Results 16 to 26 of 26
Thread: Δεν ερωτεύομαι!!!
-
02-04-2017, 12:18 #16
Εχω μια φιλη , στην ηλικια σου , πολυ εξυπνη , ουτε αυτη εχει ερωτευτει , αλλα δεν την ανησυχει το θεμα , και καλα κανει , περιμενει τον καταλληλο , τωρα κοιταει τις δυσκολες σπουδες της .................αυτοι που δεν ερωτευονται ευκολα , οταν ερωτευτουν , δαγκωνουν ασχημα την λαμαρινα , οποτε εχε τον νου σου ................εγω 3 φορες εχω ερωτευτει συνολικα , την μια σφόδρα , ειμαι εκλεκτικος υπερ το δεον , και καλα κανω ................ στην ζωη σου , αμα ερωτευτεις δυο-τρεις φορες , γερα , ειναι αρκετα , εκτος αν εχεις καρδια αγκιναρα , που δεν εχεις , προφανως ......μην ανησυχεις καθολου , σου το λεει καποιος μεγαλος σε ηλικια ....
καποια στιγμη , θα σε χτυπησει κεραυνος , να το θυμασαι ..........
- 03-04-2017, 00:07 #17Miliva21Guest
03-04-2017, 08:40 #18
καλα εισαι που δεν ερωτευεσαι ρε συ γιατι ο ερωτας εχειμδυο οψεις και η κακη θα σε διαλυσει κανε κατι με καποιον να δοκιμασεις που σου αρεσει αλλα απεφυγε το
03-04-2017, 21:34 #19
Η αγάπη πονάει κι είναι δύσκολη λέει το τραγούδι
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
03-04-2017, 23:28 #20
Όταν ερωτευόμαστε αφήνουμε τον εαυτό μας - έστω μέσα σε κάποια όρια- να χάσει τον έλεγχο.
Κάνουμε χώρο στον άλλον να έρθει στην ζωή μας και γινόμαστε ευάλωτοι γιατί εξαρτιόμαστε , για όσο κρατάει ο έρωτας, από την παρουσία του και αυτό είναι σίγουρα ρίσκο.
Ως "η απόλυτη παράδοση των όπλων στα χέρια αγαπημένου εχθρού" παρομοιάζεται ο έρωτας.
Ίσως αυτό είναι που φοβάσαι, ίσως είχες συνηθίσει να έχεις πάντα τον έλεγχο, να ελέγχεις τα συναισθήματα σου, τη συμπεριφορά σου, να είσαι όπως πρέπει και γιαυτό διστάζεις.
Βέβαια είσαι και μικρή ακόμα, μπορεί απλά να μην έτυχε να συναντήσεις τον κατάλληλο, αλλά μου κάνει εντύπωση πως μέχρι τώρα λες οτι δεν σου άρεσε κανείς λίγο παραπάνω κι ας μην εξελισσόταν σε σχέση.
05-04-2017, 22:13 #21
Ναι ίσως να'ναι κι αυτό που λες φοβάμαι να ανοιχτώ. Πάντα ελέγχω τα συναισθήματα μου και για να αφεθώ πρέπει να είμαι 100% σίγουρη οτι δεν θα "προδοθώ". Βέβαια αυτό είναι πολύ κακό θα προτιμούσα να ήμουν πιο ανοιχτή κι ας έτρωγα τα μούτρα μου. Προσπαθώ να το αλλάξω αλλα μέχρι ένα σημείο μπορείς να αλλάξεις δεν μπορώ από την μια μέρα στην άλλη να γίνω εξωστρεφής.
Νομίζω μέσα μου μπορεί να ένιωσα και κάποια στιγμή οτι μια γνωριμία ήθελα να εξελιχθεί και σε σχέση απλά όπως είπα επειδή μια καχυποψία την έχω, δεν μ'άφησα να αφεθώ. Φοβάμαι αυτό πάντα..οτι όταν κάποιου του κεντρίζεις το ενδιαφέρον αρχικά είναι λόγω της εμφάνισης.. μετά είναι ο χαρακτήρας..εγώ θέλω να είμαι σίγουρη από μέσα μου οτι θα τα 'χω κερδίσει και τα 2. Εν ολίγοις φοβάμαι την απόρριψη αλλα στο δεύτερο στάδιο.. αφου θα έχω ανοιχτεί.
05-04-2017, 23:31 #22
Όλοι την τρώμε κάποια στιγμή και την απόρριψη....δεν παθαίνουμε τίποτα. Στο πρόγραμμα είναι κι αυτό.
Αν περιμένεις να σιγουρευτείς 100% τότε αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Ο έρωτας περιλαμβάνει ρίσκο.
Δοκίμασε λίγο να το απομυθοποιήσεις όλο αυτό και να χαλαρώσεις...δεν θα πάθεις τίποτα αν σε απορρίψει κάποιος.
Ο μόνος τρόπος για να μείνεις ασφαλής είναι να μην νιώσεις ποτέ τίποτα για κανέναν, αλλά είναι αυτό ζωή;
11-04-2017, 21:59 #23
Κι εγώ το ίδιο αισθάνομαι!
Δεν ερωτεύτηκα ποτέ, όσο ήμουν ενήλικος, ενώ στην εφηβεία μόνο πλατωνικά!
Θεωρούσα το σεξ ως κάτι "βρώμικο" για να υπάρχει σε μια σχέση με πραγματική αγάπη!
Πιο ορθά, το βίωνα και το βιώνω ως κάτι που μπορεί να υπάρξει κι έξω από μια σχέση απόλυτης αφοσίωσης και αγάπης... Σε μια σχέση με πραγματική αγάπη δεν είναι απαραίτητο!
Μόνο σεξουαλικές διεγέρσεις γνωρίζω εγώ, καταλαβαίνεις.....
Με όλες αυτές που έκανα σχέση δε με τραβούσαν σεξουαλικά!
Αλλά δεν απάτησα καμία, όλα κι όλα... Κρατιόμουνα! Γιατί αγαπούσα!
Το "σύνδρομο Παναγίας- *****ς" το βίωσα και το βιώνω για τα καλά.......
19-04-2017, 23:04 #24
23-04-2017, 23:12 #25
Έχει να κάνει με το πώς βλέπεις τη σεξουαλικότητα από μικρός....
Άμα νομίζεις ότι το σεξ είναι κάτι "βρώμικο" και πρόστυχο και πολλά άλλα.....
Είναι βλακεία που δεν υπάρχει μια σωστή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση σ' αυτή τη χώρα, αλλά όλοι πάνε ντουγρού με το σκεπτικό "ε, αυτά τα μαθαίνεις από μόνος σου, είναι στη φύση" και μαλακίες........ Μέγα λάθος!
Οι γονείς και το σχολείο θα έπρεπε να μιλούν γι' αυτά στα παιδιά κι όχι τα διάφορα πορνοπεριοδικά και οι τσόντες......
Πώς να το βιώσει μετά κανείς το σεξ όταν "λειτουργεί" μέσα σ' ένα καθεστώς "ημιπαρανομίας"; ( Π.χ. πάω κρυφά στο περίπτερο για ν' αγοράσω το τάδε περιοδικό, ο πατέρας βάζει "φίλτρο" στο διαδίκτυο για να μη δει το παιδί "ακατάλληλα" πράγματα και πολλά άλλα.....)
Θα πάρει τα ερεθίσματα ο έφηβος ότι το σεξ πρέπει να βιώνεται κατακομβιακά και έτσι θα λειτουργεί, μέχρι να βρει την "αλήθεια" μόνος του. Πόσο μάλλον θα δυσκολευτεί να συνδυάσει στο μυαλό του και να παραδεχτεί ότι το "παθιασμένο" σεξ και μια επιτυχημένη σχέση συνδυάζονται!
Η σεμνοτυφία και ο πουριτανισμός μας έχει φάει σ' αυτό τον τόπο!
Τα αποτελέσματα; Χιλιάδες ψυχοσεξουαλικά προβλήματα...
Θυμάμαι σε μια μονοήμερη στην Ύδρα, που είχαμε πάει με τους συμμαθητές, όταν ήμουν 11 χρονών..
Είχαμε μπει με τρία παιδιά σ' ένα μαγαζί με σουβενίρ και όπως ήταν φυσικό παρατηρούσαμε τους αρχαίους σάτυρους- μαλακοκάβληδες, τις τράπουλες -τις γνωστές με τα τσιμπούκια- και άλλα σχετικά, ήμασταν σε φάση βλέπεις! Κι έρχεται η ιδιοκτήτρια και μας λέει, με επιτιμητικό ύφος "σα δε ντρέπεστε που είστε και Αθηναίοι"!!!! Μιλάμε για το 2000 τώρα!!! Μα τι μαλάκω ήταν αυτή ρε;;; Καλά κρασιά!
Μείνετε στον ακραιφνή πουριτανισμό σας, ηλίθιοι Νεοέλληνες! Και δοκιμάστε μια "στάση" στη ζωή σας, μόνο, διότι όλες οι άλλες είναι αμαρτωλές.........
24-04-2017, 16:43 #26
Κοριτσι θα συμβει που θα παει απλα ασε περιθωριο να γνωριζεις ανθρωπους, και δεν χρειαζεται να κανεις οτι κανουν ολοι, και μην πιεστεις ποτε για τιποτα, οταν θα εισαι με καποιον να υπαρχει συναισθημα κ να σεβεται τα θελω σου κ τα θελω του εσυ, η πιεση σε ολα μονο κακο κανει ακου που σου λεω! κ εγω στη ζωη μου μια φορα ερωτευτηκα κ ηταν κ το πιο λαθος ατομο, υπεροχο συναισθημα δεν λεω αλλα αν δεν νιωθει το ιδιο ο αλλος και παιζει με αυτο μονο πληγες αφηνει κ αντε να τις γιατρεψεις! γι αυτο σου λεω μη βιαζεσαι θα ρθει κ να το ζυγισεις καλα τον αλλο απο γα.....δες βρωμισε ο τοπος βρες αυτον που θα θελει να ειναι μαζι σου κ εσυ με εκεινον.. κραξτε αφοβα κ ας με πειτε ρομαντικη δεν πειραζει!