Results 61 to 75 of 83
Thread: Προβληματική σχέση
-
11-03-2017, 01:04 #61
- 11-03-2017, 12:36 #62
Η κοπελα ειχε πρωην ...μπορει να τα κανε ολα κ να χε φοβο μήπως πονεσει πχ κ να μην προχωρούσε ή τελος παντων να μην ηθελε σεξ...δηλαδη μπορει να μην ειχε την πονηρια, παρθενα κ απο πισω μπαινουν τρενα.. κ δεν καταλαβα γιατι μια στα 23 να κανει την αβγαλτη, αντε στα 15 να κρυψεις τυχον εμπειριες μην σε περασουν για τανα, στα 23 εισαι ανισορροπη απλως αν το παιζεις χωρις λογο...εκτος αν ζει η κοπελα στο 1800 ξερω γω....
11-03-2017, 13:35 #63
11-03-2017, 13:37 #64
Τώρα τα λες μπούρδες... Τότε γούσταρες όμως!
Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά! Άντε πες έλεγε ψέμματα ή όπως έγραψες ίσως είχε δεχθεί κακοποίηση ( αυτό είναι σοβαρό) στο τώρα έχεις κόψει επαφές και ψάχνεσαι για κάτι νέο.
Σου έκανε τη ζωή δύσκολη ναι το εμπέδωσα. Εσύ τι διδαχθηκες από αυτό; Αναρωτιέσαι αν πρέπει να συνεχίσεις το on line dating. Έχεις ανάγκη να γνωρίσεις τα όρια σου και είναι λογικό να ψάχνεσαι μέσω των ανθρώπινων σχέσεων αλλά κάπου ξεπερνάς εσένα!!! Τώρα το να κράζουμε μια κοπέλα που ποιος ξέρει μπορεί να έκανε πλάκα ή να είχε δεχθεί πλύση εγκεφάλου να ντρέπεται για τη σεξουαλικότητα της Ε δεν έχει και πολύ νόημα. Θα μου πεις μη γράφεις αν δεν θες. Μα... Λες έχεις τις εμπειρίες σου και την επιλογή να κάνεις σεξ με πληρωμή. Τι αναζητάς τελικα;"Make sure your worst enemy isn't you"
11-03-2017, 13:47 #65
Δε γούσταρα, απλά ανεχόμουνα!
Η στάση μου ήταν του τύπου "εντάξει όλοι έχουμε αρνητικά, δεν παρατάμε όμως τον άλλο/η για κάποιες ιδεοληψίες του"....
Με ξενέρωνε όμως αυτό πολύ! Και το' χε καταλάβει και κείνη γι' αυτό μου' πε αυτό που έγραψα παραπάνω.
Επιπλέον, τώρα διαπιστώνω ότι ήθελα σχέση για να' χω!
Τι διδάχθηκα από αυτό;
Το βασικότερο: να μην κάνεις σχέση, απλώς για να λες ότι κάτι έχεις! Καλύτερα μόνος σου μέχρι να βρεις κάποιον που σε γεμίζει και ταιριάζετε, παρά ό,τι να' ναι.....
Δεύτερον: σε κάθε σχέση πρέπει ο καθένας να ξέρει να βάζει τα όριά του για να μην καταντάει αυτή η σχέση καταπιεστική,
Τρίτον: όταν μέσα σ' ένα χρόνο ακούω για γάμους και αρραβώνες, θα φεύγω!
Τέταρτον: Δε χρειάζεται ν' ανοίγεσαι πολύ με το "καλημέρα"......
11-03-2017, 13:52 #66
Τώρα συνεννοουμαστε! Φυσικά και αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις. Αν είσαι ανεκτικος άνθρωπος μπορεί να την πατάς πιο συχνά αλλά και αυτό ξεπερνιέται. Η σχέση δημιουργείται, υπαρχει η έλξη, έρχεται και το ζήτημα του πόσο κατ ουσίαν γίνεσαι κατανοητός και αν εν τέλει αυτό αρέσει στην κοπέλα. Δεν θα αρέσουν όλα όπως και σε εσένα εξίσου αλλά όταν ένας άνθρωπος δεν σου δημιουργεί ανασφάλειες ειναι πιο πιθανό να κυλήσει θετικά και η ερωτική ζωή σας. Αν μια κοπέλα σε κάνει να νιωθεις ομορφος έξυπνος και αρεστός Ε δεν είναι και κβαντική φυσική ο έρωτας. Αλλά αυτό έχει χαθεί κουκουλωνουμε τις ανασφάλειες μας και μετά πως να βγει πηγαια μια υγιής ερωτική σχέση; αφού έχεις ξεκινήσει την δουλειά με το ποιος είσαι που πας τι αναζητάς θα βρεις και τα υπόλοιπα.
"Make sure your worst enemy isn't you"
11-03-2017, 15:02 #67
Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
11-03-2017, 15:14 #68
11-03-2017, 15:20 #69
Πηγες? δεν πηγες!!
μπορει να το ελεγε ετσι να δει πως θα αντιδρασεις ή να την περασεις για καλο κοριτσι που δεν παει με οποιον-οποιον, οοοοοχι αλλα αυτον που θα βρει αμεσως θα τον γνωρισει στους δικους της....Μηπως σου ειχε περασει την εντυπωση οτι απαξ και γνωρισεις την οικογενεια της επισημοποιηθηκε το κονε σας? αρα ναι βουρ στο σεξ?
Μπορει και εσυ σε αλλη φαση να ειχες γονεις που θα ηθελαν να γνωρισουν το κοριτσι σου. Αυτο δεν ειναι συντηρητικο απο μονο του, απολυτα φυσιολογικο ειναι για μια οικογενεια, δεν κρυβομαστε! ουτε σημαινει οτι επισημοποιειται η σχεση ετσι και πας για αρραβωνες-γαμο.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
11-03-2017, 15:41 #70
Ρε σεις...καλα λεει η constantly curious...τι νοημα εχει να κραζουμε την κοπελα η να αναλυουμε πλεον το γιατι φεροταν οπως φεροταν; Το θεμα ειναι οτι αμα δεν γουσταρε ο θεματοθετης δεν επρεπε να καθεται...και δεν σε κανει καλο και υπομονετικο αυτο, ισα ισα οπως ο ιδιος εχεις διαπιστωσει οφειλοταν σε δικη σου αδυναμια και ανασφαλεια το οτι το "υπεμεινες"...
Απο εκει και περα μπορει η κοπελα να ηθελε να ζησει πραγματα, ανθρωπος ειναι οχι πετρα...ολοι εχουμε τις ιδιες βιολογικες αναγκες στο κατω κατω της γραφης, απλα μπορει οντως να ειχε φαει μεγαλη πλυση εγκεφαλου απο την οικογενεια της και να ηθελε να ειναι η "σοβαρη-αβγαλτη" για τα ματια του κοσμου, οποιου κοσμου τελοσπαντων την εκανε να πιστευει οτι αυτο ειναι το σωστο...
Απο την αλλη ηθελε και τις εμπειριες της, αλλα προφανως ηταν γεματη ενοχικοτητα για αυτα τα θεματα και ειχε καποια εσωτερικη συγκρουση...πχ καλη ωρα ειπες τωρα αν γινεται παρθενα να ξερει να κανει στοματικο η καποιος ειπε παρθενα και απο πισω τρενα κλπ...απο οπου και να το πιασει η ερμη θα βρεθει καποιος να τη φορτώνει ενοχες, οτι δεν ειναι στα αληθεια σοβαρη και δε ξερω τι...ε αμα μεγαλωσε με την λοξα οτι "πρεπει" να ειναι αγνη και αθωα αλλα απο την αλλη φυσιολογικοτατα το αιμα εβραζε; Κακο ειναι; Εγω την λυπαμαι βασικα γιατι και μπερδεμενη μου φαινεται απο τη περιγραφη σου και εγκλωβισμενη σε αντιφατικα μοτιβα σκεψης/συναισθηματων.
