Results 16 to 30 of 56
Thread: Γιατι οι ανθρωποι ειναι κακοι???
-
28-02-2017, 13:20 #16Miliva21Guest
Να σου πω γιατί σχολιάζουμε το παιδί ??? Γτ εγώ δεν νομίζω ότι είναι καθόλου τυχαίο το ότι το ατύχημα το προκαλεσε γόνος πλούσιου με Πόρσε..... Ναι μπορεί παρά πολλοί νέοι να τρέχουν για μαγκιά στο δρόμο όμως τα χρήματα πιστεύω ότι επηρεάζουν τη διαγωγή....κακομαθημένο παιδί πλούσιων που από μικρό του κάνανε όλα τα χατίρια ...που μεγάλωσε νομίζοντας ότι είναι ο άρχοντας του κόσμου επειδή έχει λεφτά ο μπαμπάς .....ανώριμος και βουτυρομπεμπες....αλαζονεία στο φουλ είμαι ο Θεός ο κόσμος μου ανήκει παίρνω τη Πόρσε του μπαμπά και το παίζω σουμαχερ τρέχοντας με 200 επδ έτσι μου καπνίζει και όποιον πάρει ο χάρος.....δεν λέω ότι δεν θα μπορούσε να συμβεί στο καθένα ...πολλοί όπως είπα πριν τρέχουν για μαγκιά και προκαλούνται ατυχήματα ....όμως είμαι σχεδόν σίγουρη πως για το συγκεκριμένο δυστύχημα έφταιξε πολύ αυτό ...όλα είναι θέμα διαγωγής ....εγω έτσι νομίζω
- 28-02-2017, 13:33 #17
Συμφωνω σε ολα!ουτε τον δικαιολογω!βεβαια αυτο που χω καταλαβει εγω ειναι οτι χειροτεροι απο τους πλουσιους ειναι οι νεοπλουτοι,εκει να δεις!(ασχετο αυτο βεβαια)
Πιστευω οτι πολλα παιδια ειναι κακομαθημενα που οι γονεις δεν τους χαλανε χαταρια ασχετως το οικονομικο!μπορει να μην τους παρουν πορσε αλλα πεζο,πραγματικα δεν μου λενε κατι τα λεφτα!
Κ επισης το παραδειγμα που δωσαμε πιο πανω,τον παντελιδη γιατι δεν τον βριζει κανενας??κ αυτος δεν ετρεχε??ειχε 2 κοριτσια μαζι του που δοξα τω θεο ειναι ζωντανες!γιατι αυτη η διακριση?No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!
28-02-2017, 13:41 #18
δεν συμφωνω απολυτα...γιατι ξερω το παιδι οτι ηταν πολυ χαμηλων τονων..μετακινηση με τα μεσα μαζικης μεταφορας μεσα στην Αθηνα..πολυ χαλαρος τυπος που λεει δεν επινε κ δεν καπνιζε..δεν ανεφερε ποτε το ονομα του για να μην δειχνει οτι ειναι ζαμπλουτος..
τουλαχιστον ετσι εχουν γραφει κατα καιρους..διαβασε λιγο γενικα..
δεν τον υποσττηριζω..σου λεω τι εχει γραφει γι αυτον..
οτι ειχε τα παντα τα ειχε, ομως δεν ηθελε να τα εκμεταλλευεται..
τωρα το οτι πηρε την πορσε κ ετρεχε απειρα, οκ μαλακια του..αλλα οταν ενα 23χρονο παιρνει ενα τετοιο εργαλειο πιθανοτατα χαιρεται..μεγαλη μαλακια του κ ανωριμοτητα..
αλλα αυτο δνε καθοριζει πιστευω τον χαρακτηρα του..
οποιοσδηποτε αντραα του εδινες ενα τετοιο εργαλειο δυστυχως θα εκανε το ιδιο σε μια μεγαλη ευθεια της εθνικης...ετσι μονο κ μονο για να το ζησει καποια στιγμη στη ζωη του..
το θεμα μου κ το ερωτημα μου ειναι, γιατι να υπαρχουν τετοια αμαξια χωρις κοφτη..εφοσον δεν επιτρεπεται πανω απο 130? δνε ειναι καπως κουλο?
28-02-2017, 13:44 #19
28-02-2017, 13:51 #20
Ρε συ εχω γνωρισει κανα δυο που δεν ηταν καλα οικονομικα κ για καποιο λογο αργοτερα ειχαν λεφτα!
Πρωτον οι γονεις δεν τους χαλαγαν χατιρι!
Δευτερον υφακι??εγω ειμαι κ κανενας αλλος!
Τριτον πιστευω πως ειναι σαν το πουλακι που ειναι μες στην κλουβα που οταν το αφηνεις ελευθερο κανει βολτες ζαλισμενος μεχρι να καταλαβει οτι ειναι ελευθερος!ετσι κ αυτοι πλουτισαν ξαφνικα κ τρελαθηκαν!ετσι πιστευω..No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!
28-02-2017, 14:44 #21Miliva21GuestΔεν ξέρω τι έχει γραφτεί και αν είναι έτσι όπως λες ...αλλά και πάλι δν λέει κάτι ήταν 100% ανεύθυνος και δεν με απασχολεί που ήταν ανευθυνος αυτός....αν ήθελε να τρέξει με 300 ας έτρεχε σε αγώνες δρόμου .....όχι στην εθνική σκοτωνοντας ανυποψίαστα θύματα λόγω της δικής του ηλιθιότητας και του καπρίτσιου του να τρεκεί σαν παλαβός....όλα πιστεύω ξεκινάνε από εμάς ....δεν μπορούμε να βγούμε όλοι και να τρέχουμε με 300 στους δρόμους και μετά να κατηγορούμε το κράτος γτ δεν έχει κοφτες και γτ δεν κόβει πρόστιμα και δεν μας έπιασε .......
28-02-2017, 14:50 #22
ναι σιγουρα γι αυτο σου ειπα οτι δεν τον δικαιολογω!
απλα ελεγα οτι για καθε μουρλο που βγαινει κ τρεχει τοσο να ληφθουν σωστα μετρα τελος παντων!..αλλα που? στο Ελλαδισταν???δυσκολο..
εγω προσωπικα με τον αντρα μου ειχαμε παει ταξιδι κ ειχαμε παλια ενα πολυ γρηγορο αμαξι..καποια στιγμη την Εθν οδο Τριπολης, σε μια τεραστια ευθεια που εχει..τον βλεπω κ ανοιγει σιγα σιγα κ φτανει να πηγαινει με 220!!!!! φρικαρα..με επιασε υστερια..του φωναξα κ του λεω "σταματα τωρα να κατεβω αλλιως θα παρω τους μπατσους να σε πιασουν απο το κιν"..κατεβασε λοιπον κ μετα ημουν πολυ θυμωμενη μαζι του, του ειπα οτι αν επαναλαμβανε κατι τετοιο σιγουρα θα χωριζαμε..
ευτυχως πουλησε κ το κωλαμαξο κ ησυχασαμε!!!
οκ...ναι εχω παρατηρησει οτι στους περισσοτερους αντρες αρεσει η ταχυτητα....δυστυχως....
28-02-2017, 15:12 #23
Ρε συ ολα ειναι φαυλος κυκλος!εμεις κανουμε του κεφαλιου μας,η τροχαια τα στραβα ματια!στην ουσια ολοι φταιμε!απλα οταν γινετε γνωστο ενα τραγικο ατυχημα αρχιζουμε τα στολιδια!ετσι γτ ειμαστσ υπερανω,γιατι κυνηγαμε τα λεφτα αλλα οταν καποιος τα εχει ειναι κακομαθημενος!δεν ξερω πιστευω οτι αν ποτε γινω κ εγω πλουσια δεν θα ηθελα να λειπει τπτ απο το παιδι μου!κ ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι κανει το παιδι!μπορει να ειναι με τους γονεις κ να οδηγαει καλα κ με τους φιλους του να παει σαν μουρλο!
No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!
28-02-2017, 15:19 #24Miliva21GuestΣε αυτές τις περιπτώσεις δυστυχώς πρέπει ο καθένας να έχει την ευθύνη ....σίγουρα θα έπρεπε να υπάρχουν μέτρα που δυστυχώς εδώ δν υπάρχουν .....αλλά πέραν αυτού ....ο πατέρας του γτ άφησε το γιο του να οδηγήσει ένα τόσο γρήγορο αυτοκίνητο και με τόσο παλιά λάστιχα ???? Πες ότι ο γιος ηταν ανώριμος και φλουφλης...που για 23 χρονών ήταν απαράδεκτο ...δεν ήταν κάνα 15 χρόνο.....ο πατέρας του γτ του άφησε το αυτοκίνητο...? Δεν φανταζόταν ότι θα κάνει φιγούρα ο γιος με το αμάξι ...δεν ήξερε ότι πιθανότατα ήταν απειρος να οδηγήσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο ...?? Γ αυτο βάζω τα λεφτά και την δύναμη που έχουν πάνω στους ανθρώπους ...τα λεφτά διαφθειρουν ..κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν θεοί ότι όλα μπορούν να τα λύσουν...όμως σε τέτοιες περιπτώσεις δυστυχώς το.χρήμα δν είναι καθόλου αρκετό γ να διορθώσει τα πράγματα
28-02-2017, 15:22 #25
28-02-2017, 15:24 #26
28-02-2017, 15:34 #27
28-02-2017, 15:36 #28
Θα συμφωνησω απολυτα με την Πινκ , αμα εχεις χρηματα , γινεσαι κατευθειαν αντικειμενο φθονου , το τι διαβασα απο σχολια για το ατυχημα , ο Ελληνας να βγαλει ολο του το κομπλεξ στο παιδι , επειδη ειχε χρηματα , λες κι εφταιγε το παιδι , ο πατερας εφταιγε , που δινει ενα αμαξι 300 χλμ . στο 24χρονο παιδι του , με τι εμπειρια να διαχειριστει αυτο το παιδι το συγκεκριμενο αμαξι ? κι εγω τρεχω με υψηλες ταχυτητες στην Εθνικη , με αναλογο αμαξι , οχι πορσε βεβαια , αλλα εχω 35 χρονια εμπειρια σε οδηγηση γρηγορων αυτοκινητων ..............στην πολη μεσα , παω σαν κοτα , η ακομα χειροτερα σε υγρο οδοστρωμα , δλδ ξερω που να τρεξω , γι αυτο και στην Εθνικη ουδεποτε μουχει τυχει καν να πλησιασω στο να γινει κατι κακο , το ιδιο κανω και με την ( εξαιρετικα γρηγορη ) μοτοσυκλεττα μου , οδηγω σαν να εχω ναντιμετωπισω οδηγους-δολοφονους , και στην πολη μεσα σκουτερακι φυσικα , και μικρες ταχυτητες ................ κακομαθημενος δεν ειμαι , το αυτοκινητο μου , το αγορασαμε δικα μου χρηματα.....
Αυτα περι ΄τα λεφτα διαφθειρουν ' ειναι μπουρδες , ωρισμενους μπορει , μην γενικευουμε ομως ...........
Α , τωρα ειδα περι τροχαιας , σπανια βλεπεις τροχαια στην Εθνικη ......... βαζεις κι ενα αντιρανταρ , κι εληξε το θεμα ...
και να κανω ενα χαζο ερωτημα , γιατι πωλουνται αυτοκινητα που ειναι ικανα να πιασουν τετοιες ταχυτητες , η μοτο ?
να ριξουμε τοτε την ευθυνη στις αυτοκινητοβιομηχανιες ? 1.300.000 ανθρωποι σκοτωνονται /ετος παγκοσμιως σε τροχαια ........και δεν εχουν ολο αυτοκινητα των 300 χλμ .......
Kαι επειδη διαβασα κατι περι κακομαθημανων παιδιων , κι εμενα ετσι με μεγαλωσαν , μου καναν ολα τα χατηρια , ολα , αυτο δεν σημαινει οτι βγηκα κανα καβαλημενο ψωνιο , ειμαι χαμηλων τονων , γι αυτο και δεν αγορασα ποτε πορσε , αλλα bmw , δεν ηθελα ναμαι ' αυτος με την πορσε ' .........................απλα εχω μια μανια με τα γρηγορα οχηματα ......Last edited by Macgyver; 28-02-2017 at 15:57.
01-03-2017, 07:49 #29
Άμα δε μας ενοχλούν, όλοι τους είναι καλοί!
Η εγνοια τους μετα από ενα τετοιο δυστυχημα ειναι πως να τα καταφερουν να γλυτώσουν τη φυλακή. Ο κόσμος έχει κυριολεκτικά αποκτηνωθεί στην κακία, στην καλοπέραση και στη ρουτίνα. Μετά το αρχικό σοκ ότι σκότωσε άνθρωπο, ο νους επανέρχεται στην καθημερινότητα λες και δεν συνέβηκε τίποτα. Η εγνοια τοτε ειναι πως να γλυτώσει τη φυλακη και πως να επανέλθει στην προηγουμενη του καθημερινότητα ως να μη συνεβηκε τιποτα.γιάννης
01-03-2017, 08:35 #30
Τελικα , το αιτιο , ακουσον , ακουσον , ηταν οτι το αμαξι ειχε ελαστικα 11 ετων , και μαλιστα χειμερινα , τα οποια δεν ειναι για πανω απο 150 χλμ /ωρα ..............μαλλον τοφερε απο Γερμανια , εκει βαζουν υποχρεωτικα χειμερινα ελαστικα τον χειμωνα , και δεν μπηκε καν στον κοπο ( εξοδο ) να αλλαξει τα λαστιχα ( κοστιζουν κανα 2.5χιλιαρο για τετοιο αμαξι ) , που ειναι η ζωη σου .......καθαρη τσιγγουνια , σε επιπεδο εγκληματικοτητας ......
καλα , ΚΤΕΟ πως περασε ? με τον ' γνωστο ' τροπο μαλλον ......