Έρωτας: Μύθος ή πραγματικότητα; - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 24 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast
Results 301 to 315 of 357
    Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    την ενσυναισθηση την εχει απολυτα!

Εν οιδα, οταν θα φτασεις 30 και θα εχεις φαει τα πραγματικα χαστουκια της ζωης με δουλειες, σχεσεις, λεφτα, νοσηλειες ισως που δεν στο ευχομαι με την καμια, τοτε θα καταλαβεις οτι οοοοολα αυτα που λες με τα σχολεια ειναι μαλακιες! και οτι δεν αξιζαν ουτε μια σταλια φαια ουσια απο οση σπαταλας τοσο αφειδως...
    Θεολογια σπουδαζεις... τι λενε οι πατερες για την ταπεινωση? το ταπεινο φρονημα και η ανοιχτη καρδια δεν εβλαψαν ποτε κανεναν...
    Συμφωνώ Μάρα, αλλά όταν έχω φάει εδώ μέσα τόση ειρωνία βλ. ρεμεντυ, δεν νομίζω ότι πρέπει να περιμένουν από εμένα να τους στρώσω κανένα κόκκινο χαλί.
    Δεύτερον οι Πατέρες λένε να είσαι ταπεινός, αλλά όταν σε αδικούν να αντιδράς και να μην μένεις απαθής. Δεν είμαι τέλειος παιδιά, δεν ξέρω τι περιμένετε από εμένα, αλλά δεν είμαι τέλειος. Το έχω ξαναπεί αυτό και σε άλλα μηνύματα. Προσπαθώ για την "ανοιχτή" καρδιά, αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι. Είναι θεωρώ από την μία κακό γιατί με απομονώνει από τον κόσμο και από την άλλη λογικό με αυτά που έχω αντιμετωπίσει με τους άλλους. Όσον αφορά για την νοσηλεία, την έχω περάσει και άσχημα και δεν θέλω να ξαναπεράσω τέτοια θέματα. Για παράδειγμα τα πρώτα μου βήματα ως μωρό, τα έκανα σε ένα νοσοκομείο και μπορεί να ήμουν μικρός, αλλά ακόμα θυμάμαι να φωνάζω την γιαγιά μου να κάτσει περισσότερο μαζί μου. Είναι το μοναδικό που μου έχει μείνει από τότε, όπως και τα βήματά μου στον διάδρομο του νοσοκομείου, αλλά και μια δεύτερη φορά αλλά εκεί είχα κάνει μια εγχείρηση στο πόδι, εκεί είχα κάτσει μια εβδομάδα και δεν θέλω να σου πω τι είχα, γιατί οι περισσότεροι θα κλείσετε τις οθόνες σας...

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ρε μεγάλε αποκλείεται να είσαι τόσο χαζός κάποτε έπινα καφέ με αυτιστικούς πιο πολύ μυαλό είχαν πιο πολύ μέσα στη ζωή ήταν τους λάτρεψα εσένα πάλι δεν μπορώ να σου συγχωρήσω τη χαζομάρα κάνεις πλάκα ποτέ ;πεσ ένα ανέκδοτο αν θεσ όλα από εκεί ξεκινάνε
    Αφού με την έξυπνη την ρεμεντυ (ναι ειρωνία είναι αυτό), με βγάλατε 40-50 ετών. Με το μαθηματικό μυαλό που διαθέτει, η σύγχρονη επιστήμη έγινε λίγο πιο εξελιγμένη, συγχαρητήρια ρεμεντυ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Συμφωνώ Μάρα, αλλά όταν έχω φάει εδώ μέσα τόση ειρωνία βλ. ρεμεντυ, δεν νομίζω ότι πρέπει να περιμένουν από εμένα να τους στρώσω κανένα κόκκινο χαλί.
    Δεύτερον οι Πατέρες λένε να είσαι ταπεινός, αλλά όταν σε αδικούν να αντιδράς και να μην μένεις απαθής. Δεν είμαι τέλειος παιδιά, δεν ξέρω τι περιμένετε από εμένα, αλλά δεν είμαι τέλειος. Το έχω ξαναπεί αυτό και σε άλλα μηνύματα. Προσπαθώ για την "ανοιχτή" καρδιά, αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι. Είναι θεωρώ από την μία κακό γιατί με απομονώνει από τον κόσμο και από την άλλη λογικό με αυτά που έχω αντιμετωπίσει με τους άλλους. Όσον αφορά για την νοσηλεία, την έχω περάσει και άσχημα και δεν θέλω να ξαναπεράσω τέτοια θέματα. Για παράδειγμα τα πρώτα μου βήματα ως μωρό, τα έκανα σε ένα νοσοκομείο και μπορεί να ήμουν μικρός, αλλά ακόμα θυμάμαι να φωνάζω την γιαγιά μου να κάτσει περισσότερο μαζί μου. Είναι το μοναδικό που μου έχει μείνει από τότε, όπως και τα βήματά μου στον διάδρομο του νοσοκομείου, αλλά και μια δεύτερη φορά αλλά εκεί είχα κάνει μια εγχείρηση στο πόδι, εκεί είχα κάτσει μια εβδομάδα και δεν θέλω να σου πω τι είχα, γιατί οι περισσότεροι θα κλείσετε τις οθόνες σας...
    κανεις δεν περιμενει να δικαιωθει απο σενα, ουτε εσυ αυτοδικαιωνεσαι απο τους αλλους.
    Την αποψη του εκφραζει ο καθενας, δημοσιο φορουμ ειναι, δεν γνωριζομαστε λαιβ για να παρεξηγουμαστε, οποτε τις διαφορετικες αποψεις απο τις δικιες σου, δες τες σαν food for thought, να δεις ισως τα πραγματα απο αλλες οπτικες, και να σκεφτεις τα θεματα σου εξω απο το κουτι σου...

σκεψου λιγο....εσυ ο 19χρονος που σπουδαζει μιλας εδω με τον Ελις που εχει περασει σχιζοφρενεια, ειναι στα 35του, και αγροτης, και με τη ρεμεντυ που δεν ξερω ποσων ετων ειναι αλλα εμπειριες εχει, σχεση ζωης εχει και δουλεια και σπιτι μονη της.
    Σκεψου, εισαι σιγουρος οτι 2 τετοια ατομα που εχουν φαει τις ευθυνες της ζωης με το κουταλι και με σφοδρα χτυπηματα οπως ο ελις οτι πρεπει να συμφωνησουν με οσα λες εσυ, με τη δικη σου οπτικη των πραγματων???

επαναλαμβανω, κανεις δεν σου τη λεει επειδη εισαι μικρος ηλικιακα, ολοι περασαμε απο τα 19 μας!
    σου τη λενε επειδη επιμενεις πεισματικα στο ασπρο-μαυρο...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Δεύτερον οι Πατέρες λένε να είσαι ταπεινός, αλλά όταν σε αδικούν να αντιδράς και να μην μένεις απαθής.
    με γυριζεις στα χρονια του κατηχητικου....χαχαχαχα

ο Ιησους ομως ειπε οτι αν καποιος σε χαστουκισει απο το ενα μαγουλο, γυρνας και το αλλο....
    Και ο Ιησους αδικηθηκε σφοδροτατα, αλλα αντεδρασε? μιλησε? εκδικηθηκε μηπως??

Οταν λεω ανοιχτη καρδια, εννοω το εξης.... ασε τις μαλακιες να πεσουν κατω, μην τις κουβαλας στην πλατη σου!
    δεξου το διαλογο, αρα και την αντιθετη γνωμη, ακομη και αυτην που σε εκνευριζει, σκεψου την, και τι εγινε? δεν ταυτιζεσαι με αυτην. Αυτο δεν ειναι η διακριση?

επισης, σκεψου τον ορο αυτοδικαιωση - δεν εχω χρονο τωρα να το αναπτυξω αλλα επιφυλλασσομαι - και προσεξε οτι κλειστοι κυκλοι, οπως οι θρησκειες πχ εχουν την ταση να αυτοδικαιωνονται, να χωριζουν τους ανθρωπους σε προβατα και εριφια, σε καλους και κακους, σε σωστους και λαθος, τις πραξεις σε αρετη-αμαρτια...

Σκεψου τον καλο αμερικανο και τον κακο ινδιανο... ποση πλυση εγκεφαλου δεν φαγαμε απο τις ταινιες για τους κακους ινδιανους απο τους καλους αμερικανους???? καπου διαβαζα οτι η εξολοθρευση των ινδιανων ειναι μεγαλυτερη απο τη γενεοκτονια των εβραιων του β' παγκοσμιου...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Banned
    δεν ειναι ακριβως το θεμα αυτο οτι το παιρνεις προσωπικα απλως οταν καταλαβαινεις οτι καπιος δε σε εκτιμα μπορει να μη σε ενδιαφερει να τον κερδισεις και ετσι δε τον ακους

Miliva21
    Guest
    Αφού με την έξυπνη την ρεμεντυ (ναι ειρωνία είναι αυτό), με βγάλατε 40-50 ετών. Με το μαθηματικό μυαλό που διαθέτει, η σύγχρονη επιστήμη έγινε λίγο πιο εξελιγμένη, συγχαρητήρια ρεμεντυ...
    Βασικα να σε ρωτησω .....
    Πως γντ μερικοι ανθρωποι αγνωστοι που δεν σε εχουν δει ποτε ...ουτε τους εχεις δει εσυ ποτε... οπως εμεις...να μπορουν να σε προσβαλουν τοσο ασχημα και να σε ειρωνευτουν τοσο ανεπανορθωτα που ειναι αξιο να το παρεις τοσο κατακαρδα...

Δεν σε εχουμε δει ποτε δν ξερουμε ποιος εισαι....ουτε ρμας μας ξερεις πως γντ ..να εχουμε τοση ΔΥΝΑΜΗ να σε πληγωσουμε??

Οι ανθρωποι μπορουν να σε κοροιδεψουν και να σε ειρωνευτουν ΜΟΝΟ αν τους το επιτρεψεις εσυ....κανενας δν εχει τετοια δυναμη...εσυ το επιτρεπεις....

Θα μπορουσες πχ να σκεφτεις γ τη ρεμεντυ π λες οτι σε κατηγορησε οτι " ενταξει μωρε ....σιγα...με ειπε αγραμματο και?? Κλαιν μαιν...χεστηκα..ποια ειναι ρεμεντυ π μπορει να με προσβαλει..."

Που η ρεμεντυ νμζ σε "ειρωνευτηκε" επδ ουσιαστικα δν συμφωνησε με την αποψη σ σε αυτο π ειπες οτι οποια κοπελα κανει σεξ γρηγορα θα τη βιασουν σαν τις ΗΠΑ....οκκκ κ αυτο μεσα στ παιχνιδι ειναι.....δν μπορει να αρεσει σε ολους η γνωμη μας ....χεστο....εξεφρασε ετσι τη διαφωνια της...

Κ εμενα σε ενα θεμα μου ο ελις με ειπε τουβλο η κτ τετοιο...δν θυμαμαι........ xD αν παω κ κατσω να κλαψω γ αυτο...ζητω που καηκαμε...." στη τλκ ποιος ειναι ο ελις...ο αγνωστος με αυτο το ψευδονυμο που ουτε με ξερει...." ?? Αμα καθομαι κ γραφω σε καθε μ σχολιο γ τον ελις...οπως εσυ κανεις γ μια λεξη που ειπε η ρεμεντυ.........εεε ενταξει...

Ουτε το παρεξηγησα ουτε θυμωσα .....ουτε καν το ειδα αρνητικα...καλα συγκεκριμενα ο ελις εχει τον τροπο του να τα λεει....xD

Παρτο χαμπαρι ολοι εδω μεσα εχουν τα δικα τους προβληματα αλλοι μεγαλα αλλοι μικρα....

Και εγω σαν εσενα εχω δεχτει μπουλινγκ απο κτ βλαμμενες στ σχολειο που κουτσομπολευαν τα ΠΑΝΤΑ.......χωρις λογο...κ εγω εχω νιωσει περιθωριοποιημενη ...στο λυκειο στα διαλειμματα τριγυρνουσα μονη μου στο προαυλιο...προχωρα.... αμα κατσω και σκεφτομαι λανθασμενα οτι ολοι ειναι κατωτατου επιπεδου κακο σε μενα θα κανω..............

Banned
    με γυριζεις στα χρονια του κατηχητικου....χαχαχαχα

ο Ιησους ομως ειπε οτι αν καποιος σε χαστουκισει απο το ενα μαγουλο, γυρνας και το αλλο....
    Και ο Ιησους αδικηθηκε σφοδροτατα, αλλα αντεδρασε? μιλησε? εκδικηθηκε μηπως??

Οταν λεω ανοιχτη καρδια, εννοω το εξης.... ασε τις μαλακιες να πεσουν κατω, μην τις κουβαλας στην πλατη σου!
    δεξου το διαλογο, αρα και την αντιθετη γνωμη, ακομη και αυτην που σε εκνευριζει, σκεψου την, και τι εγινε? δεν ταυτιζεσαι με αυτην. Αυτο δεν ειναι η διακριση?

επισης, σκεψου τον ορο αυτοδικαιωση - δεν εχω χρονο τωρα να το αναπτυξω αλλα επιφυλλασσομαι - και προσεξε οτι κλειστοι κυκλοι, οπως οι θρησκειες πχ εχουν την ταση να αυτοδικαιωνονται, να χωριζουν τους ανθρωπους σε προβατα και εριφια, σε καλους και κακους, σε σωστους και λαθος, τις πραξεις σε αρετη-αμαρτια...

Σκεψου τον καλο αμερικανο και τον κακο ινδιανο... ποση πλυση εγκεφαλου δεν φαγαμε απο τις ταινιες για τους κακους ινδιανους απο τους καλους αμερικανους???? καπου διαβαζα οτι η εξολοθρευση των ινδιανων ειναι μεγαλυτερη απο τη γενεοκτονια των εβραιων του β' παγκοσμιου...
    Βασικά άμα το πάμε θεολογικά, ναι ο Ιησούς αντέδρασε, με την Ανάσταση.
    Κατάλαβα τι εννοείς ανοιχτή καρδιά και στην πραγματική ζωή, προσπαθώ να γίνω περισσότερο δεκτικός, αλλά σου ανέπτυξα και στο παραπάνω μήνυμα τι φοβάμαι.
    Δεν διαχωρίζει η θρησκεία τους ανθρώπους πχ αν μιλάμε για Χριστιανισμό, όλοι οι άνθρωποι είναι παιδιά του Θεού και όλοι είναι κατ'εικόνα και καθ'ομοίωσή Του, μηδενός εξαιρουμένου/μενης. Αν μιλάμε για Ισλάμ, ναι εκεί υπάρχει διαχωρισμός: οι πιστοί και οι άπιστοι, δηλαδή όσοι δεν είναι με το Ισλάμ. Ναι υπήρχε προπαγάνδα μεταξύ αμερικανών, εναντίον των Ινδιάνων, όμως όπως πιστεύω και εγώ αλλά φαντάζομαι και άλλοι, οι Ινδιάνοι δικαιώθηκαν όσον αφορά για την ιστορία. Έδειξε η ιστορία ποιός ήταν ο βάρβαρος και αυτός ήταν ο "λευκός". Ψάξε και διάβασε αν θέλεις τον διάλογο του προέδρου των ΗΠΑ Φραγκλίνο Πηρς, με τον "Καθιστό Ταύρο" αρχηγό της τελευταία φυλής Ινδιάνων, νομίζω έτσι λέγεται, αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Θα εκπλαγείς με αυτόν τον διάλογο.
    Last edited by DL010117a; 28-06-2017 at 01:08.

Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Βασικα να σε ρωτησω .....
    Πως γντ μερικοι ανθρωποι αγνωστοι που δεν σε εχουν δει ποτε ...ουτε τους εχεις δει εσυ ποτε... οπως εμεις...να μπορουν να σε προσβαλουν τοσο ασχημα και να σε ειρωνευτουν τοσο ανεπανορθωτα που ειναι αξιο να το παρεις τοσο κατακαρδα...

Δεν σε εχουμε δει ποτε δν ξερουμε ποιος εισαι....ουτε ρμας μας ξερεις πως γντ ..να εχουμε τοση ΔΥΝΑΜΗ να σε πληγωσουμε??

Οι ανθρωποι μπορουν να σε κοροιδεψουν και να σε ειρωνευτουν ΜΟΝΟ αν τους το επιτρεψεις εσυ....κανενας δν εχει τετοια δυναμη...εσυ το επιτρεπεις....

Θα μπορουσες πχ να σκεφτεις γ τη ρεμεντυ π λες οτι σε κατηγορησε οτι " ενταξει μωρε ....σιγα...με ειπε αγραμματο και?? Κλαιν μαιν...χεστηκα..ποια ειναι ρεμεντυ π μπορει να με προσβαλει..."

Που η ρεμεντυ νμζ σε "ειρωνευτηκε" επδ ουσιαστικα δν συμφωνησε με την αποψη σ σε αυτο π ειπες οτι οποια κοπελα κανει σεξ γρηγορα θα τη βιασουν σαν τις ΗΠΑ....οκκκ κ αυτο μεσα στ παιχνιδι ειναι.....δν μπορει να αρεσει σε ολους η γνωμη μας ....χεστο....εξεφρασε ετσι τη διαφωνια της...

Κ εμενα σε ενα θεμα μου ο ελις με ειπε τουβλο η κτ τετοιο...δν θυμαμαι........ xD αν παω κ κατσω να κλαψω γ αυτο...ζητω που καηκαμε...." στη τλκ ποιος ειναι ο ελις...ο αγνωστος με αυτο το ψευδονυμο που ουτε με ξερει...." ?? Αμα καθομαι κ γραφω σε καθε μ σχολιο γ τον ελις...οπως εσυ κανεις γ μια λεξη που ειπε η ρεμεντυ.........εεε ενταξει...

Ουτε το παρεξηγησα ουτε θυμωσα .....ουτε καν το ειδα αρνητικα...καλα συγκεκριμενα ο ελις εχει τον τροπο του να τα λεει....xD

Παρτο χαμπαρι ολοι εδω μεσα εχουν τα δικα τους προβληματα αλλοι μεγαλα αλλοι μικρα....

Και εγω σαν εσενα εχω δεχτει μπουλινγκ απο κτ βλαμμενες στ σχολειο που κουτσομπολευαν τα ΠΑΝΤΑ.......χωρις λογο...κ εγω εχω νιωσει περιθωριοποιημενη ...στο λυκειο στα διαλειμματα τριγυρνουσα μονη μου στο προαυλιο...προχωρα.... αμα κατσω και σκεφτομαι λανθασμενα οτι ολοι ειναι κατωτατου επιπεδου κακο σε μενα θα κανω..............
    Ναι, διότι δεν έχει κανένα δικαίωμα γνωστός ή άγνωστος να λέει τον άλλον γραμματικά αγράμματο, όταν δεν ξέρει τα σημεία στίξης για να δείξει την μεταφορά της λέξης. Να γυρίσει στο γυμνάσιο να τα μάθει, πριν μας κάνει γραμματικό μάθημα. Δεύτερον δεν σχολίασε καν το θέμα εδώ και ήρθε μόνο για να "πετάξει" την μπαρούφα της, απαντώντας στον elis, ότι είμαι 20 χρόνια μεγαλύτερος με μια μεγάλη ειρωνία. Και σε ρωτάω και εγώ λοιπόν με την σειρά μου, τα ίδια που λες σε εμένα δεν ισχύει και για την ρεμεντυ; Δεν με ενδιαφέρει πόσο χρονών είναι, δεν θα παριστάνω τον μάντη, όπως κάνει αυτή η κυρία. Εγώ βλέπω τους ανθρώπους το ίδιο, ούτε θα συμπεριφερθώ διαφορετικά στον elis, ούτε στην ρεμεντυ γιατί απαιτώ σεβασμό. Δεν μπορεί να έρχεται αυτή η κυρία, να "πετάει" στο θέμα μου μια σαχλαμάρα για εμένα προσωπικά και έπειτα να φεύγει. Ποιός της έδωσε τέτοιο δικαίωμα; Λοιπόν Miliva, αν θέλεις να είσαι δίκαιη και όχι μεροληπτική, θα πεις τότε ότι και η ρεμεντυ έχει λάθος. Δεν μπορεί να φταίει συνέχεια ο εν οίδα, νομίζω βάλατε και εσείς το "χεράκι" σας. Ναι και εγώ 6 χρόνια, κοιτούσα έξω, από ένα συγκεκριμένο παράθυρο, τον ουρανό. Δεν είχα παρέα και είχα για "παρέα" τον διάδρομο και το παράθυρο και σπανίως κατέβαινα στην αυλή γιατί δεν ήξερα τι να κάνω κάτω μόνος μου...

Banned
    κανεις δεν περιμενει να δικαιωθει απο σενα, ουτε εσυ αυτοδικαιωνεσαι απο τους αλλους.
    Την αποψη του εκφραζει ο καθενας, δημοσιο φορουμ ειναι, δεν γνωριζομαστε λαιβ για να παρεξηγουμαστε, οποτε τις διαφορετικες αποψεις απο τις δικιες σου, δες τες σαν food for thought, να δεις ισως τα πραγματα απο αλλες οπτικες, και να σκεφτεις τα θεματα σου εξω απο το κουτι σου...

σκεψου λιγο....εσυ ο 19χρονος που σπουδαζει μιλας εδω με τον Ελις που εχει περασει σχιζοφρενεια, ειναι στα 35του, και αγροτης, και με τη ρεμεντυ που δεν ξερω ποσων ετων ειναι αλλα εμπειριες εχει, σχεση ζωης εχει και δουλεια και σπιτι μονη της.
    Σκεψου, εισαι σιγουρος οτι 2 τετοια ατομα που εχουν φαει τις ευθυνες της ζωης με το κουταλι και με σφοδρα χτυπηματα οπως ο ελις οτι πρεπει να συμφωνησουν με οσα λες εσυ, με τη δικη σου οπτικη των πραγματων???

επαναλαμβανω, κανεις δεν σου τη λεει επειδη εισαι μικρος ηλικιακα, ολοι περασαμε απο τα 19 μας!
    σου τη λενε επειδη επιμενεις πεισματικα στο ασπρο-μαυρο...
    Δεν είπα πουθενά ότι πρέπει να συμφωνήσουν με εμένα, αλλά όπως είπες δύο άτομα που δεν με ξέρουν, ούτε τους ξέρω και εγώ, αποφάνθηκαν μετά από την μαθηματική σκέψη της ρεμεντυ, ότι δεν είμαι 19, αλλά 19 ήμουν πριν 20 χρόνια! Και αν θέλεις να το διαβάσεις αυτό να γελάσεις και εσύ όπως και εγώ, πήγαινε στην πίσω σελίδα σε αυτό το θέμα, που το λέει ξεκάθαρα η ρεμεντυ. Πραγματικά γελάει ο κόσμος...

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δεν ειναι ακριβως το θεμα αυτο οτι το παιρνεις προσωπικα απλως οταν καταλαβαινεις οτι καπιος δε σε εκτιμα μπορει να μη σε ενδιαφερει να τον κερδισεις και ετσι δε τον ακους
    Γιατί υπάρχει άνθρωπος που προσπαθεί για το αντίθετο; Δεν θα κάτσει ένας/μια 19-20χρονος/χρονη, να κάτσει να δει την ψυχοσύνθεση του καθενός. Θα δει του κάνεις; Αν ναι καλώς, αν όχι σε απορρίπτει και πάει στον/στην επόμενο/μενη. Έτσι είναι η ζωή...

Miliva21
    Guest
    Ναι, διότι δεν έχει κανένα δικαίωμα γνωστός ή άγνωστος να λέει τον άλλον γραμματικά αγράμματο, όταν δεν ξέρει τα σημεία στίξης για να δείξει την μεταφορά της λέξης. Να γυρίσει στο γυμνάσιο να τα μάθει, πριν μας κάνει γραμματικό μάθημα. Δεύτερον δεν σχολίασε καν το θέμα εδώ και ήρθε μόνο για να "πετάξει" την μπαρούφα της, απαντώντας στον elis, ότι είμαι 20 χρόνια μεγαλύτερος με μια μεγάλη ειρωνία. Και σε ρωτάω και εγώ λοιπόν με την σειρά μου, τα ίδια που λες σε εμένα δεν ισχύει και για την ρεμεντυ; Δεν με ενδιαφέρει πόσο χρονών είναι, δεν θα παριστάνω τον μάντη, όπως κάνει αυτή η κυρία. Εγώ βλέπω τους ανθρώπους το ίδιο, ούτε θα συμπεριφερθώ διαφορετικά στον elis, ούτε στην ρεμεντυ γιατί απαιτώ σεβασμό. Δεν μπορεί να έρχεται αυτή η κυρία, να "πετάει" στο θέμα μου μια σαχλαμάρα για εμένα προσωπικά και έπειτα να φεύγει. Ποιός της έδωσε τέτοιο δικαίωμα; Λοιπόν Miliva, αν θέλεις να είσαι δίκαιη και όχι μεροληπτική, θα πεις τότε ότι και η ρεμεντυ έχει λάθος. Δεν μπορεί να φταίει συνέχεια ο εν οίδα, νομίζω βάλατε και εσείς το "χεράκι" σας. Ναι και εγώ 6 χρόνια, κοιτούσα έξω, από ένα συγκεκριμένο παράθυρο, τον ουρανό. Δεν είχα παρέα και είχα για "παρέα" τον διάδρομο και το παράθυρο και σπανίως κατέβαινα στην αυλή γιατί δεν ήξερα τι να κάνω κάτω μόνος μου...
    Απο τη στιγμη που βρισκομαστε σε ενα φορουμ που ειναι ανοιχτο προς ολους καθενας εχει το διακαιωμα να λεει οτι θελει......κ εσυ εχεις το δικαιωμα να αποκλεισεις οποιο μελος νομιζεις οτι δν σ ταιριαζει....

Δν ξερω για ποιο λογο η ρεμεντυ σε ειπε αγραμματο κ ουτε με ενδιαφερει τι ηθελε να δηλωσει με το να το πει αυτο.......αλλα γτ το πηρες τοσο στραβα....??? Νιωθεις αγραμματος και σ πατησε το ευαισθητο σημειο...?.αφου ξερεις οτι δν ισχυει αυτο καταβαθος....

Και αμα πω εγω οτι εχεις δικιο.......εσενα αυτο σε τί θα σε οφελησει ....? Θα σ κανει καλο σε κτ? Θα γινεις καλυτερος ανθρωπος..? ΟΧΙ......!!!!
    Το να σου πω ομως οτι ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΤ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΟΟΟΛΑ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΓΤ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ...αυτο μπορει να σε βοηθησει.....αν το σκεφτεις....

Η γνωμη μου ειναι οτι εισαι βουτηγμενος εντελως σε αυτο που ζεις αυτη τη στιγμη...δεν μπορεις να αποστασιοποιηθεις γ αυτο "ξεσπας"εδω...μεταφερεις και προβαλεις σε εμας τα προβληματα της ζωης σου....νιωθεις αδικημενος απο τους συμφοιτητες σου.. και περιμενεις τη δικαιωση απο μια ασχετη αγνωστη (εμενα) σε ενα ηλιθιο ποστ που μια αλλη αγνωστη σε "ειρωνευτηκε"......θελεις να πας να βρεις τους συμφοιτητες σου και να τους" τη πεις" κανονικοτατα και ν βγαλεις το θυμο σου...και αντι γ αυτο βγαζεις θυμο στη ρεμεντυ γ ενα χαζο ανοητο σχολιο.......προβαλλεις σε εμας το θυμο κ την αδικια κ περιμενεις εμεις να ικανοποιησουμε το πληγωμενο σ εγω και την αδικια που νιωθεις στη σχολη σου

Προσωπικα αν θες τη γνωμη μου (αφου ειναι τοσο σημαντικη γ σενα.......) δεν συμφωνω με τη ρεμεντυ που σε ειπε αγραμματο....ομως δν μπορω να πω οτι συμφωνω με τα επιχειρηματα σου στο θεμα....σαν μίλιβα ταυτιστηκα με τα επιχειρηματα της ρεμεντυ γτ ειναι πιο κοντα στη δικη μ λογικη ...κ ετσι δν μπορω να τη βγαλω παραλογη.....

Banned
    μα αυτη ειναι η διαφορα καπιοι τα σκεφτονται ολα σε βαθος και αλλοι ασχολουνται με την επιφανεια το συντακτικο και τις λεξεις

τα υπολυπα που γραφεις δεν εχουν σχεση με το θεμα προβαλεις προβαλεις και προβαλεις βαριεμαι και μονο να ακουω αυτη τη λεξη

το προβλημα ειναι οτι η επιφανεια και το βαθος δε συνενοουνται ευκολα.

Senior Member
    Βρε συ σταμάτα για λίγο και δες τι κάνεις! Εδώ είμαστε όλοι άγνωστοι, ο καθένας μπορεί να λέει την γνώμη του, άλλος μπορεί να είναι επιθετικός, άλλος προσβλητικός...ο καθένας έχει τα θέματα του, τι σε νοιάζει η γνώμη του καθενός; Γιατί πιάνεσαι τόσο πολύ από κουβέντες; Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που σου λέει η Μιλίβα και η Ναταλία, εσύ αφήνεις τον καθένα -και μένα μαζί- να σε επηρεάζει! Όλοι μας το κάνουμε αυτό, όχι μόνο εσύ, δεν είναι κατηγορία αυτό που σου λέω. Κάθε φορά που θυμώνουμε , στεναχωριόμαστε, αφήνουμε την ψυχολογία μας να χαλάσει, είναι γιατί ΕΜΕΙΣ το επιτρέπουμε! Και να το κάνεις αυτό με δικούς σου ανθρώπους κατανοητό. Αλλά να το κάνεις και με αγνώστους...! Δίνεις υπερβολική δύναμη στους άλλους γύρω σου, αυτό προσπαθούμε να σου πούμε όλοι εδώ μέσα και αυτό φαίνεται γιατί αυτό κάνεις και με μας. Και θα συμφωνήσω με αυτό που σου είπε η Ναταλία σε κάποιο ποστ, δεν ξέρω αν το πρόσεξες, που σου είπε οτι της βγάζεις λίγο να σε κάνει "θύμα". Λυπάμαι που στο λέω αλλά τ ίδιο βγάζεις και σε μένα. ΚΙ ίσως ετσι εξηγείται το γιατί όλοι σου φέρονται με τον τρόπο που λες. Δεν ξέρω πως να στο εξηγήσω...βγάζεις μια σιγουριά σε ότι λες που φαίνεται επίπλαστη αλλά προκλητική, είναι σα να φωνάζεις "ειρωνευτείτε με!, πειράξτε με!" Είναι προφανές οτι έχεις περάσει δύσκολα αλλά δίνεις την αίσθηση (δεν σε κατηγορώ, τι αίσθηση δίνεις σε μένα προσπαθώ να σου πω και μπορεί να είμαι λάθος) οτι έχεις κολλήσει εκεί με αποτέλεσμα να τα αντιλαμβάνεσαι όλα σαν επίθεση, είσαι σε μια συνεχή άμυνα σα να προσπαθείς να αποδείξεις ποιος είσαι. Έτσι ακόμα κι όταν ο άλλος δεν έχει τέτοια πρόθεση, στο τέλος καταλήγει να σε ειρωνευτεί κτλ γιατί αυτό περίμενες από αυτόν από την αρχή. ΌΛΟΙ το κάνουμε αυτό, ΟΛΟΙ προκαλούμε με τον τρόπο μας τις συμπεριφορές των γύρω μας. Μπορώ να σου πω πολλά τέτοια παραδείγματα από την δική μου ζωή αν θες.
    Δεν είναι παράξενο που το κάνεις αυτό, είσαι πολύ μικρός, κι εγώ στην ηλικία σου χειρότερα έκανα. Αλλά μπήκες σε αυτό το φόρουμ για κάποιο λόγο... δεν έψαξα τα θέματα σου (και δεν θυμάμαι κιόλας τι θέματα έχεις ανοίξει εκτός από αυτό για την νεολαία), αλλά για να μπεις εδώ σημαίνει οτι ζητάς βοήθεια. Ίσως να μην καταλαβαίνεις ακριβώς την βοήθεια που θες, αλλά σίγουρα κάποια βοήθεια ζητάς. Εγώ σε ρωτάω ανοιχτά και χύμα λοιπόν. Τι είδους βοήθεια χρειάζεσαι; Τι θες να ακούσεις από μας; όΤαν βλέπουμε κάτι σε σένα (που μπορεί να σου προκαλεί πρόβλημα στην ζωή σου) δεν θες να στο πούμε; Θες να μόνο να σου λέμε πόσο δίκιο έχεις και πόσο σε έχουν αδικήσει; Εγώ σου δίνω τον λόγο μου, μπορώ να το κάνω κι αυτό αν θες, αλλά δεν θα σε βοηθήσει πουθενά. Ξεσπάς λίγο προσωρινά αλλά τίποτα δνε λύνεται με αυτόν τον τρόπο. Και νιώθω οτι ζητάς κάτι παραπάνω κι ας μη το λες με λόγια.
    Δεν είσαι ούτε κακός ούτε τίποτα από αυτές τις σαχλαμάρες που σου χουν πει. Είσαι πληγωμένος και μπερδεμένος αυτή τη στιγμή κι έχεις συσσωρεύσει τόσο θυμό που δεν ξέρεις που να τον ξεσπάσεις και τελικά καταλήγεις να γίνεσαι αυτά για τα οποία σε κατηγορούν. Σκέψου το κι έτσι δηλαδή. Παρτο λίγο εγωιστικά. Σε λέει ο άλλος κομπλεξικό και κακό. Θες να είσαι έτσι; Τρίψτου στη μούρη οτι δεν είσαι, όχι με τα λόγια, με τις πράξεις σου!

Και θα σου πω κι ένα τελευταίο κι αν θες άκουσε με. Έχεις σκεφτεί να πας σε ψυχολόγο; Δεν ξέρω σε ποια πόλη σπουδάζεις, αλλά στη σχολή σου ίσως να έχει δωρεάν ψυχολόγους που μπορείς να πας και να μιλήσεις για όλα αυτά. Πιστεύω πως θα σε βοηθήσει και θα σου δείξει μια άλλη οπτική χωρίς να νιώθεις οτι σου επιτίθεται. Γιατί βλέπω οτι από μας εδώ, με όσο καλή πρόθεση κι αν σου μιλάμε , τα νιώθεις όλα σαν επίθεση και μπορεί να χεις δίκιο, εμείς δεν είμαστε ψυχολόγοι, ίσως να μην ξέρουμε τον τρόπο να σε βοηθήσουμε.

Senior Member
    Δεν είπα πουθενά ότι πρέπει να συμφωνήσουν με εμένα, αλλά όπως είπες δύο άτομα που δεν με ξέρουν, ούτε τους ξέρω και εγώ, αποφάνθηκαν μετά από την μαθηματική σκέψη της ρεμεντυ, ότι δεν είμαι 19, αλλά 19 ήμουν πριν 20 χρόνια! Και αν θέλεις να το διαβάσεις αυτό να γελάσεις και εσύ όπως και εγώ, πήγαινε στην πίσω σελίδα σε αυτό το θέμα, που το λέει ξεκάθαρα η ρεμεντυ. Πραγματικά γελάει ο κόσμος...
    αν δεν εισαι 30+ (ΟΧΙ 40 ΚΑΙ 50), και εισαι 19, να ξερεις οτι υπαρχει εδω ο διδυμος αδερφος σου.
    προσπαθησε να τον βρεις μηπως συνεννοηθειτε.ι
    διος και απαραλλαχτος.
    αναφαιρεται στην θρησκεια και τις αποψεις της,σαν λυση για τα ψυχολογικα και αλλα θεματα του βιου με φανατισμο (χωρις ποτε να του εχει λυσει κανενα δικο του προβλημα).

βγαζει δικα του αυθαιρετα συμπερασματα ΓΙΑΤΑ ΠΑΝΤΑ, χωρις ποτε να αποδεικνυει το παραμικρο και χτυπιεται οτι εχει επιχερηματα (αορατα)
    αντι για επιχειρηματα χρησιμοποιει την επαναληψη οσων εχει ηδη πει αλλες 5-10-100 φορες, με την ελπιδα οτι επαναληψη θα πεισει...

του λες 20 επιχειρηματα και κανει οτι δεν διαβασε τπτ, πιανεται απο μια τριχα και απανταει κατι ασχετο.
    δεν καταλαβαινει τι του λες, χωρις να ειναι αγραμματος (αλλα να δειχνει ετσι, γιατι αρνειται να παραδεχτει οτι καταλαβε απλες και γνωστες λεξεις)
    διαστεβλωνει τα λογια ΟΛΩΝ οσων εχουν αντιθετη αποψη απο εκεινον με μοναδικο σκοπο να μην φανει οτι αντικρουονται οι αποψεις του.
    λες και οι αλλοι δεν διαβαζουν, επειδη ειπε ο δεν ειδα οτι ναναι, θα ακουσουν εκεινον.
    ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ- ΤΡΙΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ.
    αναγνωριζει μονο ασπρο- μαυρο, καμια αλλη αποχρωση.
    τσουβαλιαζει τους παντες με βαση μια μοναδικη δικη του εμπειρια, βγαζοντας συμπερασματα με καθολικη (υποτιθεται ) ισχυ.
    το πιο ευστοχο το ειπε ο ελις. εχει προσλαμβανουσες απο το ιτνερνετ, θεωρωντας το αυτο γνωση και εμπειρια.
    αν ολα τα παραπανω ειναι συμπτωματικα ΟΛΟΙΔΙΑ και δεν προκειται για το ιδιο (μεσηλικο) ατομο, τοτε καπου εδω γυρω εχουν φωλια...

κι επειδη εκλαψες πολυ για το ποσο αδικηθηκες αλλα ΔΕΝ αδικηθηκες, και ειδικα με βαση το επιχειρημα σου οτι κι εσυ μια γνωμη ειπες οπως κι ολοι, κι αν δεν αρεσει στο μελος, ας μη την ακουσει, να σου πω αγαπητε, οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ετσι τα πραγματα.
    οταν η "μια γνωμη" σου ειναι λογος μισους, μισανθρωπιας, ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟΥ και ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ, οπως στην περιπτωση της κοπελας βου, οχι μονο εχουν καθε δικιο και δικαιωμα να στην πουν και να σε κραξουν, αλλα κανονικα θα επρεπε να στα σβησουν κιολας.
    Last edited by Remedy; 28-06-2017 at 11:53.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν δεν εισαι 30+ (ΟΧΙ 40 ΚΑΙ 50), και εισαι 19, να ξερεις οτι υπαρχει εδω ο διδυμος αδερφος σου.
    προσπαθησε να τον βρεις μηπως συνεννοηθειτε.
    ιδιος και απαραλλαχτος.
    αναφαιρεται στην θρησκεια και τις αποψεις της,σαν λυση για τα ψυχολογικα και αλλα θεματα του βιου, με φανατισμο
    βγαζει δικα του αυθαιρετα συμπερασματα ΓΙΑΤΑ ΠΑΝΤΑ, χωρις ποτε να αποδεικνυει το παραμικρο και χτυπιεται οτι εχει επιχερηματα (αορατα)
    του λες 20 επιχειρηματα και κανει οτι δεν διαβασε τπτ, πιανεται απο μια τριχα και απανταει κατι ασχετο.
    δεν καταλαβαινει τι του λες, χωρις να ειναι αγραμματος (αλλα να δειχνει ετσι, γιατι αρνειται να παραδεχτει οτι καταλαβε απλες και γνωστες λεξεις)
    διαστεβλωνει τα λογια ΟΛΩΝ οσων εχουν αντιθετη αποψη απο εκεινον με μοναδικο σκοπο να μην φανει οτι αντικρουονται οι αποψεις του.
    λες και οι αλλοι δεν διαβαζουν, επειδη ειπε ο δεν ειδα οτι ναναι, θα ακουσουν εκεινον.
    κανει την τριχα- τριχια ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    αναγνωριζει μονο ασπρο- μαυρο, καμια αλλη αποχρωση. τσουβαλιαζει τους παντες με βαση μια μοναδικη δικη του εμεπιρια, βγαζοντας συμπερασματα με καθολικη (υποτιθεται ) ισχυ.
    το πιο ευστοχο το ειπε ο ελις. εχει προσλαμβανουσες απο το ιτνερνετ, θεωρωντας το αυτο γνωση και εμπειρια.

κι επειδη εκλαψες πολυ για το ποσο αδικηθηκες αλλα ΔΕΝ αδικηθηκες, και ειδικα με βαση το επιχειρημα σου οτι κι εσυ μια γνωμη ειπες οπως κι ολοι, κι αν δεν αρεσει στο μελος, ας μη την ακουσει, να σου πω αγαπητε, οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ετσι τα πραγματα.
    οταν η "μια γνωμη" σου ειναι λογος μισους, μισανθρωπιας, ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟΥ και ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ, οπως στην περιπτωση της κοπελας βου, οχι μονο εχουν καθε δικιο και δικαιωμα να στην πουν και να σε κραξουν, αλλα κανονικα θα επρεπε να στα σβησουν κιολας.
    Μάθε πρώτα τι πάει να πει μισογυνισμός και μετά έλα να εκφέρεις άποψη. Δεύτερον ο "σκοταδισμός" που επικαλείσαι είναι στο μυαλό σου. Τρίτον μάθε τα σημεία στίξης μπας και μάθεις ελληνικά, που θέλεις να μας κάνεις και μάθημα. Τέταρτον σου είπα να εκφέρεις άποψη για το θέμα και αν δεν το κάνεις να φύγεις από αυτό, αν συνεχίσεις θα προβώ σε άλλες ενέργειες. Πέμπτον η κοπέλα βου, μόνη της έβαλε τον εαυτό της να γίνει "δοχείο" ηδονής, άρα είναι ένας όρος που το αποδέχεται, ακόμα και ο θεματοθέτης, αλλά αυτά δεν το βλέπουμε μην μας χαλάσει την "μαγιά" που προσπαθείς εντέχνως να φτιάξεις, αυτή του "μικρού" και "ανυπεράσπιστου" κοριτσιού. Τώρα όμως μας τα αλλάζεις ρεμεντυ, τώρα λες ότι είπα μια γνώμη, όταν εγώ σας έλεγα ότι είπα απλά την γνώμη μου πάνω στο θέμα και ότι ο θεματοθέτης έχει την επιλογή να απορρίψει αυτή την άποψη και να αφουγκραστεί πχ την δική σου, έβγαινες με ένα υφάκι και ήθελες να μου κάνεις και γραμματικό μάθημα, άρα αφού μπορώ να λέω την γνώμη μου, όπως και εσύ τότε γιατί αντιδράς; Ο θεματοθέτης αν θέλει απορρίπτει αυτή την άποψη και αν θέλει την ακούει, εσένα ποιός σε έχρισε εδώ να βγάζεις "κόκκινη" ή "κίτρινη" κάρτα στις απόψεις των άλλων, επειδή δεν συμφωνούν με εσένα; Μάθε σε ποιές περιπτώσεις μπαίνουν αυτά εδώ στην λέξη: ("").
    Τέλος αν δεν ξέρεις τον άλλον, τι ηλικία είναι, την ζωή του κλπ, απλά κάθεσαι να ακούσεις. Μην βγάζεις δικά σου συμπεράσματα, στο λέω αυτό για να σε προστατέψω από τα "γέλια" του κόσμου. Βλέπεις εγώ, δεν μπήκα στον κόπο να "παίξω" τον μάντη παριστάνοντας ότι ξέρεις και καλά την ηλικία μου, με μια εγωιστική σιγουριά, του τύπου "19 ήταν πριν 20 χρόνια"! Αυτό το ξέρεις με σιγουριά ας πούμε; Επίσης βλέπω ότι σε ενοχλεί που αναφέρομαι στην θρησκεία και απ'ότι έχω καταλάβει από θεολογία δεν γνωρίζεις και είναι απόλυτα λογικό. Οπότε πριν εκφέρεις άποψη για την θρησκεία ή την οποιαδήποτε θρησκεία διότι έχω ασχοληθεί εκτός από τον Χριστιανισμό, με το Ισλάμ ως θρησκεία, με τον Βουδισμός, τον Ιουδαϊσμό και τέλος τον Ινδουϊσμό που έχω κάνει και σχετικές εργασίες πάνω σε αυτές τις θρησκείες. Προφανώς και εσύ γνωρίζεις ό,τι λανθασμένα "πασπαλίσματα" γράφουν στο ίντερνετ και τις έχεις πάρει εσύ, ως απόλυτες αλήθειες για την θρησκεία. Άρα πίστεψέ με, ούτε μισή σταγόνα στον ωκεανό δεν γνωρίζεις στην πραγματικότητα για την χριστιανική θεολογία, αλλά εκφέρεις άποψη γι'αυτήν, ως μεσαιωνική, σκοταδιστική και φανατική. Δηλαδή όσα λένε και όσοι δεν έχουν κάτσει να μάθουν γι'αυτήν και απλά αναπαράγουν πράγματα που άκουσαν από έναν άλλον, που επίσης δεν ξέρει από χριστιανική θεολογία. Τέλος είσαι ελεύθερη να λες ό,τι θές, αρκεί να μην προσβάλεις πρόσωπα, όπως κάνεις σχεδόν συνέχεια, απλά πριν καταλαβαίνω ότι δεν στα έλεγε κανείς, είχες συνηθίσει φαίνεται στα καλά λόγια για εσένα, αλλά κανείς δεν σου είπε φαντάζομαι τα αρνητικά σου, άρα και δεν τα ξέρεις και είναι λογικό...

Page 21 of 24 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast