Gay Pride - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 27 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 400

Thread: Gay Pride

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    μονο σε αυτο που σου τονιζω εισαι σιγουρος γιαυτο??
    για ξανα σκεψου το λιγο.
    Όχι θεολογικά, όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίδιοι για τον Θεό. Μην κοιτάς την Εκκλησία, αλλά την θεολογία τι λέει.

Banned
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Πάντως αυτό απο την εκκλησία να αποδέχεται τους ομοφυλόφιλους αλλά όχι την πράξη το βρίσκω οτι δείχνει τις αγκυλώσεις της στο ζήτημα του σεξ. Το βρίσκω υποκριτικό να μιλάς για αποδοχή ενος ανθρώπου κ ταυτόχρονα έμμεσα να του λες καταπίεσε τις σεξουαλικές σου ορμές.
    Ναι, διότι δεν αποδέχεται το σεξ ως απόλαυση, αλλά ως πράξη για τεκνογονία. Αυτή είναι η βασική λειτουργία του σεξ. Το ίδιο είναι και για τα ετερόφυλα ζευγάρια που η Εκκλησία δεν δέχεται, το σεξ πριν τον γάμο, γιατί το σεξ πριν τον γάμο δεν γίνεται για τεκνογονία, αλλά μόνο για ηδονή-απόλαυση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Οχι, το φυσικο και το φυσιολογικό( η νορμα) δεν ειναι καθολου το ιδιο πραγμα.
    Φυσικο ειναι κατι που το βρισκουμε στη φυση, που παραγεται απο την φυση. Να στο πω αλλιως...ειναι τα σιαμαια αδερφια φυσικο φενομενο; Φυσικα. Ετσι γεννιουνται, ειναι φυσικοτατο. Ειναι οι σιαμαίοι ομως νόρμα; Οταν μαθαινουν οι φοιτητες ανατομια μαθαινουν με βαση ενα σχεδιαγραμμα της φυσιολογιας των σιαμαιων η ενος ανθρωπου που γεννηθηκε μονος του χωρις να ειναι συνημμενος με κανεναν αλλον; Το δευτερο...γιατι το δευτερο ειναι η νόρμα, το κανονικο.
    Αυτο ομως δεν σημαινει πως τα σιαμαια ειναι αφυσικα. Με φυσικο τροπο γεννηθηκαν ετσι, δεν τα κατασκευασε κανεις...

Μην μπερδευεις το φυσικο με το κανονικο και μην μπερδευεις το κανονικο με το καλο.
    Ειναι ο τυφωνας φυσικος; Φυσικοτατος. Ειναι νορμαλ/κανονικο να εχουμε τυφωνες στην Ελλαδα; Καθολου. Ειναι καλο η κακο; Αναλογως αν υπαρχει κοσμος που κινδυνευει τριγυρω η η ζωη του η η περιουσια του. Ενας τυφωνας καπου στην ερημο δεν μας αφορα και δεν ειναι κακος, ετσι δεν ειναι;

Οποτε αλλο το φυσικο (που το εφτιαξε η φυση ετσι), αλλο το φυσιολογικο (το νορμαλ, το κανονικο, το συνηθισμενο) και αλλο το ηθικα καλο η κακο.

Σε καλυψα;

Οσο για τον πωπο οτι και να λες ειναι υποκρισια να λεει καποιος πως ειναι αμαρτια η λαθος μεταξυ αντρων αλλα οχι αμαρτια η λαθος μεταξυ αντρα και γυναικας. Η ιδια πραξη ειναι. Τα αλλα τα ακουω βερεσε.
    εγω δεν σου λεω αν ειναι αμαρτια η οχι.λες απο τι καταλαβα διωρθοσε με αν δεν καταλαβα καλα.οτι ειναι υποκριτικο εκ μερους του ανδρα να του αρεσει ο γυναικειος πωπος αλλα οχι ο ανδρικος.αρα το πιο φυσιολογικο ηταν να του αρεσει και ο ανδρικος??

Banned
    Να πω οτι για την είδηση με τα πορνεία για κτηνοβατες είναι μια ψευδής είδηση που διέρρευσε.

Το επιχείρημα σχετικα με δικαιώματα σε παιδοφιλους κ κτηνοβατες το θεωρώ ηλίθιο γιατί απο την μια μεριά μιλάμε για σχέσεις 2 ανθρώπων κ απο την αλλη μιλαμε για θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.
    Χμ, άλλα ξέρω για την Γερμανία και την κτηνοβασία, πως δεν την καταδικάζει κανένας νόμος την κτηνοβασία, στην Γερμανία. Ναι, γι'αυτό είπε και η ελισάβετ παραπάνω ότι δεν πρέπει να τα συγχέουμε και δεν λέμε για δικαιώματα στους παιδόφιλους, αλλά το έφερε η ελισάβετ ως παράδειγμα, ότι δεν πρέπει να συγχέονται αυτά τα τρία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Όχι θεολογικά, όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίδιοι για τον Θεό. Μην κοιτάς την Εκκλησία, αλλά την θεολογία τι λέει.
    αρα θεολογικα η σεξαουλικη ταση των ανθρωπον δεν εχει σημασια για το θεο???

Banned
    αρα θεολογικα η σεξαουλικη ταση των ανθρωπον δεν εχει σημασια για το θεο???
    Δεν κατάλαβες, θεολογικά, δεν τον ενδιαφέρει τον Θεό, ποιά είναι η σεξουαλική σου τάση, όποια και αν είναι, είσαι παιδί Του. Ο Θεός δεν διαχωρίζει τους ανθρώπους σε streit, gay κλπ. Ο άνθρωπος το κάνει αυτό.

Senior Member
    Δεν κατάλαβες, θεολογικά, δεν τον ενδιαφέρει τον Θεό, ποιά είναι η σεξουαλική σου τάση, όποια και αν είναι, είσαι παιδί Του. Ο Θεός δεν διαχωρίζει τους ανθρώπους σε streit, gay κλπ. Ο άνθρωπος το κάνει αυτό.
    κοιταξε επειδη η θεολογια η να στο πω αλλιως τα θρησκευτικα ηταν απτα αγαπημενα μου μαθηματα εως και νυχτερινο τεχνικο λυκειο που τελειωσα δεν αναφερετον σε κανενα σημειο σε σεξουαλικα θεματα.ωστοσο αν εννοεις οτι ο θεος δεν ξεχωριζη τους ανθρωπους απτη σεξουαλικοτητα τους για να τους συγχωρεσει τοτες ναι συμφωνω.ειναι παντα ετοιμος να συγχωρεση ολους αναιξερετος. χρωματος/ρατσας/υψους κ.τ.λ κ.τ.λ.ρατσιστες οι ανθρωποι ειναι οχι ο θεος.αλλα οτι θα καταλογηση αμαρτιες ναι θα καταλογιση θα κρινει και με βαση της σεξουαλικες προτιμησεις.τωρα αν καποιος αντιλαμβανετε οτι αυτο που κανει δεν ειναι σωστο-ειναι αμαρτια και ζητηση συγχωρεση εννοειτε και θα τον συγχωρεση.αυτο εννοεις????

Senior Member
    εγω δεν σου λεω αν ειναι αμαρτια η οχι.λες απο τι καταλαβα διωρθοσε με αν δεν καταλαβα καλα.οτι ειναι υποκριτικο εκ μερους του ανδρα να του αρεσει ο γυναικειος πωπος αλλα οχι ο ανδρικος.αρα το πιο φυσιολογικο ηταν να του αρεσει και ο ανδρικος??
    Νομιζω εβγαλες λάθος λογικό συμπέρασμα.
    Νομιζω η Ναταλία θεωρεί ταυτόσημα τον πρωκτικό ερωτα ειτε γίνεται απο ομοφυλόφιλους ειτε απο στρέιτ ζευγάρια. Δηλ σαν πράξη είναι μια μορφή σεξουαλικής εκτόνωσης κ ηδονης κ στις 2 περιπτωσεις.
    Αυτό που δεν δέχεται είναι να θεωρουμε μονόπλευρα οτι οι γκέι αμαρτανουν με αυτή την πράξη κ όταν γίνεται απο νόμιμα ζευγάρια να μη τίθεται θέμα φυσιολογικού η όχι, αμαρτίας η όχι.
    Δεν είπε πως πρεπει να του αρέσουν του άντρα κ οι αντρικοι πισινοι αν κανει πρωκτικό στην γυναικα του κ δηλώνει στρέιτ.
    Διορθωστε με αν κατάλαβα λάθος.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Νομιζω εβγαλες λάθος λογικό συμπέρασμα.
    Νομιζω η Ναταλία θεωρεί ταυτόσημα τον πρωκτικό ερωτα ειτε γίνεται απο ομοφυλόφιλους ειτε απο στρέιτ ζευγάρια. Δηλ σαν πράξη είναι μια μορφή σεξουαλικής εκτόνωσης κ ηδονης κ στις 2 περιπτωσεις.
    Αυτό που δεν δέχεται είναι να θεωρουμε μονόπλευρα οτι οι γκέι αμαρτανουν με αυτή την πράξη κ όταν γίνεται απο νόμιμα ζευγάρια να μη τίθεται θέμα φυσιολογικού η όχι, αμαρτίας η όχι.
    Δεν είπε πως πρεπει να του αρέσουν του άντρα κ οι αντρικοι πισινοι αν κανει πρωκτικό στην γυναικα του κ δηλώνει στρέιτ.
    Διορθωστε με αν κατάλαβα λάθος.
    κοιταξε ετσι οπως το θετης ναι συμφωνω.αλλα ετσι οπως το ειπε η ναταλια εγω αλλο καταλαβα.τελοσπαντων

Senior Member
    να υποθεσω εχεις αμεση επικοινωνια με τον θεο και ξερεις τι τον ενδιαφερει?

Senior Member
    Ναι, διότι δεν αποδέχεται το σεξ ως απόλαυση, αλλά ως πράξη για τεκνογονία. Αυτή είναι η βασική λειτουργία του σεξ. Το ίδιο είναι και για τα ετερόφυλα ζευγάρια που η Εκκλησία δεν δέχεται, το σεξ πριν τον γάμο, γιατί το σεξ πριν τον γάμο δεν γίνεται για τεκνογονία, αλλά μόνο για ηδονή-απόλαυση.
    Δεν μπορούμε να ακυρωσουμε τον ρολο της ηδονής κ της ευχαριστησης στον ερωτα γιατί λογικό είναι να είναι ευχάριστος ώστε τα πλάσματα να συνεχίζουν να κανουν ερωτα για αναπαραγωγή κ ευχαρίστηση.

Δηλαδή ο Θεός αποδέχεται σαν πλάσματα τους ομοφοφιλους αλλά τους αφαιρεί το δικαίωμα της σεξουαλικής διέγερσης κ εκτόνωσης;; Ας τους ευνουχησουμε τοτε.
    Κ ενα άλλο επειδή η όλη ιστορία με τον θεο εμένα μου φαίνεται παράλογη πέρα απο τις 10 εντολές που έδωσε απευθείας στον Μωυσή όλα τα υπόλοιπα για το τι να κάνουμε στο κρεβάτι μας η όχι απο ποιον υπαγορεύτηκαν κ ποιοι ορίζουν τα θέλω η όχι του θεού;; Μήπως ταυτίζονται με τα θέλω κ τις ηθικές αρχές του εκαστοτε θρησκευτικού ηγέτη η δημιουργού δόγματος;
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Ξέχασα είχαν όλοι το Αγιο πνεύμα που τους τα υπαγόρευε!!

Senior Member
    Δεν μπορούμε να ακυρωσουμε τον ρολο της ηδονής κ της ευχαριστησης στον ερωτα γιατί λογικό είναι να είναι ευχάριστος ώστε τα πλάσματα να συνεχίζουν να κανουν ερωτα για αναπαραγωγή κ ευχαρίστηση.

Δηλαδή ο Θεός αποδέχεται σαν πλάσματα τους ομοφοφιλους αλλά τους αφαιρεί το δικαίωμα της σεξουαλικής διέγερσης κ εκτόνωσης;; Ας τους ευνουχησουμε τοτε.
    Κ ενα άλλο επειδή η όλη ιστορία με τον θεο εμένα μου φαίνεται παράλογη πέρα απο τις 10 εντολές που έδωσε απευθείας στον Μωυσή όλα τα υπόλοιπα για το τι να κάνουμε στο κρεβάτι μας η όχι απο ποιον υπαγορεύτηκαν κ ποιοι ορίζουν τα θέλω η όχι του θεού;; Μήπως ταυτίζονται με τα θέλω κ τις ηθικές αρχές του εκαστοτε θρησκευτικού ηγέτη η δημιουργού δόγματος;

Τα ειπες ολα...!

Senior Member
    Quote Originally Posted by black angel View Post
    να υποθεσω εχεις αμεση επικοινωνια με τον θεο και ξερεις τι τον ενδιαφερει?
    χαχαχαχαχαχ αυτη την απααντηση την περιμενα να την ακουσω

Senior Member

υποτειθετε οτι υπαρχουν τα ιερα βιβλια.π.χ παλαια και καινη διαθηκη.αλλα δεν μιλανε καθολου για σεξουαλικα θεματα.
    παρα μονο για ιεροδουλες.αλλα τωρα που το ειπα αυτο θυμαμε οτι ο χρηστος ειπε η αμαρτιες της σαρκας ειναι ελαφροτερες απτης αμαρτιες της ψυχης.(αμαρτιες της σαρκας μεχρι σε ενα λογικο σημειο φανταζομε)

Page 4 of 27 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast