Την απαταει την μαμά μου; εγω τι να κανω;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 78
    Junior Member

Την απαταει την μαμά μου; εγω τι να κανω;

Καλησπέρα, το μεσημέρι όπως περνούσα από τον μπαμπα μου ειδα ότι είχε στο κινητο του ανοιχτή μια εφαρμογή διαδικτυακών σχέσεων όπως το tinder και άλλες πολλές και όταν με είδε ότι ήμουν από πίσω του τρόμαξε και αμέσως έκλεισε το κινητο του και καλά για να μην καταλάβω αλλά τον ειδα ότι έψαχνε κοπέλες...ο μπαμπάς μου είναι παντρεμένος με την μαμά μου εδώ και 19 χρόνια νομιζω και δεν είναι μεγάλοι και εγω είμαι 16. Αργότερα ήταν πάνω και είχε αφήσει το κινητο του κάτω και εγω το άνοιξα και ειδα τι έλεγε σε ολες αυτες τις κοπελες... ήταν πολύ περίεργο! Ένιωσα πως ήθελα να κλάψω εκείνη την στιγμη! Ειχε στείλει "γεια σου μωρό" σε αρκετές και με άλλες είχε πιασει κανονική συζήτηση και τους την έπεφτε! Ο μπαμπάς μου πάντα ήταν πρότυπο για εμένα σαν αντρας, αλλά πλέον δεν ξερω πως να αντιδράσω μετα από αυτό! Ποτέ δεν περίμενα ότι θα έκανε κάτι τέτοιο... πως να αντιδράσω; τι να κανω; σε ποιον να μιλησω; στην μαμά; στον μπαμπα; ή στον αδερφό μου ο οποίος είναι 31;

Senior Member
    ...........

Senior Member
    Στον πατερα κατευθειαν λεω εγω. Στα ισα, αιφνιδια και ψυχραιμα. Και να κανεις αναστασια οταν ακουσεις δικαιολογιες αυτην ακριβως την ερωτηση στον πατερα σου: Α δηλαδη να το περιμενω αυτο στο μελλον και για εμενα αυτο απο τον αντρα μου ε μπαμπακα; Δεν ειναι τιποτα θα με αγαπαει ναι; Ρωτα το αυτο στα ισα χωρις πλακα.

Senior Member
    μπορει να εχεις δικιο. για αυτο το εσβησα

Senior Member
    Στον ίδιο να μιλήσεις. Εγώ δεν είμαι της άποψης να τον στήσεις στον τοίχο, αλλά να του πεις τι διάβασες και πώς ένιωσες.

Απορία: Ο αδερφός σου είναι 31??? Καλά, πόσων χρονών είναι ο μπαμπάς σου, 60?

Junior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Στον ίδιο να μιλήσεις. Εγώ δεν είμαι της άποψης να τον στήσεις στον τοίχο, αλλά να του πεις τι διάβασες και πώς ένιωσες.

Απορία: Ο αδερφός σου είναι 31??? Καλά, πόσων χρονών είναι ο μπαμπάς σου, 60?
    Ο μπαμπάς μου είναι 51[emoji23] αλλά ευχαριστώ πολύ!

Senior Member
    Αφηστε τον ανθρωπο στην ησυχια του , παντρενμενος απο τα 20 , θαχει φαει φρικη , να ξεδωσει θελει .........εγω ειμαι 55 , και παλι το σκεφτομαι για γαμο ....

Senior Member
    Σωπα τι μας λες δεν το σκεφτηκαμε αυτο οι υπολοιποι...η απλα θυμομαστε οτι μιλαμε στην 16χρονη κορη του . Το οτι μπορεις να συσχετιστεις με την ηλικια του δε σημαινει τιποτα, γιατι αμα ακομα το σκεφτεσαι εσυ για γαμο φαντασου ποσο δεν σκεφτεσαι τους τροπους με τους οποιους ενας γονιος επηρεαζει το παιδι του μεσα απο παραδειγματα για την υπολοιπη ζωη του. Εμ, ειναι ενα βημα ακομα παραπερα αυτο. Δεν θελω να γινω πιο αναλυτικη για ευνοητους λογους. Θα σου ζητησω απλα να σκεφτεις για να καταλαβεις εσυ τι εννοω το εξης: τι συνεπαγονται οσα λες για το τι πρεπει να σκεφτεται και να νιωθει η κοπελα για τις σχεσεις, τους αντρες κλπ κλπ..; Τη πετας στα βαθια...το να τα συνειδητοποιησει αυτα δεν ειναι κακο, ισως ειναι καλο μαλιστα. Αλλα οχι απο τον πατερα της...το ειπε και η ιδια στο αλλο ποστ, ο πατερας ειναι προτυπο. Ε αμα στα κανει λιμπα το προτυπο μετα δε ξερω τι γινεται...δεν αλλαζουν οι βιωματικα εσωτερικευμενες πεποιθησεις μας ειδικα αυτες που πηγαζουν απο τους γονεις μας ετσι απλα...γενικα δε νομιζω να γινεται. Και λιγο πολυ, οτι σκεφτεσαι γινεται σε αυτη τη ζωη. "Ωχμωρεσιγα" σκεφτεσαι; "Ωχμωρεσιγα" ανθρωπους θα συναναστρεφεσαι. Το θεμα προφανως δεν ειναι τι κανει η δε κανει ο πατερας...χεστηκα για αυτο. Αλλο με χαλαει. Αμα καταλαβες καραλαωες...Τεσπα...ηδη ειπα πολλα.
    Αλλα δεν μπορουσα να μη τα πω οταν ειδα το σχολιο σου. Ευχομαι η θεματοθετρια να εχει παρει την αποφαση της, να μη ξαναμπει εδω μεσα και αφου ηρεμησουν τα πραγματα ισως βρει το θαρρος να του μιλήσει. Και αμα το βρει να παρει καλες απαντησεις...που δε ξερω ποιες μπορει να ειναι αυτες. Αλλα ισως τις βρει ο πατερας...

Senior Member
    Ναταλια , κακως εψαξε το τηλεφωνο του , δεν τοκανε βουκινο ο ανθρωπος .......αυτα τα ψαξιματα τηλεφωνων , ειναι πολυ αδιακριτα .........δεν θα τοκανα ποτε , σε καμμια .......και σε κανεναν ......το θεωρω ξεφτιλα ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ναταλια , κακως εψαξε το τηλεφωνο του , δεν τοκανε βουκινο ο ανθρωπος .......αυτα τα ψαξιματα τηλεφωνων , ειναι πολυ αδιακριτα .........δεν θα τοκανα ποτε , σε καμμια .......και σε κανεναν ......το θεωρω ξεφτιλα ......
    Ε τωρα εγινε. Εχεις να της πεις τιποτα χρησιμο που θα βοηθησει τη θεματοθετρια; Γιατι το θεμα δεν ειναι αν εχει δικιο η αδικο ο πατερας η η κορη...ελεος. Το θεμα δεν ειναι ουτε να καταδικασουμε ουτε να δικαιολογησουμε κανεναν. Ειναι να επεξεργαστει η κοπελα οτι εγινε (καλως η κακως εγινε) και να δρασει καταλληλα. Εχεις καμια προταση ως προς αυτο; Καμια συμβουλη; Διαφορετικα κουφια λόγια ειναι...

Senior Member
    Εχω να της πω , οτι ενας γαμος στα 20 , σημαινε ιοτι δεν εχις ζησει την ζωη σου , αρα ειναι λαθος , καπου βαριεσαι ,και θες να ξεδωσεις ......κι ο πατερας μου στα 62 ειχε μια περιπετειουλα, κριση μεσης ηλικιας , παντρευτηκε στα 30 του , αλλα δεν θορυβηθηκαμε , ουτε εβαλε κανεις ντετεκτιβ να ψαχνει , δεν υπηρχαν κινητα , σιγα μην αρχιζω και ψαχνω τα συρταρια του πατερα μου , αμα μας ψαχνουν τα δικα μας , δεν μας αρεσει καθολου ,........................ αμα μου τοκανε αυτο κοπελα , να ψαξει το κινητο μου , ειχε φαει σουτ επι τοπου ..........

Junior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εχω να της πω , οτι ενας γαμος στα 20 , σημαινε ιοτι δεν εχις ζησει την ζωη σου , αρα ειναι λαθος , καπου βαριεσαι ,και θες να ξεδωσεις ......κι ο πατερας μου στα 62 ειχε μια περιπετειουλα, κριση μεσης ηλικιας , παντρευτηκε στα 30 του , αλλα δεν θορυβηθηκαμε , ουτε εβαλε κανεις ντετεκτιβ να ψαχνει , δεν υπηρχαν κινητα , σιγα μην αρχιζω και ψαχνω τα συρταρια του πατερα μου , αμα μας ψαχνουν τα δικα μας , δεν μας αρεσει καθολου ,........................ αμα μου τοκανε αυτο κοπελα , να ψαξει το κινητο μου , ειχε φαει σουτ επι τοπου ..........

Άλλο να στο κάνει η γκομενα ή η κοπέλα σου και άλλο να το κάνει η κόρη σου που έχει αντιληφθεί κάτι & ναι καταλαβαινω ότι ήταν μαλακια μου που το εκανα αλλά μπες και λιγο στην θέση μου και κατάλαβε πως νιώθω! Μόλις τον ειδα φρικαρα! Ήθελα να βάλω τα κλάματα, η καρδιά μου χτυπούσε πολύ δυνατά σαν να είχα σκοτώσει άνθρωπο! Άμα δεν μπορείς να μπεις στην θέση μου και να καταλάβεις μεγάλος άνθρωπος πως ένιωσε ένα 16χρονο τότε μην συνεχίσεις να με κατηγορείς για κάτι που ήρθα να ζητήσω βοήθεια γιατί ακομα μετα από 1 μέρα είμαι ακομα χάλια και όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί έκλαιγα! Ελπίζω να είσαι ώριμος και να μπορείς να με καταλάβεις και όχι να με καταδικάσεις κατευθείαν! Αυτά από το 16χρονο! Καλή σου ημερα! (Συγγνώμη που μίλησα στον ενικό, απλά δεν έχω ορεξη να το σβήσω και να το γραψω στον πληθυντικό!)

Senior Member
    Πολυ καλα τα λες αναστασια μου, δεν χρειαζεται να δωσεις εσυ καμια εξηγηση...εγινε οτι εγινε τωρα. Σφιγγεται η καρδια μου ομως με αυτα που γραφεις...αμα στενοχωριεσαι τοσο πολυ και βλεπεις οτι δεν ηρεμει το πραγμα μεσα σου και σιγοβραζει και σε βασανιζει μιλησε σε καποιον...η αληθεια ειναι πως αμφιβαλλω αν θα φυγει ετσι απλα. Ισως οντως το καλυτερο ειναι να μιλησεις σε καποιον που εμπιστευεσαι αν δεν εισαι ετοιμη η δεν θελεις να μιλησεις στον πατερα σου...Υπαρχει τετοιο προσωπο;

Junior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Πολυ καλα τα λες αναστασια μου, δεν χρειαζεται να δωσεις εσυ καμια εξηγηση...εγινε οτι εγινε τωρα. Σφιγγεται η καρδια μου ομως με αυτα που γραφεις...αμα στενοχωριεσαι τοσο πολυ και βλεπεις οτι δεν ηρεμει το πραγμα μεσα σου και σιγοβραζει και σε βασανιζει μιλησε σε καποιον...η αληθεια ειναι πως αμφιβαλλω αν θα φυγει ετσι απλα. Ισως οντως το καλυτερο ειναι να μιλησεις σε καποιον που εμπιστευεσαι αν δεν εισαι ετοιμη η δεν θελεις να μιλησεις στον πατερα σου...Υπαρχει τετοιο προσωπο;
    Μπορώ να μιλησω στον αδερφό μου αλλά φοβάμαι μην αρχίσει να γελάει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anastasia123 View Post
    Μπορώ να μιλησω στον αδερφό μου αλλά φοβάμαι μην αρχίσει να γελάει...
    Δεν νομιζω να γελασει αμα του τα πεις οπως μας τα ειπες εμας εδω και του εξηγησεις ολα οσα ειδες και πως ενιωσες/νιωθεις...του εχεις μιλησει γενικα για πραγματα; Τι σχεση εχετε; Νομιζω πως και να γελασει λιγο το πολυ πολυ να ειναι απο αμηχανια και νευρικοτητα...αλλα πιθανοτατα να εχει καλυτερη εικονα για τους γονεις σας και την οικογενεια σας απο αυτην που εχουμε μερικοι αγνωστοι στο ιντερνετ και ισως ξερει κατι που δεν ξερουμε και θα το διαχειριστει καλυτερα. Δεν ξερουμε πως θα αντιδρασει αλλα ακομα και στο σεναριο που θα συγχιστει οπως εσυ ειναι ισως σε καλυτερη θεση να το συζητησει με τον πατερα σου απο οτι εισαι εσυ. Η ισως σε καθησυχασει με τροπο που δεν ξερουμε εμεις...επισης μονο και μονο το να μη κουβαλας αυτη τη γνωση μονη σου σαν βαρος αλλα το να την μοιραστεις μαζι του, με εναν ενηλικα, μπορει να σε βοηθησει.

Page 1 of 6 123 ... LastLast