Τελικά τι θέλουν πραγματικά οι γυναίκες; - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 33 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 490
    Senior Member
    Ναταλάκι όπως βλέπεις η αξία σου φαίνεται οπότε κανόνισε την πορεία σου να κανεισ καλές επιλογές
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    ναταλια κανε μου μια χαρη εαν θελεις φυσικα απαντας.αλλα το εχω τοσες μερες απορια.πως θα ηθελες να ηταν ο συντροφος σου η το αγορι σου??? πες το οπως θελεις
    πως πρεπει να ειναι ενας ανδρας για να εισαι μαζη του???
    Θα μπορουσα να στο αναλυσω αλλα δεν θελω. Θα σου πω μονο πως πιστευω πως ελκυουμε κοντα μας τον ανθρωπο που χρειαζομαστε στην εκαστοτε φαση στη ζωη μας. Για να διαχειριστουμε κατι που γινεται σε εκεινη τα φαση στη ζωη μας η για να το βιωσουμε μαζι του για καποιο λογο, για να του δωσουμε εκεινου κατι, για να μαθουμε κατι. Τα ψυχολογικα του καθενα κατι προσφερουν στον αλλον. Λολ. Καποιο μαθημα.
    Το θεμα ειναι να μην κανεις το ιδιο λαθος δυο φορες αλλα να κανεις καινουρια λαθη, διαφορετικα. Μεχρι να βρεις το σωστο. Η ακομα καλυτερα τον εαυτο σου.

Δεν απαντησα ακριβως στο ερωτημα σου αλλα νομιζω ειναι προφανες πως ενδιαφερομαι για χαρακτηρα και για την αλληλεπιδραση με τον αλλον...

Senior Member
    https://youtu.be/V3x0JeRismM
    Αμερικανακι αυτός

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Θα μπορουσα να στο αναλυσω αλλα δεν θελω. Θα σου πω μονο πως πιστευω πως ελκυουμε κοντα μας τον ανθρωπο που χρειαζομαστε στην εκαστοτε φαση στη ζωη μας. Για να διαχειριστουμε κατι που γινεται σε εκεινη τα φαση στη ζωη μας η για να το βιωσουμε μαζι του για καποιο λογο, για να του δωσουμε εκεινου κατι, για να μαθουμε κατι. Τα ψυχολογικα του καθενα κατι προσφερουν στον αλλον. Λολ. Καποιο μαθημα.
    Το θεμα ειναι να μην κανεις το ιδιο λαθος δυο φορες αλλα να κανεις καινουρια λαθη, διαφορετικα. Μεχρι να βρεις το σωστο. Η ακομα καλυτερα τον εαυτο σου.

Δεν απαντησα ακριβως στο ερωτημα σου αλλα νομιζω ειναι προφανες πως ενδιαφερομαι για χαρακτηρα και για την αλληλεπιδραση με τον αλλον...
    Μεχρι να φτασεις στο σημειο να διαλεξεις καποιον χωρις να περιμενεις αυτο το "τρελο" κλικ. Να μην το εχεις αναγκη στην ουσια, επειδη τα χαστουκια των προηγουμενων κλικ τα χρησιμοποιησες για να ολοκληρωθεις σαν ανθρωπος, να μαθεις ποιος εισαι. Μην κρατας κακια στο "καλο" παιδι, δε νομιζω να θες να γυρισεις στη κατασταση σου πριν απο αυτον.

Senior Member
    Εδω εν οιδα οτι ουδεν οιδα φιλε μου κανεις λαθος...το "καλο παιδι", ειδικα αυτος που πιστευει και προβαλλει αυτον τον τιτλο για τον εαυτο του ειναι το χειροτερο απο ολα, απο "καλο παιδι" την επαθα εγω, ουδεποτε ειχα κολημμα με κακα παιδια...και στο λεω με 100% σιγουρια και ισχυει, τα σιγανα ποταμακια και τα καλα παιδια να φοβασαι, πιο κοκκινο καμπανακι απο την "καλοπαιδιλα" για μενα πεθαινεις, δεν υπαρχει. Γιατι αυτος που θα του μπει η ταμπελα "κακο παιδι" φαινεται τι ειναι, για αυτο την εχει αλλωστε, μπαμ κανει. Ενω το αλλο...το αλλο κερδιζει την εμπιστοσυνη σου με το ποσο καλο παιδι ειναι και μετα τα γ**ει ολα και κυριολεκτικα και μεταφορικα.
    Μεταααα καταλαβα οτι εμενα ηταν "καλο παιδι" καθαρα απο ανασφαλεια και οχι απο επιλογη. Το "ειμαι καλο παιδι για αυτο δε με θελουν οι ανοητες οι γυναικες που θελουν τα κακα παιδια" ειναι η εκλογικευση που κανει ενας αντρας ο οποιος δεν το'χει με τις γυναικες, ειτε γενικα ειτε ακομη...αλλα αμα παρει τα πανω του και δει οτι μπορει; Αντε γεια.
    Δεν προκειται για τιποτα παραπανω απο εναν πολυ ανασφαλη απειρο η συνεσταλμενο αντρα που δεν ξερει τι αλλο να προσφερει σε μια γυναικα περα απο το "να μην ειναι κακος"...και θεωρει πως η οποια αγαπη μπορει να λαβει θα ειναι σε ανταλλαγμα του οτι δεν ειναι κακος, οχι επειδη οντως μπορει ξερει και θελει να νοιαστει για μια γυναικα, μια συγκεκριμενη γυναικα με την οποια ταιριαζουν και που τον θελει για αυτο τον λογο... Του κανει και οποιαδηποτε για αυτο τον σκοπο. Ποσο καλο ειναι οντως τελικα ενα τετοιο παιδι;

Ουτε τα κακα παιδια μου αρεζαν ποτε...κατι απλα σε "παιδια" εχει; Λολ...
    Θεωρω πως το καλυτερο ειναι απλα καποιος που "ειναι", τελος...ουτε καλο ουτε κακο ουτε καμια τετοια σαχλαμαρα...καποιος με τα θελω του και τα μπορω του σε αρμονια, καποιος που δεν εχει αναγκη μια σχεση αλλα ταυτοχρονα ειναι διατεθειμενος να δουλεψει για να χτισει και να διατηρησει κατι που θεωρει οτι αξιζει.
    Καταλαβες γιατι απορριπτουν οι γυναικες το "καλο παιδι;"
    Οχι επειδη βαριουνται...αλλα επειδη ειναι κουφιο αυτο το ρολακι...
    Καμια γυναικα στα συγκαλα της δεν θα απερριπτε εναν πραγματικα καλο ανθρωπο.
    Έχει δίκιο η Ναταλία για εκείνα που λέει για τα "καλά" παιδιά.
    Περιγράφει γλαφυρά μια κατάσταση που υφίσταται.
    Τη σύγχυση που έχουν οι περισσότεροι μεταξύ των εννοιών "καλός" και "άβουλος" την εντοπίζω στα σχολικά χρόνια.
    Στο σχολείο δε μας μάθανε ότι το "καλό παιδί" είναι εκείνο με το χαμηλωμένο κεφάλι, το διαβαστερό, που κοιτάει τα μαθήματά του, δεν αντιμιλά στο δάσκαλο κι όλα τα σχετικά; Η πραγματικότητα βέβαια είναι τελείως διαφορετική! Ένας μεγάλος αριθμός αντρών, αλλά και γυναικών "καλών παιδιών" είναι έτσι από ανασφάλεια και μόνο! Αλλά αν το καλοδείς σε ανύποπτους χρόνους καταλαβαίνεις ότι το "καλό" παιδί δεν είναι και τόσο καλό, όσο πίστευες... Βλέπεις π.χ. κατακρίνει πολύ τους πάντες και τα πάντα, βγάζει κακία, μιζέρια... Το τελευταίο σε κάνει να καταλάβεις ότι δεν είναι ευχαριστημένο αυτό το άτομο με τον τρόπο ζωής του....... Στην τελική, ο χαρακτήρας του καθενός κρίνεται από τη στιγμή που του δοθεί η ευκαιρία να κάνει κάποια πράγματα που δε μπορούσε πριν να κάνει. Γι' αυτό αυτό που σιχαίνομαι περισσότερο είναι το να είσαι με κάποιον από συμβιβασμό...

Senior Member
    Ναταλάκι σε θέλω σαν τρελλός
    σαν μικρός Τιτανικός
    στο νησί σου ναυαγός
    μόνο μαζί σου κι όχι αλλιωσ

Μα τι λέω ο τρελλός εσύ είσαι μια κυρία
    Κι εγώ ένας φτωχό παιδί από την πλατεία
    Θα ήθελα να σε γνώριζα κάτω από διαφορετικές συνθήκες
    Για να σου πάρω από την καρδιά όλες τις λυπεσ και να σου δώσω τις χαρές να με θυμάσαι πάντα
    Και τώρα γνωριστήκαμε και θέλω να σου πω κάτι
    Μόνο μικροσ φτωχός μπορεί να σε αγαπήσει
    Δικό μου έγινα ράπερ από τα πολλά που έχω ακούσει για την ακρίβεια έχω ακούσει όλη τη δυτική μουσική μέσες άκρες

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Μεχρι να φτασεις στο σημειο να διαλεξεις καποιον χωρις να περιμενεις αυτο το "τρελο" κλικ. Να μην το εχεις αναγκη στην ουσια, επειδη τα χαστουκια των προηγουμενων κλικ τα χρησιμοποιησες για να ολοκληρωθεις σαν ανθρωπος, να μαθεις ποιος εισαι. Μην κρατας κακια στο "καλο" παιδι, δε νομιζω να θες να γυρισεις στη κατασταση σου πριν απο αυτον.
    Το εχω σκεφτει και εγω αυτο που λες αλλα δεν ξερω ακομα αν τελικα συμφωνω στο οτι το κλικ δεν ειναι απαραιτητο, δεν εχω καταληξει. Υπαρχει παντως η θεωρια οτι αυτο το κλικ ειναι επειδη το υποσυνειδητο μας αναγνωριζει πως αυτο το ατομο ειναι οτι ακριβως χρειαζομαστε για να επεξεργαστουμε/αντιμετωπισουμε καποιο θεμα μας. Στην αρχη μας τραβαει με εντονο θετικο τροπο και μετα μας δινει το φαρμακο που χρειαζομαστε.
    Αλλα δεν ξερω αν ισχυει 100% και αν υπαρχει περιπτωση να γινει κλικ χωρις να υποβοσκει τετοιο θεμα. Επισης δεν ξερω αν μπορει ποτε κανεις σε ολη τη ζωη του να πει "αυτο ηταν τα ελυσα ολα τα εμαθα ολα κατεληξα"...και αμα κανει κατι με ενα προσωπο κατασταλαγμενος πια οπως λες χωρις το κλικ και μετα του κανει αλλο ατομο κλικ ξαφνικα; Λολ...νομιζω αυτη ειναι η ιστορια του καθε 35ρη συν που "κατασταλαξε".
    Κατα μια εννοια παντα μαθαινουμε, παντα αλλαζουμε ανεπαισθητα, παντα προσαρμοζομαστε αναλογα τις εμπειριες...οποτε μηπως το κατασταλαγμα που λες ειναι συμβιβασμος; Η το εννοεις καπως αλλιως; Και εγω σιχαινομαι τον συμβιβασμο... Πως το εννοεις εσυ το να επιλεξεις χωρις κλικ αλλα να μην ειναι και συμβιβασμος... το εχω σκεφτει κι εγω οτι το "κλικ" ειναι υπερτιμημενο...αλλα τι θα το αντικαθιστουσε με υγιη τροπο; Μεγαλη κουβεντα ανοιξες, πολλα θα μπορουσαμε να πουμε αλλα τεσπα.

Senior Member
    Οσο για το αν κραταω κακια στο "καλο παιδι" που λες...δεν κραταω κακια αλλα ουτε χαιρομαι αμα το θυμηθω λολ. Ειναι δυσκολο να παρει θεση μεσα σου καποιος που απο "τα παντα" εγινε "μηδεν"...σαν αγνωστος. Το θεμα ειναι οτι το μηδεν ενοχλει και αυτο, δεν ξερεις σε ποιο ραφακι να το βαλεις. Αλλα εχοντας την εμπειρια δεν μπορεις να το πεταξεις τελειως απο τη μνημη, απο την εμπειρια σου. Απλα γυροφερνει στα αζητητα μεσα σου αυτο το μηδεν...ουτε κρυο ουτε ζεστη. Σιγουρα κατι το αβολο και δυσαρεστο παντως, οχι απο κακια αλλα για τον λογο που εξηγησα.

Επισης μαζι με τα ασχημα κινδυνεψα/κινδυνευω να πεταξω και τα καλα απο το πως ημουν πριν τον γνωρισω...υπαρχουν και κομματια μου που αλλοιωθηκαν και που παλευω να υπαρασπιστω παλι...επισης ακομα ψαχνω ποια αξιζει να υπερασπιστω και ποια οχι, δεν ειναι ξεκαθαρα τα ορια.
    Τεσπα πολυ επι προσωπικου γυρισε το θεμα, συγνωμη :)
    Last edited by Natalia_sups; 27-05-2017 at 22:57.

Banned
    Καταρχην με εχεις παρεξηγησει τελειως, σαν να μην εδωσες καμια σημασια σε οτι ειπα...ουδεποτε ειπα οτι προτιμω τα κακα παιδια, και ουδεποτε μου εκανε κλικ κακο παιδι...επισης ποτε δεν θελησα να διορθωσω/σωσω κανεναν...αρα δεν μπορεις να πεις οτι αυτο που ειπα για τα "καλα" παιδια το χρησιμοποιω ως εκλογικευση επειδη προτιμω τα κακα. Τα τρια κακα της μοιρας τους εχουν και δεν με αφορουν ουτε οι μεν ουτε η δε...προσεξε ξανα τι εγραψα πιο προσεκτικα...
    Ξερω πολυ καλα πως ισχυει αυτο που λεω...
    Οποιος δηλωνει "καλο παιδι" μπορει να ειναι, μπορει και να μην ειναι και να μην το ξερει. Η αληθεια λαμπει μονο οταν παρει τα πανω του. Ξερω ομως πως ενα "καλο παιδι" που τελικα απλα ειχε κομπλεξ μπορει να πληγωσει πολυ πιο ασχημα μια γυναικα παρα το ξεκαθαρα "κακο"...στο ξεκαθαρα κακο σου λεει "κακο του κεφαλιου μου που πηγα και εμπλεξα" στο υποτιθεται καλο ομως αντε βρες ακρη...καταρρεει καθε κριτηριο που ειχες, καθε εμπιστοσυνη στην ιδια σου την κριση. Φαντασου ξαφνικα να μαθαινεις πως κατι που για καιρο νομιζες οτι ειναι ασπρο τελικα ειναι μαυρο; Τρελλαθηκα θα πεις...για αυτο το "καλο παιδι" ειναι το πιο υπουλο.
    Το αληθινα καλο παιδι δεν απαιτει να τον θελουν οι γυναικες επειδη φανταζεται πως ειναι πιστος επειδη δεν εχει καν επιλογη στην ουσια...λολ. Εχει την αυτογνωσια να πει πως ρε φιλε βλεποντας και κανοντας και προσπαθει να ειναι πιστοσαστον εαυτο του και οχι στο "τι θελουν οι γυναικες"... Αυτα τα ερωτηματα και τα σχεδια και τα πλανα και τα μοτιβα σκεψης ειναι προσβλητικα για οποια γυναικα του κατσει τελικα.

Οσο για το κλικ...ουτε εγω μπορω να στο ορισω, ειναι κατι που το νιωθεις, αν δεν το εχεις νιωσει ηδη που θα παει, θα το νιωσεις. Ας ελπισουμε να ειναι πριν τα φτιαξεις με την πρωτη κοπελα που "σου κανει" και την εντυπωσιασεις με το ποσο καλο παιδι εισαι :P
    Λολ
    Οτι και να σου εξηγω δεν θα καταλαβεις, θα καταλαβεις ισως αμα θυμηθεις τα λογια μου οταν και αν το βιωσεις.
    Γενικό ήταν το σχόλιό μου, δεν πήγαινε για εσένα ως πρόσωπο, απλά προσπαθώ να καταλάβω και μέσω της ψυχολογίας, γιατί οι άνθρωποι που δεν σέβονται τις γυναίκες, έχουν πέραση στις σχέσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Γενικό ήταν το σχόλιό μου, δεν πήγαινε για εσένα ως πρόσωπο, απλά προσπαθώ να καταλάβω και μέσω της ψυχολογίας, γιατί οι άνθρωποι που δεν σέβονται τις γυναίκες, έχουν πέραση στις σχέσεις.
    Δεν ειναι οτι αυτοι που δεν σεβονται τις γυναικες εχουν περαση στις σχεσεις (ουτε που οι μπιτς γυναικες που φτυνουν τους αντρες εχουν πιο πολυ περαση αντιστοιχα)...ειναι που οι ανθρωποι που εχουν πιο πολλη περαση και αρεσουν σε περισσοτερο κοσμο δεν μπορουν ευκολα να παρουν το μαθημα της αξιας του σεβασμου. Αμα φτυσουν καποιον περιμενουν στην ουρα αλλοι πεντε. Αρα τι θα τους ωθησει να μαθουν βιωματικα την αξια του σεβασμου; Τι θα τους ωθησει να σκεφτουν λιγο πιο αναλυτικα και υπευθυνα τις αποφασεις που παίρνουν στη προσωπικη τους ζωη; Τι θα τους ωθησει να δουν τον ανθρωπο και οχι "αλλον εναν γκομενο/αλλη μια γκομενα";
    Τιποτα...τους ειναι πιο δυσκολο. Εχουν αυτη την αναισθητιλα λογω αγνοιας και αδυναμιας επειδη δε χρειαστηκε ποτε να ειναι δυνατοι, ευσυνειδητοι.
    Δεν ειναι κατι που θα ζηλευα εν ολιγοις οπως και να εχει.

Banned
    Δεν ειναι οτι αυτοι που δεν σεβονται τις γυναικες εχουν περαση στις σχεσεις (ουτε που οι μπιτς γυναικες που φτυνουν τους αντρες εχουν πιο πολυ περαση αντιστοιχα)...ειναι που οι ανθρωποι που εχουν πιο πολλη περαση και αρεσουν σε περισσοτερο κοσμο δεν μπορουν ευκολα να παρουν το μαθημα της αξιας του σεβασμου. Αμα φτυσουν καποιον περιμενουν στην ουρα αλλοι πεντε. Αρα τι θα τους ωθησει να μαθουν βιωματικα την αξια του σεβασμου; Τι θα τους ωθησει να σκεφτουν λιγο πιο αναλυτικα και υπευθυνα τις αποφασεις που παίρνουν στη προσωπικη τους ζωη; Τι θα τους ωθησει να δουν τον ανθρωπο και οχι "αλλον εναν γκομενο/αλλη μια γκομενα";
    Τιποτα...τους ειναι πιο δυσκολο. Εχουν αυτη την αναισθητιλα λογω αγνοιας και αδυναμιας επειδη δε χρειαστηκε ποτε να ειναι δυνατοι, ευσυνειδητοι.
    Δεν ειναι κατι που θα ζηλευα εν ολιγοις οπως και να εχει.
    Εγω συμφωνώ με αυτά που αναφέρεις, αλλά και πάλι δεν παύει να ισχύει αυτό. Όσο για τις "μπιτς" γυναίκες, σε πληροφορώ, ότι έχουν αρκετή πέραση, όσο μας φτύνουν, τόσο κολλάμε. Είναι από τις περιπτώσεις των γυναικών, που όλοι οι άντρες τις βρίζουμε και όλοι θα θέλαμε να έχουμε σχέση με εκείνες...

Senior Member
    γιατι το φτυσιμο και η ασεβεια δηλωνουν εσωτερικη δυναμη και ανεξαρτησια και αυτο αρεσει στις γυναικες.
    για αυτο μας γοητευουν οι γατες που μας εχουν μονο για λιγο φαγητο και ισως λιγο υπνο αλλα οχι τα πιστα σκυλακια που μας γλυφουν και μας κουνανε συνεχως την ουρα τους.

Senior Member
    Εγω συμφωνώ με αυτά που αναφέρεις, αλλά και πάλι δεν παύει να ισχύει αυτό. Όσο για τις "μπιτς" γυναίκες, σε πληροφορώ, ότι έχουν αρκετή πέραση, όσο μας φτύνουν, τόσο κολλάμε. Είναι από τις περιπτώσεις των γυναικών, που όλοι οι άντρες τις βρίζουμε και όλοι θα θέλαμε να έχουμε σχέση με εκείνες...
    Ε εκει κολλαει αυτο που εγραψα πιο πανω για το γιατι γινεται μαλλον το κλικ σε πολλες περιπτωσεις...κατι εχεις να μαθεις, με καποιο θεμα μεσα σας εχει να κανει αυτο. Και οχι δεν τις προτιμουν ολοι.
    Και ενα πραγματικα καλο παιδι δε βριζει καμια επειδη δε του καθεται λολ...ψαξ'τα λιγο, επεξεργασου τα αυτα που λεω, νιωσ' τα λιγο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    γιατι το φτυσιμο και η ασεβεια δηλωνουν εσωτερικη δυναμη και ανεξαρτησια και αυτο αρεσει στις γυναικες.
    για αυτο μας γοητευουν οι γατες που μας εχουν μονο για λιγο φαγητο και ισως λιγο υπνο αλλα οχι τα πιστα σκυλακια που μας γλυφουν και μας κουνανε συνεχως την ουρα τους.
    Εγω παντως προτιμω κατα πολυ τα σκυλια.
    Αυτο το κομπλεξ που κολλατε με οποιον σας φτυνει ειναι επειδη δεν θεωρειτε οτι αξιζετε...αρα οποιος σας φτυνει αξιζει...αρα αν σας ηθελε θα σας προσεδιδε αξια και θα σας χαριζε την επιβεβαιωση που τοσο λαχταρατε να εχετε...ολοι οι ανθρωποι την λαχταρουν βασικα. Αλλα οσο λιγοτερο την εχεις αναγκη απο τριτους ειδικα απο αυτους που σε φτυνουν τοσο το καλυτερο.
    Καλο ειναι να προσπαθεις να αντλεις την αξια σου απο μεσα σου, να ξερεις ποιος εισαι.

Page 16 of 33 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast