Results 31 to 45 of 61
Thread: Σκυλε εισαι το ετερον μου ημισυ.
-
20-05-2017, 17:02 #31
Διακρινω μια ειρωνια και αρκετα υπονοουμενα...Ολοι βρισκομαστε εδω γιατι ο καθενας εχει τα δικα του ξεχωριστα προβληματα...Οσο για τον ανθρωπο που θελει πολλα παραπανω ΝΑΙ ειναι σιγουρο αλλα τουλαχιστον στον σκυλο μου ξερω πως θα τα δωσω αυτα τα παραπανω και θα τα εκτιμησει ΠΑΛΙ με το παραπανω.Υπαρχει μια αλληλοεξαρτηση τον ανθρωπων και ολα αυτα λογο της ανασφαλειας αλλα και την αναγκη της ικανοποιησης που θελουμε να εχουμε ως ανθρωποι.Με τα πολλα σιγουρα θες καποιον να σου πει ποσο ομορφη εισαι πριν βγεις για ποτο.
Ειναι στο τι ζηταει ο καθενας.Εγω στην προκειμενη φαση ζηταω κατανοηση και ναι την εχω βρει στον σκυλο μου.Οσο αρρωστημενο και εαν ακουγεται.Σιγουρα ο καθενας μας εχει ξεχωριστες εμπειριες στην ζωη του και στην συναναστροφη του.
- 20-05-2017, 17:04 #32Miliva21Guest
Χαχα μιας κ πιασαμε κουβεντα για ζωα....προτιμω τις γατες...οι σκυλοι νταξει σαν ολα τα ζωα του θεου ενα πλασματακι ειναι κ αυτο και το βλεπω ετσι οπως ολα τα ζωντανα...ομως δεν τρεφω καμια ιδιαιτερη συμπαθεια......βασικα δεν μ αρεσει κ μενα αυτη η δουλοπρεπεια του σκυλου....ειδικα κατι κουταβια που σε κοιτανε με ματια π παρακαλανε και ορμανε κατα πανω σου μολις σε δουν...το βρισκω λιγο αποκρουστικο...με χαλαει...το σκυλι αν το ταισεις κ του δωσεις προσοχη γ λιγο σ εχει θεο σου οτι και να του κανεις....καταλαβαινω τον λογο που παρα πολλοι ανθρωποι αγαπουν τους σκυλους....μια τετοια προσωπικοτητα βολευει .....
Τη γατα αντιθετως τη θαυμαζεις ....ειναι επιλεκτικη κ μαγκια της αμα θελει θ σε πλησιασει...αναλογα αν σε γουσταρει κ με βαση τη προσωπικοτητα της (δν ειναι ολες οι γατες απομακρες).... ξερει να επιβιωνει ...ειναι παιχνιδιαρες χαδιαρες ....
Απο τις γατες βεβαια προτιμω τους γατους περισσοτερο...λατρευω το περπατημα τους και το γεγονος οτι ειναι δυνατοι κ ανησυχοι ...μ αρεσει η κινησ τους ειναι γρηγοροι ....
Το ξερω οτι πολλοι σκυλοφιλοι θα με μισησουν αλλα παιδια PEACE κουβεντα κανουμε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..σεβομαι τους λογους π γουσταρετε τους σκυλους εξαλλου ολα τα ζωακια καλα ειναι
20-05-2017, 17:32 #33
20-05-2017, 17:34 #34
Μίλβα κι όποιος άλλος θέλει ν' απαντήσει, τι γνώμη έχετε για τα ποντίκια; Δεν σας δουλεύω, όσο παράξενο κι αν φαίνεται ρωτάω σοβαρά...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
20-05-2017, 17:57 #35Miliva21GuestΕιλικρινα καμια ειρωνια.. λυπαμαι αμα το βλεπεις ετσι...σε θυμαμαι εσενα...ειχες γραψει ενα θεμα για μια δυσκολη περιοδο που περνας...καταλαβαινω οτι νιωθεις προδομενος κ απογοητευμενος απο τους ανθρωπους ομως δυστυχως κ αυτο ειναι μεσα στο παιχνιδι....δεν ειμαι σε θεση να σε κρινω ...ουτε να σου πω τι θα κανεις...λογικο ειναι αν αισθανεσαι χαμενος κ οτι δεν σε αγαπει κανενας να θες να νιωσεις λιγη τρυφεροτητα που στη προκειμενη περιπτωση τη βρισκεις στο σκυλο σου....
