Ανίερο παιχνίδι (Προειδοποίηση) - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Senior Member
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    Γράφεις τον πόνο σου και σε βρίζουν κι από πάνω!
    Τι είναι αυτοί ρε;;;
    Ανθρωποφαγία εις τον κύβο......
    Καλά τα λέω εγώ!
    GiannisNik...να καταλαβεις συμπτωση...πριν λιγο ακουγα μια που ασχολειται με γιογκα και εχει βγαλει κατι ηχητικα αρχεια-υποστηρικτικες δηλωσεις....
    λοιπον λεει σε καποιο σημειο
    αγαπω τον εαυτο μου ό,τι και να λενε οι αλλοι.

επειδη βιωσα στιγματισμο σε πολυ μικρη ηλικια, και για λογους τελειως ακυρους.....
    θα σου πω το εξης.... ειναι η ψυχολογια του οχλου που κανει ολη τη δουλεια. Μη νομιζεις οτι καταλαβαινουν ουσιαστικα τι λενε ή τι κανουν...αμα μπεις στη μαζα χανεις την προσωπικοτητα σου!
    Ειχα ζησει φασεις, να καταλαβεις, σε ηλικια 7-8 χρονων να μπαινω σε λεωφορειο και να με γιουχαρουν, να γελανε, να με φωναζουν με το ονομα μου...και εγω να σκυβω το κεφαλι και να χανομαι στον κοσμο μου...
    γιατι ολα αυτα? γιατι ειχα μια μαμα που φανταζοταν διαφορα, και τα ελεγε/θεωρουσε δεδομενα οποτε ειχε γινει Ο απιστευτος αχταρμας....
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Η προκληση για σενα GiannisNik ειναι να δουλεψεις το θυμο που νιωθεις δικαιολογημενα, να κανεις την υπερβαση καποια στιμη και να το απομυθοποιησεις, ισως και σε καποια φαση να αρχισεις να χαμογελας για ολα τα τραγικα που βιωσες επειδη τα ξεπερασες, κερδισες την παρτιδα αυτη του παιχνιδιου...
    Νομιζω οτι ειναι κακοποιητικες εμπειριες αυτες που εχεις ζησει...οποτε για ριξε μια ματια στην ενοτητα της κακοποιησης....
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Το στυλ μου είναι επιθετικό γιατί κατάλαβα ποιος είσαι.
    Μπα; Ποιός είμαι, για ν' ακούσω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Η προκληση για σενα GiannisNik ειναι να δουλεψεις το θυμο που νιωθεις δικαιολογημενα, να κανεις την υπερβαση καποια στιμη και να το απομυθοποιησεις, ισως και σε καποια φαση να αρχισεις να χαμογελας για ολα τα τραγικα που βιωσες επειδη τα ξεπερασες, κερδισες την παρτιδα αυτη του παιχνιδιου...
    Νομιζω οτι ειναι κακοποιητικες εμπειριες αυτες που εχεις ζησει...οποτε για ριξε μια ματια στην ενοτητα της κακοποιησης....
    Συμφωνώ με όλα αυτά που λες!
    Όμως, να σου πω την αλήθεια, εδώ έχω να κάνω με μία που δε με ξέρει καθόλου και παρόλα αυτά με βρίζει!!
    Λες και της χάλασα κι εγώ δεν ξέρω τι!
    Νόμιζα πως ήμασταν ενήλικες!
    Κι ότι στο site αυτό μπαίναν μόνο ενήλικες....
    Συμπεριφορές σαν κι αυτές που βίωσα τώρα, μόνο μέχρι την έκτη δημοτικού συναντιώνται! Άντε και τρίτη γυμνασίου... Μερικοί άνθρωποι λες και υπάρχουν μόνο και μόνο για να "προσωποποιούν" τις χειρότερες στιγμές που πέρασες κι από τις οποίες αγωνιζόσουν μια ζωή να ξεχάσεις και να ξεφύγεις! "Αυτή είναι η κοινωνία σας, κύριοι" !!!
    Τι να πω;
    Μένω ενεός!!
    Last edited by GiannisNik3; 23-05-2017 at 02:41.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Έχω ένα πατέρα στο νοσοκομείο, μια μάνα που είναι δίπλα του και μια γιαγιά με προβλήματα. Και βιώνω την απέραντη μοναξιά, ότι είμαι μόνος στην πραγματικότητα! Αν δεν είχα τους γονείς, έτσι θα' μουνα. Αλλά η μοναξιά στο τέλος συνηθίζεται! Άλλο είναι αυτό που δεν καταπίνεται με τίποτα... Να σου μιλάνε σα να' σαι σκουπίδι και αμελητέο "προϊόν", έτσι για την πλάκα τους! Λοιπόν, εγώ τέτοιους ανθρώπους δε θέλω δίπλα μου και που τους συναντάω δυστυχώς -ουκ ολίγες φορές- πολύ μου είναι! Αρκετό κακό μου έχουν κάνει δαύτοι...... Να πάνε να βρουν άλλους σάκους του μποξ για να ξεσπάσουνε, όχι εμένα.. Αλλά βέβαια, στους "αεράτους" και "μουράτους" -του συρμού δηλαδή- , αλλιώς ξηγιόμαστε! Εκεί γινόμαστε "γατούλες"......... Τα ξέρω καλά εγώ αυτά!

Senior Member
    Να σου μιλάνε σα να' σαι σκουπίδι και αμελητέο "προϊόν", έτσι για την πλάκα τους!
    μιλα τους κι εσυ ετσι....μη μασας!!!
    μαλλον με μια κουβεντα σου καντους να κλειστουν στην τρυπα τους και να μην ξεμυτανε....

Senior Member
    ειρηνη υμιν τεκνα μου εσεισ το γλυψιμο το θεωρειται καλη συμπεριφορα που παει αυτοσ ο κοσμοσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Πετάγεται η άλλη, μόνο και μόνο, για να με πει πανίβλακα!
    Πώς να αντιδράσω;
    Να το αφήσω να περάσει έτσι;
    Όχι πια!
    Βρε συ έτσι αντιδράς κάθε φορά που κάποιος σου λέει μια βλακεία; Φαντάζομαι δεν θα προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα άλλο, θα ασχολείσαι συνέχεια με τέτοια.
    Καταλαβαίνεις οτι αυτό είναι πρόβλημα για σένα; Το να δίνεις τόση σημασία εννοώ.
    Σε όλους μας τυχαίνουν τέτοια εδώ ή στη πραγματική ζωή, το ότι ταράζεσαι τόσο και σπαταλάς τόση ενέργεια οφείλεται στα προηγούμενα βιώματα που έχεις, αλλά πρέπει να το λύσεις γιατί αυτό σε κάνει αδύναμο, όχι δυνατό. Σε κάνει υποχείριο του άλλου.

Page 3 of 3 FirstFirst 123