ξένες γυναίκες..Είναι άραγε η λύση? - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Results 136 to 150 of 162
    Senior Member
    Οι σκλάβες που ονειρεύεσαι έχουν μία διαφορά είναι σκληρές κ μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα γι αυτό κ είναι πανέμορφες οι δικές μας δεν ξέρω πως μεγαλώνουν αλλά γίνονται άχρηστες πολύ γρήγορα δηλαδή στα είκοσι πέντε εκεί που ψήνονται κλαταρουν κ γι αυτό φταίνε οι γονείς
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Επίσης επειδή είναι καλομαθημενεσ μία στραβή καλημέρα να τις πεις τρελενονται μετά τα είκοσι πέντε μπαίνουν στη ζωή

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Επίσης επειδή είναι καλομαθημενεσ μία στραβή καλημέρα να τις πεις τρελενονται μετά τα είκοσι πέντε μπαίνουν στη ζωή
    έτσι είναι δυστυχώς.με τι ασχολείσαι από χόμπι?

Senior Member
    Xωρις ναχω διαβασει τις προηγουμενες σελιδες , για να βρεθη μια λυση , πρεπει να υπαρχει προβλημα .......το προβλημα δεν καταλαβα ποιο ειναι , γεματος γυναικες ειναι ο κοσμος , Ελληνιδες ......

Senior Member
    Το πρόβλημα είναι ότι τα κορίτσια και τα αγόρια είναι για τα ανάθεμα και μόλις γίνουν άντρες και γυναίκες αντίστοιχα τότε ξεκινάει η ζωή μέχρι τότε μαλακιζονται

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Το πρόβλημα είναι ότι τα κορίτσια και τα αγόρια είναι για τα ανάθεμα και μόλις γίνουν άντρες και γυναίκες αντίστοιχα τότε ξεκινάει η ζωή μέχρι τότε μαλακιζονται
    A , μαλιστα , μαλιστα , εχει καποια δοση αληθειας αυτο , αλλα δεν σχετιζεται με τον γαμο , ο γαμος ειναι για αργοτερα ..... οι Ουκρανες , ειναι σαν τις Γερμανιδες , εχουν καποια ψυχροτητα που δεν σχετιζεται με το μεσογειακο ταμπεραμεντο μας , για τις αλλες , Τσεχες , πχ ,., δεν ξερω, μια Ιταλιδα /Ισπανιδα , θα την παντρευονμουν , μοιαζουν μεμας .................εχω ομως την εντονη εντυπωση , οτι ερχονται εδω να παντρευτουν τυχοδιωκτικα , αφου Ουκρανια/ Ρωσια πεφτει πεινα , και ψαχνουν το καταλληλο κοροιδο , που θα αναρριχηθουν εις βαρος του , εχω δυο φιλους που εχουν παντρευτει αντιστοιχως Ουκρανη , Ρωσιδα , μολις σταθηκαν στα ποδια τους , οντας στερημενες , σηκωσαν μπαιρακι , η μια του ριχνει κερατο φουλ ,20 χρονια μικροτερη , παει με δικα της λεφτα ταξιδακια , καθε χρονο , η αλλη ΄σπουδαζει ' νομικος στα 40 της , αφου ο αλλος ειναι κοροιδο , και δεν την στρωνει να δουλεψει , αντι να παριστανει την φοιτητρια , αυτες ειναι οι εμπειριες που εχω ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    A , μαλιστα , μαλιστα , εχει καποια δοση αληθειας αυτο , αλλα δεν σχετιζεται με τον γαμο , ο γαμος ειναι για αργοτερα ..... οι Ουκρανες , ειναι σαν τις Γερμανιδες , εχουν καποια ψυχροτητα που δεν σχετιζεται με το μεσογειακο ταμπεραμεντο μας , για τις αλλες , Τσεχες , πχ ,., δεν ξερω, μια Ιταλιδα /Ισπανιδα , θα την παντρευονμουν , μοιαζουν μεμας .................εχω ομως την εντονη εντυπωση , οτι ερχονται εδω να παντρευτουν τυχοδιωκτικα , αφου Ουκρανια/ Ρωσια πεφτει πεινα , και ψαχνουν το καταλληλο κοροιδο , που θα αναρριχηθουν εις βαρος του , εχω δυο φιλους που εχουν παντρευτει αντιστοιχως Ουκρανη , Ρωσιδα , μολις σταθηκαν στα ποδια τους , οντας στερημενες , σηκωσαν μπαιρακι , η μια του ριχνει κερατο φουλ ,20 χρονια μικροτερη , παει με δικα της λεφτα ταξιδακια , καθε χρονο , η αλλη ΄σπουδαζει ' νομικος στα 40 της , αφου ο αλλος ειναι κοροιδο , και δεν την στρωνει να δουλεψει , αντι να παριστανει την φοιτητρια , αυτες ειναι οι εμπειριες που εχω ......
    κερατο σαφως.αφου παντα ψάχνουν το καλυτερο χορηγο.εντάξει έχει και διαμάντια βέβαια

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Φίλε μου, έχεις ανοίξει 5 θέματα στο φόρουμ, γεμάτα κακία και εμπάθεια για τις γυναίκες.
    Σε αυτο το thread εχουν παραβιαστει οι οροι του φορουμ δεν κυταξα τα αλλα.
    Ιδου οι οροι:
    Στην κοινότητα υποστήριξης του e-psychology.gr απαγορεύονται τα κάτωθι:
    B1. Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά περιεχομένου που είναι παράνομο και επιβλαβές.

Β2. Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά περιεχομένου που είναι παραπλανητικό, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή άλλως αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα, προκαλεί συναισθήματα μίσους κλπ.

Senior Member
    Πάντως καλύτερα να πάρεις μια καλλονή ξένη και να Στα τρώει παρά μια ελληνιδα

Senior Member
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    κερατο σαφως.αφου παντα ψάχνουν το καλυτερο χορηγο.εντάξει έχει και διαμάντια βέβαια

Μα απο οτι ξερω , απο την Ουκρανη , τους αντρες τους αποκαλουν providers , και οχι για πλακα ..............απο .Ουκρανες , μακρια , Ρωσιδες επισης , πολυ στερημενες , και κωλοπετσωμενες , η ενδεια σε κανει ετσι ...........για αλλες , δεν εχω ιδεα , η Αλβανια ειναι σε μεγαλυτερη αναπτυξη απο μας πλεον ..... το 93 , που πρωτορθαν οι Αλβανοι , καναμε πλακα , και λεγε το αστειακι , Αλβανος τουριστας , ομως αποδειχτηκαν προκομμενοι , και εχουν αρκετες καταθεσεις σΕλληνικες τραπεζες ........
    lessing , να μην στα τρωει καμμια , γιατι να στα τρωει , δεν καταλαβα ................ανθρωποι ειναι κι οι γυναικες , δεν ψαχνουν ολες κοροιδα , συντροφο ψαχνουν ........γνωριζω 3 Αλβανους , πολυ πιο προκομμενους απο μας ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    Πάντως καλύτερα να πάρεις μια καλλονή ξένη και να Στα τρώει παρά μια ελληνιδα
    Ολο λες πως ξενες θες
    Μα εμενα δεν με θες
    Ειμαι μια τριτοκοσμικη
    Με τρεις χωρες καταγωγη
    Πες μου κατι σε παρακαλω
    Γιατι θα πεσω απο το γκρεμο!!!!!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Καλά ρε κορίτσια πως την έχετε δει, θα μας φάτε όλους τους γκόμενους τώρα;
    Εμείς οι ελληνίδες που κοιτάμε να τυλίξουμε κανέναν να του φάμε τους τρομερούς μισθούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη χώρα, θα μείνουμε στο ράφι από σας τις πολυεθνικές δηλαδη;
    Εμ τι να σου κανουμε!!γινε κ εσυ πολυεθνικη!!αξιζει να χασεις τετοιο κελεπουρι???χαχα
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μα απο οτι ξερω , απο την Ουκρανη , τους αντρες τους αποκαλουν providers , και οχι για πλακα ..............απο .Ουκρανες , μακρια , Ρωσιδες επισης , πολυ στερημενες , και κωλοπετσωμενες , η ενδεια σε κανει ετσι ...........για αλλες , δεν εχω ιδεα , η Αλβανια ειναι σε μεγαλυτερη αναπτυξη απο μας πλεον ..... το 93 , που πρωτορθαν οι Αλβανοι , καναμε πλακα , και λεγε το αστειακι , Αλβανος τουριστας , ομως αποδειχτηκαν προκομμενοι , και εχουν αρκετες καταθεσεις σΕλληνικες τραπεζες ........
    lessing , να μην στα τρωει καμμια , γιατι να στα τρωει , δεν καταλαβα ................ανθρωποι ειναι κι οι γυναικες , δεν ψαχνουν ολες κοροιδα , συντροφο ψαχνουν ........γνωριζω 3 Αλβανους , πολυ πιο προκομμενους απο μας ......
    Εχασες τα γυαλιά σου? :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Εμ τι να σου κανουμε!!γινε κ εσυ πολυεθνικη!!αξιζει να χασεις τετοιο κελεπουρι???χαχα
    Κάτω οι πολυεθνικές!!!
    Μας παίρνουν τις δουλειές!
    Προτιμήστε γκόμενες
    πάντα ελληνικές!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εχασες τα γυαλιά σου? :p
    Γιατι ? ............................. διαφωνεις ?

παντα θα προτιμουσα μια Ελληνιδα ...........δεν βλεπω τον λογο να καταφυγω σε ξενες .....

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast