ποια επαγγελματα δεν θα κανατε ποτέ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 129 of 129
    Senior Member
    Quote Originally Posted by deep View Post
    Εδώ συμφωνούμε απόλυτα. Ένιωθα ακριβώς τα ίδια σε φάση βαριάς κατάθλιψης (αλλά και αρκετά πιο πριν γιατί πάντα υπάρχει υπόβαθρο) αλλά αυτές οι αυταπάτες είναι που με βοήθησαν να βγω απ' την λακκούβα...μετά πάλι σε κανονικές φάσεις ξαναδιαπιστώνω πάλι πως τίποτα δεν έχει νόημα, κανένα κίνητρο κτλ αλλά έτσι ειλικρινά το' χω απορία, πώς μπορείς να ζεις; Ζεις κανονικά εννοώ ή αναπνέεις για να υπάρχεις; Γιατί εγώ στην πράξη είδα πως με αυτές τις συνειδητοποιήσεις και σκεπτικό το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να μην παίρνω τ ί π ο τ α στα σοβαρά, άρα λιγότερη απογοήτευση και να προσπαθώ να απολαμβάνω τα όμορφα της ζωής που είναι πολύυυυ λιγότερα από τα δυσάρεστα. Είναι αρκετό όμως; Εσένα πως σε βοηθάει όλο αυτό; Δεν λες πως και εσύ ουσιαστικά ξεγελάς τον εαυτό σου; Άρα το συμπέρασμα είναι πως άπαξ και έφτασες σε αυτό το σημείο, πώς μπορείς όντως να ζήσεις την ζωή σου χωρίς να σε "δηλητηριάζουν" αυτές οι σκέψεις; Αυτή είναι η απορία μου. Γιατί εγώ βλέπω πως δεν..
    Θα απαντησω στην ερωτηση σου... Κανω αυτο που περιγραφεις λιγο πολυ η προσπαθω να το κανω τελοσπαντων. Δεν βοηθαει οχι...Απλα ειναι αυτο που ειναι, προσπαθω να αποδεχτω τη πραγματικοτητα οπως ειναι, σκετη ωμη χωρις σαλτσες και αυταπατες.
    Δεν ειναι μια ζωη που εισαι χεσμενος απο τη χαρα σου, οχι...ουτε αισθανομαι καλα. Αλλα πιστευω πως ισως με τον καιρο θα ερθει και αυτο, γιατι ουτε λογο να αισθανομαι ασχημα εχω.
    Απο εκει και περα εξαρταται τι εννοεις με το να "ζησει τη ζωη του" κανεις...δεν μου αρεσει η ιδεα να φυτοζωώ, οχι. Αλλα υποθετω γινεται να αποσπας τη προσοχη σου με διαφορες μαλακιτσες που κανεις "για εσενα" και τη προσωπικη σου εξελιξη και τετοια...
    Τελοσπαντων δεν μπορω ισως να ζησω κάποια πραγματα οπως τα εννοεις...αλλα μπορω να ζησω μια ζωη. Καλο ειναι και αυτο... Απο το να μη ζησεις τουλαχιστον λολ...

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Εγώ δεν θα ήθελα να ήμουν.......κύβος
    Αστειάκι.
    Eγώ θα ήθελα να χω μια καραμπίνα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Θα απαντησω στην ερωτηση σου... Κανω αυτο που περιγραφεις λιγο πολυ η προσπαθω να το κανω τελοσπαντων. Δεν βοηθαει οχι...Απλα ειναι αυτο που ειναι, προσπαθω να αποδεχτω τη πραγματικοτητα οπως ειναι, σκετη ωμη χωρις σαλτσες και αυταπατες.
    Δεν ειναι μια ζωη που εισαι χεσμενος απο τη χαρα σου, οχι...ουτε αισθανομαι καλα. Αλλα πιστευω πως ισως με τον καιρο θα ερθει και αυτο, γιατι ουτε λογο να αισθανομαι ασχημα εχω.
    Απο εκει και περα εξαρταται τι εννοεις με το να "ζησει τη ζωη του" κανεις...δεν μου αρεσει η ιδεα να φυτοζωώ, οχι. Αλλα υποθετω γινεται να αποσπας τη προσοχη σου με διαφορες μαλακιτσες που κανεις "για εσενα" και τη προσωπικη σου εξελιξη και τετοια...
    Τελοσπαντων δεν μπορω ισως να ζησω κάποια πραγματα οπως τα εννοεις...αλλα μπορω να ζησω μια ζωη. Καλο ειναι και αυτο... Απο το να μη ζησεις τουλαχιστον λολ...
    Να μην φυτοζωείς εννοούσα, το' πιασες.
    Κατά τ' άλλα... κάπως έτσι.
    Με κάλυψες απόλυτα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Σκοπεύεις να κάνεις μαθήματα σκοποβολής,κύβε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Η Ελληνική tv πλέον είναι trash tv!
    Γ@μησέ τα είναι! Και κυρίως, τα τσ*ντοκάναλα των 8!

Senior Member
    Να μην φυτοζωείς εννοούσα, το' πιασες.
    Κατά τ' άλλα... κάπως έτσι.
    Με κάλυψες απόλυτα
    Πολυ τα αναλυετε βρε παιδια , ζηστε την ζωη σας , οποια κι αν ειναι αυτη , οσο το αναλυεις , τοσο θα βρισκεις ελλιψεις /μειονεκτηματα /ελατωμματα .................
    τωρα αν σας κανει κεφι , αναλυστε τα , αλλα υποθετω οτι το κανετε ωστε κουβεντα να γινεται .......

εμεις οι αντρες , δεν τα υπεραναλυουμε , ειμαστε πιο απλα οντα......και περναμε καλυτερα ....

τσπαντων , μην χωνομαι και στην κουβεντουλα σας ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Σε πειραξε κανενας ? να βγαλω ταρματα ωρε ? κι εχω πολλα .....

Senior Member
    Γιατί εγώ στην πράξη είδα πως με αυτές τις συνειδητοποιήσεις και σκεπτικό το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να μην παίρνω τ ί π ο τ α στα σοβαρά, άρα λιγότερη απογοήτευση και να προσπαθώ να απολαμβάνω τα όμορφα της ζωής που είναι πολύυυυ λιγότερα από τα δυσάρεστα. ν..
    Η μετριοπαθεια ειναι η καλυτερη σταση , κατ εμε , ακριβως επειδη τα δυσαρεστα ειναι πολυ περισσοτερα απο τα ευχαριστα , ουτε θα πεταξεις ποτε απ την χαρα σου , αλλα ουτε και θα πεσεις στα πατωματα απο την στεναχωρια σου ....cool ....

Senior Member

Aφιερωμενο στην Νατ και στην deep.....

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789