Ο σύντροφος μου παίρνει risperdal. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 57 of 57
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mperdemeni23 View Post
    Παιδια τελικα το φορουμ.δε ηταν και η καλυτερη ιδεα για πληροφορηση. Οπως και να εχει δε ζητησα απο κανεναν να μου πει ΓΙΑΤΙ κ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ του τα εδωσε ο γιατρος. Μερικες συμβουλες, γνωμες, εμπειριες επι του θεματος ηθελα να μαθω. Ευχαριστω παρα πολυ!
    Συμβουλες για ποιο θεμα??αφου δεν ξερεις τι προβλημα εχει αρα εμεις πως να σε βοηθησουμε?!γιατι παιρνει ρισπερνταλ???για χιλιους λιγους μπορει να το παρει!κ αφου δεν σε ενδιαφερει το γιατι κ ο λογος γιατι ρωτας γι αυτι το φαρμακο τοτε??εισαι οντως μπερδεμενη!!πιστευω οτι το φορουμ δεν σε βοηθησε επειδη επιβαιβεωσε τον φοβο σου!παιζει ο δικος σου να εχει ψυχωση κ μαλλον δεν εισαι ετοιμη να το αντιμετωπισεις!!δεν ειναι κακο,δεν μπορουμε ολοι να αντιμετωπισουμε ολες τις δυσκολιες!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    καταλαβαινω την δυσκολια του ανθρωπου αυτου να πει κατι τετοιο...ειναι τρομερα δυσκολο...αλλα δυστυχως ειναι κατι που πρεπει να γνωριζει η θεματοθετρια, γιατι ειναι κατι τρομερα σοβαρο..αληθεια δουλευει? στην ερωτικη συνευρεση ειναι οκ?
    μπορεις να βγαλεις καποιασυμπερασματα..απο ολα αυτα..πχ αν ειναι νωχελικος κλπ..αν εχει παχυνει πολυ τωρα τελευταια...
    θα πρεπει οπωσδηποτε να κανεις μαι συζητηση μαζι του κ να σκεφτεις κ συ ποια σταση θα κρατησεις απο δω κ περα.

Για να λαμβάνει αγωγή λογικά υπέφερε σε κάποια φάση της ζωής του και για αυτό την λαμβάνει. Εφόσον είστε καλά το μόνο που ίσως μπορείς να κάνεις είναι να τον κάνεις να αισθάνεται άνετα για την αγωγή του και τα αισθήματα του. Αρκετοί άνθρωποι ακούν αγωγή και κρίνουν αυστηρά, το γεγονός ότι ενδιαφέρεσαι εάν υποφέρει δείχνει πόσο τον νοιάζεσαι. Οι πληγωμένοι άνθρωποι κυρίως κατανόηση και αποδοχή αναζητούν. Το ότι δεν επιδιώκει να μιλάει για βάσανα ίσως να είναι και θετικό για τον ίδιο να μην θέλει δηλαδή να σε φορτώσει άγχη φοβίες και πόνο.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    Για πολλά πράγματα κρίνουν αυστηρά και είναι ντροπή τους, δεν διαλέξαμε να έχουμε αυτή την ασθένεια, μας έτυχε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Για πολλά πράγματα κρίνουν αυστηρά και είναι ντροπή τους, δεν διαλέξαμε να έχουμε αυτή την ασθένεια, μας έτυχε...
    Σιγουρα ετυχε αλλα δεν μπορουν ολοι οι ανθρωποι να αντεξουν τα ψυχολογικα προβληματα ειδικα την σχιζοφρενεια γιατι νομιζουν οτι ειναι βιαιοι κ σκωτωνουν κατι το οποιο δεν ησχυει!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Banned
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Σιγουρα ετυχε αλλα δεν μπορουν ολοι οι ανθρωποι να αντεξουν τα ψυχολογικα προβληματα ειδικα την σχιζοφρενεια γιατι νομιζουν οτι ειναι βιαιοι κ σκωτωνουν κατι το οποιο δεν ησχυει!
    Σιγουρα ναι.

Senior Member
    To risperdal το δινουν και σε παιδια που ειναι στο φάσμα του Αυτισμου. Φανταζομαι χαμηλή δοσολογια!! Αν το δινουν σε ψυχωσεις , και το δινουν και σε παιδια, τι να πω? Εγω προσφατα επαθα μια σοβαρη κριση ημικρανιας συγνωμη θεματοθετρια ,ξεφευγω λιγο απο το θεμα, και μου εδωσε ο νευρολογος τοπαμακ που το δινουν και την επιληψια . Το εμαθα εκ των υστερων και φυσικα τωρα δεν θελω να το ξαναπαρω αν και με εχει βοθηθησει στην ημικρανια. Αλλα κατα τα αλλα μου εχει φερει νευρα να το πω, μια υπερενταση , κατι ονειρα περιεργα βλεπω το βραδυ......... Μηπως ο συντροφος σου δεν εχει ψύχωση και έχει κάτι αλλο? Γενικα είναι μπέρδεμα με τα συστατικά των φαρμάκων!

Senior Member
    κ εγω εχω παρει αντιεπιληπτικο πριν κανα μηνα το πηρα για κανα 1μιση μηνα για γενικευμενη αγχωδη διαταραχη..εμενα με ηρεμησε κ με βοηθησε στις ημικρανιες..ομως μου το εκοψε γιατι δεν ειχα αγχος πια...συνηλθα κ δεν θελει να με φουσκωνει με φαρμακα...βεβαια τωρα εχω συχνες ημικρανιες κ παιρνω τριπτανη καθε φορα που με πιανει κ μου περναει αμεσα..
    αλλα ναι σιγουρα τα φαρμακ,α δεν ειναι παντα για ο.τι λενε, πχ το λυρικα που πηρα εγω το δινουν κ σε νευροπαθητικο πονο κ στην γενικευμενη αγχωδη...κ μαλιστα ειχε εξαιρετικο αποτελεσμα..νευρα δεν εφερε...
    οκ δεν ειχα καμια παρενεργεια.

Banned
    Μα αφου παιρνει ακινετον..αρα παιρνει μεγαλη δοσολογια. Ουτε καν στην διπολικη δεν δινουν ακινετον..

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    κ εγω εχω παρει αντιεπιληπτικο πριν κανα μηνα το πηρα για κανα 1μιση μηνα για γενικευμενη αγχωδη διαταραχη..εμενα με ηρεμησε κ με βοηθησε στις ημικρανιες..ομως μου το εκοψε γιατι δεν ειχα αγχος πια...συνηλθα κ δεν θελει να με φουσκωνει με φαρμακα...βεβαια τωρα εχω συχνες ημικρανιες κ παιρνω τριπτανη καθε φορα που με πιανει κ μου περναει αμεσα..
    αλλα ναι σιγουρα τα φαρμακ,α δεν ειναι παντα για ο.τι λενε, πχ το λυρικα που πηρα εγω το δινουν κ σε νευροπαθητικο πονο κ στην γενικευμενη αγχωδη...κ μαλιστα ειχε εξαιρετικο αποτελεσμα..νευρα δεν εφερε...
    οκ δεν ειχα καμια παρενεργεια.
    Αληθεια anxious? Εγω πηρα τοπαμακ , το καθε φαρμακο ειναι διαφορετικο , δεκα μερες το παιρνω και μικρη δοσολογια και μου προκαλει μια νευρικοτητα .... θα δειξει . Παντως δεν ποναω καθολου! Τριπτανη ε? Τι να πεις? Νευρολογος σου έδωσε αυτή την αγωγή?

Senior Member
    ναι..αλλα κ μονη σου μπορεις να πας να την παρεις..
    τριπτανη θα πεις..κ θα την παιρνεις μονο σε κριση ημικρανιας.αν εχεις προβλημα καρδιας..μη τολμησεις κ παρεις τριπτανη.κ κανει να παιρνεις μονο μεχρι 3 χαπια τον μηνα..αλλα σε διαφορετικες μερες..αλλα πιανει αμεσως σε μιση ωρα!
    αγγειοδιασταλτικο εινια..
    πανακριβο χαπι..15 ευρω, 3 χαπια στο κουτι.

Junior Member
    Πρέπει να ενημερωθείς με ειλικρίνεια και σαφήνεια για την κατάσταση της υγείας του πριν προχωρήσεις στη σχέση σας. Δεν είναι θέμα διακριτικότητας. Μάλιστα, ο ίδιος θα έπρεπε εκ των προτέρων να σε ενημερώσει, ώστε αν δεν θέλεις να επωμιστείς ένα τέτοιο βάρος, να φύγεις έγκαιρα. Ανέντιμο εκ μέρους του, μη μασάς με διακριτικότητες. Ρώτα ευθέως και ζήτα αποδείξεις.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234