Results 16 to 21 of 21
Thread: Φοβάμαι να μεγαλώσω !!!
-
10-03-2017, 11:09 #16
ωραια..φτασε πρωτα εκει κ μετα μιλαμε..εχεις αγχωθει για κατι που προκειται να γινει κ χωρις ακομα να εχει γινει..
ολα θα ερθουν μονα τους, χαλαρωσε κ απολαυσε τα..ζωη λεγεται.
- 10-03-2017, 12:06 #17
Θέλει αγώνα καλά το καταλαβεσ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
10-03-2017, 20:55 #18
ωραία τα λέει, με δυο φρασούλες πάντα τα ποσώνει, πολύ μ´ αρέσει (αν έβαζε και κανά σημείο στίξης θα ήταν πιο εύκολη η ανάγνωση :-). λοιπόν καλό μου κορίτσι θα κάνεις αυτό που λεει η καρδουλα σου. πάρε χαρτί και μολύβι, χάραξε δυο στήλες, αριστερά τα αρνητικά, δεξιά τα θετικά, χωρις ζαβολιές. μετά μέτρα και γείρε στα περισσότερα. και ο άντρας να κοιμάσαι αγκαλιά το βράδυ καλό είναι, και τα παιδόπουλα καλό είναι, όλα έχουν και τα ανάποδά τους. πόσο μπορεί να προσαρμοστεί κανείς έχει σημασία. να σου πω μια μικρή αληθινή ιστορία: κορίτσι στην ηλικία σου στη δουλειά μου, με σχέση χρόνων με έναν μεγαλύτερο αλλά καλοστεκούμενο, σκέφτηκε να αλλάξει πόλη για να δουλέψει σε δουλειά που ονειρευότανε από μικρή. με ρωτάει Τί να κάνω; λέω εγώ Η απομάκρυνσή σου σημαίνει ότι θα λήξει η σχέση σου; Ναι μου λέει. Δεν γινεται να ρθει μαζί σου; όχι λέει. Ωραία, λέω, άρα τον αφηνεις και κυνηγάς το όνειρό σου ή κάθεσαι εδώ και παντεύεσαι. Ναι λέει, αλλά δεν ξέρω τί να κάνω. Τί πηγάζει πιο δυνατά από μέσα σου; ρωτάω. Δεν ξέρω, είμαι αναποφάσιστη λέει. Ρωταω συνθήκες της νέας δουλειας, χικ μικ το Μαράκι, δείχνει ότι φοβάται το νεο περιβάλλον. Εν τω μεταξυ ηθελε να γινει και μανουλα και αυτό όδευε σε θολό τοπίο αν εφευγε, ποιος, πού, τί; Την αλλη μερα λεει Θα μείνω. έμεινε, παντρευτηκε τον τυπο, εγινε μανουλα και ειναι πανευτυχής. πού να ξέρουμε πώς θα ήταν αλλιώς; εγώ να σου πω εν κατακλείδι, είμαι υπέρ του Πέντε και στο χέρι, αλλά δεν είμαι ούτε αναποφάσιστη ούτε ετερόφωτη. το θέμα της ομορφιάς ειναι μια φούσκα, μετά τα σαράντα οι μιμικοί μύες διαμορφώνουν οριστικά την εκφραση στο πρόσωπο, για τουτο και βλεπεις ομορφους και ασχημους μεγάλους. λίγο μακιγιάζ, σωστό ντύσιμο και όλα ειναι μια χαρά μικρό. υγεία να υπάρχει
η αιτία του φόβου είναι η άγνοια
10-03-2017, 21:24 #19
Πάντως άμα κυνηγάς την ομορφιά κάποιο λάθος κανεισ μετά τα τριάντα πέντε όλοι είναι χάλια βγες μία βόλτα κ δεσ η ζωή αρχίζει στα τριάντα θα το καταλάβεις αυτό
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
11-03-2017, 22:25 #20
Συμφωνω , καποια στιγμη θα γερασεις , θα χαθει η ομορφια σου ........αντε με επεμβασεις να το τραιναρεις λιγο , η με γυμναστικη , ακομα καλυτερα , αλλα οντας 55 , το συνηθιζεις , δεν αφηνω τον εαυτο μου , γυμναζομαι , τρεφομαιυγιεινα , δεν καπνιζω , αλλα ο χρονος ειναι παντα ο νικητης ......σουχω και καλα νεα οως , ειχα διαβασει μια μελετη , που το διγραμμα της ευτυχιας , εκανε το peak του στα 25 , και μετα το ξανακανε στα 69 , εγω στα 55 μου αισθανομαι μια χαρα , ( εξαιρουμε την κτθλψη ) αλλα το τονιζω, προσεχω και γυμναζoμαι απο το 86 .......
11-03-2017, 22:32 #21
E , δεν σταματανε ολα , μας πεθανες κιολας elis , νομιζω οτι στις γυναικες ο χρονος ειναι πιο αμειλικτος , εγω κανω τα ιδια πραματα πουκανα στα 35 , τα ιδια σπορ ,χομπυ , μοτοσυκλεττες , ταχυτητα, ολα ιδια ,κανω και μεγαλυτερα βαρη τωρα .....ειναι ολα γραμμενα στο DNA , αμα εχεις γονεις καλοδιατηρημενους την ιδια πορεια θακολουθησεις κι εσυ ......αυτο εχω διαπιστωσει ........DNA ....γονιδια ....