αρρυθμίες - αγχος??? - Page 84
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 84 of 132 FirstFirst ... 3474828384858694 ... LastLast
Results 1,246 to 1,260 of 1975
    Member
    Quote Originally Posted by Ntenia View Post
    Ε αμα εχω απο τα 28 θεμα με τ καρδια σωθηκαμε! Πηγα στο νοσοκομείο οταν τ ένιωσα αλλα ειχε περασει οταν εφτασα στα επειγοντα!κ δε μ ειπαν κατι. Κ χολτερ που εειχα βαλει εκανα μονο εκτακτες.
    Μην το σκέφτεσαι ετσι τα κάνεις χειροτερα.εγω είμαι κ σε ψυχολογο και αύριο παω κ σε ψυχιατρο.φοβάμαι αλλά εχω κάνει ενα σκασμό εξετάσεις.Όλα δείχνουν ψυχοσωματικά θέλει κουράγιο καθοδήγηση και να θυμάσαι οτι δεν υπάρχει μαγικό ραβδί.και σε πατερ παω πλέον.εχω κ 2 παιδιά ανησυχω αλλά θα το παλέψω.

Junior Member
    Η αλήθεια ειναι πως αυτο με παει πολύ πισω.ειναι τ μονο που φοβάμαι. Ουτε τις εκτακτες φοβάμαι ουτε τπτ αλλο! Κ απο τότε που σταματησα να τα φοβαμαι δε με πιανουν κ πολυ!! Κ να παω παλι να βαλω holter δε θα το πιασει γιατι το κανω μια φορα στο τοσο! Σε αχετες στιγμές! Κ απο μια περιγραφη κάνεις δ μπορεί να ναι σιγουρος! Πάντως κληρονονικοτητα με καρδιά δ εχουμε!!!

Junior Member
    Εσυ sav τ ενιωθες ακριβως?

Member
    Στείλε mou αμα θες στο [email protected]

Senior Member
    Έχει κανείς από εσάς οξυμετρο; και αν ναι, βοηθάει την κατάσταση;

Senior Member
    Τι να βοηθησει?να βλεπεις το οξυγονο στο αιμα σου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by pewlepepe View Post
    Τι να βοηθησει?να βλεπεις το οξυγονο στο αιμα σου?
    Τα περισσότερα οξυμετρα σήμερα δείχνουν, οξυγόνο, παλμούς και πίεση. Ρωτάω λοιπόν με την εξής έννοια, αν νιώθεις ότι περνάς κάποιο επεισόδιο αλλά βάλεις το οξυμετρο το οποίο δείχνει 99 % οξυγόνο, των ακριβή αριθμό παλμών και μια πίεση πολύ μικρότερη από αυτή που νομίζεις ότι έχεις τότε δεν θα ηρεμήσεις κάπως;

Senior Member
    Quote Originally Posted by ge0rge View Post
    Τα περισσότερα οξυμετρα σήμερα δείχνουν, οξυγόνο, παλμούς και πίεση. Ρωτάω λοιπόν με την εξής έννοια, αν νιώθεις ότι περνάς κάποιο επεισόδιο αλλά βάλεις το οξυμετρο το οποίο δείχνει 99 % οξυγόνο, των ακριβή αριθμό παλμών και μια πίεση πολύ μικρότερη από αυτή που νομίζεις ότι έχεις τότε δεν θα ηρεμήσεις κάπως;
    Πιεση δεν δειχνουν, τουλαχιστον οσα ξερω αλλα ακομα κ αν εδειχναν δεν θα τα εμπιστευομουν οπως εμπιστευομαι του μπρατσου. Μονο παλμους κ κορεσμο οξυγονου δειχνουν.
    Γενικα εμενα το μονο που θα με ηρεμουσε ειναι ενα πιεσομετρο που θα εδειχνε την πιεση πιο κατω αποτι θα νομιζα πως εχω. Παλμους ανα πασα ωρα κ στιγμη ξερω ποσους εχω μιας κ τους εχω μετρησει τοοοοσες πολες φορες ,με μια αποκλιση +-10. Οποτε δεν θα με βοηθουσε ιδιαιτερα ενα οξυμετρο.

Senior Member
    Πιεση δεν δειχνουν, τουλαχιστον οσα ξερω αλλα ακομα κ αν εδειχναν δεν θα τα εμπιστευομουν οπως εμπιστευομαι του μπρατσου. Μονο παλμους κ κορεσμο οξυγονου δειχνουν.
    Γενικα εμενα το μονο που θα με ηρεμουσε ειναι ενα πιεσομετρο που θα εδειχνε την πιεση πιο κατω αποτι θα νομιζα πως εχω. Παλμους ανα πασα ωρα κ στιγμη ξερω ποσους εχω μιας κ τους εχω μετρησει τοοοοσες πολες φορες ,με μια αποκλιση +-10. Οποτε δεν θα με βοηθουσε ιδιαιτερα ενα οξυμετρο.
    Οπότε λες πιεσόμετρο καλύτερα. Εσένα σε έχει βοηθήσει; υπάρχουν φορές που ηρέμησες αφού το χρησιμοποιησες; ρωτάω γιατί θέλω να αγοράσω κάτι που να μου δείχνει τι σκατα συμβαίνει την στιγμή που νιώθω ότι πεθαίνω... Να ξέρω τουλάχιστον τι θα πω στον γιατρό. Επίσης πολλά πιεσόμετρα των 60 και των 80 € δείχνουν μέχρι και τις αρρυθμίες. Θα πέφτουν μέσα λες η...

Senior Member
    Μια χαρα ειναι αυτα τα πιεσομετρα των 50-60 ευρω. Κοιτα σε omron κ microlife. Αυτα τα δυο ειναι κορυφαια. Να εχεις ομως στο νου σου οτι μπορει να σου γυρισει μπουμερανγκ. Λιγες φορες αλλα υπαρκτες, ειχα παραπανω πιεση απο αυτο που περιμενα. Πραγμα το οποιο με αγχωσε κ μου την ανεβασε ακομη πιο πολυ! Το καλυτερο ειναι να μην χρησιμοποιεις τπτ. Εμενα μου εχει γινει εμμονη ιδεα κ καθε πρωι κ βραδυ μετραω την πιεση. Αν ειναι χαμηλη, νιωθω καλα. Αν ειναι πιο ψηλη απο αυτο που περιμενω, αρχιζω κ αγχωνομαι. Ειναι λιγο δικοπο μαχαιρι.

Senior Member
    Μια χαρα ειναι αυτα τα πιεσομετρα των 50-60 ευρω. Κοιτα σε omron κ microlife. Αυτα τα δυο ειναι κορυφαια. Να εχεις ομως στο νου σου οτι μπορει να σου γυρισει μπουμερανγκ. Λιγες φορες αλλα υπαρκτες, ειχα παραπανω πιεση απο αυτο που περιμενα. Πραγμα το οποιο με αγχωσε κ μου την ανεβασε ακομη πιο πολυ! Το καλυτερο ειναι να μην χρησιμοποιεις τπτ. Εμενα μου εχει γινει εμμονη ιδεα κ καθε πρωι κ βραδυ μετραω την πιεση. Αν ειναι χαμηλη, νιωθω καλα. Αν ειναι πιο ψηλη απο αυτο που περιμενω, αρχιζω κ αγχωνομαι. Ειναι λιγο δικοπο μαχαιρι.
    Σημαντικό αυτό που λες. Δεν το είχα σκεφτεί. Όπως και αν έχει θα το πάρω και θα προσπαθήσω να το χρησιμοποιώ μόνο όταν είναι ανάγκη. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Senior Member
    Ευχομαι τα καλυτερα σε οτι επιλεξεις! Μην μασας, ολα ειναι στο μυαλο!

Senior Member
    Ευχομαι τα καλυτερα σε οτι επιλεξεις! Μην μασας, ολα ειναι στο μυαλο!
    Ότι καλύτερο σου εύχομαι και να είσαι πάτα καλά! ☺️ ευχαριστώ και πάλι!

Member
    Εγω Όταν αγχώνομαι παω στο φαρμακείο κ ζητάω να μου πάρουν την πίεση με το κλασικό.είναι το καλύτερο.και ζητάω να το κρατησουν λίγο παραπάνω μπας κ ακουσουν αρρυθμίες

Member
    Quote Originally Posted by ge0rge View Post
    Έχει κανείς από εσάς οξυμετρο; και αν ναι, βοηθάει την κατάσταση;
    Δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι τέτοιο.με το που αγχωνομασται νιώθουμε απίστευτα ασχημα και τα συμπτώματα είναι τρελα.ψυχραιμία κ δουλειά θελει

Page 84 of 132 FirstFirst ... 3474828384858694 ... LastLast