Η ρηχότητα των νέων σήμερα, σε κάθε είδους σχέση και ο ρόλος της παιδείας. - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 144
    Banned
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    ρε παιδια κανατε κιολας την πρωτη σας κλικα, μεταξυ σας μιλατε μονο...
    μ'αρεσει που προσπαθησα να συμμετεχω να πω και εγω την δικη μου γνωμη!!
    Εγώ προσωπικά δεν ανήκω σε κάποια κλίκα, γι' εμένα ο κάθε άνθρωπος θέλω και πρέπει να λέει ελεύθερα την γνώμη του. Εγώ δεν νιώθω, αλλά ούτε ανήκω σε κλίκα, τις σιχαίνομαι, από κάτι τέτοιες κλίκες, έχασα και τους λιγοστούς φίλους μου, όταν εκείνοι έκαναν τις κλίκες τους και εγώ επειδή τις σιχαίνομαι, έμεινα απ'έξω. Γι' αυτό αναμένω να μου πεις και την δική σου γνώμη πάνω στο θέμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έρθει ο Χριστός κάτω στον κόσμο με ένα άσπρο άλογο, όπως πιστεύουν οι περισσότεροι, απλά στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, υπάρχουν πολλές προτυπώσεις και πολλοί συμβολισμοί, που μπορεί να μπερδευτεί ο καθένας μας.
    Όντως, άμα δεις τι πιστεύουν ορισμένοι Αμερικάνοι θα τρελαθείς!
    Τα περιμένουν όλα αυτά, στην κυριολεξία, όπως περιγράφονται!!
    Εστιάζουν πολύ στην "αρπαγή" αυτοί, πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει καθ' ημάς.
    Δεν ξέρω γιατί...
    Είχα δει και κάτι ταινίες που είχε βγάλει το TBN........

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    ρε παιδια κανατε κιολας την πρωτη σας κλικα, μεταξυ σας μιλατε μονο...
    μ'αρεσει που προσπαθησα να συμμετεχω να πω και εγω την δικη μου γνωμη!!
    Φυσικά και ο καθένας μπορεί να μιλήσει και να μπει όποτε θέλει στη συζήτηση!
    Δεν υπάρχει καμιά διάθεση "ελιτισμού", εκ μέρους κανενός.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    μεγαλε σε δουλευε εγω ειμαι 188κ αθλουμαι ερασιτεχνικα απο τα πεντε για δουλεια δε σ λεω θα κλαψεισ αμα σου πω
    Μίλα ελεύθερα!
    Άλλωστε, γι' αυτό ήμαστε όλοι εδώ.....
    Σε όσες δεν αρέσουν οι κοντοί πάντως και προτιμούν τους ψηλούς, έχω ακούσει ότι το κάνουν ώστε να μπορούν να φορέσουν τακούνια.
    Και να κυκλοφορούν, να μπορούν να σταθούν δίπλα τους.
    Το δεύτερο είναι φυσικά το γνωστό τι θα πει ο κόσμος, οι φίλες -ιδίως το τελευταίο- κ.π.α...
    Πριν χρόνια, παρακολουθούσα ένα σεμινάριο. Στο διάλειμμα άκουγα τις μπροστινές που σχολιάζανε το αγόρι μια φίλης τους, η οποία ήταν παρούσα στο σχολιασμό. Τις έβλεπα πώς εξετάζανε το κινητό με τις φωτογραφίες του παιδιού, προσεκτικά, και λέω από μέσα μου "ωχ, ιερά εξέταση περνάει αυτός!!!
    Μακάρι να πουν όλες το ok, να πάρει το pass για να δικαιούται να τα έχει με τη φίλη τους"!!!
    Last edited by GiannisNik3; 16-05-2017 at 21:14.

Senior Member
    Για το ύψος και τον αθλητισμό από πέντε χρονών σουηδική γυμναστική τότε έτσι το λέγανε κουνγκ φου ποδόσφαιρο βόλευ κ βάρη τριάντα χρόνια γυμναστική 188 104κιλα από δουλειά πηγαίνω στα χωράφια από οχτώ χρονών διατροφή τυρί από τσομπανο κ λάδι παραγωγής μας όλοι λέγανε ότι δε θα ψηλωσω είμαι διπλάσιος από όλους οπότε μάλλον είναι θέμα τύχης
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Για το ύψος και τον αθλητισμό από πέντε χρονών σουηδική γυμναστική τότε έτσι το λέγανε κουνγκ φου ποδόσφαιρο βόλευ κ βάρη τριάντα χρόνια γυμναστική 188 104κιλα από δουλειά πηγαίνω στα χωράφια από οχτώ χρονών διατροφή τυρί από τσομπανο κ λάδι παραγωγής μας όλοι λέγανε ότι δε θα ψηλωσω είμαι διπλάσιος από όλους οπότε μάλλον είναι θέμα τύχης
    Έκανες βάρη μικρός και παρόλα αυτά ψήλωσες τόσο;

Senior Member
    Σουηδική γυμναστική δεν είναι βάρη κουνγκ φου δεν είναι βάρη ποδόσφαιρο όχι βάρη στα δεκαπέντε ξεκίνησα βάρη αφού ήμουν πάνω από 180 με τι δουλειά βλέπω δεν ασχολήθηκες ότι θέλεις καταλαβαίνεις νομίζω

Senior Member
    Σουηδική γυμναστική δεν είναι βάρη κουνγκ φου δεν είναι βάρη ποδόσφαιρο όχι βάρη στα δεκαπέντε ξεκίνησα βάρη αφού ήμουν πάνω από 180 με τι δουλειά βλέπω δεν ασχολήθηκες ότι θέλεις καταλαβαίνεις νομίζω
    Πήγαινες στα χωράφια από 8 χρονών, το είδα...

Senior Member
    Άρα έπρεπε να ψηλωσω η όχι λογικά όχι αλλά ψηλωσα

Senior Member
    Άρα έπρεπε να ψηλωσω η όχι λογικά όχι αλλά ψηλωσα
    Δηλαδή μου λες ότι δε φταιγαν τα βάρη στην τελική...
    Επομένως, είναι μύθος ότι τα βάρη σταματάνε την ανάπτυξη.....

Senior Member
    Είναι πολυπαραγοντικό σίγουρα κ δεν ξέρω να στο εξηγήσω ο γιατρός ήξερε κ σε δούλευε

Senior Member
    Είναι πολυπαραγοντικό σίγουρα κ δεν ξέρω να στο εξηγήσω ο γιατρός ήξερε κ σε δούλευε
    Μάλλον είναι ο ίδιος ιδεοληπτικός...
    Γιατί υποτίθεται ασχολείται με το θέμα και με τις εγχειρήσεις επιμήκυνσης οστών;
    Γιατί να διαλέξει ν' ασχοληθεί γι' αυτό το θέμα, αν δεν τον απασχολούσε;;
    "Διατατική οστεογένεση", λέγεται ο κλάδος αυτός.....
    Πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι το ύψος παίζει μεγάλο ρόλο από πολιτισμικής και κοινωνικής άποψης.
    Έχουν βγει έρευνες που λένε ότι οι ψηλοί έχουν περισσότερες πιθανότητες για επιτυχία στο άλλο φύλο, ότι οι γυναίκες προτιμούν τους ψηλούς, ότι οι ψηλοί κερδίζουν περισσότερα χρήματα και έχουν πιθανότητες να εκλεγούν ως επικεφαλής εταιριών κ.π.α...
    Εδώ στην Αμερική έχει βγει και ειδικό site που στηρίζει τους κοντούς στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζουνε!
    Αυτό εδώ είναι: http://www.shortsupport.org/

Senior Member
    https://www.vice.com/gr/article/synenteuxi-sapountzakis

Διαφωτιστική συνέντευξη!
    Last edited by GiannisNik3; 17-05-2017 at 11:23.

Senior Member
    δεν μπορεισ να ξεχωρισεισ τι εχει αξια κ τι δεν εχει κατα τα αλλα δεν εχεισ προβλημα οπωσ οι περισσοτεροι εδω μεσα

Senior Member
    δεν μπορεισ να ξεχωρισεισ τι εχει αξια κ τι δεν εχει κατα τα αλλα δεν εχεισ προβλημα οπωσ οι περισσοτεροι εδω μεσα
    Δε θα ήμουν υπερβολικός λέγοντάς σου ότι αυτά τα ερεθίσματα έχω λάβει από το κοινωνικό περιβάλλον που έτυχε (;) να κινούμαι......
    Σχετικά με το τι έχει αξία και τι όχι.....
    Με δυο λόγια· μπορεί οι δικοί σου να σε θεωρούν το καλύτερο πλάσμα στον κόσμο, αλλά να εισπράττεις από τους έξω ότι είσαι λίγο κατώτερος του μετρίου! Ό,τι χειρότερο... Εντέλει, δεν ξέρεις ποιος είσαι για μεγάλο διάστημα, ψάχνεις μια άλλη "ταυτότητα" από αυτή που νόμιζες πως είχες, αναθεωρείς και πάλι φτου κι απ' την αρχή, νομίζεις ότι οι δικοί σου σε κορόιδευαν τόσο καιρό.. Φρίκη! Εγώ είχα εισπράξει από το κοινωνικό περίγυρο -και λέγοντας κοινωνικό περίγυρο εννοώ τους συνομηλίκους μου φυσικά- ότι η εμφάνιση σου ανοίγει πόρτες, ακόμα κι αν είσαι κάφρος ή κάφρισσα. Βέβαια στη θεωρία δεν ήταν έτσι, στη θεωρία ήταν "η προσωπικότητα μετράει" και κουραφέξαλα! Στην πράξη ήταν αυτό που είπα πριν! Όσο για τα υπόλοιπα... μαγκιά - τζάμπα συνήθως-, φιγούρα, να ξέρεις να μιλάς (μετάφραση: να ξέρεις να πουλάς παραμύθι) κ.α.π....
    Εγώ που τα έβλεπα αυτά, για ένα διάστημα ένιωθα άσχημα ακριβώς επειδή δεν μπορούσα να τα κάνω!
    Κακά τα ψέματα! Η θεωρία της δύναμης της μάζας βρίσκει την εφαρμογή της εδώ.. Ό,τι παράλογο και στρεβλό κι αν γίνει, εάν το κάνουν οι πολλοί, στους απέξω φαντάζει σωστό! Και άμα έχεις και χαμηλή αυτοεκτίμηση τότε σε κάνουν και αισθάνεσαι άσχημα κιόλας.....
    Last edited by GiannisNik3; 17-05-2017 at 13:24.

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast