Ζητειται θετικοτητα!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 73
    Senior Member
    Το στιγμα που το βαζετε εγω νομιζω αυτο ειναι το χειροτερο ολων

Senior Member
    serios , το πηριρι ειναι αδειο , μονο να γεμισει μπορει , .................καποια στιγμη στην ζωη μας , πρεπει να αδειαζουμε το ποτηρι , να κανουμε ενα restart , σε αυτο το σημειο εισαι , η ηλικια σου ειναι η ηλικια που μπορεις να δημιουργεις , και μαχη σου με την ασθενεια , θα δεις οτι σεχει κανει πιο δυνατο , εγω στον εαυτο αυτο βλεπω , οτι η δοκιμασια χρονων με την κτθλψη , μεκανε πιο δυνατο , πιο ετοιμοπολεμο , αλλα δεν εχω το πλειονεκτημα της ηλικιας , που εχεις εσυ , πολυ σημαντικο , θα το καταλαβεις αργοτερα , τον Σεπτεμβη , κλεινω τα 55 , πλεον 56 , αισθανομαι παντως ακομα δημιουργικος , οχι ομως σαν τα 30 μου , κατι εχω στα σκαρια , δεν με νοιαζει που εμεινα κλεισμενος σενα σπιτι 13 χρονια , ουτε οτι η τελευταια ουσιαστικη σχεση μου , ηταν το 02 , κανω restart ,,και κοιτω μονο μπροστα ............................και να σου πω , επειδη ο πατερας μου , αλλαξε μερικες δουλειες , δεν εχει κανενα πτυχιο , η δουλεια που τον εκανε αυτο που ειναι τωρα , την ξεκινησε στα 49 του , και μεχρι τα 85 ηταν ενεργος ,και τωρα που ειναι 91 , ασχολειται με η/υ , πηγαινει καθε μερα στο γραφειο , χωρις αντικειμενο , μαλλον θα παιζει με τον η/υ , αλλα ειναι κοτσονατος , η αδρανεια τον σκοτωνει , παει αυτος στο σμαρκετ , ολο με κατι καταπιανεται .....

Senior Member
    Σεριε εσυ βλεπεις απεξω αυτο σε μενα αλλα αν με ρωτησεις εμενα θα σου πω οτι δεν κανω και τιποτα σπουδαιο χαχαχαχα....
    Ενταξει η αληθεια ειναι οτι και εγω ειμαι απαισιοδοξο ατομο αλλα αυτο που εχει αλλαξει ειναι οτι δεν θελω να με ξεπαστρεψω πλεον....
    Και γενικα υπαρχει ταλαιπωρεια αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι ολα ειναι περαστικα και οι σκεψεις και τα συναισθηματα και οι απωλειες....
    Παιδια εγω νομιζω πως ο εχθρος ειναι η αδρανεια εγω προσωπικα μερικες ωρες αν κατσω μονος σε αδρανεια δεν φανταζεσται που φτανει το μυαλο μου....
    Δραση δραση δραση δυσκολο αλλα αυτο ειναι

Senior Member
    σειριε εισαι 30 χρονων εισαι μικρος ακομα μπωρεις να γραφτης ανοικτο πανεπηστημειο αν θες πτυχιο.......
    τωρα τα διπλωματα οδηγησης απλα ξεκινα αυριο κιολας σε μια σχολη οδηγων εγω διπλωμα οδηγησης μηχανη αυτοκινητο εβγαλα 32 χρονων

Senior Member
    Και εγω μηχανη αμαξι εβγαλα στα 26 και εχω ενα σκουτερ...

Senior Member
    Εγώ οδηγάω από το δημοτικό αλλά ακόμα μαθαίνω τότε δεν είχε υπολογιστές
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Για διπλωμα χρειαζεται χαρτι ψυχιατρου..

Senior Member
    Οχι dark life μονο απο παθολογο και οφθαλμιατρο πιστεψε με αν χρειαζοταν χαρτι ψυχιατρου δεν θα με αφηναν ουτε να περπατησω οχι να οδηγησω...χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by dark life View Post
    Για διπλωμα χρειαζεται χαρτι ψυχιατρου..

Eχω 4 καραμπινες , και το χαρτι ανανεωσης οτι εισαι οκ , μου το γραφει ο ψυχιατρος μου .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Eχω 4 καραμπινες , και το χαρτι ανανεωσης οτι εισαι οκ , μου το γραφει ο ψυχιατρος μου .....
    Δεν το καταλαβα αυτο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dark life View Post
    Δεν το καταλαβα αυτο.
    Λεω , οι καραμπινες που εχω , κυνηγετικες , θελουν καθε 10 χρονια ανανεωση κατοχης , και αυτο απαιτει και ενα χαρτι απο εναν ψυχιατρο , οτι εισαι στα καλα σου , και δεν θα σκοτωσεις η θα σκοτωθεις με αυτα , ε , αυτο το χαρτι , μου το δινει ο ψυχιατρος που με παρακολουθει 7 χρονια τωρα .....

Senior Member
    Ναι αλλα αμα καποιος εχει ψυχωση δεν μπορει να του πει ο ψυχιατρος του πως ειναι οκ αυτο λεω. Δεν μπορει να παρει διπλωμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    σειριε εισαι 30 χρονων εισαι μικρος ακομα μπωρεις να γραφτης ανοικτο πανεπηστημειο αν θες πτυχιο.......
    τωρα τα διπλωματα οδηγησης απλα ξεκινα αυριο κιολας σε μια σχολη οδηγων εγω διπλωμα οδηγησης μηχανη αυτοκινητο εβγαλα 32 χρονων
    Pavlosa το ανοιχτό πανεπιστήμιο απο οτι είδα έγινε σαν ιδιωτικό με κοστος 6000€ την 4ετια
    Ουτε χρήμα έχω ουτε κίνητρο να κάνω κάτι απο τις σχολές που διαθετει γιατί οι ανθρωπιστικές που με ενδιαφέρουν δεν νομιζω να μου πρόσφεραν κάτι σαν προοπτική.
    Η πληροφορική μετα δεν είναι στα ενδιαφέροντα μου κ οι θετικές επιστήμες.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Banned
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Pavlosa το ανοιχτό πανεπιστήμιο απο οτι είδα έγινε σαν ιδιωτικό με κοστος 6000€ την 4ετια
    Ουτε χρήμα έχω ουτε κίνητρο να κάνω κάτι απο τις σχολές που διαθετει γιατί οι ανθρωπιστικές που με ενδιαφέρουν δεν νομιζω να μου πρόσφεραν κάτι σαν προοπτική.
    Η πληροφορική μετα δεν είναι στα ενδιαφέροντα μου κ οι θετικές επιστήμες.
    Γιατί δεν δίνεις πανελλήνιες; Υπάρχουν φοιτητές και πολύ μεγαλύτεροι από την ηλικία σου και παίρνουν πτυχίο, συμμετέχουν και γενικότερα είναι ενεργά άτομα. Η δυσκολία λίγο είναι στην προετοιμασία, γιατί θέλει να αφιερώσεις χρόνο, αλλά άμα το πάρεις απόφαση, όλα γίνονται. Επίσης θα μπεις και στις ανθρωπιστικές σπουδές που θέλεις και θα έχεις περισσότερες προοπτικές, από το ανοιχτό πανεπιστήμιο. Την άποψή μου φυσικά αναφέρω, απλά εγώ αυτό θα έκανα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Οχι dark life μονο απο παθολογο και οφθαλμιατρο πιστεψε με αν χρειαζοταν χαρτι ψυχιατρου δεν θα με αφηναν ουτε να περπατησω οχι να οδηγησω...χαχαχαχα
    Τωρα το ειδα. Τοτε μου ειπαν ψεμματα γιατι ετσι εχω ακουσει.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast