Με απάτησε ή όχι;;;; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 61
    Miliva21
    Guest
    Εμενα παντως απο τη στιχομυθια που ειχαν οι δυο τους (μεσα απο τα μηνυματα) μου δημιουργηθηκε η εντυπωση οτι εχουν καποια ψιλοελευθερη σχεση και οτι εκεινος την βλεπει μονο για σεξ ..εξου και της λεει "θελω να σε γλυψω κλτ κτλ" ενω εκεινη τσιναει και του πεταει μπηχτη σε φαση " εγω θα ηθελα να παμε για τσιπουρα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ" οτι εννοει και καλα " ρε μ@λ@κ@ παλι σεξ ..ολο σεξ ..εγω θελω και βολτα αλλα δεν δεχεσαι μια φορα να βγουμε και εξω ..μονο για σεξ με θελεις" επδ προφανως εχει θεσει αυτος τα ορια του οτι ειναι δεσμευμενος και οτι μαζι της μονο φίκι φίκι και τσιπουρα γιοκ.....δεν ξερω,γνωμη μου...

Τεσπα..δυστυχως οταν εισαι στη δυσκολη θεση να το βλεπεις αυτο μαλλον πρεπει να θεωρησεις οτι εγινε απιστια ακομα κ αν δν εγινε..το θεμα ειναι αν μπορεις να τον εμπιστευτεις ξανα για να εξακολουθησετε ν ειστε μαζι

Miliva21
    Guest
    Εμενα παντως απο τη στιχομυθια που ειχαν οι δυο τους (μεσα απο τα μηνυματα) μου δημιουργηθηκε η εντυπωση οτι εχουν καποια ψιλοελευθερη σχεση και οτι εκεινος την βλεπει μονο για σεξ ..εξου και της λεει "θελω να σε γλυψω κλτ κτλ" ενω εκεινη τσιναει και του πεταει μπηχτη σε φαση " εγω θα ηθελα να παμε για τσιπουρα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ" οτι εννοει και καλα " ρε μ@λ@κ@ παλι σεξ ..ολο σεξ ..εγω θελω και βολτα αλλα δεν δεχεσαι μια φορα να βγουμε και εξω ..μονο για σεξ με θελεις" επδ προφανως εχει θεσει αυτος τα ορια του οτι ειναι δεσμευμενος και οτι μαζι της μονο φίκι φίκι και τσιπουρα γιοκ.....δεν ξερω,γνωμη μου...

Τεσπα..δυστυχως οταν εισαι στη δυσκολη θεση να το βλεπεις αυτο μαλλον πρεπει να θεωρησεις οτι εγινε απιστια ακομα κ αν δν εγινε..το θεμα ειναι αν μπορεις να τον εμπιστευτεις ξανα για να εξακολουθησετε ν ειστε μαζι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Εμενα παντως απο τη στιχομυθια που ειχαν οι δυο τους (μεσα απο τα μηνυματα) μου δημιουργηθηκε η εντυπωση οτι εχουν καποια ψιλοελευθερη σχεση και οτι εκεινος την βλεπει μονο για σεξ ..εξου και της λεει "θελω να σε γλυψω κλτ κτλ" ενω εκεινη τσιναει και του πεταει μπηχτη σε φαση " εγω θα ηθελα να παμε για τσιπουρα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ" οτι εννοει και καλα " ρε μ@λ@κ@ παλι σεξ ..ολο σεξ .....
    δεν ειναι βεβαιο.
    το βεβαιο (για μενα) ειναι οτι το σχολιο ειναι σιγουρα σεξουαλικο και οχι πλακα.
    κι αν ειναι ετσι, θα λενε πολλα μεταξυ τους και δεν θα κανουν πλακες.
    δεν προσεξες κατι σημαντικο.
    οταν της λεει την παπαντζα με το γραφειο, δεν το γυριζει αμεσως στην βολτα.
    η πρωτη απαντηση της ειναι "γιατι?"
    αν κανουν σεξ ειναι δυνατον να απορει που θελει να την ... και να την??? ειναι αδυνατον.
    εκτος αν το "γιατι" παει στο 'γιατι απ το μαλλι, ποναει το μαλλι", η "γιατι στο γραφειο, καλα ειμαστε και στο ξενοδοχειο"...
    οποτε, το "γιατι", ειτε σημαινει οτι κατι την παραξενευει στην συγκεκριμενη σκηνη που της περιγραφει, ειτε δεν εχουν κανει σεξ παρολο που λενε πολλα μεταξυ τους κι αυτο το ξαφνικο με την σκηνη του σεξ την παραξενεψε.

πρεπει ομως να ερμηνευτει το "γιατι". ειναι λεξη- κλειδι.

Miliva21
    Guest
    Χμμμ ναι....οντως δν εδωσα σημασια στο γιατι...εστιασα περισσοτερο στο τσιπουρο που λεει οτι δεν γινεται...οκ νεο συμπερασμα..ισως την γυροφερνει να του κατσει...αλλα εκεινη ή κολακευεται και συνεχιζει το παιχνιδι του ή το συνεχιζει επδ της αρεσει κ θελει ν κανει κτ μαζι του....

Οπως κ να εχει ο αντρας φαινεται οτι ψαχνεται...κ ουτε εμενα μου φαινεται για πλακιτσα ....και αν ψαχνεται κ θελει να ξενοπηδηξει δν θα το βγαλει απο το μυαλο του τοσο ευκολα.....εγω θα θεωρουσα ηδη οτι με εχει απατησει..και ας μην εγινε..μικρη σημασια εχει ....η προθεση μετραει..και στη τεκικη που ξερουμε οτι δεν γυροφερνει κ αλλες???

Senior Member
    το θεμα πιστευω δεν ειναι να προσπαθησουμε να αποκρυπτογραφησουμε το μνμ τους, αλλα το αν μπορει η κοπελα να εμπιστευθει ξανα ακομα κ αν εγινε πηδημα ή οχι, αν θα πιστεψει σε αυτο που εχουν κλπ κλπ..
    ο.τι εγινε εγινε, ο.τι εννοουσε εννοουσε, το θεμα ειναι πλεον, η εμπιστοσυνη τωρα κλονιστηκε... τι γινεται απο δω κ περα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    το θεμα πιστευω δεν ειναι να προσπαθησουμε να αποκρυπτογραφησουμε το μνμ τους, αλλα το αν μπορει η κοπελα να εμπιστευθει ξανα ακομα κ αν εγινε πηδημα ή οχι, αν θα πιστεψει σε αυτο που εχουν κλπ κλπ..
    ο.τι εγινε εγινε, ο.τι εννοουσε εννοουσε, το θεμα ειναι πλεον, η εμπιστοσυνη τωρα κλονιστηκε... τι γινεται απο δω κ περα?
    φυσικα, αυτο ειναι το σημαντικο, αλλα ας μην παιρνουμε κι ως δεδομενο οτι ξερουμε ΣΙΓΟΥΡΑ τι εγινε και τι δεν εγινε.
    ας το αποφασισει η κοπελα .

Senior Member
    ναι φυσικα... αυτη θα αποφασισει..
    μερικες φορες ενοχλει ακομα κ ο λογος κ το τι λες κ τι γραφεις κ οχι μονο οταν γινεται πραξη...
    οπως κ να εχει, καλο ειναι να μην επηρρεαστει απο τα λογια μας, δλδ αν καποιος γραψει "ω κοιτα σιγουρα πηδηχτηκαν!" τοτε η κοπελα σιγουρα θα επηρρεαστει η κριση της κ το αναποδο..
    τεσπα..ευχομαι να πανε ολα καλα..ο.τι κ να εχει γινει..

Senior Member
    ναι φυσικα... αυτη θα αποφασισει..
    μερικες φορες ενοχλει ακομα κ ο λογος κ το τι λες κ τι γραφεις κ οχι μονο οταν γινεται πραξη...
    οπως κ να εχει, καλο ειναι να μην επηρρεαστει απο τα λογια μας, δλδ αν καποιος γραψει "ω κοιτα σιγουρα πηδηχτηκαν!" τοτε η κοπελα σιγουρα θα επηρρεαστει η κριση της κ το αναποδο..
    τεσπα..ευχομαι να πανε ολα καλα..ο.τι κ να εχει γινει..
    κι ακομα πιο πολυ, η σκεψη, η επιθυμια.
    σoρι , αλλα σεξ ξεσεξ, αν σκεφτει ο αλλος οτι θελει να δοκιμασει κατι, ακομα κι ενα βιτσιο που θα τοκανε μονο με ******* να ειναι κι οχι καποια αλλη γυναικα , καλυτερα να το δοκιμασει και να ξενερωσει η ζωη του ;p , παρα να μεινει με το απωθημενο και την σκεψη οτι ισως μπορουσε να βρει και καλυτερα.
    ε, αν αντι να ξενερωσει του αρεσει , ας φυγει, δεν θα σκασουμε.

Member
    Εμένα με προβλημάτισε το γιατί της είπε για βόλτα...Άντε το άλλο με το γλειψιμο να δεχτώ ότι ήταν πλάκα ή επιβεβαίωση ή μια καφρίλα της στιγμής. Τον έχω ρωτήσει δεκάδες φορές γιατί της είπε να πάνε βόλτα και μου λέει έτσι για ένα τσιγάρο, για να ξεσκασω...
    Γιατί εγώ του λέω, βόλτα ίσον πάμε να πηδηχτούμε. Όχι, επιμένει, μια βόλτα να ξεσκάσω γιατί είμαι και σκασμένος από την όλη κατάσταση με την κατάθλιψη.
    Ή σε άλλη φάση μου λέει, δε θα μπορούσα να πάω βόλτα έτσι κι αλλιώς γιατί είχα δουλειά...Και αν άφηνες, λέει, την κουβέντα να συνεχιστεί θα έβλεπες ότι στο τέλος θα λέγαμε, άντε κομμένη η πλακα, τα λέμε...
    Ειλικρινά δεν έχω ιδέα τι θέλω να κάνω. Βαρέθηκα να τον ρωτάω. Είμαι 7 μήνες σε κατάθλιψη, κοντεύω να τρελαθώ κλεισμένη σε ένα δωμάτιο, ο γιατρός χτες μου πρότεινε να κάνω ηλεκτροσόκ γιατί λέει δεν πιάνουν τα φάρμακα μάλλον...
    Ποια φάρμακα, που με πότισε ο άλλος φαρμάκια και δεν μπορώ να συνέλθω...

Member
    Α, και περιμένω ακόμα να μου δώσει ανάλυση κλήσεων για να δω αν μιλούσαν στο τηλέφωνο...Έχει ζητήσει και την περιμένει...

Senior Member
    Αν ελεγε και ναι σε βολτα για τσιπουρα θα ηταν πολυ ασχημα τα πραγματα για εσενα. Καλυτερα να την εχει πηδηξει η να ειχε σκοπο μονο αυτο, παρα να κανουν βολτουλες. Δεν μπορειτε οι γυναικες να φανταστειτε ποσο αναισθητα μπορει να πηδηξει ο αντρας μια γυναικα, χωρις ιχνος συμπαθειας, ενδιαφεροντος, ερωτα. Δεν μου κανει εντυπωση που ειναι μπαζο, ψαχνει απλα ενα θυμα να αδειασει. Δεν ψαχνει συντροφο, ουτε να νοιωσει αγαπη, εχει εσενα, ψαχνει κατι τελειως ωμο. Δε ξερω αν σε παρηγορει αυτο αλλα για τετοια περπτωση μου κανει.
    Και ναι να ξερετε οτι ισχυει, ο αντρας μπορει να πηδηξει με μεγαλη ευχαριστηση μια γυναικα η οποια μολις ξεφορτωσει., θα θελει απλα να εξαφανιστει απο μπροστα του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Αν ελεγε και ναι σε βολτα για τσιπουρα θα ηταν πολυ ασχημα τα πραγματα για εσενα. Καλυτερα να την εχει πηδηξει η να ειχε σκοπο μονο αυτο, παρα να κανουν βολτουλες. Δεν μπορειτε οι γυναικες να φανταστειτε ποσο αναισθητα μπορει να πηδηξει ο αντρας μια γυναικα, χωρις ιχνος συμπαθειας, ενδιαφεροντος, ερωτα. Δεν μου κανει εντυπωση που ειναι μπαζο, ψαχνει απλα ενα θυμα να αδειασει. Δεν ψαχνει συντροφο, ουτε να νοιωσει αγαπη, εχει εσενα, ψαχνει κατι τελειως ωμο. Δε ξερω αν σε παρηγορει αυτο αλλα για τετοια περπτωση μου κανει.
    Και ναι να ξερετε οτι ισχυει, ο αντρας μπορει να πηδηξει με μεγαλη ευχαριστηση μια γυναικα η οποια μολις ξεφορτωσει., θα θελει απλα να εξαφανιστει απο μπροστα του.
    το χουμε καταλαβει...
    γιατι ως φιλοι ειστε πααρα πολυ εκφραστικοι για το πως βλεπετε τα "μπαζα" που πηδατε απλα και μονο επειδη σας καθονται.
    πως γινεται οταν αντι για φιλοι ειστε συντροφοι να ειστε ολοι αγγελουδια και αισθηματιες, δεν το χουμε καταλαβει ακομα :pppp
    φαινεται , αυτοι που πηδανε τα "μπαζα" που μετα ξεφορτωνονται και τα περιγραφουν με τα χειροτερα λογια, θα ειναι καμια αλλη φυλή, οχι η δικη σας...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lila1980 View Post
    Εμένα με προβλημάτισε το γιατί της είπε για βόλτα...Άντε το άλλο με το γλειψιμο να δεχτώ ότι ήταν πλάκα ή επιβεβαίωση ή μια καφρίλα της στιγμής. Τον έχω ρωτήσει δεκάδες φορές γιατί της είπε να πάνε βόλτα και μου λέει έτσι για ένα τσιγάρο, για να ξεσκασω...
    Γιατί εγώ του λέω, βόλτα ίσον πάμε να πηδηχτούμε. Όχι, επιμένει, μια βόλτα να ξεσκάσω γιατί είμαι και σκασμένος από την όλη κατάσταση με την κατάθλιψη.
    Ή σε άλλη φάση μου λέει, δε θα μπορούσα να πάω βόλτα έτσι κι αλλιώς γιατί είχα δουλειά...Και αν άφηνες, λέει, την κουβέντα να συνεχιστεί θα έβλεπες ότι στο τέλος θα λέγαμε, άντε κομμένη η πλακα, τα λέμε...
    Ειλικρινά δεν έχω ιδέα τι θέλω να κάνω. Βαρέθηκα να τον ρωτάω. Είμαι 7 μήνες σε κατάθλιψη, κοντεύω να τρελαθώ κλεισμένη σε ένα δωμάτιο, ο γιατρός χτες μου πρότεινε να κάνω ηλεκτροσόκ γιατί λέει δεν πιάνουν τα φάρμακα μάλλον...
    Ποια φάρμακα, που με πότισε ο άλλος φαρμάκια και δεν μπορώ να συνέλθω...
    κοιτα...
    δυο συναδελφοι και δυο απλοι γνωστοι ακομα που δεν αρεσκονται ερωτικα, πανε πολλες βολτες, χωρις να τρεχει τπτ.
    εγω εχω παει με πααααρα πολλους συνεργατες και συναδελφους για τσιπουρα και σε παρεες και σε δυαδες. τι παει να πει αυτο?
    αλλα δεν γλυφονται πανω στα γραφεια...
    εσενα η βολτα σου εμεινε?

ενας φιλος παλια που τον ηθελε μια κοπελα που δεν τουαρεσε, την ειχε πηδηξει ωστοσο και προσπαθουσε να την ξεφορτωθει "ευγενικα", μας ελεγε οτι οποτε τον στριμωχνε της προτεινε να πανε καμια βολτα καλυτερα γιατι δεν ηθελε να ξεμοναχιαζονται σε ιδιωτικους χωρους :) , αν αυτο σε ανακουφιζει...

αυτο που δεν μου αρεσει καθολου στον δικο σου, ειναι οτι χρησιμοποιει την καταθλιψη σου σαν κατι που τον δικαιολογει για να "ξεσκασει".
    το εκανε και τωρα, στο ειπε και σε αλλη φαση οτι αυτος σε στηριξε, εσυ πως κανεις ετσι για μερικα μηνυματα...
    μεγα φαουλ...

Senior Member
    η αληθεια ειναι οτι κ οι γυναικες επισης πηδιουνται χωρις να εχουν ενδιαφερον για τον αντρα φιλε μου, ανετα μαλιστα .... τι νομιζες οτι το σεξ χωρις συναισθημα ειναι μονο προνομιο των αντρων?? ουουουου! ακομα εκει εχετε μεινει εσεις οι αντρες??

Senior Member
    η αληθεια ειναι οτι κ οι γυναικες επισης πηδιουνται χωρις να εχουν ενδιαφερον για τον αντρα φιλε μου, ανετα μαλιστα .... τι νομιζες οτι το σεξ χωρις συναισθημα ειναι μονο προνομιο των αντρων?? ουουουου! ακομα εκει εχετε μεινει εσεις οι αντρες??
    πες το ...

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast