Το αγορι μου αυτοικανοποιειται.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 99
    Senior Member
    Ματια μου.και η παμελα αντερσον να ησουν αυτος παλι
    Θα αυνανιζοταν.στο ειπα και πριν.αν ενας αντρας εχει ταυτοχρονα δεκα γυναικες θα ικανοποιηση και της δεκα.και μετα απο δυο ωρες θα αυνανιστη και παλι.και ποιος σου ειπε εσενα οτι δεν τον ικανοποιης???στο παραδεχτηκε και ο ιδιος και μαλιστα με μεγαλη ειλικρίνειά. Απο κι και περα τι ψαχνεις να βρεις.εσυ δηλαδη δεν εχεις αυτοικανοποιηθει ποτε???

Senior Member
    Αν ησουν εκει τη συγκεκριμένη χρονικη στιγμη θα τον ικανοποιηουσες και μετα μολις βρεθει μονος θα το ξανα κανει.οσο για της δυο φορες και λιγο ειναι.εγω στην ηλικια του λαστιχο το ειχα κανει.ειναι απολυτος φυσιολογικο.αστο να χαρη τωρα που μπορει.εχει ορμες ο ανθρωπος..φτου φτου να μην ματιαχτη

Member
    Το χειροτερο ειναι οτι εμενα μου το απαγορευσε λεει δεν ειναι σωστο και στο σεξ δεν με αφηνει καν να το κανω,πρεπει λεει αυτος να το κανει σε εμενα

Miliva21
    Guest
    Βρε κοριτσι μου γτ χαλιεσαι τσαμπα?? Να πω οτι εχει πλακωσει τις τσοντες κ τη παιζει ολη μερα ακομα και οταν ειστε μαζι και δεν το κανετε καθολου.....να πω ενταξει...η κοπελα νιωθει παραμελημενη ....

Το αγορι σου ειναι ικανοποιημενο απολυτα απο σενα...αν δεν ηταν δεν θα σου το ελεγε....ή πιθανοτατα δν θ ησασταν μαζι....οπως ειπα κ πριν η αυτοικανοποιηση ΔΕΝ μπορει να αντικαταστησει το σεξ μαζι σου..

Το ιδιο ειναι να κανει ερωτα μαζι σου που εισαι κοπελα του ..που σου μιλαει ...που νιωθει πραγματα ...που σε αγγιζει ....? Ενα υποκαταστατο ειναι για να ικανοποιηθει οπως μπορει εκεινη τη στιγμη....δεν εισαι εσυ το υποκαταστατο ....ο αυνανισμος ειναι υποκαταστατο οταν δεν υπαρχει αλλη λυση xD σκεψου το λιγο

Σταματα να στεναχωριεσαι τσαμπα ..κ αφησε στην ακρη τις κτητικοτητες και τις ζηλειες γ αυτο το θεμα δν οφελει....

Αυτο το πραγμα ειναι σαν να εχεις την αναγκη να πας τουαλετα...εσυ στη τουαλετα πας παντα με παρεα...
    Αλλο το ενα ..αλλο το αλλο...πρεπει ν τα ξεχωρισεις..ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ...ΑΠΛΩΣ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ 24ωρες το 24ωρο

Senior Member
    Εδω θα διαφωνησω μαζη του.πρεπει ο καθενος στο σεξ να κανη αυτο που τον ευχαριστη επρεπε να δεχτη αυτο που θες.ειναι αυτο που λεω αν ο ανδρας δεν ειναι πεπειραμενος εμπειρος τη γυναικα τη πεδευη παρα πολυ και δεν την ευχαριστη.ποσο χρονον εισαι???

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by annietak View Post
    Το χειροτερο ειναι οτι εμενα μου το απαγορευσε λεει δεν ειναι σωστο και στο σεξ δεν με αφηνει καν να το κανω,πρεπει λεει αυτος να το κανει σε εμενα
    Οπα οπα.....τωρα εδω ο τυπος μου την εσπασε....δλδ αυτος θα αυνανιζεται μονος του κ εσυ αμα θες οχι?? Τωρα θα νευριασω...εννοειται πως κ οι δυο εχετε αυτο το δικαιωμα ...κ θα το διεκδικησεις ....αααα αυτος μου φαινεται οτι ειναι ο κτητικος τλκ κ ζηλιαρης της υποθεσης.....

Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Οπα οπα.....τωρα εδω ο τυπος μου την εσπασε....δλδ αυτος θα αυνανιζεται μονος του κ εσυ αμα θες οχι?? Τωρα θα νευριασω...εννοειται πως κ οι δυο εχετε αυτο το δικαιωμα ...κ θα το διεκδικησεις ....
    Ναι ειναι εγωιστης και τα θελει ολα δικα του...και πολλες φορες εγω δεν ικανοποιουμε απο αυτον και θελω και εγω να "με βοηθησω"..με βαζει σε φραγμους,δεν με αφηνει να εκφραστω ελευθερα και μου την δινει που τα θελει ολα δικα του και εγω τπτ

Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Εδω θα διαφωνησω μαζη του.πρεπει ο καθενος στο σεξ να κανη αυτο που τον ευχαριστη επρεπε να δεχτη αυτο που θες.ειναι αυτο που λεω αν ο ανδρας δεν ειναι πεπειραμενος εμπειρος τη γυναικα τη πεδευη παρα πολυ και δεν την ευχαριστη.ποσο χρονον εισαι???
    19 ειμαι και δεν εχω και εμπειρια ειναι ο πρωτος μου

Senior Member
    Αρε τελικα βουλωμενο γραμμα διαβαζω.αν σου εχει βαλει τετοιες απαγορευσεις τοτες γεια χαρα

Member
    Για ποιο λογο ομως να το κανει αυτος αλλα εγω οχι?

Miliva21
    Guest
    Αρα τελικα το προβλημα σου δν ειναι οτι αυνανιζεται το αγορι σου αλλα οτι δεν σε ικανοποιει εσενα....

Εχει μεγαλο αδικο....το σεξ ειναι και γ τους δυο...και οι δυο πρεπει να το ευχαριστηθειτε...ολα τ αλλα ειναι ανωριμοτητες...τι δλδ σαν επιβεβαιωση του ανδρισμου του αυτος κ μονο αυτος θα σε ικανοποιει...εννοειται οτι πρεπει να σε βοηθησει με οποιον τροπο μπορει κ οτι ειναι ανεπιτρεπτο ν σ βαζει φραγμους...νμζ πρεπει ν κανεις μια σοβαρη συζητηση μαζι του κ να επιμεινεις...δν τα λεει καλα

Member
    Και του ειπα αμα το κανεις εσυ θα το κανω και εγω... και μου λεει οχι αλλο εσυ

Senior Member
    Η καθεσε και το σηζητας μαζη του και του δεινεις να καταλαβη.η αν δεν καταλαβη τοτες παμε για αλλα.και μαλλον πιο εμπειρους ανδρες στο κρεβατι.δεν μπορω να σκεφτο κατι αλλο

Member
    Θελει να κανουμε ερωτα και οχι "παιχνιδακια" γιατι παραπεμπει σε αλλο θεμα...λεει οτι εγω ειμαι η κοπελα του και δεν πρεπει να κανουμε αγρια ή πολυ kinky πραγματα στο σεξ

Member
    Αυτο εμενα με περιοριζει..επειδη ειναι ο πρωτος μου θελω να δοκιμασω πραγματα να δω τι μου αρεσει...προσπαθω την ωρα του σεξ τα κανουμε αλλα μετα καθεται και λεει οτι δεν επρεπε και μου χαλαει ολη την διαθεση ενω μου αρεσε

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast