Results 16 to 30 of 48
Thread: ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...
-
13-04-2017, 08:22 #16
'Ασε ρε Σταύροοοοο!!!!! περασμένα μεγαλεία....που είναι το πάρκινσον που πίστευα ότι είχα...η αγαπημένη μου ALS...η γλυκούλα μου ΣΚΠ...αχ πώς κατάντησα έτσι...τώρα το έριξα στα πιο εσωτερικοσυναισθηματικά ...με το ζόρι έκανα μία γενική αίματος φέτος...
Ποια? εγώ!!! που οι νευρολόγοι πανελλαδικώς πίναν νερό στο όνομά μου!!!Pionier vsegda gotov!!!
- 13-04-2017, 08:39 #17
Μακ κι εμένα το θέμα μου είναι κυρίως ο πατέρας μου, ο οποίος αν και προοδευτικός σαν άνθρωπος θέλει πάντα να επιβάλλεται και να ανακατεύεται σε όλα...η μάνα μου τον στηρίζει σε όλα και δεν θέλει ποτέ να τον στενοχωρεί, καθότι έπαθε και εγκεφαλικό σε μικρή ηλικία..47 χρονών ήταν μόλις το έπαθε...τώρα είναι 50 και έγινε χειρότερος απ' ότι ήταν...Βγάζει πολλά παράπονα και ιδιοτροπίες και είναι απαιτητικός...
Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι και η μητέρα μου τον ακολουθεί σε όλα και πάντα γείωνε εμένα...με πατάνε και στο φιλότιμο πολλές φορές και δεν μπορώ να τους πάω κόντρα.. με κάνουν να νιώθω αχάριστη και κακιά που δεν εκπληρώνω πάντα τις επιθυμίες τουςPionier vsegda gotov!!!
13-04-2017, 08:48 #18
Pionier vsegda gotov!!!
13-04-2017, 09:44 #19
Ενα εγκεφαλικο αλλαζει εναν ανθρωπο , με απροσδοκητες συνεπειες , οχι καλες , αλλα αμα ιδιοτροπησε απο τωρα μ, με τον χρονο θα χειροτερευει , το λεω αυτο εχοντας μανα/πατερα 82 και 91 αντιστοιχως , εδω ιδιοτρπησε πολυ η μανα μου , που ηταν ηπιων τονων , ο πατερας μου πλεον , δεν εχει τα κουραγια να ερθει σε αντιπαραθεση , αλλα εχει ιδιοτροπησει κι αυτος , ηταν πο ηταν , παραγινε τωρα ........το κακο σεσενα ειναι η συμπαρασταση της μητερας , οι δικοι μου , δεν ειχαν συμπνοια αποψεων ποτέ , οποτε ηταν ο πατερας μου εναντιον εμου , η μανα ηταν υποστηρικτικη σε μενα ...... οσο νωριτερα τους παρεις τον αερα , τοσο καλυτερα , εγω τον πηρα με πολυ τσαμπουκα , δεν υπερηφανευομαι γι αυτο , αλλα δεν υπηρχε αλλη λυση ....... παρ ολα αυτα , ολο το χρημα το ελεγχει μονο ο ιδιος , μας ελεγχει με αυτο τον τροπο ......
13-04-2017, 10:01 #20
Με τον πατέρα μου δεν μπορώ να έρθω σε αντιπαράθεση διεξάγοντας έναν νορμάλ διάλογο...99% θα τσακωθώ πολύ άσχημα μαζί του...και πάντα αυτός επιτιθόταν σε μένα.. Τώρα πλέον άρχισα εγώ να επιτίθεμαι σε εκείνον και να τον αποπαίρνω με το παραμικρό και έτσι βρίσκει πάτημα και κάνει συνεχώς παράπονα για μένα στη μάνα μου, η οποία με τη σειρά της παίρνει το μέρος του τις περισσότερες φορές..
Τις περισσότερες φορές δικαιολογεί τον εαυτό του, λέγοντας ότι δεν θυμάται αυτά που λέει, ότι έκανε πλάκα, ότι δεν τα εννοούσε και γενικώς μεγαλοποιεί πολύ τα πράγματα..
Σαν πατέρας είναι πολύ καλός και με λατρεύει, όπως και η μητέρα μου.. απλά εκείνος έχει πολλά παράπονα από τους δικούς γονείς, αλλά γίνεται χειρότερος τελικά..Pionier vsegda gotov!!!
13-04-2017, 10:11 #21
Tους διαλογους με τονμ πατερα μου τους αποφευγω , κανω την παπια , αλλιως θα πλακωθουμε , πραμα που θα ταραξει και τους δυο μας , οποτε ουτε αυτος ερχεται σε διαλογο με δικη του πρωτοβουλια .......... στα παντα πιστευει οτι εχει δικιο , τον αφηνω να πιστευει ετσι ....... ναι κι μενα με αγαπα , αλλα εχει πολυ εγωισμο .....ειναι γενικα λιγολογος ( καλο αυτο ) και ετσι τα παμε καλα , ...........εχω υιοθετησει το βρισιδι το ασχημο ( αν και γενικα δεν βριζω ) , και δεν θελει να ακουει βρισιδια , το ιδιο κανω και στην μανα μου , αρχιζω τα βρισιδια περι εκκλησιας ( ειναι θρησκευομενη ) και το κοβει .....................ευτυχως για μενα , δυστυχως γι αυτους , ολο πλακωνονται .. δεν συμφωνουν σε τιποτα , δεν υπαρχει συμμαχια ...
13-04-2017, 10:18 #22
13-04-2017, 10:55 #23Nefeli28GuestΤελικα η ελληνικη οικογενεια πρεπει να ειναι απο τις χειροτερες που υπαρχουν. Ποσοι και ποσοι γραφουμε εδω μεσα για τη συναισθηματική και οχι μονο- καταπίεση που εχουμε υποστεί και που συνεχιζουμε να χρεωνομαστε καταστροφη ακομα και μετα την απομακρυνση απο του ταμειου...
Δεν ειναι τυχαιες ολες αυτες οι διαταραχες, οι δυσλειτουργιες, τα αγχη, η αυξηση ψυχοφαρμάκων, οι τρελογιατροι που κανουν χρυσες δουλειές....
Δεν φταιει για ολα η κρίση... αλλού ηταν η πραγματική κριση...
13-04-2017, 11:02 #24
13-04-2017, 22:43 #25
14-04-2017, 13:05 #26
Μάντυ εδώ και 2 μέρες πιάνω στο κεφάλι μου ένα μικρό εξόγκωμα που πονάει..Θέλω να πιστεύω πως είναι καμιά θυλακίτιδα ή κάτι τέτοιο!
'Ασε ρε Σταύροοοοο!!!!! περασμένα μεγαλεία....που είναι το πάρκινσον που πίστευα ότι είχα...η αγαπημένη μου ALS...η γλυκούλα μου ΣΚΠ...αχ πώς κατάντησα έτσι...τώρα το έριξα στα πιο εσωτερικοσυναισθηματικά ...με το ζόρι έκανα μία γενική αίματος φέτος...
Ποια? εγώ!!! που οι νευρολόγοι πανελλαδικώς πίναν νερό στο όνομά μου!!
**Θυμάσαι αυτόν τον Αχιλλέα?Που όποιος έμπαινε να γράψει στο Forum για νευρολογικές φοβίες,τους έλεγε:Σταμάτα,μην ασχολείσαι,το μυαλό σου φταίει.Τρέξε γυμνάσου κτλ!!!
Πολύ γέλιο!
14-04-2017, 13:31 #27
ναι!! δεν το εβαζε κατω ο Αχιλλεας!! κ δικιο ειχε αλλα ποιος τον ακουγε!!! μην τρελαινεσαι..θηλακιτιδα ειναι το επαθα κ εγω!!!!
αυτο που μεσα στη μερα η διαθεση μου αλλαζει 50000 φορες κ απο καλα που ειμαι πεφτω στα ταρταρα...πως λεγεται????Pionier vsegda gotov!!!
14-04-2017, 13:44 #28
15-04-2017, 12:17 #29
Κι εγώ το παθαίνω αλλά δεν έχω πολύ ακραίες μεταβολές.Δηλαδή σε μία κλίμακα από το 1 έως το 10,παίζω μεταξύ 4 και 9.
Λέγεται Χρόνια Madi-τιδα και είναι ιάσιμη!!
Έχουμε εξελίξεις!Εδώ και κανά 2ήμερο έχω πονόλαιμο και σήμερα το πρωί είχα δέκατα.Ένιωσα κάπως παράξενα και το επιβεβαίωσα μέσω θερμομέτρου.Στις 9.00 το πρωί συνήθως έχω 36.2 στα φυσιολογικά μου και σήμερα είχα 37.0.(+0.8 δηλαδή).Πονάει ο λαιμός μου κυρίως όταν καταπίνω στερεά.Δηλαδή στο τσουρέκι,κατά την κατάποση,πονούσα.Στην κατάποση υγρών,πονάει ελάχιστα.
Πήρα τηλέφωνο την ΩΡΛ μου και μου είπε πως θα είναι καμιά φαρυγγίτιδα.Μου είπε να πίνω υγρά,καμιά καραμέλα για τον λαιμό και αν χρειαστεί κάποιο αντιφλεγμονώδες τύπου Ponstan ή Xefo.
Της λέω:Λέτε να είναι κανάς όγκος στον Λάρυγγα και να μου κάνει δυσφαγία?Όχι μου είπε,τι είναι αυτά που λες?
Anyway αυτός ο πόνος της κατάποσης στα στερεά με προβληματίζει...Πάλι καλά που σήκωσα λίγο πυρετό σήμερα και τουλάχιστον μπορώ να το αποδώσω σε ίωση ας πούμε.Και δεν έχω και Βράγχος Φωνής.Στα θετικά αυτό.
Ρε τι τραβάμε Πασχαλιάτικα!Αν δω και δεν περάσει μέχρι την Τρίτη,έφυγα για Λαρυγγοσκόπηση στο ιατρείο της!Αλλά με πιάνει εμετός με αυτήν την κωλοεξέταση.Να δούμε πως θα την παλέψω...
15-04-2017, 14:46 #30
α εσυ το μπιπ κ φοφησε!! ρε Σταυρο ιωση εχεις!!! θα περασει!!!!! δεν ειναι τιποτα απολυτως...εγω δεν ξερω τι σκατα επαθα
Pionier vsegda gotov!!!