Απλα σχολιασα τη προσκολληση στα ζωα σαν κοινωνικο φαινομενο γι αυτο φανηκα καπως αυστηρη....ομως δεν εισαι ο μονος...αλλοι ανθρωποι παθαινουν προσκολληση με το ποτο ..το φαγητο...το ιντερνετ ...το σεξ....απλα οτι ειναι σε υπερβολικο βαθμο σημαινει οτι κτ δεν παει καλα....εφοσον ομως σε γεμιζει τοτε να ασχολεισαι μα το σκυλο σου..βρες τη θεραπεια σου ....απλως προτεινα σαν λυση περα απο αυτο σιγα σιγα ν αρχισεις ν αποκτας κ αλλα εμδιαφεροντα μεχρι ν ισορροπησεις στος σχεσεις σου ξανα...
Εχεις τη κατανοηση κ τη συμπαραση μου....ειναι μια αρνητικη περιοδος που θα περασει κ αυτη...για ν ρθει κτ καλυτερο....μην χανεις το κουραγιο σου
20-05-2017, 18:01 #36Miliva21Guest
20-05-2017, 18:19 #37
Ναι, φυσικά και δεν πρέπει να τ' αφήνουμε να τρώνε ότι θα φάμε εμείς μετά...εννοούσα σαν ζωάκι πως το βλέπετε, αν το σιχαίνεστε π.χ. όπως η πλειοψηφία...ρωτάω γιατί εγώ τ' αγαπώ και τα βρίσκω επίσης χαριτωμένα και στεναχωριέμαι όταν τα βλέπω σκοτωμένα από γάτες...είχα μια "συνάντηση" μ' ένα χθες (στο δρόμο, στο σπίτι δεν έχουμε -ακόμα γιατί μου μπήκε στο μυαλό η ιδέα να πάρω ένα χάμστερ κάποια στιγμή-), βέβαια δεν εξελίχθηκε πολύ καλά γιατί με δάγκωσε αλλά οκ, είχε τόσο μικρά δοντάκια που μου έκανε μόνο δυο μικρές τρυπούλες, με το ζόρι φαίνονται...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
20-05-2017, 18:31 #38
Είναι πολύ δύσκολο να σε έχει θεό του βασικά να σε υπακούει και να μην κάνει ότι του ρχεται στο κεφάλι.......
Το καλό είναι ότι ο σκύλος εκπαιδεύεται , μπορείς να τον έχεις σαν άνθρωπο , η γάτα όπως μάθει, μπορεί να κάθεται για κάνα τρίωρο να κλαψουρίζει για φαγητό.........ο σκύλος όχι.......
Το κακό είναι ότι ο σκύλος θέλει παραπάνω φροντίδα , να τον παίξεις , βόλτα, χτένισμα κλπ , η γάτα τα βγάζει πέρα μόνη της, δεν σε έχει ανάγκη πέρα από τα βασικά, αλλά θεωρώ πιο εύκολη την συμβίωση με ένα σκύλο, η γάτα ανεβαίνει στις κουζίνες, πηδάει από τα μπαλκόνια, μεταφέρεται πιο δύσκολα, αρχίζει τις κλάψες........αλλά και αυτά μικρή σημασία έχουν αν έχεις προτίμηση για γάτα η σκύλο......θα ακολουθήσεις την προτίμησή σου.......
20-05-2017, 20:59 #39Miliva21GuestΣε κατι που δεν μ αρεσουν οι γατες ειναι οτι ειναι αδιστακτες εντελως με το θυμα τους...τα σκοτωνουν αργα κ βασανιστικα ....παιζουν μαζι τους γ ωρα πριν τα φανε....ο γατος μ ειχε πιασει ενα κοτσυφι προσφατα κ τον επιασα επ αυτοφορω ν βαζει ατο στομα του το καημενο π ηταν ακομα ζωντανο..ν το αφηνει.. αυτο με τσακισμενα φτερα ημιλυποθυμο ν προσπαθει ν ξεφυγει..να το ξαναπιανει ..να του σκιζει τα φτερα ..κ ν ακουω το τσιου τσιου (σε παρακαλω βοηθησε με θελω ν ζησω)....μ ρθε να τον πνιξω τον γατο ..του ριξα ενα κουβα νερο xD xD μπας κ το αφγσει ησυχο αλλα δν προλαβα το σκοτωσε....
Τωρα θα μ πεις καλα χαζη εισαι? Ο νομος της φυσης ειναι ο μεγαλος τρωει το μικρο...κ η γατα ειναι κυνηγος ....ομως με επιασε η καρδια μου εκεινη τη στιγμη....καο δν σκοτωνουν μονο τα αθωα πομτικακια οι γατες αλλα οτιδηποτε μπορει ν βρουν
20-05-2017, 21:07 #40Miliva21GuestΕχεις δικιο οτι η γατα σ κανει το σπιτι λιμπα....εγω τον γατο μ τον εχω στην αυλη κ τελειωσε η υποθεση...και αυτος ειναι ελευθερος κ δεν ενοχλει κανεναν....
Νταξει καταλαβαινω τους λογους π πολλοι ανθρωποι αγαπουν τους σκυλους....ειμαι πιο φιλικοι κ ανθρωπινοι...κ οπως ειπες εκπαιδευονται..
Απλα προσωπικα δεν εχω ορεξη ν ασχολουμαι τακτικα μ κατοικιδια .κ ο γατος ειναι καλη λυση ....τωρα οπως ριπες κ εσυ ο καθενας μ οτι βολευεται
21-05-2017, 01:48 #41
Mε τον γατο μου , ειχαμε πολυ στενη σχεση , κοιμοταν στο κρεβατι μου , δεν εβγαινε στον κηπο , δενηταν μαθημενος , δεν νιαιουριζε παρα μονο μια δυο φορς , αν ηθελε κατι , δεν ετρωγε πολυ , και με τους ξενους , ηταν επιθετικος , την ειχε δει φυλακας φαινεται ......αλλα αμα ερχοταν ο μπογιατζης με τα κονταρια , τουφευγε η μαγκια .........τον κουρευα τακτικα , με μηχανη , ηταν γκρι μακρυτιχος , σαν μπαμπακι το τριχωμα του , εδειχνε ομως γαπη , εροταν μεχρι τον λαιμο μου , ξαπλωμενος εγω , και μουγλειφε τον λαιμο , να σου πω , δεν τρελλαινομουν , και τον αφηνα λιγο να το κανει ..............παντως τον θαυμαζα , τουκανα μερικα καψονακια , αλλα δεν χαλιοταν καθολου , ηξερε φαινεται οτι τον αγαπαω ............13 χρονων πεθανε ......ο αλλος ο πρωην , πεθανε 15 ......κι εγω αγαπαω τα σκυλια , αλα οι γατοι εχουν κατι που μαρεσει πολυ .......δεν ξερω , αυτη η ανεξαρτησια τους , γενικως δεν μαρεσουν τα κολλητηλικια , ουτε σε σχεση μαρεσουν τα κολλητηλικια , ναι μαζι , δεν ξενοκοιταω , αλλα θελω τον χωρο μου ομως ........και να μην ειναι η αλλη δεδομενη , ναχει τα ενδιαφεροντα της , ουτε εχω ζηλψει ποτέ .........
21-05-2017, 01:51 #42
Οι δικοι μου γατοι , 2 , δεν πειραζαν ποτε το σπιτι , αντε ναξυνε λιγο ο τελευταιος ......το κανουν επιτηδες αυτο,για νακονιζουν τα νυχια τους .............του τελευταιου , του πεταγα λαστιχακια στη μουρη , απο μακρια , και τσαντιζοταν , οταν εκανε κακα του , εβρισκα λαστιχακια μεσα , τατρωγε !!!!! τα μισουσε φαινεται ....
21-05-2017, 01:54 #43
Δεν μενοχλουν τα ποντικια , απλα μεταφερουν ασθενειες ..... και κανουν και κατι αλλο , τοχω διαβασει σε αρθρα , σε μικρα παιδια , πανε στην μυτη του παιδιου/μωρου ,και βαζουν αναισθητικο με την γλωσσα τους , και την τρωνε .......καθολου καλο .......αλλο τα χαμστερ , αυτα ειναι οικοσιτα ......
21-05-2017, 01:59 #44
21-05-2017, 02:01 #45
Mιλιβα , σε πηρε τηλεφωνο το παιδι που βγηκατε ?