"Οι νεοι σημερα δν μπορουν να χαρουν τον ερωτα" - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 85
    Senior Member
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    Παραβίαση όρων χρήσης -ρατσιστικά σχόλια. Το μήνυμα διαγράφηκε..
    Ναι, τι να σου πω τους βλέπω πως είναι...άσε δεν θα πάρω ούτε εγώ...
    Όσο για τη μπάκα, τι να σου πω πιο αντιαισθητικό πράγμα δεν υπάρχει κι είναι αποκρουστικό...αν εσύ αυτό το βλέπεις αρρενωπό τι να σου πω, μάλλον λάθος κριτήρια έχεις...
    Last edited by Aeon; 26-06-2017 at 18:11.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by chris athens;678394[B
    Παραβίαση όρων χρήσης -ρατσιστικά σχόλια. Το μήνυμα διαγράφηκε[/B]ς
    Δεν απορεί καμιά μας, θέλετε ξένη πάρτε ξένη...δικαίωμα σας...
    Αλλά στο σχόλιο της Μίλιβα στο γιατί να γίνουμε μοντέλα αν ο άντρας είναι χοντρός, κοιλαράς και με φαλάκρα δεν απαντάς...δείτε πρώτα τα χάλια σας και να φτιάξετε τον εαυτό σας και μετά να έχετε απαιτήσεις και για όμορφη γυναίκα...
    Last edited by Aeon; 26-06-2017 at 18:12.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    chris athens..γιατι ζητας απτη γυναικα να ειναι η αντζελινα τζολι?αφου και εσυ δεν εισαι ο μπραντ πιτ

Senior Member
    κρισ ελπιζω να την εχεισ μεγαλη αλλιωσ τσαμπα τα λεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    Παραβίαση όρων χρήσης -ρατσιστικά σχόλια. Το μήνυμα διαγράφηκε
    Προσωπικα δν μου καιγεται καρφι αν οι αντρες θελουν τις ξενες................. xD

Αν καποιοι θελουν την γυναικα καλλιγραμμη κ με αναλογιες μοντελου να διαλεξουν μια τετοια απο την αρχη..........

Και οι αντρες αντιστοιχα που παρατανε τον εαυτο τους και αγνοουν τις αναγκες της συντροφου τους....να μην απορησουν αν τον χωρισουν γ καποιον αλλο που δν θα τη θεωρει δεδομενη.....

Κ επδ εχω καταλαβει που το πας και ας το παιζω τρελιτσα.....θα θεσω και το ερωτημα π νμζ οτι σε καιει........εμεις δν απορουμε αν καποιοι θελουν τις ξενες....μηπως ομως πρεπει να αρχισετε να απορησετε εσεις...γιατι δεν σας θελουν οι ελληνιδες .....και καταφευγετε στις ξενες....??.?.....
    Last edited by Aeon; 26-06-2017 at 18:12.

Senior Member
    δεν ξερει μην του πεισ

Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Προσωπικα δν μου καιγεται καρφι αν οι αντρες θελουν τις ξενες................. xD

Αν καποιοι θελουν την γυναικα καλλιγραμμη κ με αναλογιες μοντελου να διαλεξουν μια τετοια απο την αρχη..........

Και οι αντρες αντιστοιχα που παρατανε τον εαυτο τους και αγνοουν τις αναγκες της συντροφου τους....να μην απορησουν αν τον χωρισουν γ καποιον αλλο που δν θα τη θεωρει δεδομενη.....

Κ επδ εχω καταλαβει που το πας και ας το παιζω τρελιτσα.....θα θεσω και το ερωτημα π νμζ οτι σε καιει........εμεις δν απορουμε αν καποιοι θελουν τις ξενες....μηπως ομως πρεπει να αρχισετε να απορησετε εσεις...γιατι δεν σας θελουν οι ελληνιδες .....και καταφευγετε στις ξενες....??.?.....
    Ό,τι και να λέμε, οι ξένες κυρίως οι Βόρειες Ολλανδέζες, Γαλλίδες, Γερμανίδες, Σουηδές κλπ, δεν έχουν το κόμπλεξ που έχει η ελληνίδα. Οι περισσότερες ελληνίδες είναι γόβα και ύφος ντίβας, χωρίς νόημα. Ακόμα και οι χαμηλών τόνων κοπέλες, έχουν το ύφος ντίβας και οι προτιμήσεις τους, είναι να έχει ο άλλος six pack, ειδικά οι κοπέλες στην ηλικία μου. Δεν είναι τυχαίο που οι φιλίες των γυναικών στην Ελλάδα, είναι λυκοφιλίες. Ενώ στο εξωτερικό όχι τόσο, δεν βγάζουν το κόμπλεξ που έχει η ελληνίδα. Είναι πιο επικοινωνιακές και πιο ελεύθερες όσον αφορά τις σχέσεις. Ενδιαφέρονται πολύ να έχουν φίλους από χώρες της Ευρώπης. Για να μην πω ότι είναι 100 φορές πιο όμορφες από τις ελληνίδες. Ειδικά οι Ολλανδέζες...

Senior Member
    μιλιβακι βρεσ ενα σουηδο αντρα να τουσ τρελανεισ ολουσ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Ό,τι και να λέμε, οι ξένες κυρίως οι Βόρειες Ολλανδέζες, Γαλλίδες, Γερμανίδες, Σουηδές κλπ, δεν έχουν το κόμπλεξ που έχει η ελληνίδα. Οι περισσότερες ελληνίδες είναι γόβα και ύφος ντίβας, χωρίς νόημα. Ακόμα και οι χαμηλών τόνων κοπέλες, έχουν το ύφος ντίβας και οι προτιμήσεις τους, είναι να έχει ο άλλος six pack, ειδικά οι κοπέλες στην ηλικία μου. Δεν είναι τυχαίο που οι φιλίες των γυναικών στην Ελλάδα, είναι λυκοφιλίες. Ενώ στο εξωτερικό όχι τόσο, δεν βγάζουν το κόμπλεξ που έχει η ελληνίδα. Είναι πιο επικοινωνιακές και πιο ελεύθερες όσον αφορά τις σχέσεις. Ενδιαφέρονται πολύ να έχουν φίλους από χώρες της Ευρώπης. Για να μην πω ότι είναι 100 φορές πιο όμορφες από τις ελληνίδες. Ειδικά οι Ολλανδέζες...
    Ωραία βρε παιδιά, αφού είναι έτσι τότε τι κάθεστε και παιδεύεστε μ' εμάς; Βρείτε ξένη...

Αλλά αν κάποιος θέλει γυναίκα με αναλογίες μοντέλου οφείλει να έχει κι αυτός ανάλογη εμφάνιση...

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    μιλιβακι βρεσ ενα σουηδο αντρα να τουσ τρελανεισ ολουσ
    Χαχα φανταζεσαι....?
    Τι κριμα....δν με ελκυει ουτε το τοσο γυμνασμενο στυλ ουτε το ξανθο..... :/ .....

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ωραία βρε παιδιά, αφού είναι έτσι τότε τι κάθεστε και παιδεύεστε μ' εμάς; Βρείτε ξένη...

Αλλά αν κάποιος θέλει γυναίκα με αναλογίες μοντέλου οφείλει να έχει κι αυτός ανάλογη εμφάνιση...
    Ελα ντε...... xD λες και τους εμποδισαμε.... και εχουμε ξεφυγει εντελως κ απο το αρχικο θεμα που ανοιξα .......

Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα........λες κ τους ζητησαμε τα ρεστα........θες κοντη παρε κοντη...θες μοντελο..παρε μοντελο....θες ξενη παρε ξενη.......

Αν και επικρατουν πολλα στερεοτυπα στη συγκριση ελληνιδων κ ξενων.......

Αλλα τι να κανεις κυκνε.......αντιστοιχα με τις γυναικες π λενε... ο καθε αντρας ακομα κ αν ειναι χαμηλων τονων......μετριος εμφανισιακα ......καθολου επικοινωνιακος και τερμα κομπλεξικος γ αυτα που θα ηθελε να εχει στη ζωη του..αλλα δν τα εχει γ τους δικους του λογους ονειρευεται και ελκυεται απο την μις Όμορφη,Δημοφιλή, Πρωτη μουρη στο καβουρι.....παντα καθενας δν κοιταζει πως ειναι....αλλα γ τον εαυτο του ψαχνει το καλυτερο....xD

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    δεν ξερει μην του πεισ
    Χαχαχ βασικα σε αυτον πηγαινε η ερωτηση..... στον chris γτ μας εχει πρηξει με τις ξενες και μας απειλει οτι οι ελληνιδες δν πιανουμε μια ......κ θα κλαιμε που ταχα θελουν ξενες......

