Results 91 to 105 of 119
-
01-06-2017, 00:44 #91
η απιστία βρίσκεται στο αίμα σου.οι κοινωνικές επιβολές σε κρατανε πίστη.δεν υπάρχει γυναικα που να ξέρει την έννοια της απόλυτης πίστης σε ένα ιδανικό.Είναι πολύ πιθανόν βιολογικό το πρόβλημα.το να μην αποδέχεσαι την φύση σου είναι ντροπή και όχι το αντίθετο.έχεις ακούσει αυτό που λένε ο ανδρικός ο λόγος?ποτέ δεν ακούσαμε ο γυναικειος
- 01-06-2017, 00:48 #92
01-06-2017, 00:54 #93
01-06-2017, 00:56 #94
Μα ουτε εγω ειπα οτι ειμαι τελεια...λεω απλα οτι με βαση τα οσα ξερω για τον εαυτο μου και το ποια ειμαι εγω οχι, δεν θα κανω αυτο το συγκριμενο πραγμα, επειδη πολυ απλα ξερω το κοστος που εχει.
Δε σημαινει πως δεν μπορω να κανω αλλα λαθη, διαφορετικα, τα οποια δεν θα μπορω να αναγνωρισω εγκαιρα ως λαθη (για αυτο και θα τα κανω) και των οποιων δεν εχω βιωσει το κοστος. Αλιμονο, αν τα ξεραμε ολα εξαρχης τι σκατα θα καναμε σε αυτη τη ζωη, δε θα ειχε και νοημα να δοκιμαζομαστε και να μαθαινουμε σε αυτην.
Υπαρχουν πολλα πραγματα για τα οποια δεν ειμαι σιγουρη, υπαρχουν πολλα λαθη να κανει κανεις, υπαρχουν πολλοι τροποι να πληγωσει κανεις τους ανθρωπους που αγαπα. Απλα με αυτον τον συγκεκριμενο τροπο ειμαι σιγουρη πως δεν προκειται να το κανω. Γιατι ειναι δυσκολο να το δεχτεις δεν καταλαβαινω. Τεσπα.
01-06-2017, 00:57 #95
ναταλια.αν αισθανεσε οτι σε μειωσα-σε απαξειωσα η οτιδηποτε αλλο.σου ζητω συγγνωμη.δεν ειχα και δεν εχω τετοια προθεση φανταζομε οτι το ξερεις αυτο.καποιες φορες αισθανομε οτι αυτα που λεω παρερμηνευωνται.μαλλον φταιω εγω για αυτο.ισως να μην μπορω να εκφρασω αυτα που θελω-σκεφτομε.
01-06-2017, 00:59 #96
Ειναι ακυρα, δεν βασιζονται πουθενα, ειναι υπερβολες και γενικευσεις και τα ισοπεδωνεις ολα. Και μαλιστα μου το κανεις σε προσωπικο επιπεδο χωρις να με ξερεις. Που θα μου πεις και οτι με κρατανε πιστη οι κοινωνικες επιταγες και οτι ειναι στο αιμα μου να ειμαι απιστη. Το παραχεσες. Εγω ημουν πολυ ευγενικη και υπομονετικη μαζι σου στο αλλο θεμα αλλα βαρεθηκα....εχεις το δικαιωμα να γραφεις οτι θες, αλλα εχουμε και οι υπολοιποι το δικαιωμα να σου πουμε οτι λες βλακειες. Αμα ειναι να αρχισετε και εδω τα ιδια εγω δεν συμμετεχω αλλο. Καλο βραδυ.
01-06-2017, 01:04 #97
Στον chris athens απευθυνομουν εδω οχι σε εσενα.
Ναι με πειραξε που χρησιμοποιησες το επιχειρημα της ηλικιας...αυτο ειναι τροπος να φιμωσεις ουσιαστικα τον αλλον/να απαξιωσεις οσα λεει χωρις να δεις αν πραγματι στεκει η λογικη του.
Αλλα το ξερω οτι δεν το εκανες απο προθεση οποτε ολα καλα, δεν σε παρεξηγω.
01-06-2017, 01:05 #98
βλακείες επειδή δεν συμφωνώ.τις ίδιες απόψεις έχουν και γνωστές συνειδητοποιημένες κοπέλες που ζηλεύουν τις αντρικές φιλίες.έχουμε μπέσα.Η τουλάχιστον ικανότητα για μπέσα.οι γυναίκες δεν ξέρω πόσο?μου φαίνεται ότι είναι μόνο λόγια που ελεγε μια γνωστή μου και όχι πράξεις.ανέξοδες
01-06-2017, 01:07 #99
01-06-2017, 01:12 #100
[QUOTE=chris athens;674755]βλακείες επειδή δεν συμφωνώ.τις ίδιες απόψεις έχουν και γνωστές συνειδητοποιημένες κοπέλες που ζηλεύουν τις αντρικές φιλίες.έχουμε μπέσα.Η τουλάχιστον ικανότητα για μπέσα.οι γυναίκες δεν ξέρω πόσο?μου φαίνεται ότι είναι μόνο λόγια που ελεγε μια γνωστή μου και όχι πράξεις.ανέξοδες[/QUO
Η μπηκες μονο και μονο απο βαρεμαρα με κατι να εχεις να ασχολησε.η εχεις μεγαλη μαλακια στο μυαλο σου μεσα.δεν βρισκω αλλη εξηγηση
01-06-2017, 01:19 #101
01-06-2017, 10:10 #102
Ενταξει παιδια οταν ειμαστε καλα, νοιωθουμε ωραια με τον συντροφο μας, οκ δεν θα τον απατησουμε λογικο μου ακουγεται. Το ζορι και το άγχος σε αυτες τις σκεψεις ομως ερχεται στο ενδεχομενο του γαμου που ξερουμε οτι θα βρεθουμε. Εκει η μια δυσκολια θα υποδέχεται την αλλη, εκει που θα βιωσεις για διαστηματα την βαρεμαρα, τις περιοδους που αλλος η εσυ για διαφορους λογους θα σας παιρνει απο κατω, εκει θα ερθει και 3ος και 4ος στη παρεα, εκει που θα παραδωσεις τον εαυτο σου για να υπαρξει ισορροπία, ποσο αποπνικτικη θα ειναι η υποψια οτι ο αλλος μπορει να βγαζει τα ματια του που κ που.
Μη συγκρινουμε τωρα σχεσεις του χαβαλε με το απόλυτο τεστ συμβιωσης.
Πραγματικα πιστευω εκει ισχυει αυτο λενε, αν το κανεις φροντισε να μην το μαθω ποτε και να ειναι απλα ωμο σεξ.
Πολυ δυσκολη κατασταση και θελει δυναμη, εμπιστοσυνη, ηθικη, σεβασμος να εχουν ριζωθει μεσα και στους δυο.
01-06-2017, 10:24 #103
Έχεις δίκιο σε αυτό. Επειδή εγώ ρώτησα για την ηλικία σου λοιπόν να διευκρινίσω ότι δεν είχα καμιά πρόθεση να μειώσω την αξία του λόγου σου, ούτε πιστεύω οτι όσο μεγαλύτερος είσαι τόσα περισσότερα ξέρεις. Προσωπικά κοντεύω τα 40 και αν με ρωτήσεις θα σου πω οτι τίποτα δεν ξέρω, μαθαίνω ακόμα. Το ότι είσαι μικρή σε ηλικία είναι υπερ σου γιατί φαίνεται στον λόγο σου η ωριμότητα που έχεις, οι περισσότεροι στην ηλικία σου να μην στα λεω...ξέρεις πως είναι!
Όμως η ηλικία παίζει ρόλο παρόλα αυτά. Σε μικρότερες ηλικίες έχουμε όλοι την τάση να ειμαστε πιο απόλυτοι πχ. Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν έχουμε δίκιο ή όχι, εξάλλου στο θέμα που συζητάμε εδώ δεν χωράει καν δίκιο ή άδικο, προσωπικές απόψεις συζητάμε και το σωστό για τον καθένα είναι αυτό που λέει η ψυχή του. Μεγαλώνοντας οι περισσότεροι σταματάμε να είμαστε τόσο απόλυτοι, όχι γιατί κάνουμε συμβιβασμούς απαραίτητα ή παύουμε ξαφνικά να έχουμε αξίες κτλ, αλλά γιατί η ζωή μας διαψεύδει. Εγώ ας πούμε υπήρξα το πιο απόλυτο πλάσμα που μπορείς να φανταστείς, σε σημείο αλαζονείας προς την ζωή την ίδια και υπερβολικά αυστηρή με τους ανθρώπους γύρω μου και με τον εαυτό μου. Ε δεν είμαι πια... γίνομαι ακόμα απόλυτη σε κάποια (τα χουγια δεν κόβονται! χαχα) αλλά γενικά δεν είμαι όπως ήμουν. Και αυτό είναι φυσιολογικό γιατί όλα αλλάζουν, αλίμονο αν δεν αλλάζαμε.
Τώρα όσον αφορά στην τελευταία σου φράση, φαντάζομαι αστειεύεσαι, κανείς δεν είπε να κάτσεις να τρως κερατο ή να ρίχνεις.
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι προφανώς οτι είχες μια πολύ άσχημη εμπειρία που σε έκανε να αναθεωρήσεις πολλά και να σκληρύνεις. Δεν μιλώ μόνο για την απιστία αλλά γενικότερα για τις σχέσεις, επειδή βλέπω οτι έχεις μια δυσκολία να δεχτείς οτι μπορεί να υπάρχουν "ιδανικές" σχέσεις, ειλικρινή αισθήματα κι ας γίνονται λάθη κτλ μου δίνεις την αίσθηση οτι είναι κάτι που το παλεύεις μέσα σου. Μάλλον πίστευες πολύ σε αυτά και κάποια στιγμή απογοητεύτηκες πολύ οπότε τώρα δυσκολεύεσαι να πιστέψεις οτιδήποτε. Αν πέφτω μέσα και είναι έτσι, τότε να ξέρεις ότι βρίσκεσαι σε μια πολυ ενδιαφέρουσα διαδικασία όπου θα ταλαντεύεσαι από το ένα άκρο στο άλλο για κάμποσο μέχρι να βρεις μέσα σου την δική σου χρυσή τομή και ισορροπία.
Αυτό, για να μην παρεξηγηθώ, δεν το λέω για να μειώσω την αξία αυτών που λες και πιστεύεις, όλοι μιλάμε με βάση τα δικά μας βιώματα, κάλλιστα κι οι δικές μου θέσεις θα μπορούσαν να θεωρηθούν αποτέλεσμα των δικών μου βιωμάτων. Δεν τίθεται καν θέμα σωστού ή λάθους για μένα σε τέτοιες συζητήσεις, ως διαφορετικές οπτικές το αντιλαμβάνομαι.
01-06-2017, 13:33 #104
Δεν σε παρεξηγω ελισαβετ καταλαβαινω πως το εννοεις...ωστοσο δεν ειμαι απολυτη γενικα, το οτι μιλαμε εδω και μερες για ενα συγκεκριμενο θεμα στο οποιο ναι ειμαι απολυτη, ισως εδωσε την εντυπωση οτι γενικα ειμαι ετσι. Με ειδες να ειμαι απολυτη σε κανα αλλο θεμα η ξερουν τα μελη που με θεωρουν απολυτη αν ειμαι γενικα απολυτη σε αλλα πραγματα στη ζωη μου; Οχι δα.... Δεν φοβαμαι ουτε εγω να πω πολλες φορες οτι δε ξερω...προφανως και δε γινεται να εχουμε αποψη για ολα η να εχουμε καταληξει στην οπτικη μας σε ολα τα θεματα. Αλλα αργα η γρηγορα σε καποια συγκεκριμενα ζητηματα καταληγουμε καπου, αλλος νεωτερος άλλος μεγαλυτερος, αναλογα με τα βιωματα, τον χαρακτηρα και τα θελω μας, χωρις να σημαινει οτι δεν υπαρχουν πολλα αλλα στα οποια αμφιταλαντευομαστε, ουτε πως δεν προσπαθουμε παντα να εχουμε "ανοιχτο μυαλο"
Παραθετω ξανα αυτο που ειχα απαντησει στον george35:
Μα ουτε εγω ειπα οτι ειμαι τελεια...λεω απλα οτι με βαση τα οσα ξερω για τον εαυτο μου και το ποια ειμαι εγω οχι, δεν θα κανω αυτο το συγκριμενο πραγμα, επειδη πολυ απλα ξερω το κοστος που εχει.
Δε σημαινει πως δεν μπορω να κανω αλλα λαθη, διαφορετικα, τα οποια δεν θα μπορω να αναγνωρισω εγκαιρα ως λαθη (για αυτο και θα τα κανω) και των οποιων δεν εχω βιωσει το κοστος. Αλιμονο, αν τα ξεραμε ολα εξαρχης τι σκατα θα καναμε σε αυτη τη ζωη, δε θα ειχε και νοημα να δοκιμαζομαστε και να μαθαινουμε σε αυτην.
Υπαρχουν πολλα πραγματα για τα οποια δεν ειμαι σιγουρη, υπαρχουν πολλα λαθη να κανει κανεις, υπαρχουν πολλοι τροποι να πληγωσει κανεις τους ανθρωπους που αγαπα. Απλα με αυτον τον συγκεκριμενο τροπο ειμαι σιγουρη πως δεν προκειται να το κανω. Γιατι ειναι δυσκολο να το αποδεχτεις δε καταλαβαινω.
Οπως βλεπεις και σε αυτο που ειχα γραψει δεν διαφωνω πως και η προσωπικη εμπειρια και το βιωμα του καθενα παιζει ρολο οπως λες...προφανως και κατεληξα να το αναλυσω πολυ το συγκεκριμενο πραγμα μεσα μου και να το παρατηρησω γυρω μου και να το επεξεργαστω λογω μιας πολυ ασχημης εμπειριας. Καποιος που δεν εχει βρεθει αντιμετωπος με κατι δε θα κατσει να το αναλυσει τοσο διεξοδικα ουτε θα μπει στη διαδικασια να εξερευνησει και τα δικα του συναισθηματα και κινητρα για αυτο το συγκεκριμενο πραγμα, θα ζει τη ζωουλα του ξεγνοιαστα η θα ασχολειται με κατι αλλο.
Αλλα απο εκει και επειτα δεν ειναι μονο η ασχημη εμπειρια ο καταλυτης, ειναι και θεμα χαρακτηρα και πεποιθησεων, αμα κατι εχει κασταλαξει μεσα σου και γινει το κλικ τελειωσε, δεσμευεσαι απεναντι στον εαυτο σου να εισαι συνεπης απεναντι του και να δρας σε αρμονια με αυτο που σου βγαζει περισσοτερο νοημα, με αυτο που σε βοηθα να ερμηνευεις/στοιχειοθετεις τον κοσμο γυρω σου με τροπο που σε αποτρεπει απο το να βρεθεις σε ζουρλομανδυα.
Τωρα το οτι εγω ερμηνευω καποια πραγματα διαφορετικα απο εσενα η απο την ρεμεντι η απο την μπλακμπερντ η τον τζορτζ η δε ξερω ποιον δε σημαινει πως δεν ειναι αληθεια το οτι εγω κατασταλαξα σε αυτη την ερμηνεια και δεσμευτηκα απεναντι στον εαυτο μου να ειμαι πιστη σε αυτη την ερμηνεια και ουτε να απατησω ουτε να συγχωρησω απιστια. Ειναι θεμα ερμηνειας το σημειο στο οποιο διαφωνουμε, το ειχες πει και η ιδια, απλα δεν πιστευω πως υπαρχει κατα τυχη απιστια η απιστια που δεν σημαινει τιποτα.
Για εμενα κατι σημαινει σε καθε περιπτωση οσο και αν επιμενετε πως γινεται να μην σημαινει. Θα χρησιμοποιησω το επιχειρημα της ρεμεντι: αμα το ζευγαρι νιωθει οτι ειναι καλα εσενα τι λογος σου πεφτει;" ε αντιστοιχα αμα εγω νιωθω οτι κατι σημαινει και πραγματι κατι σημαινει για μενα σε καθε περιπτωση τι σημασια εχει αμα για τον αλλον δε σημαινει η αμα δε σημαινει για εσας; Εγω ετσι το βιωνω.
Και εν τελει καταληγουμε πως ναι, οπως λες θεμα οπτικης ειναι, οχι σωστου η λαθους.
Η θα μπορουσαμε να πουμε εχει να κανει με το τι ειναι σωστο για τον καθενα προσωπικα.
Ε για εμενα προσωπικα αυτο ειναι το σωστο.
01-06-2017, 13:58 #105
beautifoul girl i wanna get close to you :)
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))