Είδη ανδρών για γάμο - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 217
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναι, για εκείνον μιλάω...εγώ προσπαθούσα να μην βάλω τα κλάματα για να μη θυμώσει μαζί μου αλλά δεν τα κατάφερα και τελικά δεν νευρίασε...
    Ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι άλλο: αν ξεκινήσει η επαφή και σε κάποια φάση νιώσω άσχημα γίνεται να υπάρξει διακοπή;
    Ή ακόμα και λίγο πριν;
    Ρε κυκνε ειμαι παλιο μελος και σε θυμαμαι να τα ρωτας και πιο παλια αυτα...και ολοι σου εχουν πει πως "ναι εννοειται! Καθε φυσιολογικος αντρας που δεν ειναι η ψυχανωμαλη εξαιρεση που σου ετυχε θα σταματησει αμα πεις σταματα".
    Απλα τωρα ισως οκ, θες επιβεβαιωση αυτη τη στιγμη για να ανακουφιστεις, να ακουσεις αυτα που θες να ακουσεις για να αισθανθεις καλυτερα.
    Τα ξερεις παντως, στα εχουμε χιλιοπει. Ολοι οι νορμαλ αντρες σταματανε. Εμενα παντα σταματουσαν. Και οχι επειδη ειχα τραυματικη εμπειρια, μπορει απλα ετσι να μου καπνισε η κατι να μη με βολευε.
    Μου εχει τυχει ειλικρινα σου λεω να πω σταματα νυσταζω και να γυρισω πλευρο λολ. Κοιμηθηκαμε αγκαλια μετα. Οποτε μη με τρελαινεις με χαζες ερωτησεις, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ.
    Εκτος αν ειναι η απιθανη εξαιρεση του ψυχανωμαλου που λεγαμε. Που ο ψυχανωμαλος φυσικα και δεν θα κατσει να το κανει στα πλαισια μια σχεσης που εχει μπει στη διαδικασια να σε γνωρισει, απλα θα ορμηξει.
    Οποτε να ξερεις...οποιος αντρας εχει μπει στη διαδικασια να σε γνωρισει ναι, θα σταματήσει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Κοιτα...δεν εχω τροπο να τα πω αλλιως θα τα πω ολα με το ονομα τους...οταν εγινε οτι εγινε δεν το ηθελες και επειδη δεν το ηθελες δεν ησουν ετοιμη σωματικα, δεν ειχες ερεθιστει και λιπανθει καταλληλα. Για αυτο τον λογο πονεσες. Και επειδη δεν το ηθελες και ηταν και ψυχικα βιαιος ο τροπος που σου επιβληθηκε αυτο σε εκανε να πονας ακομα πιο πολυ, το σωμα σου αντεδρασε ακομα πιο εντονα, προσπαθωντας να αποβαλλει αυτο που δεν ηθελες...να κλεισει ο κολπος δηλαδη, να βρει τοιχο. Λογω της βιας αυτο σε πονεσε ακομα πιο πολυ.

Τωρα, μετα με εκεινον τον συντροφο σου που προσπαθησες το προβλημα ηταν οτι φοβοσουν οτι θα πονουσες παλι με το σεξ και απο τον φοβο παλι ησουν σφιγμενη και μη ετοιμη σωματικα και οντως πονεσες σωματικα και αυτο σου θυμισε τον πονο που ειχες ζησει τοτε και αυτο σου θυμισε και τον ψυχικο πονο.
    Και τωρα μεσα σου το σεξ ισουται με πονο, σωματικο και ψυχικο.
    Δεν ειμαι ειδικος, για αυτο και σε παροτρυνω θερμα να το συζητησεις με την ψυχολογο σου, αλλα φανταζομαι πως το θεμα σου θα λυνοταν περιπου ως εξης:
    1) συζητας με την ψυχολογο σου για αυτα τα θεματα και για το σεξ μεχρι να πειστεις οτι δεν ειναι κατι το κακο, ασχημο, βρωμικο, βιαιο...μεχρι να πειστεις στα αληθεια οτι μπορει να ειναι κατι πολυ ωραιο και να το θελησεις.

2) Να βρεθει ο καταλληλος ανθρωπος που θα σε καταλαβει αλλα που κι εσυ θα τον εμπιστευτεις και δεν θα νιωθεις πως σε υποβαλει σε κατι κακο με το να θελει σεξ, να τον εμπιστευεσαι και να νιωθεις πραγματικα ανετα μαζι του ψυχικα.
    3) Να αποκτησετε σιγα σιγα σωματικη οικειοτητα δοκιμαζοντας πραγματα βημα βημα
    4) παραλληλα να δουλευεις με την ψυχολογο το τραυμα που εχεις και το πως βιωνεις αυτη την εξερευνηση με τον συντροφο σου
    5) Να βιωσεις το ποσο ευχαριστη μπορει να ειναι η σεξουαλικη οικειοτητα εστω και χωρις δυεισδηση και ετσι ισως
    6) καποτε νιωσεις αρκετα ανετα και χαλαρη χωρις να πονεσεις και χωρις να ανακαλεις ασχημες σκεψεις οταν κανεις διεισδητικο σεξ.

Με συγχωρεις για την αδιακριτη ερωτηση αλλα θεωρω ειναι σημαντικη, οπως ειναι και σημαντικο να αρχισεις να νιωθεις ανετα να μιλας για αυτα...με εκεινον τον συντροφο σου ειχατε δοκιμασει πραγματα εκτος απο διεισδηση; Εχεις ευχαριστηθει δηλαδη κατι αλλο σεξουαλικα μαζι του η τα εκανες αν εκανες απο αισθηση υποχρεωσης χωρις να τα ευχαριστιεσαι αλλα και χωρις να σε ενοχλουν πολυ;
    Η ενιωθες αβολα και με αυτα απο φοβο πως θα οδηγησουν αργα η γρηγορα στη διεισδυση;
    Σε ρωταω γιατι νομιζω πως αν καταφερνες να ευχαριστηθεις εσυ πραγματικα τον ερωτα με αλλους τροπους ισως θα ηταν ενα καλο πρωτο βημα...
    Κοίτα επειδή δεν θέλω να δίνω ψεύτικες εντυπώσεις δεν είμαι σίγουρη για το πόσο προχωρημένη ήταν η βία κι αυτό γιατί από ένα σημείο και μετά δεν θυμάμαι τίποτα...δηλαδή υπάρχει ένα κενό και μετά θυμάμαι ξανά, ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί καταλαβαίνω ότι φαίνεται παράξενο...όμως κι όσα θυμάμαι αρκούν για να με κάνουν να φοβάμαι κι ένιωσα τρόμο και πόνο αλλά στα σημεία που με κρατούσε για να μη φύγω...
    Αλλά όντως με τον πρώην μου ένιωσα πόνο κάποιες στιγμές οπότε ναι, έχεις δίκιο στο ότι το σεξ μέσα μου ισούται με πόνο...ξέρω ότι εκείνος δεν το ήθελε αυτό αλλά εγώ έτσι αισθάνθηκα...
    Έχεις δίκιο για τα βήματα που λες, είναι σωστά και κάποια απ' αυτά κυρίως το πρώτο το προσπαθώ ήδη μέσα από τη συζήτηση...
    Τώρα όσον αφορά την ερώτηση σου στην αρχή τρόμαζα με το παραμικρό και χρειαζόμουν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα συμβεί κάτι κακό...πιο μετά είχαμε δοκιμάσει άλλα πράγματα και μερικά απ' αυτά με έκαναν να νιώθω ευχαρίστηση ταυτόχρονα όμως ένιωθα κι ενοχή...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ρε κυκνε ειμαι παλιο μελος και σε θυμαμαι να τα ρωτας και πιο παλια αυτα...και ολοι σου εχουν πει πως "ναι εννοειται! Καθε φυσιολογικος αντρας που δεν ειναι η ψυχανωμαλη εξαιρεση που σου ετυχε θα σταματησει αμα πεις σταματα".
    Απλα τωρα ισως οκ, θες επιβεβαιωση αυτη τη στιγμη για να ανακουφιστεις, να ακουσεις αυτα που θες να ακουσεις για να αισθανθεις καλυτερα.
    Τα ξερεις παντως, στα εχουμε χιλιοπει. Ολοι οι νορμαλ αντρες σταματανε. Εμενα παντα σταματουσαν. Και οχι επειδη ειχα τραυματικη εμπειρια, μπορει απλα ετσι να μου καπνισε η κατι να μη με βολευε.
    Μου εχει τυχει ειλικρινα σου λεω να πω σταματα νυσταζω και να γυρισω πλευρο λολ. Κοιμηθηκαμε αγκαλια μετα. Οποτε μη με τρελαινεις με χαζες ερωτησεις, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ.
    Εκτος αν ειναι η απιθανη εξαιρεση του ψυχανωμαλου που λεγαμε. Που ο ψυχανωμαλος φυσικα και δεν θα κατσει να το κανει στα πλαισια μια σχεσης που εχει μπει στη διαδικασια να σε γνωρισει, απλα θα ορμηξει.
    Οποτε να ξερεις...οποιος αντρας εχει μπει στη διαδικασια να σε γνωρισει ναι, θα σταματήσει.
    Το ξέρω ότι τα έχω ξαναρωτήσει, απλά φοβάμαι πολύ απόψε και νιώθω ανασφαλής και προσπαθώ να νιώσω λίγη σιγουριά έτσι γι' αυτό το κάνω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    αν νοιωσεις ασχημα και θελεις εκεινη την ωρα να σταματησετε σταματατε.δεν τρεχει κατι.απο τι καταλαβενω εσυ νοιωθης ασχημα αν σε περιπτωση σου αρεσει το σεξ.το εχεις ενοχοποιηση μεσα σου.κακος πολυ κακος ασε τον εαυτο σου ελευθερη λογικο και φυσιολογικο ειναι να σου αρεσει.το σεξ δεν ειναι κακο δεν ειναι ενοχο.
    Υ.Γ
    ειχα σχεση με ενα κοριτση με παρομοιο προβλημα προσπαθο να το γραψω ποση ωρα αλλα το κιν μου σπαει τα νευρα
    Ναι, νιώθω άσχημα κι ένοχη μερικές φορές αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που του είχα ζητήσει στο παρελθόν να μην γίνει, ήταν ότι θυμόμουν εκείνο το βράδυ κι ήταν σαν να το ξαναζούσα και δεν άντεχα να θυμάμαι αυτά κατά τη διάρκεια...

Μην αγχώνεσαι, απάντα με την ησυχία σου...

Senior Member
    Κοίτα επειδή δεν θέλω να δίνω ψεύτικες εντυπώσεις δεν είμαι σίγουρη για το πόσο προχωρημένη ήταν η βία κι αυτό γιατί από ένα σημείο και μετά δεν θυμάμαι τίποτα...δηλαδή υπάρχει ένα κενό και μετά θυμάμαι ξανά, ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί καταλαβαίνω ότι φαίνεται παράξενο...όμως κι όσα θυμάμαι αρκούν για να με κάνουν να φοβάμαι κι ένιωσα τρόμο και πόνο αλλά στα σημεία που με κρατούσε για να μη φύγω...
    Αλλά όντως με τον πρώην μου ένιωσα πόνο κάποιες στιγμές οπότε ναι, έχεις δίκιο στο ότι το σεξ μέσα μου ισούται με πόνο...ξέρω ότι εκείνος δεν το ήθελε αυτό αλλά εγώ έτσι αισθάνθηκα...
    Έχεις δίκιο για τα βήματα που λες, είναι σωστά και κάποια απ' αυτά κυρίως το πρώτο το προσπαθώ ήδη μέσα από τη συζήτηση...
    Τώρα όσον αφορά την ερώτηση σου στην αρχή τρόμαζα με το παραμικρό και χρειαζόμουν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα συμβεί κάτι κακό...πιο μετά είχαμε δοκιμάσει άλλα πράγματα και μερικά απ' αυτά με έκαναν να νιώθω ευχαρίστηση ταυτόχρονα όμως ένιωθα κι ενοχή...
    Αυτο με την ενοχη δεν ειναι καλο...να τα συζητας και να το δουλεψεις με την ψυχολογο και μεσα σου μεχρι να σου φυγει η ενοχη...χαιρομαι που συμφωνεις με τα βηματα και χαιρομαι που κανεις το πρωτο και που εισαι προθυμη να το συζητησεις στην επομενη συνεδρια...
    Δεν εχεις κατι να φοβασαι, ολα καλα θα πανε

Senior Member
    καποτε οταν ημου φανταρος τα ειχα με ενα κοριτση που ειχε παρομοιο θεμα με εσενα και ισως και χειροροτερα δεν μπενο σε λεπτομεριες γιατι δεν εχει σημασια.καποια στιγμη βρεθηκαμε να χαιδευωμαστε στα προκαταρκτικα δηλαδη.καποια στιγμη εγω εκανα κινηση να προχορισο.και μου λεει σταματα δεν αισθανομε καλα ομορφα.μου ερχοντε εικονες στο μυαλο απο παλια.εννοειτε οτι σταματησα.μου ζητησε σηγγνωμη εννοειτε οτι δεν θυμωσα εδειξα πολυ μεγαλη κατανοηση την αγκαλιασα μονο.και δεν την πιεζα ποτε.καποια στιγμη εφυγε γερμανια δεν ολοκληρωσαμε ποτε εγω φανταρος αυτη στη γερμανια.τα χαλασαμε αλλα συνεχηζαμε να μιλαμε σαν φιλοι.καποια στιγμη μου ειπε οτι τα εφτιαξε με ενα αγορι και μετα απο ενα σημειο καταφερα και εκανε σεξ.αυτη μου το ειπε γιατι ενιωθε οτι σε εμενα το χρωσταει(εγω ακομα δεν το πιστευω)αλλα χαρικα για εναν συνανθρωπο μου που εγινε τελικα καλα και τωρα πρεπει να ειναι παντρεμενη.τελευτεα φορα που μιλησαμε πριν παντρευτο ηταν αρρωβωνιασμενη.δεν τα λεω αυτα για να το παιξω σπουδαιος αλλα για να δεις οτι και αλλα κοριτσια σε χειτερο βαθμο και το ξεπερασαν.και οτι οι ανδρες οταν ζητανε σεξ συγκεκριμενα το αγορι σου δεν το ζηταει για να σου κανει κακο.γιατι μεσα σου αυτο πιστευης

Senior Member
    Αυτο με την ενοχη δεν ειναι καλο...να τα συζητας και να το δουλεψεις με την ψυχολογο και μεσα σου μεχρι να σου φυγει η ενοχη...χαιρομαι που συμφωνεις με τα βηματα και χαιρομαι που κανεις το πρωτο και που εισαι προθυμη να το συζητησεις στην επομενη συνεδρια...
    Δεν εχεις κατι να φοβασαι, ολα καλα θα πανε
    Ναι, καταλαβαίνω...αλλά δεν ξέρω πως να το δουλέψω μέσα μου, νιώθω ότι δεν πρέπει να νιώθω ευχαρίστηση...έχεις καμιά ιδέα;

Senior Member
    καποτε οταν ημου φανταρος τα ειχα με ενα κοριτση που ειχε παρομοιο θεμα με εσενα και ισως και χειροροτερα δεν μπενο σε λεπτομεριες γιατι δεν εχει σημασια.καποια στιγμη βρεθηκαμε να χαιδευωμαστε στα προκαταρκτικα δηλαδη.καποια στιγμη εγω εκανα κινηση να προχορισο.και μου λεει σταματα δεν αισθανομε καλα ομορφα.μου ερχοντε εικονες στο μυαλο απο παλια.εννοειτε οτι σταματησα.μου ζητησε σηγγνωμη εννοειτε οτι δεν θυμωσα εδειξα πολυ μεγαλη κατανοηση την αγκαλιασα μονο.και δεν την πιεζα ποτε.καποια στιγμη εφυγε γερμανια δεν ολοκληρωσαμε ποτε εγω φανταρος αυτη στη γερμανια.τα χαλασαμε αλλα συνεχηζαμε να μιλαμε σαν φιλοι.καποια στιγμη μου ειπε οτι τα εφτιαξε με ενα αγορι και μετα απο ενα σημειο καταφερα και εκανε σεξ.αυτη μου το ειπε γιατι ενιωθε οτι σε εμενα το χρωσταει(εγω ακομα δεν το πιστευω)αλλα χαρικα για εναν συνανθρωπο μου που εγινε τελικα καλα και τωρα πρεπει να ειναι παντρεμενη.τελευτεα φορα που μιλησαμε πριν παντρευτο ηταν αρρωβωνιασμενη.δεν τα λεω αυτα για να το παιξω σπουδαιος αλλα για να δεις οτι και αλλα κοριτσια σε χειτερο βαθμο και το ξεπερασαν.και οτι οι ανδρες οταν ζητανε σεξ συγκεκριμενα το αγορι σου δεν το ζηταει για να σου κανει κακο.γιατι μεσα σου αυτο πιστευης
    Κατάλαβα για την κοπέλα τι θέλεις να μου πεις...

Όσο για το άλλο όντως αυτό πιστεύω, ναι...δυστυχώς...πρέπει να το αποβάλλω, το ξέρω...ίσως με τη συζήτηση εδώ να το καταφέρω ως ένα βαθμό τουλάχιστον...μια σκέψη που κάνω αυτή τη στιγμή είναι η εξής: είναι προσβλητικό αν του ζητήσω να μου συμπεριφέρεται τρυφερά, μπορεί να το πάρει σαν έλλειψη εμπιστοσύνης; Γενικά διστάζω να έχω απαιτήσεις σ' αυτό το θέμα, δεν είμαι σίγουρη γιατί...ίσως γιατί σκέφτομαι πως όσο πιο ήσυχη κάτσω τόσο πιο ανώδυνο θα είναι όλο αυτό γιατί στην παλιά περίπτωση που αντιστεκόμουν αυτός αγρίευε κι άλλο...

Senior Member
    η κοπελα αυτη νομιζει οτι εγω καταφερα και τη ξεμπλοκαρα επειδη της φερομουνα πολυ τρυφερα και ενοιωθε ασφαλεια ειδε τελικα οτι οι ανδρες δεν ειναι κτηνη και το σεξ κτηνοδια.
    εγω παλι πιστευω οτι ηταν στο τσακ να ξεκοληση απλα περιμενε ενα πολυ μικρο σπινθυρα για να ξεμπλοκαρη.ετυχε να ειμαι εκει το καταλληλο χρονο.θα μπορουσε οποιοσδηποτε να ηταν στη θεση μου.παλι θα ξεμπλοκερνε.

Senior Member
    Ναι, καταλαβαίνω...αλλά δεν ξέρω πως να το δουλέψω μέσα μου, νιώθω ότι δεν πρέπει να νιώθω ευχαρίστηση...έχεις καμιά ιδέα;
    Οχι, μακαρι να ειχα...ξερω μονο πως ειναι λαθος αδικο να αισθανεσαι πως δεν πρεπει να νιωθεις ευχαριστηση και να εξισωνεις τον ερωτα με τον πονο.
    Σε αυτο ισως μπορει να σε βοηθησει η ψυχολογος σου...αυτο το οτι νιωθεις οτι δεν πρεπει να νιωθεις ευχαριστηση της το εχεις πει;

Senior Member

Όσο για το άλλο όντως αυτό πιστεύω, ναι...δυστυχώς...πρέπει να το αποβάλλω, το ξέρω...ίσως με τη συζήτηση εδώ να το καταφέρω ως ένα βαθμό τουλάχιστον...μια σκέψη που κάνω αυτή τη στιγμή είναι η εξής: είναι προσβλητικό αν του ζητήσω να μου συμπεριφέρεται τρυφερά, μπορεί να το πάρει σαν έλλειψη εμπιστοσύνης; Γενικά διστάζω να έχω απαιτήσεις σ' αυτό το θέμα, δεν είμαι σίγουρη γιατί...ίσως γιατί σκέφτομαι πως όσο πιο ήσυχη κάτσω τόσο πιο ανώδυνο θα είναι όλο αυτό γιατί στην παλιά περίπτωση που αντιστεκόμουν αυτός αγρίευε κι άλλο...
    Αμα υπαρχει κατανοηση και εμπιστοσυνη μεταξυ σας ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι προσβλητικο.
    Γενικα πρεπει να καταλαβεις πως εχεις καθε δικαιωμα να ζητας αυτο που θελεις στο σεξ. Δεν νιωθεις ανετα με κατι; Το κοβεις. Δεν θες το ταδε πραγμα αλλα το αλλο; Το λες. Θες να κανει κατι; Το ζητας. Δε θες να κανεις εσυ κατι; Το αρνεισαι. Εχεις καθε δικαιωμα να εκφραζεις τις επιθυμιες σου οποιες και αν ειναι.

Senior Member

μα ηδη σου φερετε τρυφερα και με μεγαλη κατανοηση απο αυτα που λες αυτο καταλαβενω.μην δισταζης να του το ζητησεις αν νομιζεις οτι δεν φερετε τρυφερα

Senior Member
    Οχι, μακαρι να ειχα...ξερω μονο πως ειναι λαθος αδικο να αισθανεσαι πως δεν πρεπει να νιωθεις ευχαριστηση και να εξισωνεις τον ερωτα με τον πονο.
    Σε αυτο ισως μπορει να σε βοηθησει η ψυχολογος σου...αυτο το οτι νιωθεις οτι δεν πρεπει να νιωθεις ευχαριστηση της το εχεις πει;
    Όχι, αυτό συγκεκριμένα δεν της το έχω αναφέρει γιατί η αλήθεια είναι πως ντρέπομαι να μιλάω γι' αυτά και κατέβαλλα προσπάθεια για όσα της έχω ήδη πει...

Senior Member
    Αμα υπαρχει κατανοηση και εμπιστοσυνη μεταξυ σας ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι προσβλητικο.
    Γενικα πρεπει να καταλαβεις πως εχεις καθε δικαιωμα να ζητας αυτο που θελεις στο σεξ. Δεν νιωθεις ανετα με κατι; Το κοβεις. Δεν θες το ταδε πραγμα αλλα το αλλο; Το λες. Θες να κανει κατι; Το ζητας. Δε θες να κανεις εσυ κατι; Το αρνεισαι. Εχεις καθε δικαιωμα να εκφραζεις τις επιθυμιες σου οποιες και αν ειναι.
    Αυτό το μήνυμα είναι πολύ δυναμικό σε αντίθεση μ' εμένα...θα το κρατήσω να το διαβάζω για να καταφέρω να το πιστέψω...

Senior Member
    μα ηδη σου φερετε τρυφερα και με μεγαλη κατανοηση απο αυτα που λες αυτο καταλαβενω.μην δισταζης να του το ζητησεις αν νομιζεις οτι δεν φερετε τρυφερα
    Δυστυχώς έχουμε χωρίσει πια Και μου λείπει...
    Αυτά που έγραφα ήταν υποθετικά για έναν μελλοντικό σύντροφο...

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast