Results 91 to 105 of 490
-
23-05-2017, 23:15 #91
- 23-05-2017, 23:16 #92Miliva21Guest
Δεν αξιζει να αλλαζεις εσυ γ να ταιριαζεις με τους αλλους ουτε ειναι εγωιστικο να λες οτι θα μπορουσαν οι αλλοι ν αλλαξουν γ ν μοιαζουν σε σενα......αυτο που θα επρεπε να γινοταν ειναι ολοι να προσπαθουμε να μοιασουμε στο καλυτερο...ελα ομως που δυστυχως δεν γντ αυτο.....αμα γινοταν καλα θ ημασταν ....σορρυ γ την μικρη μου "επιθεση" εχεις δικιο οτι δεν σε ξερω και στο ειπα κ γω....εβγαλα γνωμη μονο απο αυτο που γραφεις και απο αυτο π πιστευα οτι ειναι αυτο που βγαζεις και στους εξω....
Απλα καποια πραγματα ξενιζαν κ σε μενα που δν ειμαι του στυλ ο αντρας πρεπει ν ειναι μαγκια κλανια.... ποσο μαλλον στο τυπο κοπελας που προσεγγισες ...καλυτερες επιλογες θελεις ...και συγκυριες π θα σε κανουν να βρεις ανθρωπους με κοινα..οσους προβληματισμους κ αν εχω ειναι οτι υπαρχουν οι ανθρωποι που κουμπωνουν μεταξυ τους κατα βαθος
23-05-2017, 23:20 #93
23-05-2017, 23:25 #94Miliva21Guest
23-05-2017, 23:27 #95
Ίσως και να έχεις ένα δίκιο πάνω σε αυτό, με την έννοια ότι ένας ρηχός, έχει περισσότερους φίλους και φίλες και περισσότερες σχέσεις, με έναν που έχει επίπεδο, και ενώ θα έπρεπε να ισχύει το αντίθετο, δυστυχώς δεν είναι έτσι. Βέβαια στο δεύτερο σκέλος, ότι άμα τα πω πχ και χαλάω εν ολοίγεις το "σάλιο" μου, τότε δεν ενδιαφέρεται στην πραγματικότητα. Ίσως να προβληματιστεί κάπου κάποτε, με αυτά που είπα και ανέφερα, αλλά θα κοιτάξει λίγο καλύτερα τις σκέψεις της και θα ξαναγυρίσει στην κανονική ζωή της, μην μπορώντας να αλλάξει, αλλά θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό την άνευ επιπέδου, ζωή της. Το ίδιο ισχύει και στους άντρες...
23-05-2017, 23:29 #96
23-05-2017, 23:31 #97
23-05-2017, 23:33 #98
Γενικότερα θα ήθελα, να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις όλων, όποτε μπορώ, απαντάω σε όλους, επειδή με τιμάει που απαντάτε στα νήματά μου και σε αυτό αλλά και στο προηγούμενο!
23-05-2017, 23:51 #99Miliva21GuestΚαταλαβαινω την αναγκη σου να κατανοεις καποια πραγματα ομως στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι δυσκολο γιατι παιζει μεγαλο ρολο ο υποκειμενικος παραγοντας...που αλλαζει αναλογα μ αυτον που εχεις απεναντι σου..αν δλδ τη ρωτουσες γτ με απερριψες? Θα μπορουσε να σου πει ισως στοιχεια π δεν της αρεσαν ενδεχομενως σε σενα ομως που αυτα τα στοιχεια θα μπορουσαν να αρεσουν σε καποια αλλη....οσο γ αυτο που λες οτι οι γυναικες μεγαλυτερης ηλικιας εχουν πιο προσγειωμενα θελω ειναι αναλογα με τη γυναικα κ οχι απαραιτητα με την ηλικια
Συγκεκριμενα αυτη η κοπελα που της αρεσε ο μεγαλυτερος δεν σημαινει οτι πρπει να το παρεις προσωπικα...ισως ν εχει απωθημενο με μεγαλυτερο...ισως ν θεωρει πιο εμπειρο τον μεγαλυτερο σε ολα τα θεματα κατι π ειναι ελκυστικο γ εμας τις γυναικες αλλα κ για τους αντρες φανταζομαι...ισως παλι να ειναι αυτο που θελει στη συγκεκριμενη φαση...εγω πιστευω πως για να δεσουν καποια ανθρωποι χρειαζεται κ η καταλληλη χρονικη στιγμη κ να ειναι ετοιμοι κ οι δυο να δοκιμασουν αυτο που τους προσφερεται
23-05-2017, 23:58 #100Miliva21Guest
24-05-2017, 00:12 #101
Αν την ρωτούσα και την μία και την άλλη, σίγουρα δεν θα είχαν καθαρά επιχειρήματα, αφού οι ίδιες δεν προχώρησαν σε μία καλύτερη επικοινωνία μαζί και με το καλημέρα συζητήσαμε, έκανα μια κίνηση, σε φιλικό επίπεδο και την επόμενη μέρα "δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, υποφέρω και υποφέρεις". Βλέπεις ότι και εσύ δεν έχεις καθαρή απάντηση, πάνω σε αυτή την κίνηση, αν και γυναίκα. Μερικές κινήσεις γυναικών είναι αλλοπρόσαλλες, και δυστυχώς ισχύει αυτό. Αν θέλει δηλαδή τον 35αρη για την "εμπειρία", δεν είναι αντικειμενική, γιατί δεν ξέρει αν εγώ, έχω σεβασμό, ωριμότητα κλπ, γιατί δεν κάθισε να με μάθει και δεν μιλάμε, σε σεξουαλικό πλαίσιο, αλλά σε καθαρά φιλικό πλαίσιο.
24-05-2017, 00:15 #102
24-05-2017, 00:18 #103
χαχα ε ναι! Αν και δεν το έβλεπα πολύ, έχει ένα ενδιαφέρων, αρκεί να μην παθιάζεται κανείς και να μην χαλάει τον προσωπικό του χρόνο, για να βλέπει survivor. Χαίρομαι, που αρχίζεις και με συμπαθείς, γιατί σε προηγούμενο μήνυμα, δεν εισέπραξα κάτι τέτοιο, αλλά με το δίκιο σου, γιατί έκρινες από τα μηνύματά μου εδώ και πάλι όμως είναι σεβαστές οι απόψεις σου, από εμένα...
24-05-2017, 00:22 #104Miliva21GuestΣτερεοτυπα βλεπεις...οπως ειπες κ εσυ οτι φανταζεσαι πως οι μεγαλυτερες θ ειναι πιο προσγειωμενες....
παντως εχει μια διαφορετικη χροια αυτο που ηθελα ν πω δλδ εννοω αλλο η ωριμοτητα κ ο σεβασμος και αλλο η εμπειρια του μεγαλυτερου που εχει δοκιμασει....ζησει...και εχει μαθει πολλα πραγματα εφοσον εχει ζησει κ περισσοτερο...αυτο μπορει ν ειναι το ελκυστικο...οχι οτι δν εχεις κ εσυ ως μικροτερος ποιοτικα χαρακτηριστικα...παντως αν πηγες κ μιλησες μονο μια φορα ενδεχομενως ν μην καταλαβαν τη προσεγγιση ή ισως ν ηταν αλλου ....μηπως θ επρεπε να επιμεινεις λιγο παραπανω κ να προσπαθησεις μια πιο συνεχη κ σταθερη προσεγγιση ??
24-05-2017, 00:29 #105Miliva21GuestΣυμφωνω σε αυτο που λες...Αν και στους συνομηλικους-ες μας δειχνεις οτι εισαι μεσα σε ολα και δν περνας μονο την εικονα του απορροφημενου σε φιλοσοφικες αναζητησεις θα σε συμπαθησουν κ αυτοι που θ ειναι πιο "κοντα" σε σενα
Παντως μ αρεσει αυτο το φορουμ γτ στις απαντησεις που δινουμε σε καποιον γ να βοηθησουμε..μπορει ν βρουμε κ απντησεις σε δικες μας αποριες...ή να προσεγφισουμε ενα θεμα απο αλλη οπτικη...καλο αυτο