Τελικά τι θέλουν πραγματικά οι γυναίκες; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 33 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 490
    Banned
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Με το sick pack τι εννούμε ακριβώς;
    Οι κοιλιακοί, είναι 6 μύες, γι'αυτό και το ονομάζουν six pack, ενώ στην πραγματικότητα είναι 8 μύες. Είναι ο άνθρωπος σαν τον βασάλο, στο survivor, σκέψου.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Και που ξέρεις ότι σε ραντεβού, θα σου μίλαγα για Πατέρες της Εκκλησίας; Βλέπεις που με έχεις παρεξηγήσει, αδίκως θα έλεγα; Αν η συζήτηση πήγαινε προς τα εκεί και αν είχες και εσύ βαθύτερες απορείες, από τις καθημερινές, σίγουρα θα μιλούσαμε σε ένα άλλο επίπεδο. Αυτό που αναφέρεις στο τέλος για την εικόνα, ισχύει. Ναι, δυστυχώς αν θέλεις σε παρέα, πρέπει να γίνεις άλλος άνθρωπος, η αλήθεια είναι το προσπάθησα αυτό και στο τέλος κατάλαβα ότι δεν πρέπει να αλλάζεις για κανέναν. Γιατί να αλλάξω εγώ και όχι αυτός που μιλάει μόνο για γκόμενες και ποδόσφαιρο; Μπορεί να ακούγεται εγωϊστικό, αλλά το έχω σκεφτεί και διαφορετικά, όλοι οι άντρες της ηλικίας μου, μιλούν για αυτά τα δύο. Κάποτε θα βαρεθείς, γιατί να μην συζητήσουμε και για κάτι βαθύτερο; Μα, τω Θεό, όποτε έβγαινα έξω με την "παρέα" μου, αυτά τα δύο ήταν τα μόνα θέματα που συζητούσαν, εγώ προσωπικά προτιμώ έτσι, παρά να αλλάξω για τον κάθε ανώριμο και χωρίς επίπεδο άνθρωπο...
    Δεν αξιζει να αλλαζεις εσυ γ να ταιριαζεις με τους αλλους ουτε ειναι εγωιστικο να λες οτι θα μπορουσαν οι αλλοι ν αλλαξουν γ ν μοιαζουν σε σενα......αυτο που θα επρεπε να γινοταν ειναι ολοι να προσπαθουμε να μοιασουμε στο καλυτερο...ελα ομως που δυστυχως δεν γντ αυτο.....αμα γινοταν καλα θ ημασταν ....σορρυ γ την μικρη μου "επιθεση" εχεις δικιο οτι δεν σε ξερω και στο ειπα κ γω....εβγαλα γνωμη μονο απο αυτο που γραφεις και απο αυτο π πιστευα οτι ειναι αυτο που βγαζεις και στους εξω....
    Απλα καποια πραγματα ξενιζαν κ σε μενα που δν ειμαι του στυλ ο αντρας πρεπει ν ειναι μαγκια κλανια.... ποσο μαλλον στο τυπο κοπελας που προσεγγισες ...καλυτερες επιλογες θελεις ...και συγκυριες π θα σε κανουν να βρεις ανθρωπους με κοινα..οσους προβληματισμους κ αν εχω ειναι οτι υπαρχουν οι ανθρωποι που κουμπωνουν μεταξυ τους κατα βαθος

Banned
    Quote Originally Posted by markela1 View Post
    Το θέμα είναι απλο. Το γούστο της καθε κοπέλας είναι διαφορετικό. Δεν νομιζω οτι υπάρχει μονο μια απαντηση στον προβληματισμό σου, διότι η κάθε γυναίκα θέλει και κάτι διαφορετικό . Βλέποντας τον εαυτό κου ψάχνω κάποιον έξυπνο , να ξέρει να χειρίζεται καταστάσεις και να παιζει μέντο μυαλό μου, έτσι θα κερδίσει το ενδιαφέρον μου. Η εξωτερική εμφάνιση προφανώς μετράει αλλά έρχεται σε δεύτερη μοίρα . Πιστεύω πως πολλά κορίτσια ίσως σκέφτονται σαν εμένα. Δεν ξέρω εαν σε βοηθησα !
    Συμφωνώ με αυτά που αναφέρεις, απλά δυστυχώς, δεν σκέφτονται έτσι οι κοπέλες, στην πλειοψηφία τους πάντα και μιλώντας για συγκεκριμένη ηλικία ανθρώπων, ίσως σε άλλη ηλικία, να είναι πιο προσγειωμένα τα "θέλω", των γυναικών...

Miliva21
    Guest
    Αν διαβάσεις προσεκτικότερα, άλλα μηνύματά μου ή το αρχικό μήνυμα, θα καταλάβεις ότι την όμορφη δεν την προσέγγισα ποτέ, επειδή με απωθεί ο χαρακτήρας της, το ότι με ελκύει, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προσεγγίσω άλλες κοπέλες. Φερ' ειπείν, στο αρχικό μου μήνυμα, αναφέρω ότι δύο πολύ "μέτριες" κοπέλες μου έριξαν άκυρο και χωρίς λόγο βασικά. Ούτε σχέσεις είχαν για να πω ότι έχουν ένα λόγο παραπάνω και κοινά ενδιαφέροντα έχουμε. Απλά όπως αποδείχθηκε, η μία εξ' αυτών των δύο, μπορεί να ελκύεται από τον 35αρη. Θα σου αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Έτυχε και μιλούσαμε για ένα θέμα με αυτόν τον 35αρη, έρχεται αυτή η "μέτρια" και χαιρετάει μόνο εκείνον και εγώ ήταν σαν να μην υπήρχα, ενώ μέχρι πριν δύο μέρες, την είχα προσεγγίσει. Αν θεωρεί ότι ο 19χρονος θέλει να την "εκμεταλευτεί" σεξουαλικά, ενώ ο 35αρης, όχι κάνει και στα δύο λάθος, γιατί αφενός εγώ δεν είναι η πρώτη μου σκέψη, το σεξ, αλλά ο άνθρωπος, αλλά δεν θέλησε να με μάθει καλύτερα και αφετέρου ο 35αρης θα ήθελε να την εκμεταλευτεί, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει ή οχι, πάντως από εκείνον ελκύεται. Τι να πω; Δεν έχει κανένα νόημα...
    Δν νμζ οτι αυτη θα πιστευε οτι ο 19αρης θελει να την εκμεταλλευτει σεξουαλικα ...απλα ενδεχομενως να την ελκυε καποιος μεγαλυτερος για τους δικους της λογους ...ομως μην χαλιεσαι γ αυτο ειλικρινα δν αξιζει

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    το να σαι ρηχος στη πραγματικη ζωη ειναι κατι που αρεσει ομως αφου αν κοιταξεις καλυτερα οι ανθρωποι απομακρυνονται απο αυτον που ενβαθυνει τελικα και πλησιαζουν ολο και περισσοτερο τον ρηχο και αυτον που παριστανει η ειναι ρηχος

στα λογια ολοι θελουν βαθος και ουσια

για να πετυχεις ως ανθρωπος με βαθος και περιεχομενο θα πρεπει να μη σε ενδιαφερει αν ανταποκριθει αυτος που του μιλας αλλα να σκεφτεσαι εγω θα τα πω και ας μην ακουσει και κανενας (αν το πιστευεις ειναι πολυ πιθανο να σε ακουσουν κ ολας!)
    Ίσως και να έχεις ένα δίκιο πάνω σε αυτό, με την έννοια ότι ένας ρηχός, έχει περισσότερους φίλους και φίλες και περισσότερες σχέσεις, με έναν που έχει επίπεδο, και ενώ θα έπρεπε να ισχύει το αντίθετο, δυστυχώς δεν είναι έτσι. Βέβαια στο δεύτερο σκέλος, ότι άμα τα πω πχ και χαλάω εν ολοίγεις το "σάλιο" μου, τότε δεν ενδιαφέρεται στην πραγματικότητα. Ίσως να προβληματιστεί κάπου κάποτε, με αυτά που είπα και ανέφερα, αλλά θα κοιτάξει λίγο καλύτερα τις σκέψεις της και θα ξαναγυρίσει στην κανονική ζωή της, μην μπορώντας να αλλάξει, αλλά θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό την άνευ επιπέδου, ζωή της. Το ίδιο ισχύει και στους άντρες...

Banned
    Συμφωνώ με αυτά που αναφέρεις, απλά δυστυχώς, δεν σκέφτονται έτσι οι κοπέλες, στην πλειοψηφία τους πάντα και μιλώντας για συγκεκριμένη ηλικία ανθρώπων, ίσως σε άλλη ηλικία, να είναι πιο προσγειωμένα τα "θέλω", των γυναικών...
    Δεν χαλιέμαι Miliva, αλλά με προβληματίζει, γιατί είμαι άνθρωπος που θέλω να βλέπω τις πραγματικές αιτίες και τους πραγματικούς λόγους, που γίνεται ένα πράγμα, αλλά ειλικρινά, εδώ δεν βρήκα τίποτα...

Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Δεν αξιζει να αλλαζεις εσυ γ να ταιριαζεις με τους αλλους ουτε ειναι εγωιστικο να λες οτι θα μπορουσαν οι αλλοι ν αλλαξουν γ ν μοιαζουν σε σενα......αυτο που θα επρεπε να γινοταν ειναι ολοι να προσπαθουμε να μοιασουμε στο καλυτερο...ελα ομως που δυστυχως δεν γντ αυτο.....αμα γινοταν καλα θ ημασταν ....σορρυ γ την μικρη μου "επιθεση" εχεις δικιο οτι δεν σε ξερω και στο ειπα κ γω....εβγαλα γνωμη μονο απο αυτο που γραφεις και απο αυτο π πιστευα οτι ειναι αυτο που βγαζεις και στους εξω....
    Απλα καποια πραγματα ξενιζαν κ σε μενα που δν ειμαι του στυλ ο αντρας πρεπει ν ειναι μαγκια κλανια.... ποσο μαλλον στο τυπο κοπελας που προσεγγισες ...καλυτερες επιλογες θελεις ...και συγκυριες π θα σε κανουν να βρεις ανθρωπους με κοινα..οσους προβληματισμους κ αν εχω ειναι οτι υπαρχουν οι ανθρωποι που κουμπωνουν μεταξυ τους κατα βαθος
    Συμφωνώ απόλυτα!

Banned
    Γενικότερα θα ήθελα, να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις όλων, όποτε μπορώ, απαντάω σε όλους, επειδή με τιμάει που απαντάτε στα νήματά μου και σε αυτό αλλά και στο προηγούμενο!

Miliva21
    Guest
    Δεν χαλιέμαι Miliva, αλλά με προβληματίζει, γιατί είμαι άνθρωπος που θέλω να βλέπω τις πραγματικές αιτίες και τους πραγματικούς λόγους, που γίνεται ένα πράγμα, αλλά ειλικρινά, εδώ δεν βρήκα τίποτα...
    Καταλαβαινω την αναγκη σου να κατανοεις καποια πραγματα ομως στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι δυσκολο γιατι παιζει μεγαλο ρολο ο υποκειμενικος παραγοντας...που αλλαζει αναλογα μ αυτον που εχεις απεναντι σου..αν δλδ τη ρωτουσες γτ με απερριψες? Θα μπορουσε να σου πει ισως στοιχεια π δεν της αρεσαν ενδεχομενως σε σενα ομως που αυτα τα στοιχεια θα μπορουσαν να αρεσουν σε καποια αλλη....οσο γ αυτο που λες οτι οι γυναικες μεγαλυτερης ηλικιας εχουν πιο προσγειωμενα θελω ειναι αναλογα με τη γυναικα κ οχι απαραιτητα με την ηλικια
    Συγκεκριμενα αυτη η κοπελα που της αρεσε ο μεγαλυτερος δεν σημαινει οτι πρπει να το παρεις προσωπικα...ισως ν εχει απωθημενο με μεγαλυτερο...ισως ν θεωρει πιο εμπειρο τον μεγαλυτερο σε ολα τα θεματα κατι π ειναι ελκυστικο γ εμας τις γυναικες αλλα κ για τους αντρες φανταζομαι...ισως παλι να ειναι αυτο που θελει στη συγκεκριμενη φαση...εγω πιστευω πως για να δεσουν καποια ανθρωποι χρειαζεται κ η καταλληλη χρονικη στιγμη κ να ειναι ετοιμοι κ οι δυο να δοκιμασουν αυτο που τους προσφερεται

Miliva21
    Guest
    Οι κοιλιακοί, είναι 6 μύες, γι'αυτό και το ονομάζουν six pack, ενώ στην πραγματικότητα είναι 8 μύες. Είναι ο άνθρωπος σαν τον βασάλο, στο survivor, σκέψου.
    Σαν το βασαλο στο survivor....τελικα εισαι μεσα σε ολα...αρχιζω κ σε συμπαθω περισσοτερο

Banned
    Καταλαβαινω την αναγκη σου να κατανοεις καποια πραγματα ομως στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι δυσκολο γιατι παιζει μεγαλο ρολο ο υποκειμενικος παραγοντας...που αλλαζει αναλογα μ αυτον που εχεις απεναντι σου..αν δλδ τη ρωτουσες γτ με απερριψες? Θα μπορουσε να σου πει ισως στοιχεια π δεν της αρεσαν ενδεχομενως σε σενα ομως που αυτα τα στοιχεια θα μπορουσαν να αρεσουν σε καποια αλλη....οσο γ αυτο που λες οτι οι γυναικες μεγαλυτερης ηλικιας εχουν πιο προσγειωμενα θελω ειναι αναλογα με τη γυναικα κ οχι απαραιτητα με την ηλικια
    Συγκεκριμενα αυτη η κοπελα που της αρεσε ο μεγαλυτερος δεν σημαινει οτι πρπει να το παρεις προσωπικα...ισως ν εχει απωθημενο με μεγαλυτερο...ισως ν θεωρει πιο εμπειρο τον μεγαλυτερο σε ολα τα θεματα κατι π ειναι ελκυστικο γ εμας τις γυναικες αλλα κ για τους αντρες φανταζομαι...ισως παλι να ειναι αυτο που θελει στη συγκεκριμενη φαση...εγω πιστευω πως για να δεσουν καποια ανθρωποι χρειαζεται κ η καταλληλη χρονικη στιγμη κ να ειναι ετοιμοι κ οι δυο να δοκιμασουν αυτο που τους προσφερεται
    Αν την ρωτούσα και την μία και την άλλη, σίγουρα δεν θα είχαν καθαρά επιχειρήματα, αφού οι ίδιες δεν προχώρησαν σε μία καλύτερη επικοινωνία μαζί και με το καλημέρα συζητήσαμε, έκανα μια κίνηση, σε φιλικό επίπεδο και την επόμενη μέρα "δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, υποφέρω και υποφέρεις". Βλέπεις ότι και εσύ δεν έχεις καθαρή απάντηση, πάνω σε αυτή την κίνηση, αν και γυναίκα. Μερικές κινήσεις γυναικών είναι αλλοπρόσαλλες, και δυστυχώς ισχύει αυτό. Αν θέλει δηλαδή τον 35αρη για την "εμπειρία", δεν είναι αντικειμενική, γιατί δεν ξέρει αν εγώ, έχω σεβασμό, ωριμότητα κλπ, γιατί δεν κάθισε να με μάθει και δεν μιλάμε, σε σεξουαλικό πλαίσιο, αλλά σε καθαρά φιλικό πλαίσιο.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σαν το βασαλο στο survivor....τελικα εισαι μεσα σε ολα...αρχιζω κ σε συμπαθω περισσοτερο
    Βλέπεις survivor?

Banned
    χαχα ε ναι! Αν και δεν το έβλεπα πολύ, έχει ένα ενδιαφέρων, αρκεί να μην παθιάζεται κανείς και να μην χαλάει τον προσωπικό του χρόνο, για να βλέπει survivor. Χαίρομαι, που αρχίζεις και με συμπαθείς, γιατί σε προηγούμενο μήνυμα, δεν εισέπραξα κάτι τέτοιο, αλλά με το δίκιο σου, γιατί έκρινες από τα μηνύματά μου εδώ και πάλι όμως είναι σεβαστές οι απόψεις σου, από εμένα...

Miliva21
    Guest
    Στερεοτυπα βλεπεις...οπως ειπες κ εσυ οτι φανταζεσαι πως οι μεγαλυτερες θ ειναι πιο προσγειωμενες....

παντως εχει μια διαφορετικη χροια αυτο που ηθελα ν πω δλδ εννοω αλλο η ωριμοτητα κ ο σεβασμος και αλλο η εμπειρια του μεγαλυτερου που εχει δοκιμασει....ζησει...και εχει μαθει πολλα πραγματα εφοσον εχει ζησει κ περισσοτερο...αυτο μπορει ν ειναι το ελκυστικο...οχι οτι δν εχεις κ εσυ ως μικροτερος ποιοτικα χαρακτηριστικα...παντως αν πηγες κ μιλησες μονο μια φορα ενδεχομενως ν μην καταλαβαν τη προσεγγιση ή ισως ν ηταν αλλου ....μηπως θ επρεπε να επιμεινεις λιγο παραπανω κ να προσπαθησεις μια πιο συνεχη κ σταθερη προσεγγιση ??

Miliva21
    Guest
    χαχα ε ναι! Αν και δεν το έβλεπα πολύ, έχει ένα ενδιαφέρων, αρκεί να μην παθιάζεται κανείς και να μην χαλάει τον προσωπικό του χρόνο, για να βλέπει survivor. Χαίρομαι, που αρχίζεις και με συμπαθείς, γιατί σε προηγούμενο μήνυμα, δεν εισέπραξα κάτι τέτοιο, αλλά με το δίκιο σου, γιατί έκρινες από τα μηνύματά μου εδώ και πάλι όμως είναι σεβαστές οι απόψεις σου, από εμένα...
    Συμφωνω σε αυτο που λες...Αν και στους συνομηλικους-ες μας δειχνεις οτι εισαι μεσα σε ολα και δν περνας μονο την εικονα του απορροφημενου σε φιλοσοφικες αναζητησεις θα σε συμπαθησουν κ αυτοι που θ ειναι πιο "κοντα" σε σενα

Παντως μ αρεσει αυτο το φορουμ γτ στις απαντησεις που δινουμε σε καποιον γ να βοηθησουμε..μπορει ν βρουμε κ απντησεις σε δικες μας αποριες...ή να προσεγφισουμε ενα θεμα απο αλλη οπτικη...καλο αυτο

Page 7 of 33 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast