Results 16 to 30 of 50
Thread: Χωρισαμε οριστικά, αλλά...
-
12-06-2017, 17:25 #16
Λεωνιδα , καλα κανεις και ρωτας , αλλα εγω λεω νακουσεις την καρδια σου και το ενστικτο σου , εσυ την ξερεις καλυτερα , εσυ ξερεις τις αντιδρασεις της , 3 χρονια ειναι μια μεγαλη σχεση , αρκετη για να γνωρισεις τον αλλον ...............
θυμηθηκα μια ρηση , ' αν αγαπας κατι , αστο να φυγει , αμα ξαναγυρισει , θαναι δικο σου ' ....
αν προκειται για εναν μεγαλο ερωτα , η απομακρυνση για ενα χρονικο διαστημα , θα τον φουντωσει ακομα περισσοτερο , αν προκειται για κατι συνηθισμενο , θα σβησει ..........................
- 12-06-2017, 17:55 #17
12-06-2017, 19:19 #18
12-06-2017, 19:49 #19
Συμφωνώ με Ναταλάκι
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
12-06-2017, 22:56 #20
Δεν καταλαβαιβω πως το εννοειτε ρε συ γιωργο
οτι αγαπατε οταν οι πραξεις σας δειχνουν το αντιθετο...δηλαδη τι, στα λογια; Δεν ειναι ιδεα η αγαπη η ενα συναισθημα που το νιωθεις βαθια μεσα σου στα κρυφα, ειναι η συμπεριφορα σου απεναντι στον αλλον.
Δεν γινεται αλλα να νιωθεις και αλλα να κανεις.
Αυτα που κανεις ειναι καθρευτης αυτων που νιωθεις.
Δεν υπαρχει "σε αγαπω αλλα σε χωριζω καθε τρεις και λιγο και σε εκβιαζω συναισθηματικα" ουτε "σε αγαπω αλλα σε κερατωνω" ουτε "σε αγαπω αλλα γραφω τις αναγκες και τα θελω σου στα @@ μου"...δεν καταλαβαινω πως την εννοειτε την αγαπη οταν κανετε αλλα αντ'αλλων. Σε τι αντανακλαται δηλαδη αυτη η
" αγαπη" σας; Βλεπω και αντρες και γυναικες να τη λενε αυτη τη μαλακια. Η αγαπη ειναι αυθορμητη φροντιδα και νοιαξιμο για τον αλλον εξαρχης, οχι οταν φτασει το αυγο στον κωλο.
12-06-2017, 23:16 #21
το οτι εκανε μαλακια εκανε αυτο το ειπα απτην αρχη.απλα πως να το πω.το θεωρω πολυ αδικο ειτε να το πουμε για τον αλλο ειτε για τη δικια μας σχεση οτι δεν την/τον αγαπησες επειδη εκανε μια μαλακια και δεν μιλαμε για κερατο.στης ανθρωπινες σχεσεις γινοντε και λαθοι ασχετα αν το μετανιωνουμε μετα.αυτο ομως δεν σημενη οτι δεν τον αγαπησαμε.αγαπη σημενη και συνχωρεση θα μου πεις μεχρι ενα σημειο οκ συμφωνω μεχρι ενα σημειο.το συγκεκριμενο λαθος δεν ειναι απτα ασυχωρητα τα λαθη π.χ δεν ειναι κερατο.και επεισεις δεν υπαρχει καποιος νομος να λεει οτι οποιος αγαπαει δεν κανη λαθη??
12-06-2017, 23:25 #22
13-06-2017, 01:25 #23
13-06-2017, 01:32 #24Miliva21GuestΕνταξει ρε παιδια...αν τον αγαπησε εκεινη πιο πολυ ή αυτος δν εχει σημασια....το θεμα ειναι τι γντ παρακατω....
Παντως πρεπει να το σκεφτεις καλα...τη θες επδ την αγαπας κ σ εχει λειψει κ θεωρεις γραφτο να σαι μαζι της ή απο εγωισμο κτητικοτητα...και απο φοβο μηπως δν βρεις κατι καλυτερο .....?? μια σαν κ αυτη να νοιαζεται γ σενα....
Κατσε κ σκεψου ...
13-06-2017, 06:39 #25
13-06-2017, 08:35 #26
Κοίτα όχι πάντα. Υπάρχει και το υποσυνείδητο στον άνθρωπο. Επίσης δεν γνωρίζουμε το βιώματα και των δύο ανθρώπων, πως ήταν η ζωή τους, παιδικά τραύματα, εφηβεία κλπ. Άρα δεν μπορούμε να μιλάμε για μια συνολική εικόνα του πράγματος, αλλά για μια μικρή οπτική γωνία αυτού του θέματος, όπως σε όλα άλλωστε. Βάση αυτών που λέει ο νηματοθέτης και πολύ ανέφεραν σωστά, είναι ότι εκείνη έχει ξενερώσει από όλη αυτή την ιστορία, χωρίς να σημαίνει ότι δεν τον αγαπάει. Μπορεί κάλλιστα και να τον χωρίσει. Τον αν την θεωρεί δεδομένη ή όχι, αυτό και πάλι δεν το ξέρουμε, γιατί όπως ανέφερε με την πίεση της δουλειάς του και με την πίεση από τους καβγάδες, έπερνε λάθος αποφάσεις που τις μετάνιωνε. Το θέμα σε εμένα και την ερώτηση που δημιουργεί αυτό είναι, γιατί τόσες πολλές φορές; Εκεί να έχεις ένα δίκιο, ίσως να την θεωρεί δεδομένη. Όμως χωρίς να έχω κάνει σχέση ακόμα, θεωρώ πως και τα δύο πρόσωπα σε ένα ζευγάρι, χρειάζονται και ένα δικό τους χώρο, δηλαδή και το να είσαι κολλημένος συνέχεια με τον άλλον ή καβγάδες θα δημιουργεί ή εξάρτηση. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει χωρισμό, αλλά κάποιες φορές, μπορεί ο άντρας να βγει με τους φίλους του, το ίδιο και η γυναίκα. Αν ο άντρας είναι πιστός στην κοπέλα του, θα παραμείνει πιστός, ακόμα και αν του την "πέσει" μια κουκλάρα, αν και η γυναίκα είναι πιστή, δεν θα κοιτάξει άλλον άντρα. Αυτή είναι η δική μου άποψη, πάνω σε αυτό το θέμα. Χρειάζεται ο άνθρωπος να παίρνει και μια "ανάσα" κάπου κάπου, αυτό δεν σημαίνει ότι θα απατήσει τον/την συντροφό του/της. Το πρόβλημα είναι, ότι μερικές κοπέλες, δεν το καταλαβαίνουν αυτό και εμποδίζουν να έχει ο άντρας ένα "ζωτικό" χώρο, έτσι για να είναι σίγουρες τον κλείνουν σε ένα "καβούκι". Το ίδιο και οι άντρες. Αν έχεις εμπιστοσύνη στον άλλον ή στην άλλην, γιατί να τον/την κλείσεις σε ένα "καβούκι"; Έτσι οι περισσότεροι χωρίζουν, γιατί κουράζονται από την σχέση τους, που τους επιβάλλει μερικά πράγματα, ώστε να είναι αποκλειστικά δικός/η του/της. Δίνεις χώρο στον άλλον να αναπνεύσει λίγο και δείχνεις εμπιστοσύνη. Όλα αυτά επιτυγχάνονται με καλή επικοινωνία. Αν έχει επικοινωνία το ζευγάρι θα πάνε όλα καλά. Οι περισσότεροι που κάνουν σχέσεις, προφανώς και δεν έχουν επικοινωνία. Μέσα σε ένα 24ωρο, έχουν χωρίσει με άτομα και τα έχουν φτιάξει, από 10 φορές. Το πως θα υπάρξει επικοινωνία σε ένα ζευγάρι, αυτό το απαντάει η ψυχολογία και η θεολογία για εμένα. Η παραπάνω άποψη, δεν σημαίνει ότι είμαι υπέρ του νηματοθέτη, στις πράξεις του. Και πραγματικά κλείνω το μήνυμά μου με ένα ερώτημα, όλοι θέλουμε να κάνουμε σχέση, εγώ δεν έχω κάνει, αλλά επειδή σκέφτομαι περισσότερο τα πράγματα, δεν θα το επέτρεπα, τέλος πάντων, όλοι θέλουμε να κάνουμε σχέση, όταν κάνουν σχέση, αντί να ζήσουν πράγματα που ζεις μόνο αν έχεις σχέση, κάνουν αντίθετα πράγματα, είτε δεν συμπεριφέρονται καλά στην κοπέλα ή στον άντρα, είτε δεν δίνουν σημασία στον/στην σύντροφό τους, είτε βλέπουν τον άλλον/άλλη ως σκεύος ηδονής και τίποτα παραπάνω. Και σκέφτομαι εγώ τώρα, ότι συνήθως τα ακατάλληλα άτομα κάνουν σχέσεις και με λυπεί αυτό, γιατί βλέπω πολλά παράπονα και από τα δύο φύλλα, περισσότερο όμως οι γυναίκες, εκεί βλέπω μεγαλύτερα και περισσότερα παράπονα...
13-06-2017, 10:53 #27
Προφανώς και δεν το δείχνεις μόνο στα λόγια και πίστεψε με και το ενδιαφέρον αλλά και τη στήριξη που εισεπραξα αλλά και "χαρισα" απλόχερα, γιατί μου έβγαινε / μας έβγαινε αυθόρμητα δεν μπορούν αποτυπωθουν σε 3 προτάσεις ή σειρές... πραγματικά δεν ξέρω γιατί το έκανα αυτό το λάθος συνέχεια, ίσως εν βρασμώ πάνω στη πιεση και στα νεύρα, ίσως για να δω αν θέλει ή δε θέλει να χωρίσουμε.. πραγματικά δεν ξέρω γιατί το έκανα αυτό..
Το θέμα είναι πως το μετάνιωσα και το κατάλαβα αργά... Τώρα το ποσό αργά, θα δείξει...
13-06-2017, 10:59 #28
Τη θέλω γιατί την αγάπησα πολύ και μου έχει λείψει απίστευτα πολύ...
Είμαι 28 χρονων και είχα πριν άλλες 4 σχέσεις από 6 μήνες έως και 3,5 χρονια.. με καμιά όμως δεν ένιωσα ούτε τα μισά συναισθήματα από αυτά που αισθάνομαι για αυτή τη κοπέλα... τπτ άλλο δε λέω... κι ας νομίζουν κάποιοι πως υπερβάλω κλπ κλπ...
Την έχω θυμώσει τόσο πολύ που ούτε να με ξέρει δε θέλει στη παρούσα φάση...
13-06-2017, 11:01 #29
Οσο νευρα κ να εχεις δεν λες ευκολα χωριζουμε κ αντε το λες μια φορα αλλα οχι συνεχεια!αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ειχατε μια καλη σχεση αλλα ισως να ηθελες να δεις αν θελει να σε χωρισει!δεν μου κολλανε αυτα τα δυο!σε περιπτωση που τα ξαναβρεις μαζι της πρεπει να ξερεις γιατι το εκανες ετσι ωστε να μην το ξανα κανεις!
No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!
13-06-2017, 11:06 #30