Προβληματική σχέση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 83
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    δεν τα ξερω καθολου! ουτε ασχοληθηκα ποτε! να καταλαβεις, ουτε με το φβ ασχολουμαι.
    Γνωμη μου, στα 27 εισαι? μικρουλης εισαι, μια χαρα! κοινωνικοποιησου, γνωρισε ατομα, χαλαρα, ανετα, μπες σε παρεες. Κανε φιλες, αθωα, οχι επι τουτου οτι ψαχνεσαι για γκομενα. Και θα βρεις σιγουρα. Μπορει λιγο να αργησει αλλα θα βρεις μια νορμαλ περιπτωση.
    Τι κανεις? σπουδαζεις? δουλευεις? αν δουλευεις ακομα καλυτερα!
    28, αλλά λέγε εσύ 27 δε με πειράζει! Χα, χα, χα!
    Προσπαθώ να βρω και δουλειά και αυτά, αλλά δεν έχω βρει κάτι για την ώρα... Μόνο εθελοντικά δουλεύω....
    Είχα χρόνια το κόμπλεξ, που οι άλλοι είχανε κι εγώ δεν είχα!
    Ένιωθα ότι και μία να μου τύχαινε θα απορούσε που δεν είχα τις "κατακτήσεις" που είχαν άλλοι στο παρελθόν....
    Γι' αυτό βιάστηκα! Για να' χω εμπειρίες....
    Ξέρω ότι είναι λάθος, αλλά τότε σκεφτόμουνα έτσι πιο έντονα..
    Εσύ πες μου τώρα... Αν είχες έναν άντρα που σου έλεγε ότι είναι 28 και δεν έχει κάνει τίποτα με γυναίκα, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόσουν δε θα' ταν μήπως έχει κανένα πρόβλημα;

Senior Member
    εξαρταται..αν ηταν ντροπαλος ισως το εβλεπα κ προκληση αυτο, αν ομως πχ δεν μπορουσα κ να συζητησηω μαζι του τα βασικα λογω της ντροπης του, τοτε δεν θα με γοητευε αυτο, θα με απομακρυνε..σε καμια περιπτωση δεν θα απερριπτα εναν αντρα πρωτου τον γνωρισω, επειδη δεν εχει κανει κατι με γυναικα..
    σε καλυψα?

Senior Member
    ασυ θα απερριπτες μια γυναικα επειδη εχει παει με παρα πολλους αντρες κ ειναι τρομερα εμπειρη?

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ασυ θα απερριπτες μια γυναικα επειδη εχει παει με παρα πολλους αντρες κ ειναι τρομερα εμπειρη?
    Όχι! Ίσα ίσα, θεωρώ πως μια τέτοια μου χρειάζεται!

Senior Member
    κοιτα.. απ οτι καταλαβα σεξ θες, οποτε μη συνδεεσαι με καμια συναισθηματικα, κανε γνωριμια μονο για σεξ, υπαρχουν τοσες εκει στα φβ κ σαυτα που θελουν μονο αυτο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    Εσύ πες μου τώρα... Αν είχες έναν άντρα που σου έλεγε ότι είναι 28 και δεν έχει κάνει τίποτα με γυναίκα, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόσουν δε θα' ταν μήπως έχει κανένα πρόβλημα;
    μαζι δεν τα συζητουσαμε για τη θητεια στις οργανωσεις??
    εχω γνωστους, περιπου στην ηλικια μου, στα 35, που λογω οικογενειας, σπουδων και δουλειας δεν ειχαν κανει τιποτα ως τα 30 και παντρευτηκαν οποια διαθεσιμη βρηκε η οικογενεια μπροστα τους. Και τωρα παριστανουν τους οικογενειαρχες, με παιδια.

Σε αυτο που ρωτας, εξαρταται τι 28χρονος ειναι και πως εζησε τα χρονια του.... αν πχ δουλευε, σπουδαζε, ειχε ενδιαφεροντα κλπ αλλα δεν του εκανε κλικ καμια γιατι πχ ειναι πολυ του συναισθηματος και θελει να ερωτευθει, οχι! ειναι αυτο με τα στανταρντς που σου λεω πιο πανω...Ή μπορει να ερωτευθηκε και να την πατησε κλπ.
    Αν αυτος ο 28χρονος ομως την εβγαζε με τσοντες, με φαντασιωσεις κλεισμενος μεσα στο σπιτι του, και δεν μπορουσε να πει ουτε μια καλημερα σε μια γυναικα, ε ναι θα ελεγα οτι εχει προβλημα γιατι τοοοοσες κοπελιτσες ψαχνουν εναν για να περνανε καλα.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    ή και το αντιθετο.... θα απερριπτες μια κοπελα συνομηλικη σου επειδη δεν εχει παει με κανεναν και ειναι τελειως απειρη σεξουαλικα, αλλα συγκροτημενη στα θελω της?
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    δεν θα την απερριπτε..κανεις αντρας δεν απορριπτει μαι παρθενα που θελει να το κανει τελικα, γιατι τους εξαπτει την φαντασια κ τους συγκινει αυτο, γι αυτο το λογο δεν το ρωτησα..το θεωρω δεδομενο οτι θα πηγαινε.

Senior Member
    Αν αυτος ο 28χρονος ομως την εβγαζε με τσοντες, με φαντασιωσεις κλεισμενος μεσα στο σπιτι του, και δεν μπορουσε να πει ουτε μια καλημερα σε μια γυναικα, ε ναι θα ελεγα οτι εχει προβλημα γιατι τοοοοσες κοπελιτσες ψαχνουν εναν για να περνανε καλα.
    Δεν ξέρω τι να σου πω....
    Από τα 22 και μετά, που ήταν η πρώτη μου φορά, όσες φορές έχω πάει με γυναίκες για το σεξ μόνο ήταν επί πληρωμή.... Εξαιρούνται φυσικά οι περίοδοι που ήμουν σε σχέση! Έξω από τα studio δε μου' χει κάτσει καμία ελεύθερα.....

Senior Member
    δεν θα την απερριπτε..κανεις αντρας δεν απορριπτει μαι παρθενα που θελει να το κανει τελικα, γιατι τους εξαπτει την φαντασια κ τους συγκινει αυτο, γι αυτο το λογο δεν το ρωτησα..το θεωρω δεδομενο οτι θα πηγαινε.
    Όχι, δε μπορώ να πω ότι οι παρθένες μ' ενθουσιάζουν....
    Το ακριβώς αντίθετο θα λεγα!

Senior Member
    ή και το αντιθετο.... θα απερριπτες μια κοπελα συνομηλικη σου επειδη δεν εχει παει με κανεναν και ειναι τελειως απειρη σεξουαλικα, αλλα συγκροτημενη στα θελω της?
    Εάν ήταν συγκροτημένη αληθινά στα "θέλω" της;
    Όχι!

Senior Member
    αρα εφοσον εχεις παει με τοσες κ ειχες σχεση..γιατι εισαι απειρος? τι εννοεις?δεν ξερω καπου το χασα το θεμα..
    δλδ θεωρεις τον εαυτο σου απειρο?

Senior Member
    εκτος απο τις επι πληρωμη - που καταλαβαινεις οτι ειναι ειδικη κατηγορια, καθαρα επαγγελματικη για σεξ - και το μπαζο που αρχικα μας περιεγραψες, τι αλλες σχεσεις ειχες??

Senior Member
    εκτος απο τις επι πληρωμη - που καταλαβαινεις οτι ειναι ειδικη κατηγορια, καθαρα επαγγελματικη για σεξ - και το μπαζο που αρχικα μας περιεγραψες, τι αλλες σχεσεις ειχες??
    Άλλη μία, πριν από την προηγούμενη...
    Και κράτησε μονάχα ένα μήνα!
    10 ραντεβού βγήκαμε και δεν ολοκληρώσαμε καν!
    Ήταν άλλη περίπτωση αυτή...
    Δεν της άρεσαν τα λουλούδια, δεν της άρεσαν τα παιδιά (ήθελε όμως να κάνει μεταπτυχιακό στην Ειδική αγωγή!) και σε κάθε ραντεβού προσπαθούσε να με "ψαρέψει" τι έκανα και με ποιές.... Όταν της είπα ότι πήγα και με άλλες, πριν απ' αυτήν, έβαλε τα κλάματα! "Κι εγώ που ξέρω ότι δε θα το ξανακάνεις;", είπε;
    Και μου έλεγε ότι δεν πιστεύει στον έρωτα και με ρωτούσε αν είναι καλό να μεγαλώνεις με πατέρα κατά πολύ μεγαλύτερο από τη μάνα... Παίζει να ήταν παραμελημένη από τον πατέρα της αυτή... Όπως και η άλλη!

Senior Member
    αρα εφοσον εχεις παει με τοσες κ ειχες σχεση..γιατι εισαι απειρος? τι εννοεις?δεν ξερω καπου το χασα το θεμα..
    δλδ θεωρεις τον εαυτο σου απειρο?
    Κι εγώ "χαμένος" αισθάνομαι κάποιες φορές....
    Γιατί κατάφεραν και μου περάσανε (παρέες, τύποι του γυμναστηρίου) ότι μόνο άμα πηδάς κοπέλες σε club είσαι πραγματικός άντρας κι έμπειρος, ενώ όταν πηγαίνεις στα μπουρδέλα είσαι loser......

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast