Ερωτας η εμμονη?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 10 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 144
    Senior Member

Ερωτας η εμμονη?

καλησπερα παιδια,μετα απο πολυ καιρο θελω τη γνωμη σας. Παω να "τρελαθω" .

Γινεται να μιλαμε για ερωτα προς ενα προσωπο το οποιο το εχουμε ζησει μονο μεσα απο τα ματια και τη ζωη των αλλων, το εχουμε δει μονο μια φορα για δευτερολεπτα δε ξερει καν πως υπαρχουμε και δεν εχουμε καμια προσωπικη επικοινωνια?

Περιττο θεωρω να περιγραψω ολη τη φαση πως αρχισε κλπ για να μη κουραζω, και κατ' εμε αρκει και μονο η παραπανω προταση...και να σας πω οτι επι ενα χρονο και παραπανω δεν εχει φυγει απο το μυαλο μου ουτε μια στιγμη και κατι τετοιο δε μου ειχε ξανασυμβει. Παρ'οτι δε το θεωρω σοβαρο με τρομαζει ,διοτι η σκεψη του οτι ειναι σχεδον αδυνατο να υπαρξει οποιουδηποτε ειδους επαφης αναμεσα μας με στενοχωρει τρομαχτικα πολυ και μ εμποδιζει στο να προχωρησω τη ζωη μου.

εχει συμβει κατι αντιστοιχο σε κανεναν σας και τι εχετε να πειτε/? ελπιζω οτι δε θα κριθω αρνητικα.
    [COLOR="black"][B]Μη χτίζεις ποτέ μεγαλύτερο σπίτι από τη σκεπή που μπορείς να βάλεις σ'αυτό[/B][/COLOR]

Senior Member
    Στο βιβλίο της Σιμόν ντε Μπουβουάρ το "Το δεύτερο φύλο", λέει πως μια γυναίκα μπορεί να ερωτευτεί μέσα από τα μάτια μιας άλλης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eva1995 View Post
    καλησπερα παιδια,μετα απο πολυ καιρο θελω τη γνωμη σας. Παω να "τρελαθω" .

Γινεται να μιλαμε για ερωτα προς ενα προσωπο το οποιο το εχουμε ζησει μονο μεσα απο τα ματια και τη ζωη των αλλων, το εχουμε δει μονο μια φορα για δευτερολεπτα δε ξερει καν πως υπαρχουμε και δεν εχουμε καμια προσωπικη επικοινωνια?

Περιττο θεωρω να περιγραψω ολη τη φαση πως αρχισε κλπ για να μη κουραζω, και κατ' εμε αρκει και μονο η παραπανω προταση...και να σας πω οτι επι ενα χρονο και παραπανω δεν εχει φυγει απο το μυαλο μου ουτε μια στιγμη και κατι τετοιο δε μου ειχε ξανασυμβει. Παρ'οτι δε το θεωρω σοβαρο με τρομαζει ,διοτι η σκεψη του οτι ειναι σχεδον αδυνατο να υπαρξει οποιουδηποτε ειδους επαφης αναμεσα μας με στενοχωρει τρομαχτικα πολυ και μ εμποδιζει στο να προχωρησω τη ζωη μου.

εχει συμβει κατι αντιστοιχο σε κανεναν σας και τι εχετε να πειτε/? ελπιζω οτι δε θα κριθω αρνητικα.
    Πώς δεν υπάρχει;
    Εγώ είχα ερωτευτεί μία άγνωστη, με την οποία τηλεφωνιόμασταν, μόνο και μόνο λόγω της φωνής της.........
    Είναι η φαντασία που παίζει σ' αυτές τις περιπτώσεις.
    Η φαντασία στον έρωτα παίζει τεράστιο ρόλο!
    Last edited by GiannisNik3; 15-06-2017 at 20:24.

Miliva21
    Guest
    Συγνωμη οταν λες δν ξερει καν πως υπαρχουμε και δν εχουμε καμια επικοινωνια....τι ακριβως ερωτευτηκες??? Τραγουδιστη,αθλητη,ηθοποιο ???

Μπορει να ηταν κεραυνοβολος....αλλα μονο γ σενα ...ναι συμβαινει να παθεις κατι με το που θα δεις καποιον...σπανιο βεβαια....

Αλλα ειναι και η φαντασια σου που το εχει φουσκωσει γτ εχεις εξιδανικευσει ενα ξενο αντρα...που δν τον ξερεις και δν τον εχεις ζησει ....αν το σκεφτεσαι καθε μερα... ναι ....εχει γινει εμμονη....
    Ομως μπορει αν τον γνωριζες καλυτερα να εσκαγε σαν φουσκα και να απογοητευοσουν

Δεν τον ξερεις..? Δν μπορεις ν κανεις κτ..να τον πλησιασεις ....??

Senior Member
    κεραυνοβολος ερωτας ολοι το εχουμε παθη με μια ματια να ερωτευθουμε.αλλα εσυ λες οτι αυτο γινετε εδω και ενα χρονο αν δεν κανω λαθος.εχει ξεφυγη απτο φυσιολογικο.το μονο ευκολο να τον πλησιασης με καποια προφαση και να του μιλησης.τιποτα δεν ειναι δυσκολο για μια γυναικα

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    τιποτα δεν ειναι δυσκολο για μια γυναικα
    Αυτο ειλικρινα πες μου που το στηριζεις ??
    Και ναι τπτ οταν εχει να κανει με τετοια θεματα δν ειναι ευκολο..ειδικα οταν μιλαμε για τετοιο κολλημα-εξιδανικευση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Αυτο ειλικρινα πες μου που το στηριζεις ??
    Και ναι τπτ οταν εχει να κανει με τετοια θεματα δν ειναι ευκολο..ειδικα οταν μιλαμε για τετοιο κολλημα-εξιδανικευση
    το στηριζω στο οτι οταν βαζη στοχο μια γυναικα κατι το πετυχενη.δεν το ειπα για κακο αυτο.και δεν ειναι κακο.και αυτο ακομα παρεξηγηθηκε??ελεος

Miliva21
    Guest
    το στηριζω στο οτι οταν βαζη στοχο μια γυναικα κατι το πετυχενη.δεν το ειπα για κακο αυτο.και δεν ειναι κακο.και αυτο ακομα παρεξηγηθηκε??ελεος
    Δν παρεξηγηθηκε αλλα αν ισχυει το οτι οταν βαζει στοχο μια γυναικα το καταφερνει....εγω στα ερωτικα δν πρεπει ν ειμαι σε αυτες τις γυναικες xD

Senior Member
    Δν παρεξηγηθηκε αλλα αν ισχυει το οτι οταν βαζει στοχο μια γυναικα το καταφερνει....εγω στα ερωτικα δν πρεπει ν ειμαι σε αυτες τις γυναικες xD
    κατα κανονα ισχυει.υπαρχουν ομως και εξαιρεσεις.μαλλον εισαι οι εξαιρεση στο κανονα.αλλα μην σε ανυσηχη αυτο.το καλο πραγμα αργη να γινη.θα πω αυτο που λεω παντα στου φιλους μου.η καθηστερημενη αποζιμιωση ειναι η καλητερη αποζιμιωση

Senior Member
    Συμφωνω μαζι σου...με βαση τη λογικη πολλων ανδρων εδω μεσα οι γυναικες μπορουμε ευκολα να εχουμε αυτο που θελουμε, θα κουνησουμε το δαχτυλακι μας ξερω γω και θα πεσουν στα ποδια μας δεκα αντρες λολ...και αν καποιες δεν μπορουμε τι...; Υποθετω δεν ειμαστε γυναικες...; Πως το εξηγειτε αυτο οι αντρες που το λετε; Εχω περιεργεια να μου το εξηγησεις γιωργο. Οχι γιατι παρεξηγεισαι, αλλα ειλικρινα θελω να δω πως το ερμηνευεις. Απλα μη μου πεις οτι το εννοεις γενικα για στοχους γιατι αυτο ισχυει και για αντρες. Αμα βαλει κατι με το νου του στοχο και πεισμωσει θα το καταφερει.
    Αλλα δεν νομιζω πως αναφερεστε σε αυτο οταν λετε οτι για τις γυναικες ειναι ευκολοτερο πραγμα οι σχεσεις...

Senior Member
    καλως την και ας αργισε.και ελεγα θα απαντηση δεν θα απαντηση??χαχαχα

Senior Member
    ειλικρινα τωρα.πες μου οτι το πηρες για κακο αυτο που ειπα??με εχεις παρεξηγηση πολυ βρε ναταλια.αλλα δεν πειραζει εγω σε συμπαθω.και ολα τα παιδια εδω μεσα οχι μονο εσενα.ειστε καλα παιδια(να και η πινακιδα)

Senior Member
    λοιπον για να σου απαντησω αν και απαντησα ηδη πιο πανω στα ερωτηματα σου.κατα κανονα αυτο ισχυει αν θελει μια γινετε εχει πολλες επιλογες και θα καταφερη να κανει σχεση με το αγορι που θελει εχω δει μεχρι τωρα τουλαχιστον δεκα παραδειγματα τετοια.υπαρχουν ομως και εξαιρεσεις οπως προειπα.δεν σημενη οτι δεν ειναι γυναικα αυτη που δεν θα τα καταφερει αλοιμονο.απλα ειναι εξαιρεση.οπως και για τους ανδρες.κατα κανονα ο ανδρας θα φαει απειρες χυλοπιτες.υπαρχει ομως και οι εξαιρεσεις εχω δει ανδρα να λεει μονο μια καλημερα και 4 γυναικρς να εχουν πεση τεζα να κρεμοντε απτα χειλει του(βρε τον ατιμο)δεν σημενη ομως οτι εμεις που φαγαμε χυλοπιτες δεν ειμαστε ανδρες απλα εχουμε αποτυχιες τη να κανουμε

Senior Member
    ειλικρινα τωρα.πες μου οτι το πηρες για κακο αυτο που ειπα??με εχεις παρεξηγηση πολυ βρε ναταλια.αλλα δεν πειραζει εγω σε συμπαθω.και ολα τα παιδια εδω μεσα οχι μονο εσενα.ειστε καλα παιδια(να και η πινακιδα)
    Δεν το πηρα για κακο ειλικρινα σε ρωταω...απορια το εχω.
    Βλεπω πολλους αντρες στο φορουμ να λενε οτι για τις γυναικες ειναι πιο ευκολα τα πραγματα στη προσωπικη τους ζωη...αμα δεν ειναι ετσι για εμενα η τη μιλιβα πως το εξηγεις; Απλα σου ζηταω ως αντρας να εξηγησεις αυτο το χαζο σκεπτικο.
    Πως ειναι πιο ευκολα τα πραγματα για μια μεση καθημερινη γυναικα; Οτι ειναι πιο ευκολο τι; Να βρεις καποιον για σεξ; Ισως ναι...αλλα και παλι τι να το κανεις; Ειναι γνωστο τι στανταρ θετετε στον εαυτο σας πολλοι για αυτα τα πραγματα (αναλογα τη φαση της ζωης του καθενα φυσικα αλλα κακα τα ψεμματα ειναι μινιμουμ τα προαπαιτουμενα απο αντρες που σκεφτονται ετσι). Μου ετυχαν καποιοι που δεν θα ελεγαν οχι. Αλλα το "δεν θα ελεγα οχι" δεν ειναι "ναι αυτο θελω!". Γιατι να υποβάλει η οποιαδηποτε γυναικα λοιπον τον εαυτο της σε αυτο το πραγμα; Αυτο δεν ειναι ερωτας η συντροφικοτητα που στο κατω κατω αυτο ζητανε οι περισσοτεροι εδω μεσα με τετοια προβληματα...οποτε ειναι εξισου δυσκολο θα ελεγα.
    Επισης για πολλες γυναικες ουτε απλα σεξ ειναι ευκολο να βρουν. Πολλες ταινιες και τηλεοραση βλεπετε μου φαινεται...

Senior Member
    Επισης που το ξερεις οτι η εξαιρεση δεν ειναι αυτες που δεν μπορουν να καταφερουν οτι θελουν στα προσωπικα τους, μπορει η εξαιρεση να ειναι αυτες που τα καταφερνουν "ευκολα"...

Page 1 of 10 123 ... LastLast