Results 136 to 144 of 144
-
17-05-2017, 12:05 #136
το προβλημα σου που ειναι οι γονεισ σου σε αγαπανε οι υπολοιποι οχι και να εισαι στο μετριο τι σε χαλαει ξερεισ ποσοι μετριοι εχουν λεφτα για την ηλικια σου παιζει ρολο η εμφανιση μετα αλλαζει στα τριαντα μετραει να ξερεισ να μιλασ κι ασ λεσ παραμυθια τι σε χαλαει μια χαρα εισαι μεγαλε ισσοροπια χρειαζεσαι
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 17-05-2017, 12:11 #137
οπωσ ψαχνεισ εσυ την ακρη σου ετσι κανουν κι οι συνομιλικοι σου τι σε χαλαει εσενα αυτο
17-05-2017, 13:30 #138
Εντάξει δε διαφωνώ.
Είναι και λίγο θέμα της δικής μου αντίληψης...
Απλώς, επειδή από τον περίγυρο των συνομηλίκων δεν έχω ακούσει ποτέ μια καλή κουβέντα, να σου πω την αλήθεια με πειράζει πολύ αυτό!
Γιατί αισθάνομαι ότι με θέλουν να είμαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης.... Και να πάω να μπω σε μια παρέα -το έχω επιχειρήσει στο παρελθόν- αισθάνομαι ότι με "πετάνε" έξω! Δε μου δίνουν την ευκαιρία να αποδείξω την αξία μου... Πάντα γινόταν αυτό, γι' αυτό κι εγώ απομακρύνθηκα ένα διάστημα.......
Στη δευτέρα Γυμνασίου, στην αθλητική ημερίδα, είχα τερματίσει δεύτερος στα 800 μέτρα κι είχα πάρει αργυρό μετάλλιο! Κανείς από τους συμμαθητές δε βρήκε να πει κάτι γι' αυτό -ούτε ένα σχόλιο-, αλλά βρήκαν να πουν επειδή βγήκα δεύτερος στη σκυταλοδρομία και έχασα το πρώτο, με συνέπεια να "ριχτεί" η τάξη μου.... Μόνο εκεί αρχίσαν τα μπινελίκια...... Καλά λένε ότι οι κλίκες ξεκινούν από νωρίς! Εγώ προφανώς δε θα μπορούσα να ανήκω ποτέ σ' αυτή, όσο κι αν προσπαθούσα!! Πολύ μου κακοφάνηκε, πόσο τώρα που έχω γίνει ενήλικα πια.......
Τι αυτοεκτίμηση να έχει κανείς αργότερα, όταν εκεί που πάει να "βγει" του χώνουν "καρπαζιές" για να ξαναμπεί μέσα;;
Πίστευα τότε, ότι όταν ενηλικιωθώ και μετά θα πάψω να έχω τον κάθε μαλάκα πάνω από το κεφάλι μου να μου το παίζει "αφεντικό"!
Πόσο διαψεύσθηκα........
Γι' αυτό έχω γίνει επιθετικός τώρα! Και δεν ανέχομαι φωνές και υφάκι ούτε στον εργασιακό χώρο, πόσο μάλλον στο σπίτι μου...
Στη δουλειά, το καλοκαίρι, που μου ύψωσε μία τη φωνή δεν κρατήθηκα και της κατέβασα "καντήλια"!
Όταν αισθάνεσαι γύρω σου ότι υπάρχουν άνθρωποι, που ανά πάσα στιγμή, γυρεύουν να σ' "ακυρώσουνε" τι συμπεριφορά θα έχεις;Last edited by GiannisNik3; 17-05-2017 at 13:46.
17-05-2017, 14:40 #139
η κοινωνια, ο κοσμος, δυστυχως, ετσι λειτουργει! παντα και σε ολες τις ηλικιες, και παντα κατι θα βρισκουν, ετσι ειναι η ανθρωπινη φυση!
Σκεψου κιολας να εχεις προβληματα χοντρα σπιτι σου, να εχεις κακοποιηθει και να εχεις να αντιμετωπισεις περιστατικα παρομοια με αυτα που αναφερεις.
αυτο που μπορω 100% να σου πω ειναι οτι η επιθετικοτητα δεν ειναι η λυση.
Το καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες, ειχα περασει κι εγω φαση παλιοτερα που ημουν εξαιρετικα επιθετικη.
Το κακο ειναι οτι την αγριαδα αυτη καποιοι επιτηδειοι την εκμεταλλευονται για να σε θαψουν ακομη πιο βαθια...
Το πιο καλο και πονηρο ξερεις ποιο ειναι?
να πουλας τρελα! να εχεις χιουμορ!! να αυτοσαρκαζεσαι και να ριχνεις μια μπηχτη πλαγιως στον αλλο, να κρατας αποστασεις, οχι πολλα-πολλα, και ειδικα στο εργασιακο περιβαλλον να εκφραζεις την ευγνωμοσυνη σου που εχεις τετοιους προισταμενους και συναδελφους.
Ξερω, δεν ειναι ευκολα, κι εγω τα δουλευω με μενα, αλλα απο την επιθετικοτητα ειναι πιο ωριμα αυτα που σου προτεινω...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
17-05-2017, 15:00 #140
Δεν είναι θέμα κλίκας ότι κανεισ το κανεισ για σένα κ δεν το κανεισ για να σου πει κανένας ούτε μπράβο ούτε τίποτα αν τα έχεις ανάγκη αυτά ακόμα δεν ξέρεις τίποτα για τη ζωή
17-05-2017, 15:28 #141
Τι να σου πω;
Να σου πω ότι το επιζητώ;
Το επιζητώ, διότι ποτέ δεν το είχα!!
Ποτέ δεν αισθάνθηκα επιθυμητός από τους συνομηλίκους....
Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, ήμουν απλά ανεκτός....
Απλά κάποιοι πάντοτε ήταν οι "μάγκες", οι "πρώτοι" και οι "καλοί"..
Και δεν καταλάβαινα γιατί να μην ανήκω κι εγώ σ' αυτούς!
Παρά να είμαι ο "περιθωριακός".......
Κι αυτό όχι γιατί το επέλεξα καθαρά εγώ!
Αλλά επειδή έμαθα έτσι, γι' αυτό συνεχίζεται και διαιωνίζεται αυτό μέχρι σήμερα!
Ούτε κύκλο έχω, ούτε τίποτα... Και με ένα-δυο γνωστούς τηλεφωνιόμαστε στη χάση και στη φέξη...
17-05-2017, 15:30 #142
17-05-2017, 18:35 #143
Αν εξαρτασαι από τα λόγια των άλλων μια ζωή θα σε εκμεταλλεύονται
17-05-2017, 20:00 #144