Θελω να πω οτι αμα δεν ειχε μεγαλωσει με αυτα τα μηνυματα που της προκαλεσαν τα σκαλωματα και τις εμμονες περι παρθενιας μπορει να ηταν μια κοπελα που θα χαιροταν μια χαρα τον ερωτα και πολυ κι ολας...
Αλλα δεν μπορουσε...μπορει να θεωρουσε οτι "επρεπε" να ειναι "αγνη και σοβαρη" μεχρι να αποκατασταθει ξερω γω και να μη "λενε" οι δικοι της η ο οποιοσδηποτε ξερω γω...για αυτο και δεν ειναι παραξενο που σου ελεγε για αρραβωνες και γαμους και να γνωρισεις τους δικους της κλπ...αφου το εβλεπες οτι ετσι ειναι, ειχες δυο επιλογες:
1) Να κανεις πισω να την αφησεις στην ησυχια της και
2) Να συζητουσες ομορφα και ωραια μαζι της για αυτα τα θεματα και να προσπαθουσες να την απαλλαξεις απο τις εχοχες της, να την ενημερωσεις, να τη φερεις λιγο σε επαφη με τη γυναικεια πλευρα της, να τη καθησυχασεις...γιατι δηλαδη να ξεχασεις εσυ αυτα που ηξερες μαζι της οπως ειπες στην αρχη και να μη τα μαθαινε εκεινη μαζι σου; Αυτο θα προϋπεθετε να τη νοιαζεσαι φυσικα...(και να ξερεις κι εσυ τι γινεται, αλλα αυτο το αφηνω στην ακρη τωρα και λαμβανω ως δεδομενο οτι ξερεις, ασχετα που δεν θα ειχες λογο να αμφιβαλλεις με τα τρελλα που σου ελεγε αν ειναι ετσι).
Το θεμα ειναι οτι εσυ ηθελες κατι τελειως διαφορετικο...εκεινη τωρα γιατι την κατηγορουμε και δειχνεις να την έχεις καπως αχτι... ; Θελεις να το σκεφτεις και να μας το εξηγησεις λιγο..;
11-03-2017, 16:11 #71
Λεμε για την κοπελα γιατι ποτε δεν ξερεις..και ο θεματοθετης να χει τις αμφιβολιες του ...μην βγαζουμε την κοπελα πονηρη κ οτι κανει την καλη κλπ ...σημασια εχει να καταλαβαινεις οσο μπορεις και τον αλλο ανθρωπο...κ οτι μπορει να παιζουν πολλα...να χεις οπτικες, μην υιοθετεις οτι σε αρεσει η σε βολευει...
11-03-2017, 16:48 #72
Αυτό έπρεπε να είχα κάνει εξαρχής....
Αυτό προσπάθησα να κάνω, αλλά ήταν πολύ πιο δύσκολο απ' ότι φαντάζεστε!
Γιατί, όταν η άλλη ξεκινάει με το δε θέλω "από πίσω" και έχω συζητήσει με τις φίλες μου γι' αυτή τη στάση και πονάει και και και........ Εγώ δεν είμαι άνθρωπος να μου βάζουν όρια! Έτσι και με ξεκινήσεις έτσι με "σκότωσες".... Πάει όλος μου ο ειρμός! Άκου εκεί να μου αξιολογεί τις στάσεις σε "ομαλές" και "ανώμαλες"! Απαράδεκτες καταστάσεις, μεσαιωνικές.....
Θα μείνω στο ότι το παράκανα με την ανοχή!
Εάν είχες κι εσύ έναν άνθρωπο ο οποίος, πάει στην ευχή, είχε όλα αυτά τα προβλήματα στο κεφάλι του και παρόλα αυτά επέμενε να σε βγάζει εσένα προβληματικό -θέλοντας να σου σπάσει την ψυχολογία-........ ε τότε εγώ ένα τέτοιο άτομο δεν το λέω "κακομοίρα".... Μου λες για κράξιμο.... Ξέρεις αυτή πόσο μ' έκραξε;; Που με παρουσίασε σαν "ψυχοπαθή" στον κύκλο της, ο Θεός να τον κάνει; Πραγματικά τέτοια άτομα μπορεί να γίνουν πολύ κακά!
Αλλά αυτό που με τρελαίνει περισσότερο είναι που αρραβωνιάστηκε! Πώς την άντεξε αυτός που την πήρε; Ή εγώ ήμουν ο μαλάκας της υπόθεσης που σ' εμένα έβγαλε όλη της την ψυχοπαθολογία και στον άλλον το παιξε "κανονική";;;
11-03-2017, 17:50 #73
Αληθεια τωρα; Την εχεις βγάλει τρελλη και πρόβληματικη παρθενοπη επειδη δεν ηθελε απο το κωλο;
Αρχιζω να πιστευω οτι τρολαρεις...αυτα ειναι γουστα και δεν ειναι ολα για ολους και δεν ταιριαζουν ολοι με ολους. Αμα εσενα σου τυχαινε καμια προχω που ηθελε να σου βαλει δαχτυλο θα σου αρεζε; Καλα μπορει, αλλα δε σημαινει οτι ειναι νορμα και αποδεχτο για ολους...καταλαβαινεις τι εννοω.
Και ετσι κολλαει ρε ανθρωπε μου το" εισαι σε λαθος τρυπα" που ελεγες πριν οτι σου ελεγε...κι εγω νομιζα οτι δεν ξερει τι της γινεται. Εκανες και οτι ηθελες χωρις τη συγκαταθεση της δηλαδη;;;; Τραγικος...ουτε τρελλη ειναι που σου ελεγε οτι θα της εκανες ζημια...μπορει καλλιστα να της ειπε καποιος γιατρος οτι μπορει να εχει προβληματα με τον σφιγκτηρα μετα...που δεν ειναι τελειως αβασιμο. Αρα δεν ειχε καπου αδικο...εσυ ησουν γαϊδουρι μεταξυ μας...
Αφου εβλεπες οτι δε ταιριαζετε γιατι τη πιεζες; Για να γ***σεις απλα παση θυσία; Ειναι ασχημο και λογικο που ενιωθε ασχημα...απορω ποιο ειναι το τραυμα που υππτιθεται οτι εχεις εσυ και δε μπορεις να προχωρησεις σε σχεση...αν ειναι οτι φοβασαι πως δεν θα σου δινει κωλο μη στενοχωριεσαι, δινουν. (Ελεος τι γραφω σε σαιτ ψυχολογιας χαχαχα) ... Απλα μην εισαι αναισθητος και χειραγωγικος παρτακιας αλλη φορα, να σεβεσαι τα ορια των αλλων.
11-03-2017, 17:52 #74
Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
11-03-2017, 18:03 #75
Καμία σχέση...
Κανένα κώλο...
Κανονικά θα το έβαζα, αλλά μου άρεσε το doggy style!
Αλλά μόνο στο μυαλό μου αυτο, διότι χωρίς να πω τίποτα μου το ξέκοψε έξαρχης!
Για πρωκτικό μου μιλάς τώρα; Που να τολμήσω να ζητήσω τέτοιο πράγμα;
Φωτιά θα πέσει να μας κάψει!!
Και ούτε πιεστικός υπήρξα, ούτε τίποτε.......
Απεναντίας έκανα πολλές παραχωρήσεις, οι οποίες δεν ωφέλησαν...
Επειδή έβλεπα ότι μου πρόσφερε συναισθηματικά έκανα υπομονή να τα βρούμε! Αλλά πόσο πια;