Μπέρδεμα ή όχι ; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 115
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Νικολέττα_Α View Post
    Επισης... μιλησε στην γυναικα του γιατι αφοτου σταματησαμε εμεις ηταν καπως χαλια απ οτι μου εχει πει και αναγκαστηκε να της μιλησει....χαζη δεν ειναι..αντιθετως !
    Δε θελω να στο χαλασω, αλλα εχω την εντυπωση οτι οταν η ρεμεντυ ειπε για χαζες..., δεν εννοουσε τη γυναικα του.
    Ας με διορθωσει αν καταλαβα λαθος.

Junior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Δε θελω να στο χαλασω, αλλα εχω την εντυπωση οτι οταν η ρεμεντυ ειπε για χαζες..., δεν εννοουσε τη γυναικα του.
    Ας με διορθωσει αν καταλαβα λαθος.
    Δεν εχει σημασια αν εννοουσε την γυναικα του ή τις υπολοιπες που πηγαιναν μαζι του..οπως και να χει..! Καμια δεν ειναι χαζη....τουλαχιστον απο τις αλλες....ισως τον εαυτο μου να τον εβγαζα στην απ εξω :( :( :(

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σε αυτο που λεει η νατ, καταληγεις.
    δεν ειναι οτι δεν το θελεις, ειναι οτι δεν ρισκαρεις να χασεις την γυναικα που αγαπας.
    Ειναι κακο να μην θελω να χασω τη γυναικα μου?
    Και αυτο παλι αγαπη δεν δειχνει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Τα κοριτσια αναφερονται στη σταση που ειχες εξαρχης σε αυτο το νημα. Οτι ο Α πρεπει να ειναι πολυ γαματος για να καταφερνει να κανει ταρανδο τη γυναικα του και ταυτοχρονα μην τη χανει κιολας.

Senior Member
    Ζητα συγνωμη γιωργο τωρα μαθαινεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Σορυ αλλα οχι, δεν δειχνει απαραιτητα αγαπη, δειχνει βολεψη. Αυτο δειχνει οτι αμα ηξερες οτι μπορουσες να την απατησεις με 100% σιγουρια οτι δεν θα το μαθει και δεν θα την χασεις θα το εκανες. Λογω ανασφαλειας δεν το κανεις λοιπον.
    Επισης κατι ακομα πανω στο σχολιο με τον τριτο παγκοσμιο... Δλδ επειδη ειναι ο μπαμπουλας δεν την απατας; Οχι επειδη την εκτιμας και την σεβεσαι; Κατι τετοια σχολιακια αυτο μου βγαζουν...οτι δεν την πολυσεβεσαι...δεν εισαι δεσμιος ξερεις σε αυτη τη σχεση...ουτε να εξαρτασαι χρειαζεται...και απο αλλα ποστ σου απο την αρχη ακομα φαινεται οτι ξυνεσαι...τα τραβαει η ψυχη σου...δεν εισαι ιδιαιτερα χαρουμενος στον γαμο σου μου φαινεται... τελοσπαντων με συγχωρεις για ολες αυτες τις προσωπικες αναλυσεις πανω στα σχολια σου τις οποιες δεν ζητησες κι ολας, απλα μου κανουν αισθηση καποια σχολια σου και δεν μπορουσα παρα να σχολιασω κι εγω.
    Οπως και να εχει το θεμα δεν εισαι εσυ και παλι σορυ για αυτο, το θεμα ειναι κατι αλλαξοκωλιες στις οποιες δεν προκαιται να εστιασω στα σοβαρα λολ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Τα κοριτσια αναφερονται στη σταση που ειχες εξαρχης σε αυτο το νημα. Οτι ο Α πρεπει να ειναι πολυ γαματος για να καταφερνει να κανει ταρανδο τη γυναικα του και ταυτοχρονα μην τη χανει κιολας.
    Οταν καταφερνης να εχεις 15 γκομενες ταυτοχρον
    ονα εισαι παντρεμενος και η γυναικα σου δεν ξερει τιποτα δεν εισαι μια ευφια πανω σε αυτο??
    Δεν λεω οτι ειναι σωστο η λαθος εδω μπερδευεστε ολοι ολες.λεω οτι ειναι αποριας αξιο
    Το πως τα καταφερνη

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ζητα συγνωμη γιωργο τωρα μαθαινεισ
    Κοιτα ελις εχω μαθει να ζηταω συγγνωμη αλλα το κανω οταν προσβαλω πληγωνω θιγω κ.τ.λ
    Στην προκειμενη περιπτωση ομως δεν ζηταω συγγνωμη διοτι δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Σορυ αλλα οχι, δεν δειχνει απαραιτητα αγαπη, δειχνει βολεψη. Αυτο δειχνει οτι αμα ηξερες οτι μπορουσες να την απατησεις με 100% σιγουρια οτι δεν θα το μαθει και δεν θα την χασεις θα το εκανες. Λογω ανασφαλειας δεν το κανεις λοιπον.
    Επισης κατι ακομα πανω στο σχολιο με τον τριτο παγκοσμιο... Δλδ επειδη ειναι ο μπαμπουλας δεν την απατας; Οχι επειδη την εκτιμας και την σεβεσαι; Κατι τετοια σχολιακια αυτο μου βγαζουν...οτι δεν την πολυσεβεσαι...δεν εισαι δεσμιος ξερεις σε αυτη τη σχεση...ουτε να εξαρτασαι χρειαζεται...και απο αλλα ποστ σου απο την αρχη ακομα φαινεται οτι ξυνεσαι...τα τραβαει η ψυχη σου...δεν εισαι ιδιαιτερα χαρουμενος στον γαμο σου μου φαινεται... τελοσπαντων με συγχωρεις για ολες αυτες τις προσωπικες αναλυσεις πανω στα σχολια σου τις οποιες δεν ζητησες κι ολας, απλα μου κανουν αισθηση καποια σχολια σου και δεν μπορουσα παρα να σχολιασω κι εγω.
    Οπως και να εχει το θεμα δεν εισαι εσυ και παλι σορυ για αυτο, το θεμα ειναι κατι αλλαξοκωλιες στις οποιες δεν προκαιται να εστιασω στα σοβαρα λολ.
    Ναταλια εχω μαθει να ειμαι ειλικρινης στη ζωη μου ασχετα αν αρεσει η οχι αυτο στο κοινωικο μου περιγηρω.ετσι θα κανω και τωρα...
    Για σενα μπορει να μην εινααι αγαπη αυτο για εμενα ομως ειναι διοτι αν δεν την αγαπουσα δεν θα απερριπτα μια θεογκομενα.την απερριψα γιατι δεν ηθελα να ρισκαρω ναι και αγαπη ειναι διοτι αν δεν την αγαπουσα δεν την εκτιμουσα θαελεγα ναι και ας το μαθαινε και??θα με χωρισει??ε ας με χωρισει ουτε σι αλλος γιατι να μεινω με μια γυναικα που δε την αγαπαω??τη θελω στη ζωη μου και την αγαπαω.και για αυτο το λογο ακριβως ειπα το οχι.
    Περναω πολυ καλα στο γαμο μου.δεν εχω παραπονο κανενα δοξα το θεο.μικροκαυγαδακια τα εχουμε οκ αλλα καποιο σοβαρο προβλημα δεν εχουμε..μιλησα πολυ ειλικρινα και να σου πω και μια μεγαλη αληθεια..οσο και να σε αγαπαει ενας ανδρας οσο πιστος κι αν ειναι αμα δει εναν αλλο ανδρα που ριχνει συνεχεια γυναικες μεσα του θα τον θαυμαση.μπορει να μη το παραδεχτη ουτε σε εσενα αλλα ουτε και στον εαυτο του.μεσα του ομως θα τον θαυμασει.το λαθος και το κακο σε ολη ααυτη την ιστορια ειναι οτι ο τυπος ειναι παντρεμενος.

Senior Member
    Ναταλια εχω μαθει να ειμαι ειλικρινης στη ζωη μου ασχετα αν αρεσει η οχι αυτο στο κοινωικο μου περιγηρω.ετσι θα κανω και τωρα...
    Για σενα μπορει να μην εινααι αγαπη αυτο για εμενα ομως ειναι διοτι αν δεν την αγαπουσα δεν θα απερριπτα μια θεογκομενα.την απερριψα γιατι δεν ηθελα να ρισκαρω ναι και αγαπη ειναι διοτι αν δεν την αγαπουσα δεν την εκτιμουσα θαελεγα ναι και ας το μαθαινε και??θα με χωρισει??ε ας με χωρισει ουτε σι αλλος γιατι να μεινω με μια γυναικα που δε την αγαπαω??τη θελω στη ζωη μου και την αγαπαω.και για αυτο το λογο ακριβως ειπα το οχι.
    Περναω πολυ καλα στο γαμο μου.δεν εχω παραπονο κανενα δοξα το θεο.μικροκαυγαδακια τα εχουμε οκ αλλα καποιο σοβαρο προβλημα δεν εχουμε..μιλησα πολυ ειλικρινα και να σου πω και μια μεγαλη αληθεια..οσο και να σε αγαπαει ενας ανδρας οσο πιστος κι αν ειναι αμα δει εναν αλλο ανδρα που ριχνει συνεχεια γυναικες μεσα του θα τον θαυμαση.μπορει να μη το παραδεχτη ουτε σε εσενα αλλα ουτε και στον εαυτο του.μεσα του ομως θα τον θαυμασει.το λαθος και το κακο σε ολη ααυτη την ιστορια ειναι οτι ο τυπος ειναι παντρεμενος.
    Κοιτα...εγω την αποψη που ειπα την σχηματισα και απο αλλα σχολια σου στο φορουμ, οχι μονο σε αυτο το θεμα, υπαρχουν πολλα σχολιακια που καρφωνουν καταπιεσμενες σου επιθυμιες αλλα απο εκει και περα οκ, μια αποψη ειναι και παρα το οτι δεν αλλαζει δεν με αφορα τι κανεις και τι δεν κανεις ουτε χρειαζεται να μου δωσεις εμενα καποια εξηγηση. Ισα ισα με συγχωρεις που εξεφρασα την αποψη μου/την εντυπωση που μου εχεις δωσει οσον αφορα τα προσωπικα σου χωρις να μου ζητηθει, το καταλαβα πριν καν πατησω δημοσιευση οτι οκ, δεν ειναι αυτο το θεμα μας και οτι ειναι λιγο σαν να σε βαζω στο "εδωλιο" χωρις λογο. Νταξ, αλλος στη θεση σου θα μου ελεγε σαλτα και γαμησου λολ :P
    Ξαναλεω η αποψη μου δεν αλλαζει αλλα σε ευχαριστω που το παιρνεις χαλαρα.

Senior Member
    Εδώ βλέπουμε πως οι γυναίκες τους βγάζουν όλους σκαρτουσ δηλαδή φεύγεις είσαι άπιστος μένεις φόβος η ανασφάλεια η βολεψη κορίτσια προφανώς μεγαλώνουμε διαφορετικά αλλά άμα μας αγαπουσατε θα μας καταλαβαίνατε γι αυτό οι άντρες είναι χαιβανια

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εδώ βλέπουμε πως οι γυναίκες τους βγάζουν όλους σκαρτουσ δηλαδή φεύγεις είσαι άπιστος μένεις φόβος η ανασφάλεια η βολεψη κορίτσια προφανώς μεγαλώνουμε διαφορετικά αλλά άμα μας αγαπουσατε θα μας καταλαβαίνατε γι αυτό οι άντρες είναι χαιβανια
    Αν απλα φευγεις δεν εισαι απιστος...αν απατας εισαι απιστος. Αμα καποιος δεν ειναι ευχαριστημενος στη σχεση του και απλα επιλεγει να κανει μια συζητηση με μπεσα και να χωρισει το θεωρω μια χαρα. Αξιο σεβασμου θα ελεγα. Δεν γινεται να ειναι ολοι με το ταιρι τους για παντα, καμια φορα καπου καπως χαλαει το πραγμα. Ε το θεμα ειναι με τι τροπο προχωραει κανεις, το να προχωραει δεν ειναι κακο, το να προχωραει επι πτωματων ειναι...

Senior Member
    Σκέφτηκες ποτέ ότι τα πτώματα δημιουργούνται επειδή προχωρασ

Senior Member
    Θα το δεις αυτό αν προχωρήσεις ποτέ

Senior Member
    Άκου κι αυτό αυτή έχει διπολική
    https://youtu.be/0-EF60neguk

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast