γυμναστικη και αντικαταθλιπτικα! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 50
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    κι έκανα προπόνηση δύναμης βάρη όγκο και τώρα έχω δύναμη κι είμαι αργοκινητο καράβι αλλά εδώ πάνω λίγο πολύ όλοι πάνε αργά
    η δυναμη ειναι ο βασικος παραγοντας της ταχυτητας. οταν θελουμε να μαθουμε ποσο γρηγορα επιταγχυνει και τι τελικη εχει ενα αυτοκινητο μηχανακι βαρκα αεροπλανο ζωο κτλ μας φτανει να μαθουμ ποσο δυνατο ειναι.

Senior Member
    θελω παλι να νιωσω την αναγκη να προσπαθησω, να ιδρωσω και να απολαμβανω αυτο που βλεπω στον καθρεφτη!
    γιατι τωρα δε νιωθω την αναγκη για τιποτα απο αυτα.....

τελικα τι μετραει? τι νιωθουμε οτι εχουμε αναγκη ή τι θελουμε? μπερδευτηκα...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Μαρα είναι κάπως ότι θεσ να είσαι όμορφη κ ποιος είναι ο τρόπος το γυμναστήριο τα φάρμακα σε κάνουν πιο ασφαλή γτ είσαι ήρεμη όλη μέρα κι έτσι δε χρειάζεσαι τη γυμναστική εγώ συνέχισα γτ έτσι έχω μάθει από μικροσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ίσως πρεπει να εξετάσεις τα κίνητρα που σε έσπρωξαν στην γυμναστική.Αν το κίνητρο ηταν για το καλό της υγειας σου είναι ενα "τίμιο" κίνητρο που συνεχίζει να υφίσταται καθόλη την διαρκεια της ζωής μας.
    Αν το κίνητρο ηταν απλα για αποσυμφόρηση απο το άγχος κ τις σκέψεις που είχε κ σαν αποτέλεσμα να κανεις ωραίο σωμα λόγω της έντασης,αυτό αντικαταστάθηκε απο το χαπακι.Το χάπι είναι κάτι που μπορεί να χαλαρώσει κ να μας κανει πιο αδρανείς.
    Χάθηκε το κίνητρο της φυγής απο τις σκέψεις,κανεις λιγοτερο γυμναστική,περνεις πιο εύκολα κιλά.

Οπτ προτείνω να δεις την γυμναστική πιο φιλοσοφημένο κ όχι ψυχαναγκαστικα.

Εγώ λέω να κάνω σιγά σιγά μόνος μου κ λέω στον εαυτό μου πως είμαι ένας γλύπτης του εαυτού μου.Έτσι καθώς θέλω να μεταμορφωθω κατα την ανάρρωσή της ψύχωσης δίνω διαφορετικό κίνητρο που μου ταιριάζει.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    το κινητρο αρχικα ηταν να χασω τα κιλα!
    δεν περιμενα τοση αλλαγη και μετα πορωθηκα γιατι απολαμβανα αυτο που εβλεπα στον καθρεφτη...

δεν ξερω, ειναι σαν να πετυχα το στοχο, δηλαδη οκ τα εχασα τα κιλα, ξερω πως γινεται!, οκ ηρεμησε το κεφαλι μου τωρα, αρα γιατι να συνεχισω να κοπανιεμαι?
    ημουν και πολυ συναισθηματικη τοτε, παρα πολυ συναισθημα γενικως, και αρνητικο, και καπου ηθελα να ξεφυγω...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    θελω παλι να νιωσω την αναγκη να προσπαθησω, να ιδρωσω και να απολαμβανω αυτο που βλεπω στον καθρεφτη!
    γιατι τωρα δε νιωθω την αναγκη για τιποτα απο αυτα.....

τελικα τι μετραει? τι νιωθουμε οτι εχουμε αναγκη ή τι θελουμε? μπερδευτηκα...
    Μάρα να σου πω...
    Πριν, όταν είχες την ανάγκη και κοίταζες στον καθρέφτη τι έβλεπες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Ίσως πρεπει να εξετάσεις τα κίνητρα που σε έσπρωξαν στην γυμναστική.Αν το κίνητρο ηταν για το καλό της υγειας σου είναι ενα "τίμιο" κίνητρο που συνεχίζει να υφίσταται καθόλη την διαρκεια της ζωής μας.
    Αν το κίνητρο ηταν απλα για αποσυμφόρηση απο το άγχος κ τις σκέψεις που είχε κ σαν αποτέλεσμα να κανεις ωραίο σωμα λόγω της έντασης,αυτό αντικαταστάθηκε απο το χαπακι.Το χάπι είναι κάτι που μπορεί να χαλαρώσει κ να μας κανει πιο αδρανείς.
    Χάθηκε το κίνητρο της φυγής απο τις σκέψεις,κανεις λιγοτερο γυμναστική,περνεις πιο εύκολα κιλά.

Εγώ λέω να κάνω σιγά σιγά μόνος μου κ λέω στον εαυτό μου πως είμαι ένας γλύπτης του εαυτού μου.Έτσι καθώς θέλω να μεταμορφωθω κατα την ανάρρωσή της ψύχωσης δίνω διαφορετικό κίνητρο που μου ταιριάζει.
    Κι εγώ συμφωνώ μ' αυτό!

Senior Member
    το κινητρο αρχικα ηταν να χασω τα κιλα!
    δεν περιμενα τοση αλλαγη και μετα πορωθηκα γιατι απολαμβανα αυτο που εβλεπα στον καθρεφτη...

δεν ξερω, ειναι σαν να πετυχα το στοχο, δηλαδη οκ τα εχασα τα κιλα, ξερω πως γινεται!, οκ ηρεμησε το κεφαλι μου τωρα, αρα γιατι να συνεχισω να κοπανιεμαι?
    ημουν και πολυ συναισθηματικη τοτε, παρα πολυ συναισθημα γενικως, και αρνητικο, και καπου ηθελα να ξεφυγω...
    Γιατί ήθελες να φτάσεις σε ανώτερα επίπεδα!
    Δε σου έφτανε που έχασες κιλά, ήθελες να γίνεσαι όλο και καλύτερη κι είχες επενδύσει σ' αυτό τον τομέα...
    Ίσως λειτουργούσε έτσι και το περιβάλλον του γυμναστηρίου. Σε αυτό που πήγαινα εγώ υπήρχε ένας άτυπος ανταγωνισμός, ποιος σήκωνε τα περισσότερα κιλά κ.α...... Το είχα βιώσει κι εγώ αυτό! Όταν έφτασα τα 100 κιλά νόμιζα πως ήμουν ο "βασιλιάς"!
    Αλλά αυτή η χαρά δεν κράτησε πολύ διότι είχαν προηγηθεί και άλλοι πριν από εμένα και σήκωναν και περισσότερα, συνεπώς δεν αισθανόμουν ότι ήταν κατόρθωμα από ένα σημείο και μετά..............

Senior Member
    εγω κανω κολυμβηση και ποδηλασια.... κολυμπαω 6 μηνες το χρονο καθημερινα σχεδον μια αποσταση 500 με 1000 μετρα αναλογα τα κεφια μου και κανω ποδηλατο γυρω στα 20 χιλλιομετρα περιπου τα απογευματα οποτε επιτρεπει ο καιρος........

Senior Member
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    Γιατί ήθελες να φτάσεις σε ανώτερα επίπεδα!
    Δε σου έφτανε που έχασες κιλά, ήθελες να γίνεσαι όλο και καλύτερη κι είχες επενδύσει σ' αυτό τον τομέα...
    Ίσως λειτουργούσε έτσι και το περιβάλλον του γυμναστηρίου. Σε αυτό που πήγαινα εγώ υπήρχε ένας άτυπος ανταγωνισμός, ποιος σήκωνε τα περισσότερα κιλά κ.α......

εκανα προγραμματα μονο!
    οσες φορες εκανα οργανα και πονουσα πολυ και βαριομουν.
    Θελω μουσικη, εντονους ρυθμους και ασκηση! Και να ειμαι σε ομαδα! Ετσι το χαιρομαι απολυτα! Περναω καλα!
    Χαιρομουν ολο το πακετο, δηλαδη οτι εμπαινα σε ρυθμο ομαδας, με εβλεπα στον καθρεφτη και μου αρεσα. Αλλαξαν τα στανταρντς μου... Πριν που με ρωτας πως ενιωθα που με εβλεπα στον καθρεφτη, καλα ενιωθα, δεν ειχα συνειδητοποιησει οτι εχω τοσααααα κιλα....γιατι δεν εβλεπα τα κιλα... Στο γυμναστηριο συνειδητοποιησα ποσα κιλα ειχα και ποσο πολυ με βαραιναν...συν η ελλειψη συγκεντρωσης συν η δουλεια που πηγε στον πατο>>>ηθελα να κανω κατι που θα παει καλα, και εκανα αυτο!

Σαφως δεν μου εφτασε που απο τα 75 πηγα στα 54 κιλα... αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι στο καλο ηθελα, και δεν μπορεσα να μεινω σταθερη εκει...
    Σιγουρα δεν ενιωθα την αναγκη να κοπανηθω οπως προειπα...

Και να φανταστειτε οτι σχεδιαζα να παω σε αγωνες τρεξιματος 10 χλμ... γιατι τα 5χλμ τα ετρωγα λαχανο...και τωρα πολυ αμιφιβαλλω αν θα μπορεσω να βγαλω τα 5 χλμ περπατωντας γρηγορα σε 30 λεπτα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    Σε αυτό που πήγαινα εγώ υπήρχε ένας άτυπος ανταγωνισμός, ποιος σήκωνε τα περισσότερα κιλά κ.α...... Το είχα βιώσει κι εγώ αυτό! Όταν έφτασα τα 100 κιλά νόμιζα πως ήμουν ο "βασιλιάς"!
    Αλλά αυτή η χαρά δεν κράτησε πολύ διότι είχαν προηγηθεί και άλλοι πριν από εμένα και σήκωναν και περισσότερα, συνεπώς δεν αισθανόμουν ότι ήταν κατόρθωμα από ένα σημείο και μετά..............
    στις γυναικες δεν υπαρχει τετοιος ανταγωνισμος για τα κιλα, ειναι αυτονοητο νομιζω.
    Εκτος αν κανει η αλλη body building ή θελει να κατεβει σε αγωνες...
    Τωρα αν κανω squat με 5 ή 7 ή 10 κιλα στη μπαρα, δεν θα δωσει κανεις ιδιαιτερη σημασια γιατι σημασια εχει να κανεις την ασκηση!
    ανταγωνισμος, ενας καποιος, υπαρχει στα κιλα που ζυγιζουμε και στο ποσο ωραια τουμπανα ειμαστε σε ορισμενα σημεια του σωματος.... lol
    αλλα ειμαι και σε μια ηλικια τωρα πια που τα εχω ξεπερασει ολα αυτα, θελω να πιστευω, με τους ανταγωνισμους και τις βλακειες...
    κλεινω τα 38 φετος, δεν ειμαι 20 να θελω να φαω την οποια γκομενιτσα και να πουλησω μουρη....

αυτη τη βδομαδα θα πιεστω να πηγαινω καθε μερα, να δω πως θα τσουλησει και πως θα ειμαι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    πολυ σωστο!!!!
    νομιζω ομως οτι ολη μου η οπτικη γενικα ειναι ψυχαναγκαστικη...
    αν δεν πιεστω δηλαδη, αφηνομαι σε σημειο απολυτης αδρανειας....

Senior Member
    εκανα προγραμματα μονο!
    οσες φορες εκανα οργανα και πονουσα πολυ και βαριομουν.
    Θελω μουσικη, εντονους ρυθμους και ασκηση! Και να ειμαι σε ομαδα! Ετσι το χαιρομαι απολυτα! Περναω καλα!
    Χαιρομουν ολο το πακετο, δηλαδη οτι εμπαινα σε ρυθμο ομαδας, με εβλεπα στον καθρεφτη και μου αρεσα. Αλλαξαν τα στανταρντς μου... Πριν που με ρωτας πως ενιωθα που με εβλεπα στον καθρεφτη, καλα ενιωθα, δεν ειχα συνειδητοποιησει οτι εχω τοσααααα κιλα....γιατι δεν εβλεπα τα κιλα... Στο γυμναστηριο συνειδητοποιησα ποσα κιλα ειχα και ποσο πολυ με βαραιναν...συν η ελλειψη συγκεντρωσης συν η δουλεια που πηγε στον πατο>>>ηθελα να κανω κατι που θα παει καλα, και εκανα αυτο!

Σαφως δεν μου εφτασε που απο τα 75 πηγα στα 54 κιλα... αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι στο καλο ηθελα, και δεν μπορεσα να μεινω σταθερη εκει...
    Σιγουρα δεν ενιωθα την αναγκη να κοπανηθω οπως προειπα...

Και να φανταστειτε οτι σχεδιαζα να παω σε αγωνες τρεξιματος 10 χλμ... γιατι τα 5χλμ τα ετρωγα λαχανο...και τωρα πολυ αμιφιβαλλω αν θα μπορεσω να βγαλω τα 5 χλμ περπατωντας γρηγορα σε 30 λεπτα....
    Το πρώτο με την ομάδα μου φαίνεται πιο υγιές!
    Τώρα το δεύτερο δε κατάλαβα... Πριν που σε κοιτούσες στον καθρέφτη δεν έβλεπες τα κιλά και μετά όταν πήγες στο γυμναστήριο άρχισες να τα βλέπεις;

Senior Member
    στις γυναικες δεν υπαρχει τετοιος ανταγωνισμος για τα κιλα, ειναι αυτονοητο νομιζω.
    Εκτος αν κανει η αλλη body building ή θελει να κατεβει σε αγωνες...
    Τωρα αν κανω squat με 5 ή 7 ή 10 κιλα στη μπαρα, δεν θα δωσει κανεις ιδιαιτερη σημασια γιατι σημασια εχει να κανεις την ασκηση!
    ανταγωνισμος, ενας καποιος, υπαρχει στα κιλα που ζυγιζουμε και στο ποσο ωραια τουμπανα ειμαστε σε ορισμενα σημεια του σωματος.... lol
    αλλα ειμαι και σε μια ηλικια τωρα πια που τα εχω ξεπερασει ολα αυτα, θελω να πιστευω, με τους ανταγωνισμους και τις βλακειες...
    κλεινω τα 38 φετος, δεν ειμαι 20 να θελω να φαω την οποια γκομενιτσα και να πουλησω μουρη....

αυτη τη βδομαδα θα πιεστω να πηγαινω καθε μερα, να δω πως θα τσουλησει και πως θα ειμαι...
    Σίγουρα στις γυναίκες δε παίζει τόσο ρόλο, όσο στους άντρες.
    Απλά σου έδωσα ένα παράδειγμα για το πώς το βίωνα εγώ...
    38 είσαι είπες;
    Κι εγώ νόμιζα ότι είσαι συνομήλική μου!
    28 είμαι εγώ....

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast