνη του για τη λύτρωσή τους από το διεφθαρμένο, ακάθαρτο κόσμο γύρω τους. (Λευιτ. κ΄24-26, Δευτ. ιδ΄2). Η εισαγωγή ακαθάρτων πραγμάτων στο σώμα ναό όπου κατοικεί το ΄Αγιο Πνεύμα, δεν είναι το ιδεώδες του Θεού.
    Η Καινή Διαθήκη δεν καταργεί τη διάκριση ανάμεσα στις καθαρές και ακάθαρτες τροφές. Μερικοί πιστεύουν επειδή αυτοί οι διατροφικοί νόμοι αναφέρονται στο Λευιτικό, είναι απλώς ιεροτελεστίες, και γι’αυτό δεν ισχύουν πια για τους Χριστιανούς. Και όμως, η διάκριση μεταξύ καθαρών και ακαθάρτων ζώων χρονολογείται από την εποχή του Νώε - πολύ πριν υπάρξουν οι Ισραηλίτες. Ως αρχές υγιεινής, αυτοί οι νόμοι διατροφής είναι μια συνεχιζόμενη υποχρέωση.
    Last edited by δελφίνι; 18-02-2017 at 19:22.

Senior Member
    α, χα χα χα τον ηπιε ο ακης!!!

Senior Member
    Όταν οι άνθρωποι μιλάνε για το θεό είναι σαν να μιλάει το ένα μικρόβιο στο άλλο να του πει τι είναι ο θεός. Ακόμα χειρότερα μάλλον γιατί ο ανθρωπος και το μικρόβιο είναι φτιαχμένα απο την ίδια ύλη. Προσπαθούμε δηλαδή να εξηγήσουμε αυτό που έφτιαξε την ύλη. Αδιάνόητο.
    Η θρησκεία με το θεό δεν έχει καμία σχέση. Απλά προσπαθούν να βγάλουν το προς το ζειν τους πουλώντας αέρα κοπανιστό με περιτύλιγμα θεού. Τα καταφέρνουν λόγο της μεγαλομανείας μας και την ανάγκη να νιώθουμε οτι είμαστε σημαντικοί και μοναδικοί. Πιο αξιοι απτα υπόλοιπα ζώα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by AngelosA View Post
    Όταν οι άνθρωποι μιλάνε για το θεό είναι σαν να μιλάει το ένα μικρόβιο στο άλλο να του πει τι είναι ο θεός. Ακόμα χειρότερα μάλλον γιατί ο ανθρωπος και το μικρόβιο είναι φτιαχμένα απο την ίδια ύλη. Προσπαθούμε δηλαδή να εξηγήσουμε αυτό που έφτιαξε την ύλη. Αδιάνόητο.
    Η θρησκεία με το θεό δεν έχει καμία σχέση. Απλά προσπαθούν να βγάλουν το προς το ζειν τους πουλώντας αέρα κοπανιστό με περιτύλιγμα θεού. Τα καταφέρνουν λόγο της μεγαλομανείας μας και την ανάγκη να νιώθουμε οτι είμαστε σημαντικοί και μοναδικοί. Πιο αξιοι απτα υπόλοιπα ζώα.
    εισαι εκτος θεματος. ποσες μπυρες εχεις πιει;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    εισαι εκτος θεματος. ποσες μπυρες εχεις πιει;;;
    Για το απόσπασμα απο τη βίβλο εκφράστηκα. Εχτός και αν το έβαλε χιουμοριστικά το δελφίνι. Δεν μπορώ πλέον να ξεχωρίσω το αστείο απτο σοβαρό οταν μιλάνε για θρησκευτική ιστορία.

Senior Member
    συγγνωμη νομιζα οτι εγραφες για το θεμα υπαρχει θεος

Senior Member
    δεν έχω φάει δελφίνι ποτε μου αλλα θα δοκίμαζα....! ψάρι είναι...!!!! θα έχει φοβερή γεύση...!!!!

άλογο όμως έχω φάει και είναι από τα πιο καθαρά κρέατα που υπάρχουνε...!!!

φυσικά στα κεφτεδάκια του ikea... πριν βάλουνε το σάπιο μοσχάρισιο κιμα που τα χαλάσανε....! :@

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    συγγνωμη νομιζα οτι εγραφες για το θεμα υπαρχει θεος
    ο θεός είναι μεγάλος..!!!!!!

Senior Member
    δεν έχω φάει δελφίνι ποτε μου αλλα θα δοκίμαζα....! ψάρι είναι...!!!! θα έχει φοβερή γεύση...!!!!

άλογο όμως έχω φάει και είναι από τα πιο καθαρά κρέατα που υπάρχουνε...!!!

φυσικά στα κεφτεδάκια του ikea... πριν βάλουνε το σάπιο μοσχάρισιο κιμα που τα χαλάσανε....! :@
    ΄΄
    Εγώ πάντως σκυλιά, γατιά, άλογα, δελφίνια , φίδια, βατράχια κλπ δεν τρώω . Τα συνηθισμένα κανένα χοιρινό, μοσχάρι, κοτόπουλο... το πολύ πολύ και κανένα αρνί το Πάσχα.....΄

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast