Διαταραχή πανικού και εργασία - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 110 of 110
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    Εγώ είχα νεύρα πολλά στη δουλειά δεν είχαν περάσει ούτε δύο μήνες που είχα πιασει και φαινόταν πολύ στη συμπεριφορά μου. Νεύρα και λογω ότι δεν μπορούσα να χαλαρώσω να μην αγχωνομαι και γενικά τα νευρα τα είχα και στο σπίτι. Πριν πιάσω δουλειά είχα πέσει σε κατάθλιψη αλλά με το που έπιασα με γύρισε σε νεύρα. Πήγα σε ψυχίατρο μου δώσε ηρεμιστικό με αντικαταθλιπτικά η μάλλον θυμοληπτικα και έχω ηρεμισει λίγο. Καλύτερα να πας σε ψυχίατρο να σου δώσει αυτό που χρειάζεσαι .
    Εγώ δεν έχω νεύρα. Δηλαδή έχω αλλά σε λογικά πλαίσια. Δεν βλέπω να διαφερω από άλλους. Επίσης ούτε καταθληψη πρέπει να έχω αφού έχω όρεξη για να κάνω πράγματα. Το μόνο που δεν μπορώ είναι να κάνω αθλητικές δραστηριότητες γιατί φοβάμαι μήπως με πιάσει τίποτα και να απομακρινομε από νοσοκομεία κτλπ. Έχω πείσει τον εαυτό μου ότι έχω η καρδιολογικο η αναπνευστικό πρόβλημα. Αυτό είναι το πρόβλημα μου

Senior Member
    Ενώ θέλεις να κάνεις αθλητικές δραστηριότητες φοβάσαι να τις κάνεις. Καλύτερα να πας σε ψυχίατρο να αντιμετωπίσεις το κομμάτι του πανικού σε καμια περίπτωση μη σκεφτείς να αφήσεις την δουλειά σου. Και προσπάθησε να επιστρατεύσεις κάποιους τρόπους να αντίμετωπισεις τη συνδιαλλαγή σου με τον κόσμο στη δουλειά.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    Ενώ θέλεις να κάνεις αθλητικές δραστηριότητες φοβάσαι να τις κάνεις. Καλύτερα να πας σε ψυχίατρο να αντιμετωπίσεις το κομμάτι του πανικού σε καμια περίπτωση μη σκεφτείς να αφήσεις την δουλειά σου. Και προσπάθησε να επιστρατεύσεις κάποιους τρόπους να αντίμετωπισεις τη συνδιαλλαγή σου με τον κόσμο στη δουλειά.
    Πολλά θέλω να κάνω και δεν μπορώ. Την δουλειά και στο αμήν να φτάσω δεν γίνεται να την αφήσω. Στον ψυχίατρο πάω τέλος εβδομάδας, έχω κλείσει ραντεβού. Μακάρι αυτό να είναι η αρχή του τέλους για αυτό το πράγμα που τόσο με παιδεύει. Ευχαριστώ για τις συμβουλές

Senior Member
    Quote Originally Posted by ge0rge View Post
    Πολλά θέλω να κάνω και δεν μπορώ. Την δουλειά και στο αμήν να φτάσω δεν γίνεται να την αφήσω. Στον ψυχίατρο πάω τέλος εβδομάδας, έχω κλείσει ραντεβού. Μακάρι αυτό να είναι η αρχή του τέλους για αυτό το πράγμα που τόσο με παιδεύει. Ευχαριστώ για τις συμβουλές
    μπράβο μπράβο μην τα παρατάς! ! σιγά σιγά όλα θα γίνουν!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    μπράβο μπράβο μην τα παρατάς! ! σιγά σιγά όλα θα γίνουν!
    Thanks γιαγιά! [emoji2]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678