Αχτι με τις ελληνιδες διακρινω...
    Κ αυτο γτ οσα δεν φτανει η αλεπου...
    Τα κανει κρεμασταρια [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Miliva21
    Guest
    Ασε που στη τελικη αυτο που βλεπω εγω οταν βγαινω ειναι περισσοτερες γυναικες ελκυστικες κ ομορφες ενω αντιστοιχα αντρα ωραιο ελληνα βρισκεις σε πολυ μικροτερο ποσοστο.....

Δλδ η μεση ελληνιδα ειναι πιο ομορφη κ ελκυστικη απο τον μεσο ελληνα...
    Οι ελληνες αντρες ειναι σε μικτροτερο ποσοστο αντικειμενικα ομορφοι....
    Οι πλειοψηφια τους ειναι μετριοι και κατω του μετριου ......

Senior Member
    Ελα ντε...... xD λες και τους εμποδισαμε.... και εχουμε ξεφυγει εντελως κ απο το αρχικο θεμα που ανοιξα .......

Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα........λες κ τους ζητησαμε τα ρεστα........θες κοντη παρε κοντη...θες μοντελο..παρε μοντελο....θες ξενη παρε ξενη.......

Αν και επικρατουν πολλα στερεοτυπα στη συγκριση ελληνιδων κ ξενων.......

Αλλα τι να κανεις κυκνε.......αντιστοιχα με τις γυναικες π λενε... ο καθε αντρας ακομα κ αν ειναι χαμηλων τονων......μετριος εμφανισιακα ......καθολου επικοινωνιακος και τερμα κομπλεξικος γ αυτα που θα ηθελε να εχει στη ζωη του..αλλα δν τα εχει γ τους δικους του λογους ονειρευεται και ελκυεται απο την μις Όμορφη,Δημοφιλή, Πρωτη μουρη στο καβουρι.....παντα καθενας δν κοιταζει πως ειναι....αλλα γ τον εαυτο του ψαχνει το καλυτερο....xD
    Είσαι καινούρια εδώ γι' αυτό και παραξενεύεσαι που ξεφύγαμε απ' το θέμα...είναι συνηθισμένο φαινόμενο με τον chris athens, διαλαλεί συχνά πόσο καλύτερες είναι οι ξένες, ότι οι γυναίκες είμαστε πουλημένες κι ότι μας ενδιαφέρει πάνω απ' όλα να έχει ο άντρας λεφτά, ότι οι πόρνες είναι καλύτερες γιατί τουλάχιστον παραδέχονται πως είναι πληρωμένες και άλλα τέτοια ωραία...έχει φάει ban αρκετές φορές αλλά δεν πτοείται...αν κάνεις μια αναζήτηση στα θέματα που έχει ανοίξει θα καταλάβεις κι η ίδια τις απόψεις του...
    Α, επίσης θεωρεί ότι ο άντρας είναι ανώτερος απ' τη γυναίκα...το γιατί δεν το κατάλαβα...

Senior Member
    Ασε που στη τελικη αυτο που βλεπω εγω οταν βγαινω ειναι περισσοτερες γυναικες ελκυστικες κ ομορφες ενω αντιστοιχα αντρα ωραιο ελληνα βρισκεις σε πολυ μικροτερο ποσοστο.....

Δλδ η μεση ελληνιδα ειναι πιο ομορφη κ ελκυστικη απο τον μεσο ελληνα...
    Οι ελληνες αντρες ειναι σε μικτροτερο ποσοστο αντικειμενικα ομορφοι....
    Οι πλειοψηφια τους ειναι μετριοι και κατω του μετριου ......
    Τα νέα παιδιά ως επί το πλείστον φροντίζουν την εμφάνιση τους αρκετά αλλά οι άνω των 50 δεν βλέπονται...ο chris όταν είπε ότι γερνάνε σαν το καλό κρασί προφανώς σκεφτόταν τον George Clooney... :p

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast