Την απαταει την μαμά μου; εγω τι να κανω; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 78
    Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Kι εμένα είχε γκόμενες, το ξέρω από δημοτικό και έψαχνα κινητά μια περίοδο........
    Αν σου δημιουργηθεί μια υποψία το ψάχνεις, σωστό ξεσωστό δεν σε αφορά, οκ αλλά σε νοιάζει... γίνεσαι συνένοχος μετά αν δεις κάτι και δεν το ψάξεις ....
    Μετράει και το συναίσθημα αυτό της ενοχής, δεν είναι όλα λάθος και επιλήψιμα έτσι απλά....
    Δεν γίνεται να πεις ''οκ δεν με αφορά, δεν θα ψάξω'' και να ησυχάσεις και ο πατέρας σου να υπάρχει περίπτωση να ξενοπηδάει....
    Τώρα στην ηλικία σου δεν ξέρω τι μπορείς.....
    ...

Κατ΄τα άλλα η κριτική φυσικά θα ναι λειψή και λάθος ίσως.....γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται γενικότερα.......
    μα αν το ψαξεις ειναι που γινεσαι συνενοχος. αν δεν ξερεις, σε τι γινεσαι συνενοχος?
    αν ψαξεις και βρεις, τοτε παιρνεις την καυτη πατατα στα χερια σου.

αν το πεις στην μανα σου , πιθανα θα χαλασεις τον γαμο τους ενω ισως σωζοταν.
    αν δεν το πεις, κανεις πλατες στον πατερα σου και δουλευετε μαζι την μανα σου.

ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΝΑ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ.
    σε αφορα ομως τι ανθρωπος ειναι ο πατερας σου, σε ολο το μηκος και το πλατος.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ μεσα στο "ανθρωπος" ειναι και η ειλικρινεια και αξιοπιστια και ολα αυτα.
    αν το καταλαβεις τυχαια και βεβαια πρεπει να τα συζητησεις μαζι του για να δεις αν οι απαντησεις του σε καλυψουν.

αλλα να ψαχνεις το κινητο του, και βεβαια οχι μονο δεν ειναι δουλεια σου, αλλα δεν εχεις και δικαιωμα να το κανεις.
    αλλιως κρινεις τον πατερα σου για το ποσο λαμογιο ειναι , αλλα γινεσαι κι εσυ λαμογιο, σε αλλους τομεις.
    οχι αλλα μετρα κι αλλα σταθμα..

και βεβαια παραμενει οτι κι αν κανεις το γεγονος οτι ουτε ξερεις τι κανει κι η μανα σου και τι εχουν πει/κανει μεταξυ τους, ουτε ποιος ειναι ο πιο σωστος και πιο λαθος απ τους δυο στα ερωτικα τους, ουτε ειναι σωστο να γινεις εσυ ο δικαστης αυτου, μαθαινοντας βεβαια ΟΛΕΣ τις λεπτομερειες που μπορει να περιεχει η ερωτικη ΚΑΙ σεξουαλικη ζωη ενος ζευγαριου...

μας αφορα κατι τετοιο σαν παιδια?
    δεν νουμιζου...

Banned
    Mα νιώθεις συνένοχος και πριν, αν ο άλλος μου δώσει μια αφορμή και 'πιάσω' κάτι τυχαία...εκείνη την στιγμή νιώθω μια ενοχή ....αφού η κοπέλα είδε την εφαρμογή λέει τυχαία......τι να κάνει να κλείσει τα μάτια της για να μην έχει ευθύνη?

Με τα άλλα συμφωνώ, δεν είπα τα αντίθετα, δεν είπα να σκαλίζεις, λάθος είναι προφανώς , αλλά εσύ τώρα τι ακριβώς κάνεις? αποκαλείς λαμόγιο μια 16χρονη που είδε κάτι , έφαγε φρίκη και αντί να βάλει την λογική μπροστά και να πει ''οκ δεν θα σκαλίσω τίποτα, θα μιλήσω απευθείας στον πατέρα μου'' , πήγε και σκάλισε............

Έχεις άπειρα ελαφρυντικά, σοκ , ηλικία, ενοχή, ντροπή , φόβος....ε δεν είσαι το ίδιο λαμόγιο.....

Και δεν είμαστε σε δικαστήριο........

Senior Member
    Mα νιώθεις συνένοχος και πριν, αν ο άλλος μου δώσει μια αφορμή και 'πιάσω' κάτι τυχαία...εκείνη την στιγμή νιώθω μια ενοχή ....αφού η κοπέλα είδε την εφαρμογή λέει τυχαία......τι να κάνει να κλείσει τα μάτια της για να μην έχει ευθύνη?

Με τα άλλα συμφωνώ, δεν είπα τα αντίθετα, δεν είπα να σκαλίζεις, λάθος είναι προφανώς , αλλά εσύ τώρα τι ακριβώς κάνεις? αποκαλείς λαμόγιο μια 16χρονη που είδε κάτι , έφαγε φρίκη και αντί να βάλει την λογική μπροστά και να πει ''οκ δεν θα σκαλίσω τίποτα, θα μιλήσω απευθείας στον πατέρα μου'' , πήγε και σκάλισε............

Έχεις άπειρα ελαφρυντικά, σοκ , ηλικία, ενοχή, ντροπή , φόβος....ε δεν είσαι το ίδιο λαμόγιο.....

μα δεν της ειπα να κλεισει τα ματια της!
    να μιλησει στον πατερα της της ειπα.

το ειπα πολλες φορες, για το τυχαιο ευθυνεται ο γονιος, για το ψαξιμο ευθυνεται εκεινη και καθε "εκεινη".
    η πραξη του ψαξιματος προσωπικων δεδομενων και μαλιστα απο ΤΡΙΤΟ (γιατι στην ερωτικη σχεση ειναι τριτη, δεν εψαξε η ιδια η μητερα) για μενα ειναι καταπτυστη, ναι. δεν καταλαβα δλδ. θα της πω και μπραβο???
    και βεβαια ειχε λογους που το εκανε. οπως και "ελαφρυντικα".
    ο καθενας που κανει μια λαμογιά εχει τους λογους του.
    κι εγω εχω κανει λαμογιές. δεν τις ευλογαω ομως..

το εκανε και τελος, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΛΕΩ ΕΓΩ

εσυ πες της οτι θες.

Banned
    Εντάξει ρέμεντι και εμένα δεν με ενδιέφερε να επικεντρωθώ εκεί πέρα, εσύ πετάχτηκες 100 φορές να μας πεις πόσο κατάπτυστο είναι επειδή επικεντρωθήκαμε αλλού, οκ είναι κατάπτυστο ...

Senior Member
    Εντάξει ρέμεντι και εμένα δεν με ενδιέφερε να επικεντρωθώ εκεί πέρα, εσύ πετάχτηκες 100 φορές να μας πεις πόσο κατάπτυστο είναι επειδή επικεντρωθήκαμε αλλού, οκ είναι κατάπτυστο ...
    3 σχολια εκανα μετρημενα. με αυτο 4. τα 3 απο τα 4 επειδη αναφερθηκε το ονομα μου.
    εσυ να πεταγεσαι και να μετρας τις φορες που φανταζεσαι.
    δεν θα σε ρωτησουμε ποτε θα σχολιαζουμε.

Senior Member

Καταρχην δε ξερουμε καν αν μπαινει η κοπελα ακομα και τι εκανε/κανει τελικα...μου φαινεται τζαμπα διαφωνειτε κιουμπ και ρεμεντι, ετσι κουβεντα να γινεται :P
    Κατα τα αλλα συμφωνω με την κιουμπ. Γενικα και στα προηγουμενα μηνυματα νομιζω το προσεγγιζει πιο σωστα απο ολους το θεμα και εχει και προσωπικη εμπειρια...ευστοχη λιτη και απεριττη αλλη μια φορα.

Και δε καταλαβαινω καθολου αυτο το τι ηθελε και εψαξε και την επιρριψη ευθυνης που εψαξε.
    Προφανως αναστατωθηκε απο αυτο που εγινε τυχαια και ειναι κατι για το οποιο ευθυνεται ο ΠΑΤΕΡΑΣ. Αυτος επρεπε να προστατεψει την κορη του, εκει ειναι η βαρυτερη ευθυνη. Οι γονεις προστατευουν τα παιδια οχι τα παιδια τους γονεις. Λες ρεμεντι οτι μαθαινοντας κατι η τα λες στη μανα σου και χαλας το γαμο τους η κανεις πλατες στο πατερα σου. Ενω με το να ψιλιαστεις (τυχαια και οχι απο δικη σου ευθυνη) και να κανεις τον χαζο απο επιλογη και να εθελοτυφλησεις και να μη δωσεις σημασια δεν ειναι "πλατες" για τον πατερα ουσιαστικα; Νομιζεις δε θα ενιωθε τυψεις ηδη; Και οχι μονο αυτο...αλλα καθεσαι να σε καιει και η απορια αν τον αδικεις και ηταν κατι αλλο το τυχαιο που ειδες η αν ειναι αλλος απο αυτον που νομιζες οτι ειναι ο ανθρωπος που ειναι ενα απο τα κυριαρχα προτυπα σου στη ζωη...το να βραζει μεσα σου αυτη η απορια προφανως δεν ειναι καλυτερο. Και με το να μιλουσε αμεσως στον πατερα τι θα της ελεγε αυτος; Ναι γκομενιζω; Οχι βεβαια. Και μετα θα εβραζε μεσα της και η απορια αν της λεει ψεμματα η οχι, ακομα χειροτερο. Ενω αν του μιλησει τωρα...δεν εχει ψεμματα. Το πολυ πολυ καμια δημιουργικη ερμηνεια...οχι οτι θα της δωσει λογαριασμο...απλα ΑΝ ο πατερας εχει μια σταλα μυαλο ισα ισα που σωζεται το πραγμα καλυτερα τωρα (προσεξε δε μιλαω για το γαμο, μη παρερμηνεψεις αυτο που λεω, μιλαω για οποιαδηποτε εκβαση με ειλικρινια και οσο το δυνατον πιο υγιεις σχεσεις και ισορροπιες μεταξυ των μελων της οικογενειας)...

Senior Member
    Κατα τα αλλα συμφωνω και με σενα ρεμεντι, το καλυτερο 100% για μενα ειναι να μιλησει με τον πατερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    ... Λες ρεμεντι οτι μαθαινοντας κατι η τα λες στη μανα σου και χαλας το γαμο τους η κανεις πλατες στο πατερα σου. Ενω με το να ψιλιαστεις (τυχαια και οχι απο δικη σου ευθυνη) και να κανεις τον χαζο απο επιλογη και να εθελοτυφλησεις και να μη δωσεις σημασια δεν ειναι "πλατες" για τον πατερα ουσιαστικα; Νομιζεις δε θα ενιωθε τυψεις ηδη; Και οχι μονο αυτο...αλλα καθεσαι να σε καιει και η απορια αν τον αδικεις και ηταν κατι αλλο το τυχαιο που ειδες η αν ειναι αλλος απο αυτον που νομιζες οτι ειναι ο ανθρωπος που ειναι ενα απο τα κυριαρχα προτυπα σου στη ζωη...το να βραζει μεσα σου αυτη η απορια προφανως δεν ειναι καλυτερο. Και με το να μιλουσε αμεσως στον πατερα τι θα της ελεγε αυτος; Ναι γκομενιζω; Οχι βεβαια. Και μετα θα εβραζε μεσα της και η απορια αν της λεει ψεμματα η οχι, ακομα χειροτερο. Ενω αν του μιλησει τωρα...δεν εχει ψεμματα. Το πολυ πολυ καμια δημιουργικη ερμηνεια...οχι οτι θα της δωσει λογαριασμο...απλα ΑΝ ο πατερας εχει μια σταλα μυαλο ισα ισα που σωζεται το πραγμα καλυτερα τωρα (προσεξε δε μιλαω για το γαμο, μη παρερμηνεψεις αυτο που λεω, μιλαω για οποιαδηποτε εκβαση με ειλικρινια και οσο το δυνατον πιο υγιεις σχεσεις και ισορροπιες μεταξυ των μελων της οικογενειας)...
    κατσε πρωτα να παρω μια αδεια γραπτη να σου απαντησω
    δεν ξερω αν δικαιουμαι αλλο σχολιο μιας και διαφωνω με κασσανδρα και κιουμπ ;pppp

Mα, με διαβασες "διαγωνια"...
    ποτε ειπα εγω να κανει την χαζη και να εθελοτυφλησει???
    ενα εκατομμυριο εκατον μια χιλιαδες εκατον μια και δεκα φορες, ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.
    ποσες φορες να το πω?

ειπα να μην σκαλιζει προσωπικα δεδομενα, ΔΕΝ ΕΙΠΑ αν μαθει κατι ειτε τυχαια ειτε σκοπιμα να κανει την χαζη!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κατσε πρωτα να παρω μια αδεια γραπτη να σου απαντησω
    δεν ξερω αν δικαιουμαι αλλο σχολιο μιας και διαφωνω με κασσανδρα και κιουμπ ;pppp

Mα, με διαβασες "διαγωνια"...
    ποτε ειπα εγω να κανει την χαζη και να εθελοτυφλησει???
    ενα εκατομμυριο εκατον μια χιλιαδες εκατον μια και δεκα φορες, ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.
    ποσες φορες να το πω?

ειπα να μην σκαλιζει προσωπικα δεδομενα, ΔΕΝ ΕΙΠΑ αν μαθει κατι ειτε τυχαια ειτε σκοπιμα να κανει την χαζη!!!!
    Ε τωρα τα σκαλισε...και να σου πω την αμαρτια μου και εγω θα τα σκαλιζα, σταυρωστε με :P
    Πτου πτου και ξαναπτου λολ

Senior Member
    Ε τωρα τα σκαλισε...και να σου πω την αμαρτια μου και εγω θα τα σκαλιζα, σταυρωστε με :P
    Πτου πτου και ξαναπτου λολ
    ε μα ναι!
    τωρα που τα σκαλισε, να παει να τα πει ΟΛΑ οσα ξερει στον μπαμπα της κι ας της απαντησει εκεινος.

καλα, ασε εγω τι θα εκανα.
    με την τωρινη γνωση προτεινουμε.
    εγω σαν παιδακι ημουν κολλητηρι της μανας μου μεχρι τα 14.
    καλα που δεν επεσε κατι στην αντιληψη μου. νομιζω οτι δεν εγινε κιολας, αλλα δεν μπορω να ξερω.
    ΑΝ γινοταν κι ΑΝ καταλαβαινα τπτ, "ΟΟΟΟΟΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ" θα τα ελεγα, ποιον μπαμπα και πρασσειν αλογα.
    θα τους χωριζα 1000%.
    για αυτο της λεω μην παει και κανει καμια τετοια μλκια και τρεχουν μετα.
    ισως να μην πρεπει να χωρισουν οι ανθρωποι

Senior Member
    ε μα ναι!
    τωρα που τα σκαλισε, να παει να τα πει ΟΛΑ οσα ξερει στον μπαμπα της κι ας της απαντησει εκεινος.

καλα, ασε εγω τι θα εκανα.
    με την τωρινη γνωση προτεινουμε.
    εγω σαν παιδακι ημουν κολλητηρι της μανας μου μεχρι τα 14.
    καλα που δεν επεσε κατι στην αντιληψη μου. νομιζω οτι δεν εγινε κιολας, αλλα δεν μπορω να ξερω.
    ΑΝ γινοταν κι ΑΝ καταλαβαινα τπτ, "ΟΟΟΟΟΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ" θα τα ελεγα, ποιον μπαμπα και πρασσειν αλογα.
    θα τους χωριζα 1000%.
    για αυτο της λεω μην παει και κανει καμια τετοια μλκια και τρεχουν μετα.
    ισως να μην πρεπει να χωρισουν οι ανθρωποι
    Δηλαδη εισαι της αποψης οτι το ξενοπηδημα δεν σημαινει οτι πρεπει να χωρισει το ζευγαρι; Καλα καθαυτο δεν ειναι. Αλλα δεν ειναι ενδειξη προβληματικοτητας στη σχεση; Πες οκ ναι εντοπιζονται και λυνονται τα θεματα...αλλα οντως λυνονται; Η κουκουλωνονται; Δε ξερω νομιζω πως ακομα και να λυθουν τα υποβοσκοντα προβληματα η ζημια μετα τη προδοσια δε λυνεται...γενικα δε νομιζω οτι λυνονται τα προβληματα αυτα που οδηγησαν εκει...

Να τονισω οτι μιλαω γενικα, ασχετα με το θεμα της κοπελας, απλα απορησα επειδη μου φαινεται πως το θεωρεις ενταξει :P
    Ετσι κουβεντα να γινεται, τι νομιζεις;

Senior Member
    Δηλαδη εισαι της αποψης οτι το ξενοπηδημα δεν σημαινει οτι πρεπει να χωρισει το ζευγαρι; Καλα καθαυτο δεν ειναι. Αλλα δεν ειναι ενδειξη προβληματικοτητας στη σχεση; Πες οκ ναι εντοπιζονται και λυνονται τα θεματα...αλλα οντως λυνονται; Η κουκουλωνονται; Δε ξερω νομιζω πως ακομα και να λυθουν τα υποβοσκοντα προβληματα η ζημια μετα τη προδοσια δε λυνεται...γενικα δε νομιζω οτι λυνονται τα προβληματα αυτα που οδηγησαν εκει...

Να τονισω οτι μιλαω γενικα, ασχετα με το θεμα της κοπελας, απλα απορησα επειδη μου φαινεται πως το θεωρεις ενταξει :P
    Ετσι κουβεντα να γινεται, τι νομιζεις;
    ασχετα
    με το θεμα της κοπελας (μην πλακωσει κι η αστυνομια του θρεντ)
    πιστευω οτι υπαρχουν πολλες διαφορετικες περιπτωσεις, που σηκωνουν διαφορες αντιμετωπισεις και δεν ειναι ολες ο χωρισμος, αλλα οι περισσοτερες.

αν στο πω συνοπτικα, το ρεζουμε ειναι, (αν βεβαια υπηρξε ξενοπηδημα, γιατι το καθε τσιλιμπουρδισμα δεν ειναι και ξενοπηδημα), υπαρχει περιθωριο να μην χωρισει καποιος αν αυτο που συνεβη ηταν ΑΣΗΜΑΝΤΟ και το θεωρουν ασημαντο και οι δυο.
    πως θα γινει αυτο το μαγικο? ε μερικες φορες μπορει να γινει. σπανια.
    αν ο λογος ειναι οτι λειπει το παθος, ο ερωτας του ενος για τον αλλον, εχει κουραστει η σχεση κλπ, δεν σωζεται εμ τπτ, μονο αν υπαρχει οικογενεια και αποφασιζουν και οι δυο οτι συνεχιζουν εναν λευκο γαμο.
    Last edited by Remedy; 25-04-2017 at 18:44.

Senior Member
    ασχετα
    με το θεμα της κοπελας (μην πλακωσει κι η αστυνομια του θρεντ)
    πιστευω οτι υπαρχουν πολλες διαφορετικες περιπτωσεις, που σηκωνουν διαφορες αντιμετωπισεις και δεν ειναι ολες ο χωρισμος, αλλα οι περισσοτερες.

αν στο πω συνοπτικα, το ρεζουμε ειναι, (αν βεβαια υπηρξε ξενοπηδημα, γιατι το καθε τσιλιμπουρδισμα δεν ειναι και ξενοπηδημα), υπαρχει περιθωριο να μην χωρισει καποιος αν αυτο που συνεβη ηταν ΑΣΗΜΑΝΤΟ και το θεωρουν ασημαντο και οι δυο.
    πως θα γινει αυτο το μαγικο? ε μερικες φορες μπορει να γινει. σπανια.
    αν ο λογος ειναι οτι λειπει το παθος, ο ερωτας του ενος για τον αλλον, εχει κουραστει η σχεση κλπ, δεν σωζεται εμ τπτ, μονο αν υπαρχει οικογενεια και αποφασιζουν και οι δυο οτι συνεχιζουν εναν λευκο γαμο.
    Τι να σου πω...εγω δεν βλεπω πως γινεται να ειναι ασημαντο ποτε κατι τετοιο...ολο και κατι σημαινει παντα νομιζω. Μονο αυτο με τον λευκο γαμο μπορω να ψιλοκαταλαβω...πατατα και παλι αλλα εστω...
    Απο την αλλη δεν πιστευω και οτι η μακροχρονια μονογαμια ειναι εφικτη. Λιγο πολυ ειναι αναμενομενη η τσιλιμπουρδιά καποια στιγμη η εστω η προθεση για αυτην...απλα τεινω να συμφιλιωθω με την ιδεα...οτι νταξ ολα καποτε τελειωνουν (εκτος απο την αγαπη του ζευγαριου για τα παιδια τους φυσικα).
    Ξερω και ζευγαρι πολυ νεων ανθρωπων που παιχτηκε απιστια και η κοπελα τον συγχωρεσε και παντρευτηκαν μετα και τωρα περιμενουν το τριτο τους παιδι... Ο_ο
    Δεν καταλαβαινω τιποτα πραγματικα εχω χασει πασα ιδεα χαχαχα
    Και αμα τους δεις πως ειναι και σαν ζευγαρι και σαν οικογενεια πραγματικα τους χαιρεσαι και δεν τους χορταινεις...

Senior Member
    Τι να σου πω...εγω δεν βλεπω πως γινεται να ειναι ασημαντο ποτε κατι τετοιο...ολο και κατι σημαινει παντα νομιζω. Μονο αυτο με τον λευκο γαμο μπορω να ψιλοκαταλαβω...πατατα και παλι αλλα εστω...
    Απο την αλλη δεν πιστευω και οτι η μακροχρονια μονογαμια ειναι εφικτη. Λιγο πολυ ειναι αναμενομενη η τσιλιμπουρδιά καποια στιγμη η εστω η προθεση για αυτην...απλα τεινω να συμφιλιωθω με την ιδεα...οτι νταξ ολα καποτε τελειωνουν (εκτος απο την αγαπη του ζευγαριου για τα παιδια τους φυσικα).
    Ξερω και ζευγαρι πολυ νεων ανθρωπων που παιχτηκε απιστια και η κοπελα τον συγχωρεσε και παντρευτηκαν μετα και τωρα περιμενουν το τριτο τους παιδι... Ο_ο
    Δεν καταλαβαινω τιποτα πραγματικα εχω χασει πασα ιδεα χαχαχα
    Και αμα τους δεις πως ειναι και σαν ζευγαρι και σαν οικογενεια πραγματικα τους χαιρεσαι και δεν τους χορταινεις...
    αν ειναι οπως τα λες,
    τοσο ευτυχισμενοι και τοσο καλα μαζι, μαλλον θα ηταν ασημαντο αυτο που εγινε.

τι να σου πω νατ, το εχουν πει κι εδω πολλοι ανδρες και ειναι αληθεια, πιστευω, μου το εχουν πει και φιλοι.
    αισθηματα εχουν ολοι για αυτους που θελουν διπλα τους και ανδρες και γυναικες, αλλα μερικοι ανδρες, για κοινωνικους λογους και καθολου βιολογικους, μπορουν μια χαρα να ειναι ερωτευμενοι και να περνανε ζαχαρη με την καλη τους και να πηδηξουν καποια που ουτε καν γουσταρουν, επειδη τους κυνηγησε η ηταν προθυμη να παει με παντρεμενο χωρις καμια απαιτηση.
    ο λογος ειναι ελλειψη στην σχεση τους? οχι. ελλειψη στο μυαλο τους ειναι το προβλημα. αναγκη επιβεβαιωσης.
    μιλαμε για τετοια περιπτωση. ο αλλος ειχε απωθημενο να παει μια φορα με *******. και του ετυχε αφου γνωρισε την γυναικα της ζωης του.
    πηγε, τερμα ερωτευμενος με την δικια του, ξερασε, το μετανοιωσε, του περασε το απωθημενο, γυρισε στην αγαπημενη του. τυπος και υπογραμμος εκτοτε.. αυτο ηταν.
    ουτε καν του αρεσε. κουλο ε? κι ομως, συμβαινουν κι αυτα...

σαφως υπαρχουν και περιπτωσεις που ψαχνονται και απατουν γιατι δεν καλυπτονται στην σχεση τους η δεν ειναι ερωτευμενοι (ανδρες/ γυναικες), η ερωτευτονται αλλη/ον, ε εκει δεν υπαρχει κανενα περιθωριο νομιζω.

Senior Member
    αν ειναι οπως τα λες,
    τοσο ευτυχισμενοι και τοσο καλα μαζι, μαλλον θα ηταν ασημαντο αυτο που εγινε.

τι να σου πω νατ, το εχουν πει κι εδω πολλοι ανδρες και ειναι αληθεια, πιστευω, μου το εχουν πει και φιλοι.
    αισθηματα εχουν ολοι για αυτους που θελουν διπλα τους και ανδρες και γυναικες, αλλα μερικοι ανδρες, για κοινωνικους λογους και καθολου βιολογικους, μπορουν μια χαρα να ειναι ερωτευμενοι και να περνανε ζαχαρη με την καλη τους και να πηδηξουν καποια που ουτε καν γουσταρουν, επειδη τους κυνηγησε η ηταν προθυμη να παει με παντρεμενο χωρις καμια απαιτηση.
    ο λογος ειναι ελλειψη στην σχεση τους? οχι. ελλειψη στο μυαλο τους ειναι το προβλημα. αναγκη επιβεβαιωσης.
    μιλαμε για τετοια περιπτωση. ο αλλος ειχε απωθημενο να παει μια φορα με *******. και του ετυχε αφου γνωρισε την γυναικα της ζωης του.
    πηγε, τερμα ερωτευμενος με την δικια του, ξερασε, το μετανοιωσε, του περασε το απωθημενο, γυρισε στην αγαπημενη του. τυπος και υπογραμμος εκτοτε.. αυτο ηταν.
    ουτε καν του αρεσε. κουλο ε? κι ομως, συμβαινουν κι αυτα...

σαφως υπαρχουν και περιπτωσεις που ψαχνονται και απατουν γιατι δεν καλυπτονται στην σχεση τους η δεν ειναι ερωτευμενοι (ανδρες/ γυναικες), η ερωτευτονται αλλη/ον, ε εκει δεν υπαρχει κανενα περιθωριο νομιζω.
    Εστω πες πως γινεται καμια φορα για τους λογους που το περιγραφεις...αναγκη για επιβεβαιωση μπλα μπλα. Αλλα το οτι δεν σου αρκει η επιβεβαιωση του ατομου που υποτιθεται οτι αγαπας δε σημαινει πως δεν το εχεις οσο ψηλα στα ματια σου οσο θα επρεπε; Γιατι να θες την επιβεβαιωση του ενος και του αλλου αμα εχεις αυτην του πιο σημαντικου ατομου για εσενα; Αρα μηπως η γνωμη του/της δεν πολυμετραει για εσενα; Ε αρα σκεπτικο εις βαρος του συντροφου δεν ειναι αυτο;
    Και εστω πως εχεις δικιο, πως ετσι ειναι οπως το λες και οχι οπως το λεω εγω...μετα το γεγονος εχεις δυο επιλογες: η το κρυβεις απο τη συντροφο η της το λες, και στις δυο περιοτωσεις παλι χανεις το σεβασμο σου για εκεινη και μονος σου τη ριχνεις στα ματια σου. Στη μια περιπτωση επειδη της κρυβεις κατι και ειναι σε φαση "αχ καημενη να ηξερες" και στην αλλη περιπτωση αν ειναι διατεθειμενη να μεινει παιρνει το μηνυμα οτι οκ δεν εγινε κατι, το ανεχτηκε αρα μπορω να το ξανακανω αμα θελησω κι αμα δε το κανω δε το κανω ξανα γιατι δε θελω ξανα ιδιο πονοκεφαλο...παλι χανεις την εκτιμηση σου δηλαδη, μπορει να σκεφτεις πως ειναι αδυναμοι και δεδομενοι...πως ειναι δυνατον λοιπον να συνεχιστει με υγιη τροπο μια σχεση μετα απο αυτο; Και καλα να ηταν πριν και να εγινε "καταλαθος" η "χωρις λογο" ε παλι δε ραγιζει το γυαλι με εναν απο τους τροπους που περιεγραψα; Δεν ξερω...
    Ισως το ζευγαρι που σου λεω ειναι πολυ απασχολημενο με τα παιδια τωρα που ειναι πολυ μικρα ε και μεσα στο ολο τζερτζελο καλο ειναι και το γουτσι...και δε ξερουμε και τι γινεται πισω απο κλειστες πορτες, η καρδια τους το ξερει. Εκτος αν ειναι μια χαρα και τα κερατα μεσα στο προγραμμα τι να σου πω νταξει...τιποτα δεν με εκπλησσει πια λολ, θα με εξεπληττε το αντιθετο μαλλον και δε πιστευω οταν μου λενε να ο ταδε ο δεινα...η απαντηση μου συνηθως ειναι ενα απο τα εξης: 1) δεν εγινε ακομα 2)δεν ειχε την ευκαιρια/δεν τον επαιρνε 3)δε το εμαθε ποτε κανεις... Λολ...αυτα τα ομορφα :P

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast