Results 31 to 43 of 43
-
11-03-2017, 04:36 #31
Και μη μ πειτε τα κλασσικα πηγαινε για περπατημα κ.λ.π. Πηγα για περπατημα μονος μου σημερα ΚΑΙ? Χειροτερα εγινα ψυχολογικα.
Επισης ανοιξε ενα γυμναστηριο εδω στην Πατρα που εχει βαλει μια προσφορα για λιγες μερες 100 ευρω ολο το χρονο το οποιο προφανως κ συμφερει γιατι με τοσα ουτε για 3 μηνες δεν πας πλεον. Η φιλη μ εννοειται οτι θα παει κ μου το ελεγε κ μενα κ μου ελεγε ελα μωρε δεν μπορουν να σου δωσουν 100 ευρω, ζητα τους, ειναι τρελη προσφορα, για εναν ολοκληρο χρονο. Το ξερω οτι ειναι τρελη προσφορα κ θα πανε πολλοι κ της ειπα τελος παντων οτι η γιαγια μ δεν εχει να μ δωσει (με το ζορι περναει το μηνα της κ αυτη κ μου στελνει λεφτα) κ ο πατερας μ ξερω οτι αν του ζητησω οσο κ να του το εξηγησω κ να εχει (που δεν εχει) θα αρχισει να με βριζει κ να με λεει αχαριστο οτι κοιταω μονο τον εαυτουλη μου κ οι αλλοι να κοψουν το λαιμο τους κ να με κοσμει με διαφορα επιθετα. Ενιωσα πολυ ασχημα. Και μου τη σπαει σε οσους τα λεω να μ λενε σκεψου θετικα κ τετοια. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ?
- 11-03-2017, 04:44 #32
Και στα ερωτικα εννοειται αποτυχια κ ξενερα. Οσο και να προσπαθω εκει μεσα οσο χιουμορ να κανω οι περισσοτεροι ειναι σνομπ και επιφανειακοι. Ναι θα μ πειτε μπορει απλα να ειναι μια στραβη; ΜΙΑ? Ειμαι σε αυτο το σαιτ απο 16 χρονων. Δεν μου χει κατσει κ τιποτα καλο κ οχι δεν εχω παραλογες απαιτησεις. Η φιλη μ αντιθετα της την πεφτει ενας οχλος απο αντρες κ ειναι ο ενας πιο ωραιος απο τον αλλον κ την εχουν κανει να εχει υψηλα στανταρ κ να διαλεγει. Ε λοιπον κ εγω θελω να εχω υψηλα στανταρ, αλλα δεν μπορω.
Και ειναι κ αυτη η κ@λοσχολη που ειμαι 3ο ετος κ πρεπει να την τελειωσω ενω τη σιχαινομαι γιατι τι αλλο θα κανεις μετα; Και δεν θα την τελειωσω κ στα 4 χρονια σιγουρα γιατι εχει αλυσιδες. Γενικα ολα πολυ ασχημα, ειναι πολυ αδικο, οχι δεν μπορω να σκεφτω θετικα με τιποτα. Οταν ολα ειναι ασχημα δεν γινεται. Και δεν θεωρω οτι δεν προσπαθω κ καθολου. Κανω προσπαθειες, οχι πολλες μεν αλλα κανω. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ αυτη (ή η καθε αυτη κ αυτος) να μην προσπαθει για τιποτα κ να της ερχονται συνεχεια ευκαιριες κ ολα καλα. Σημερα περπαταγα στους δρομους σα χαμενο κ σκεφτομουν να πεσω να με πατησει κανα αμαξι... Ακραιο το ξερω αλλα το μυαλο μου δεν αντεχε αλλα.
11-03-2017, 11:38 #33
Ζητανε γυναικες γιατι οι γυναικες εχουν την χαρη, οι γυναικες ειναι το ωραιο φυλο...κ σε δουλειες καφετερια, γραμματεας κλπ αυτο θελουν...μια χαμογελαστη επικοινωνιακη ομορφη κοπελιτσα...κ πολλοι εχουν κ αντρες...ομορφους παντα, ε η ομορφια ανοιγει πορτες....και μια γνωστη μου βρηκε δουλεια σε καφε κ μετα που αρνηθηκε να βγει με το αφεντικο την απέλυσε.......και εγω αν αγοραζω μια κουζινα, θα πρεπει να τα σκασω γιατι δεν θα μπορω να την μεταφερω...εσύ σαν αντρας κ δυνατος μπορεις....
Για τα λεφτα δυσκολο, παντως το " ελα μωρε" της φιλης σου σημαινει οτι αδιαφορει κ δεν σε καταλαβαινει...καμια φορα δεν φταιει η δυσκολια, το προβλημα αλλα οτι δεν σε καταλαβαινουν, φιλη πατερας κλπ...σου ειπε η φιλη σου "δεν πειραζει, θα παμε ΜΑΖΙ για περπατημα "? Ζητησες την βοηθεια της? Οχι απο οτι καταλαβαινω...μαλλον απο ολα αυτα, ελλειψη επικοινωνιας, κατανοησης κλπ το τοσο γινεται τοοοοοοοοσο.....
Τωρα για τα ερωτικα εισαι 21 μονο! Ενταξει εσυ νιωθεις μοναξια αλλα μπορει στα 25 σου να σου τυχει κατι καλο....εισαι μικρος για να χεις βρει αυτο που θες....
Για την σχολη επρεπε να την αφησεις νωριτερα, να ξαναδινες πανελληνιες...21 εισαι οκ αλλοι στα 25 κ 30 τους ξεκιναν αλλη σχολη δινουν πανελληνιες κλπ....τις επιλογες μας και αυτα που κανουμε η δεν κανουμε τα λουζομαστε...τωρα αν μας πεις μπηκα σε αυτη την σχολη για την πολη, λογω χρηματων κλπ δεν θα πω η ζωη ειναι αδικη αλλα οτι το κρατος ειναι χαλια....
05-06-2017, 09:38 #34
Το έχω δει πολλές φορές αυτό να λέγεται, είτε από ψυχολόγους, είτε σε βιβλία αυτοβελτίωσης. Ότι δεν πρέπει να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τους άλλους, ότι είναι λάθος και δε βγάζει πουθενά κατ' επέκταση, διότι ο καθένας είναι διαφορετικός, οπότε πρέπει να κοιτάξει πώς θα βελτιωθεί σε σχέση με τον εαυτό του. Θα ήθελα να ρωτήσω... Γιατί έχουμε συνηθίσει σε μια τέτοιου είδους αξιολόγηση; Να συγκρινόμαστε, δηλαδή, με τους άλλους προκειμένου να παίρνουμε μια ιδέα ως προς το που βαδίζουμε εμείς; Είτε αυτός είναι ο πρώτος μαθητής της τάξης, είτε ο πρώτος της παρέας κ.ο.κ.... Από πού μας έχει περάσει και ποιός αυτού του είδους την (λανθασμένη) αξιολόγηση, που δε μας βοηθάει στο τέλος τέλος;
Και πού αποσκοπούν αυτοί που μας την περνάνε ;
05-06-2017, 17:30 #35
Αυτό που λένε ότι ο καθένας μας είναι ξεχωριστός κλπ, θεωρώ πως απλά είναι χαζαμάρες. Δεν είναι ο καθένας ξεχωριστός όταν, το αγόρι με τα six pack και με έναν κακό χαρακτήρα, έχουν ουρά από κοπέλες από πίσω τους και οι άλλοι δεν έχουν ούτε μια κοπέλα. Δεν είναι ξεχωριστός όταν οι κοπέλες όπως ανέφερε και ο νημοτοθέτης, έχουν άπειρες επιλογές, ακόμα και η θεωρητικά πιο άσχημη κοπέλα, έχει πολλές επιλογές σε αγόρια. Και αυτό το έχω δει με τα μάτια μου και δεν το πίστευα στην αρχή. Δεν είναι ξεχωριστός ο άλλος, όταν ο ένας σκορπάει 50αρικα στα μπουζούκια και ο άλλος βγαίνει με ένα 5ευρω, για έναν καφέ και αυτόν με το ζόρι. Δεν είναι ξεχωριστός ο άλλος όταν ο ένας πηγαίνει διακοπές το καλοκαίρι, σε νησιά και ο άλλος να πάει για μπάνιο σε κάποια παραλία της Αττικής με το λεωφορείο. Τέλος δεν είναι ξεχωριστός ο άλλος όταν στις δουλειές προτιμούν ένα γυμνασμένο και όμορφο άντρα, από έναν με λίγα παραπάνω κιλά και άσχημο, για να έχει μια καλή εικόνα το μαγαζί. Δεν είναι τυχαίο ότι στα μαγαζιά στο Κολωνάκι, κυρίως για μπυραρίες, μπαρ και καφετέριες, έχουν έξω στην είσοδο ένα μοντέλο γυναίκα, είτε άντρας για να προσελκύει πελάτες. Το ίδιο και στην Θεσσαλονίκη, στην παραλία. Άρα πως είναι ο καθένας μας ξεχωριστός, όταν στην κοινωνία επιτυχία, έχει μόνο ένα πρότυπο άντρα ή γυναίκας και οι άλλοι απλά δεν υπάρχουν;
05-06-2017, 19:12 #36
Τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να πεις "στο διάολο και η κοινωνία και όλοι εκείνοι που τη φτιάξανε"........
Δε θα μου πουν οι άλλοι ποιος είμαι και τι αξίζω.
Οι άλλοι είναι και θα παραμείνουν "άλλοι", ως προς εμένα!
Αυτό φτάνει......
Και κάτι άλλο, διότι πολλή κουβέντα γίνεται...
Κι η "κουτσή Μαρία" μπορεί να αποκτήσει six pack την σήμερον, γι' αυτό έχει καταντήσει και γραφικό το πράγμα..
Σε οποιοδήποτε κατάστημα με αθλητικά είδη κι αν απευθυνθείς, θα δεις στα ράφια πρωτεΐνες και συμπληρώματα, δεν είναι θέμα αυτό!
Το δυσεύρετο πλέον είναι να κάνεις γυμναστική, επειδή την έχεις υιοθετήσει σαν τρόπο ζωής. Από επιδείξεις παραλίας χορτάσαμε!
Τώρα, επειδή είσαι και σε αυτή την ηλικία, είναι λογικό να βλέπεις τέτοια φαινόμενα! Εγώ, μέχρι και στα 25 έβλεπα... Οπότε φαντάζεσαι...
Είσαι ένα σπάνιο παιδί για την ηλικία σου και δυστυχώς δύσκολα θα βρεις τους κατάλληλους αποδέκτες για αυτά που αισθάνεσαι....
Ένα έχω να σου πω μόνο, υπομονή!
05-06-2017, 19:48 #37
Νομίζω ότι η υπομονή είναι η καλύτερη συμβουλή, πριν 2-3 χρόνια δεν είχα καμία υπομονή γι'αυτό και πήρα και αρκετά κιλά. Τώρα είμαι εγώ καλά και προχωράω. Τα συμπληρώματα, όποιος τα παίρνει, θα τον δεις στα 50 του να μοιάζει με 60. Το καλύτερο είναι αυτό που θα ξεκινήσω τώρα, διατροφή και γυμναστική. Γνήσια και καθαρά πράγματα.
05-06-2017, 21:34 #38
Ξεκινα για αρχη με εναν στοχο που δεν κοστιζει. Άσκηση, διατροφή, για να χασεις βαρος και περιποιησου τον εαυτο σου.
05-06-2017, 22:54 #39
Σωστοςςςςςςςςς !! αλλα δεν μπορει και η κουτση μαρια ναποκτησει μυς , θελει υπομονη , επιμονη ,και σκληρη δουλεια , εκτος αν αναφερεσαι στα αναβολικα ........ six pack , ουδεποτε απεκτησα στα 30 χρονια γυμναστικης , προτιμησα τη μυικοτητα .....ας πουμε φαρδιες πλατες , και μυωδεις ωμους .......
05-06-2017, 23:06 #40
Σε αυτά αναφέρομαι φυσικά!
Άρα τα βλέπεις κι εσύ!
Τα six pack μόνο εάν πάρεις και λιποδιαλύτες θα δεις αποτελέσματα.
Με γυμναστική και διατροφή μόνο, μην περιμένεις!
Υπάρχουν διαφορετικοί σωματότυποι και ακριβώς λόγω αυτού ο κάθε άνθρωπος ανάλογα του σωματότυπού του πρέπει να ακολουθεί διαφορετικά πρόγραμμα γυμναστικής: ο εκτομορφικός (αυτός που λέμε "οδοντογλυφίδα" και δε βάζει εύκολα μύες, οι κοιλιακοί φαίνονται χωρίς να είσαι γυμνασμένος), ο μεσομορφικός (που είναι το "ιδανικό αθλητικό σώμα", που βάζει εύκολα και μύες και κοιλιακούς) και τέλος ο ενδομορφικός (που βάζει μεν μυική μάζα, αλλά κάνεις δύσκολα γράμμωση και από κοιλιακούς περίμενε ένα σφιχτό στομάχι, τίποτε άλλο)......................................
Εκτομορφικού σωματότυπου αθλητές συναντά κανείς στις μακρινές αποστάσεις.
Μεσομορφικού σωματότυπου στο δέκαθλο και μπορεί και στα 100 μέτρα, άρση βαρών.
Ενδομορφικού σωματότυπου στη σφαίρα, σφύρα, άρση βαρών.
Και μια σημείωση· οι ενδομορφικοί "παρεξηγούνται" συχνά, διότι ό,τι και να κάνουν φαίνονται στα μάτια κάποιων "χοντροί", ενώ δεν είναι.. Είναι έτσι ο σωματότυπός τους να είναι στρογγυλοί! Δες το Βουτσά στα νιάτα του, για παράδειγμα......
05-06-2017, 23:14 #41
Σωστα ειναι αυτα που γραφεις , δεν λεω , αλλα αν αδυνατισεις , δλδ στεγνωσεις εντελως , τοτε θα φανει το six pack , ειχα μια κοπελα , που ηταν 1.70 και 59 κιλα , γυμναζοταν , οχι φανατικα , κι ομως φαινοντουσαν οι κοιλιακοι της , μια αλλη , 1.74 , 61 κιλα , γυμναζοταν περισσουτερο , κι ομως δεν φαινοντουσαν οι κοιλιακοι της .............οι γυναικες συνηθως παιρνουν το λιπος στα ' ψωμακια ' και οι αντρες στην κοιλια , αμα στεγνωνα εντελως , θα φαινοντουσαν οι κοιλιακοι μου , πιθανως , αλλα δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου ........συμφωνω για τα υπολοιπα , περι σωματοτυπου , δεν θα μπορουσα να διαφωνησω , αφου ετσι ειναι ......
05-06-2017, 23:18 #42
Δεν ισχυει αυτο , παιρνω συμπληρωματα απο το 86 , που αρχισα γυμναστικη , κι ομως , στα 55 μου , δεν φαινομαι διολου μεγαλυτερος , καλος ειμαι , εκτος αν αναφερεσαι σε αναβολικα , που δεν χρησιμοποιησα ποτε ......η σε λιποδιαλυτες , τυπου ma huang , white yellow bark , και το xειροτερο , που ειναι στην αγορα καμμια 10αρια χρονια , το Νιτροus Οxide ( NO ) .......παντως γφια δυο χρονια , στα mid 90s , επαιρνα εφεδρινη , πολυ ισυρο βρογχοδιασταλτικο , τωρα απογορευτηκς , θεωρεισαι ντοπέ , οπως και με παραπανω απο 800mg καφεινης , δλδ 4 φραπε .........
αλλο το ντοπαρισμα , και αλλο τα αναβολικα , φυσικα ...........
05-06-2017, 23:31 #43