Results 91 to 105 of 217
Thread: Είδη ανδρών για γάμο
-
13-06-2017, 22:41 #91
Ρε κυκνε ειμαι παλιο μελος και σε θυμαμαι να τα ρωτας και πιο παλια αυτα...και ολοι σου εχουν πει πως "ναι εννοειται! Καθε φυσιολογικος αντρας που δεν ειναι η ψυχανωμαλη εξαιρεση που σου ετυχε θα σταματησει αμα πεις σταματα".
Απλα τωρα ισως οκ, θες επιβεβαιωση αυτη τη στιγμη για να ανακουφιστεις, να ακουσεις αυτα που θες να ακουσεις για να αισθανθεις καλυτερα.
Τα ξερεις παντως, στα εχουμε χιλιοπει. Ολοι οι νορμαλ αντρες σταματανε. Εμενα παντα σταματουσαν. Και οχι επειδη ειχα τραυματικη εμπειρια, μπορει απλα ετσι να μου καπνισε η κατι να μη με βολευε.
Μου εχει τυχει ειλικρινα σου λεω να πω σταματα νυσταζω και να γυρισω πλευρο λολ. Κοιμηθηκαμε αγκαλια μετα. Οποτε μη με τρελαινεις με χαζες ερωτησεις, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ.
Εκτος αν ειναι η απιθανη εξαιρεση του ψυχανωμαλου που λεγαμε. Που ο ψυχανωμαλος φυσικα και δεν θα κατσει να το κανει στα πλαισια μια σχεσης που εχει μπει στη διαδικασια να σε γνωρισει, απλα θα ορμηξει.
Οποτε να ξερεις...οποιος αντρας εχει μπει στη διαδικασια να σε γνωρισει ναι, θα σταματήσει.
- 13-06-2017, 22:48 #92
Κοίτα επειδή δεν θέλω να δίνω ψεύτικες εντυπώσεις δεν είμαι σίγουρη για το πόσο προχωρημένη ήταν η βία κι αυτό γιατί από ένα σημείο και μετά δεν θυμάμαι τίποτα...δηλαδή υπάρχει ένα κενό και μετά θυμάμαι ξανά, ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί καταλαβαίνω ότι φαίνεται παράξενο...όμως κι όσα θυμάμαι αρκούν για να με κάνουν να φοβάμαι κι ένιωσα τρόμο και πόνο αλλά στα σημεία που με κρατούσε για να μη φύγω...
Αλλά όντως με τον πρώην μου ένιωσα πόνο κάποιες στιγμές οπότε ναι, έχεις δίκιο στο ότι το σεξ μέσα μου ισούται με πόνο...ξέρω ότι εκείνος δεν το ήθελε αυτό αλλά εγώ έτσι αισθάνθηκα...
Έχεις δίκιο για τα βήματα που λες, είναι σωστά και κάποια απ' αυτά κυρίως το πρώτο το προσπαθώ ήδη μέσα από τη συζήτηση...
Τώρα όσον αφορά την ερώτηση σου στην αρχή τρόμαζα με το παραμικρό και χρειαζόμουν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα συμβεί κάτι κακό...πιο μετά είχαμε δοκιμάσει άλλα πράγματα και μερικά απ' αυτά με έκαναν να νιώθω ευχαρίστηση ταυτόχρονα όμως ένιωθα κι ενοχή...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
13-06-2017, 22:51 #93
13-06-2017, 22:54 #94
Ναι, νιώθω άσχημα κι ένοχη μερικές φορές αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που του είχα ζητήσει στο παρελθόν να μην γίνει, ήταν ότι θυμόμουν εκείνο το βράδυ κι ήταν σαν να το ξαναζούσα και δεν άντεχα να θυμάμαι αυτά κατά τη διάρκεια...
Μην αγχώνεσαι, απάντα με την ησυχία σου...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
13-06-2017, 22:59 #95
Αυτο με την ενοχη δεν ειναι καλο...να τα συζητας και να το δουλεψεις με την ψυχολογο και μεσα σου μεχρι να σου φυγει η ενοχη...χαιρομαι που συμφωνεις με τα βηματα και χαιρομαι που κανεις το πρωτο και που εισαι προθυμη να το συζητησεις στην επομενη συνεδρια...
Δεν εχεις κατι να φοβασαι, ολα καλα θα πανε
13-06-2017, 23:02 #96
καποτε οταν ημου φανταρος τα ειχα με ενα κοριτση που ειχε παρομοιο θεμα με εσενα και ισως και χειροροτερα δεν μπενο σε λεπτομεριες γιατι δεν εχει σημασια.καποια στιγμη βρεθηκαμε να χαιδευωμαστε στα προκαταρκτικα δηλαδη.καποια στιγμη εγω εκανα κινηση να προχορισο.και μου λεει σταματα δεν αισθανομε καλα ομορφα.μου ερχοντε εικονες στο μυαλο απο παλια.εννοειτε οτι σταματησα.μου ζητησε σηγγνωμη εννοειτε οτι δεν θυμωσα εδειξα πολυ μεγαλη κατανοηση την αγκαλιασα μονο.και δεν την πιεζα ποτε.καποια στιγμη εφυγε γερμανια δεν ολοκληρωσαμε ποτε εγω φανταρος αυτη στη γερμανια.τα χαλασαμε αλλα συνεχηζαμε να μιλαμε σαν φιλοι.καποια στιγμη μου ειπε οτι τα εφτιαξε με ενα αγορι και μετα απο ενα σημειο καταφερα και εκανε σεξ.αυτη μου το ειπε γιατι ενιωθε οτι σε εμενα το χρωσταει(εγω ακομα δεν το πιστευω)αλλα χαρικα για εναν συνανθρωπο μου που εγινε τελικα καλα και τωρα πρεπει να ειναι παντρεμενη.τελευτεα φορα που μιλησαμε πριν παντρευτο ηταν αρρωβωνιασμενη.δεν τα λεω αυτα για να το παιξω σπουδαιος αλλα για να δεις οτι και αλλα κοριτσια σε χειτερο βαθμο και το ξεπερασαν.και οτι οι ανδρες οταν ζητανε σεξ συγκεκριμενα το αγορι σου δεν το ζηταει για να σου κανει κακο.γιατι μεσα σου αυτο πιστευης
13-06-2017, 23:03 #97
13-06-2017, 23:10 #98
Κατάλαβα για την κοπέλα τι θέλεις να μου πεις...
Όσο για το άλλο όντως αυτό πιστεύω, ναι...δυστυχώς...πρέπει να το αποβάλλω, το ξέρω...ίσως με τη συζήτηση εδώ να το καταφέρω ως ένα βαθμό τουλάχιστον...μια σκέψη που κάνω αυτή τη στιγμή είναι η εξής: είναι προσβλητικό αν του ζητήσω να μου συμπεριφέρεται τρυφερά, μπορεί να το πάρει σαν έλλειψη εμπιστοσύνης; Γενικά διστάζω να έχω απαιτήσεις σ' αυτό το θέμα, δεν είμαι σίγουρη γιατί...ίσως γιατί σκέφτομαι πως όσο πιο ήσυχη κάτσω τόσο πιο ανώδυνο θα είναι όλο αυτό γιατί στην παλιά περίπτωση που αντιστεκόμουν αυτός αγρίευε κι άλλο...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
13-06-2017, 23:10 #99
η κοπελα αυτη νομιζει οτι εγω καταφερα και τη ξεμπλοκαρα επειδη της φερομουνα πολυ τρυφερα και ενοιωθε ασφαλεια ειδε τελικα οτι οι ανδρες δεν ειναι κτηνη και το σεξ κτηνοδια.
εγω παλι πιστευω οτι ηταν στο τσακ να ξεκοληση απλα περιμενε ενα πολυ μικρο σπινθυρα για να ξεμπλοκαρη.ετυχε να ειμαι εκει το καταλληλο χρονο.θα μπορουσε οποιοσδηποτε να ηταν στη θεση μου.παλι θα ξεμπλοκερνε.
13-06-2017, 23:10 #100
Οχι, μακαρι να ειχα...ξερω μονο πως ειναι λαθος αδικο να αισθανεσαι πως δεν πρεπει να νιωθεις ευχαριστηση και να εξισωνεις τον ερωτα με τον πονο.
Σε αυτο ισως μπορει να σε βοηθησει η ψυχολογος σου...αυτο το οτι νιωθεις οτι δεν πρεπει να νιωθεις ευχαριστηση της το εχεις πει;
13-06-2017, 23:15 #101
Αμα υπαρχει κατανοηση και εμπιστοσυνη μεταξυ σας ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι προσβλητικο.
Γενικα πρεπει να καταλαβεις πως εχεις καθε δικαιωμα να ζητας αυτο που θελεις στο σεξ. Δεν νιωθεις ανετα με κατι; Το κοβεις. Δεν θες το ταδε πραγμα αλλα το αλλο; Το λες. Θες να κανει κατι; Το ζητας. Δε θες να κανεις εσυ κατι; Το αρνεισαι. Εχεις καθε δικαιωμα να εκφραζεις τις επιθυμιες σου οποιες και αν ειναι.
13-06-2017, 23:15 #102
14-06-2017, 07:03 #103
14-06-2017, 07:06 #104
14-06-2017, 07:08 #105