ανασφαλεια - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 88
    Senior Member
    Quote Originally Posted by girl992 View Post
    Τωρα η εγω ειμαι ηλιθια και δεν ξερω τι σημαινει εξανιδικευμενη η δεν ξερω...αλλα οντως ισως να χετε δικιο
    Να σε θαυμαζει ρε παιδι μου.
    Νιωθεις οτι σε θαυμαζει;
    Γιατι υποψιαζομαι οτι η απαντηση ειναι πως δεν το νιωθεις καθολου; Αλλιως δεν θα ειχες ανοιξει αυτο το θεμα.

Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Να σε θαυμαζει ρε παιδι μου.
    Νιωθεις οτι σε θαυμαζει;
    Γιατι υποψιαζομαι οτι η απαντηση ειναι πως δεν το νιωθεις καθολου; Αλλιως δεν θα ειχες ανοιξει αυτο το θεμα.
    Οχι βεβαια δεν το.νιωθω καν...
    Εχω αλλα δεν θα λεγα οτι ειμαι ερωτευμενη..ουτε εκεινος..προς το παρον ετσι δειχνουμε στην πορεια δεν ξερω αλλα αυτο απο την αρχη φαινετε

Senior Member
    Οχι βεβαια δεν το.νιωθω καν...
    Ε στη θεση σου τοτε δεν θα εβλεπα τον λογο να ειμαι με καποιον που δεν με αποδεχεται οπως ειμαι, μου ξυπναει εσκεμμενα τις ανασφαλειες και που δεν ειμαι και καν ερωτευμενη μαζι του....αλλα αυτη ειμαι εγω.
    Μπορει ξερω γω να μην θελεις να εισαι μονη τωρα, να θες παρεα, σεξ, κατι να γινεται...
    Δεν το βρισκω καλη ιδεα αλλα οπως νιωθεις.

Senior Member
    Να το πω απλα.......Κι εμενα το αγορι μου μπορει τη μια να μου πει εχεις κιλα και την αλλη να μου πει εισαι η πιο ωραια. Η να με λεει χαζη ενω οταν τον εχω ρωτησει μου λεει ειμαι πολυ εξυπνη. Τα αγορια ετσι δειχνουν την αγαπη τους. Απο φοβο μην μας χασουν δεν λενε τι νιωθουν και επειδη ετσι ειναι δομημενη η κοινωνια να κρυβουν τα συναισθηματα τους μας μειωνουν. Εγω δεν ξερω κανενα αγορι να ανεβαζει την κοπελα του. Μπορει μεσα τους να σε θεωρουν θεα και πανεξυπνη και απο ολα και απεξω να σου λενε α, εισαι ασχημη, φορας χαλια ρουχα κτλ για να σε κανουν να εχεις χαμηλη αυτοπεποιθηση. Αυτα ειναι τα αυτονοητα και το λεω εγω που τα ζω σε μια σχεση και τα εχω ζησει και σε αλλες.

Senior Member
    Εγω ξερω αντρες που ποτε δεν θα μπορουσαν να διανοηθουν να μειωσουν την γυναικα διπλα τους η να πουν πραγματα που ξερουν οτι θα της εριχναν το ηθικο η τη διαθεση. Και καθε αλλο, ανεβαζουν τη γυναικα που εχουν διπλα τους.
    Δεν θα βαφτισουμε τωρα το δυσλειτουργικο και ανασφαλες και το να σου ακοτωνουμ την αυτοπεποιθηση νοιαξιμο και αγαπη, μη τρελαθουμε.

Senior Member
    Εγω ξερω αντρες που ποτε δεν θα μπορουσαν να διανοηθουν να μειωσουν την γυναικα διπλα τους η να πουν πραγματα που ξερουν οτι θα της εριχναν το ηθικο η τη διαθεση. Και καθε αλλο, ανεβαζουν τη γυναικα που εχουν διπλα τους.
    Δεν θα βαφτισουμε τωρα το δυσλειτουργικο και ανασφαλες και το να σου ακοτωνουμ την αυτοπεποιθηση νοιαξιμο και αγαπη, μη τρελαθουμε.
    Ποσοι ειναι αυτοι και ποσοι αυτοι που λεω εγω; Και στην τελικη που ξερεις τι λενε πισω απο την πορτα, τους εχεις δει; Μπορει μπροστα σου να δειχνουν οι καλυτεροι και πισω σου να την πλακωνουν στο ξυλο!! Δεν ειπα ποτε οτι ειναι νοιαξιμο και αγαπη, ειπα οτι ειναι ερωτας.

Senior Member
    Και κατι αλλο. Ποσο κρατησαν αυτες οι σχεσεις; Γιατι αν ειναι να εχω εγω τον αλλον να με λεει θεα, κουκλαρα, πανεμορφη για να με ριξει στο κρεββατι και μετα να με χωριζει, ευχαριστω, δεν θα παρω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Ποσοι ειναι αυτοι και ποσοι αυτοι που λεω εγω; Και στην τελικη που ξερεις τι λενε πισω απο την πορτα, τους εχεις δει; Μπορει μπροστα σου να δειχνουν οι καλυτεροι και πισω σου να την πλακωνουν στο ξυλο!! Δεν ειπα ποτε οτι ειναι νοιαξιμο και αγαπη, ειπα οτι ειναι ερωτας.
    Δεν ειναι ερωτας αυτο. Ειναι απελπισια και αναγκη να γατζωθουν σε μια σχεση για να λενε οτι εχουν γκομενα ενω δεν τρελαινονται καν. Δεν ειναι συντροφος τους η γυναικα διπλα τους, ειναι το μεσο που εκμεταλλευονται για να κρυψουν το ποσο λιγοι νιωθουν, μια προσωρινη λυση μεχρι να αναγκαστουν να βρουν τα @@ να επιδιωξουν αυτα που θελουν και να ωριμασουν σαν ανθρωποι, αν το κανουν καθολου καποτε. Και καθε κριτικη απεναντι της ειναι κριτικη απεναντι στον εαυτο τους...καποιος που σε σεβεται δεν σε ριχνει, και καποιος που σεβεται τον εαυτο του μπορει να εχει διπλα του μονο καποιον που σεβεται. Σχεσεις στις οποιες η νορμα ειναι ο αλλος να θελει να αλλαξει πραγματα πανω σου και να σε μειωνει ειναι προσωρινες καβατζες, προσωρινες λυσεις, δεν ειναι ερωτας, ειναι εκμεταλλευση.
    Δεν δεχομαι αυτο που πας να περασεις οτι το να σου ριχνουν την αυτοπεποιθηση ειναι φυσιολογικο. Οποιος το κανει στη πραγματικοτητα δεν σε γουσταρει και τοσο, τελος. Και καθε σχεση εχει τα προβληματα της, τι σχεση εχει το αν πλακωνονται ακομη και τα υγιη ζευγαρια πισω απο κλειστες πορτες; Μιλαμε για το να σου ριχνουν την αυτοπεποιθηση. Μπορει να θαυμαζεις και να σεβεσαι και να ανεβαζεις καποιον και να τον εχεις κορωνα στο κεφαλι σου και παλι να σου σπασει τα νευρα με κατι η να παρεξηγηθειτε, που κολλαει αυτο που λες; Ειπα πουθενα οτι οι αντρες που ανεφερα εχουν τις ιδανικες σχεσεις; Ειπα οτι δεν μειωνουν ολοι τις γυναικες που εχουν διπλα τους και σιγουρα δεν ειναι νορμα η φυσιολογικο η καμια χαριτωμενια που πρεπει να αποδεχτουμε.
    Καθενας δεχεται αυτα που πιστευει οτι αξιζει...και ειναι κριμα να πιστευουμε οτι αξιζουμε τοσο λιγα και να τα λεμε αυτα και σε αλλες γυναικες.

Senior Member
    Κανε πρωτα σχεση και μετα πες μου. Τα λες τελειως λαθος. Θεωρεις φυσιολογικο δηλαδη να την πλακωνει ο αλλος στο ξυλο αλλα οχι να τη μειωνει; Και τα δυο το ιδιο χαλια ειναι αλλα το ξυλο λιγο χειροτερο, ομως αμα ξερεις οτι ο αλλος σε θαυμαζει απο μεσα του μπορεις να παραβλεψεις το οτι σε μειωνει με τα λογια. Δεν ειπα να κατσει καμια με καποιον που την μειωνει και τα πιστευει, αλλα με εναν που τα λεει για να της μειωσει την αυτοπεποιθηση ουτως ωστε να την κραταει κοντα του ακριβως επειδη την θελει και την θαυμαζει.

Senior Member
    Και κατι αλλο. Ποσο κρατησαν αυτες οι σχεσεις; Γιατι αν ειναι να εχω εγω τον αλλον να με λεει θεα, κουκλαρα, πανεμορφη για να με ριξει στο κρεββατι και μετα να με χωριζει, ευχαριστω, δεν θα παρω.
    Μιλαμε για οικογενειες με παιδια που κρατανε πανω απο δεκα χρονια. Το ενα ζευγαρι μολις απεκτησε το τριτο του παιδακι. Εχουν προβληματα και απλυτα; Σαφεστατα. Μιλαμε ομως για κατι συγκεκριμενο: Ριχνουν ο ενας την αυτοπεποιθηση του αλλου; Με την καμια. Ξερεις πως την λεει τη γυναικα του ο τυπας; Θεά.
    Δεν σου κανω πλακα. Στις επαφες παντου Θεα την εχει.
    Θα σου ελεγα και αλλα αλλα αστο, θα κλαψουμε.
    Και ο αλλος εδω και πανω απο δεκα-δωδεκα χρονια ισα ισα της διωχνει τις οποιες ανασφαλειες μπορει να εχει και για οτιδηποτε δεν της αρεσει πανω της. Οχι λουλουδι του οχι ομοφια του και δε ξερω τι.
    Αυτα μιας και ζητησες λεπτομερειες.
    Αμα πιστευεις οτι σου αξιζει να παρεις κι εσυ...αλλιως να αναθεωρησεις το τι σου αξιζει και τι οχι.

Senior Member
    Μιλαμε για οικογενειες με παιδια που κρατανε πανω απο δεκα χρονια. Το ενα ζευγαρι μολις απεκτησε το τριτο του παιδακι. Εχουν προβληματα και απλυτα; Σαφεστατα. Μιλαμε ομως για κατι συγκεκριμενο: Ριχνουν ο ενας την αυτοπεποιθηση του αλλου; Με την καμια. Ξερεις πως την λεει τη γυναικα του ο τυπας; Θεά.
    Δεν σου κανω πλακα. Στις επαφες παντου Θεα την εχει.
    Θα σου ελεγα και αλλα αλλα αστο, θα κλαψουμε.
    Και ο αλλος εδω και πανω απο δεκα-δωδεκα χρονια ισα ισα της διωχνει τις οποιες ανασφαλειες μπορει να εχει και για οτιδηποτε δεν της αρεσει πανω της. Οχι λουλουδι του οχι ομοφια του και δε ξερω τι.
    Αυτα μιας και ζητησες λεπτομερειες.
    Αμα πιστευεις οτι σου αξιζει να παρεις κι εσυ...αλλιως να αναθεωρησεις το τι σου αξιζει και τι οχι.
    Δηλαδη για να καταλαβω.........τη λεει παντου θεα και την απαταει;;;; Και να παρω κατι τετοιο; Οχι, ευχαριστωωωω δεν θα παρωωω :) :) :) Εξαλλου αυτοι που μειωνουν την αυτοπεποιθηση οπως ειπα δεν σημαινει οτι δεν θαυμαζουν την κοπελα τους, καθε αλλο, απλα δεν της το λενε!

Senior Member
    Κανε πρωτα σχεση και μετα πες μου. Τα λες τελειως λαθος. Θεωρεις φυσιολογικο δηλαδη να την πλακωνει ο αλλος στο ξυλο αλλα οχι να τη μειωνει; Και τα δυο το ιδιο χαλια ειναι αλλα το ξυλο λιγο χειροτερο, ομως αμα ξερεις οτι ο αλλος σε θαυμαζει απο μεσα του μπορεις να παραβλεψεις το οτι σε μειωνει με τα λογια. Δεν ειπα να κατσει καμια με καποιον που την μειωνει και τα πιστευει, αλλα με εναν που τα λεει για να της μειωσει την αυτοπεποιθηση ουτως ωστε να την κραταει κοντα του ακριβως επειδη την θελει και την θαυμαζει.
    Εχω κανει σχεσεις. Απο που και ως που συμπερανες οτι δεν εχω κανει; Τι αυθαιρετο συμπερασμα ειναι αυτο; Και ποτε δεν μου ετυχε να με μειωσει καποιος, παρα μονο οταν ηθελε πια να χωρισουμε στο τελος μιας μακροχροοοονιας σχεσης, που σε αυτη τη περιπτωση δεν γινεται και αλλιως, πρεπει να απομυθοιησεις τον αλλον και να εκλογικευσεις τις επιλογες σου και το οτι σου τελειωσε.
    Και εγω δεν μιλησα για ξυλο, μιλησα για προβληματα. Δεν καταλαβαινω τι δεν ειναι κατανοητο.
    Προβληματα υπαρχουν σε καθε σχεση, αλλα το να σε μειωνει ο αλλος οχι δεν ειναι φυσιολογικο.
    Το να σκεφτεσαι οτι σε εκτιμαει καταβαθος ενω η δικη του συμπεριφορα δειχνει το ακριβως αντιθετο ειναι και αυτο μια εκλογικευση...
    Αμα το παμε ετσι που ξερουμε τι πιστευει;
    Ο μονος τροπος να το ξερουμε ειναι η συμπεριφορα του...η οποια μας δειχνει το αντιθετο. Αρα το οτι σε εκτιμα καποιος που φερεται ετσι πως το συμπεραινεις;
    Επειδη ετσι θελεις; Μπορει να ειναι εθελοτυφλια αυτο για να ψευτοπαρηγορει η γυναικα τον εαυτο της. Μπορει απλα να ειναι καβατζα μεχρι να βρει ο αλλος κατι που θεωρει καλυτερο και δεν θα θεωρει οτι χρειαζεται να της ριχνει την αυτοπεποιθηση με κριτικη για ρουχα και δε ξερω τι.
    Απεδειξε μου εσυ οτι δεν μπορει να ισχυει αυτο που λεω εγω λοιπον. Εχεις τροπο να το ξερεις;

Senior Member
    Δηλαδη για να καταλαβω.........τη λεει παντου θεα και την απαταει;;;; Και να παρω κατι τετοιο; Οχι, ευχαριστωωωω δεν θα παρωωω :) :) :) Εξαλλου αυτοι που μειωνουν την αυτοπεποιθηση οπως ειπα δεν σημαινει οτι δεν θαυμαζουν την κοπελα τους, καθε αλλο, απλα δεν της το λενε!
    Ποτε σου ειπα οτι την απαταει; Δεν την απαταει.
    Να μην παρεις αμα δεν θελεις κατι υγιες.

Senior Member
    Κοιταξε. Θα στο πω απλα. Ο τυπος λεει απο τη μια της κοπελας δεν μου αρεσει που δεν φορας τακουνια και απο την αλλη της λεει σε θελω πολυ. Εσυ τι συμπεραινεις απο αυτο οτι την θελει η οχι; Δεν νομιζω οτι ειναι εκλογικευση αυτο που κανω...... Ειναι ενα λογικο συμπερασμα που το εχει παραδεχτει και το αγορι μου σε μενα. Οποτε εμενα ασε με να πιστευω οτι θελω και το αν πχ τους την πεφτουν αλλες και τι κανουν ασε μας να το ξερουμε εμεις καλυτερα που τους ζουμε. Δεν εχει νοημα να το συνεχιζουμε αλλο.

Senior Member
    Κοιταξε. Θα στο πω απλα. Ο τυπος λεει απο τη μια της κοπελας δεν μου αρεσει που δεν φορας τακουνια και απο την αλλη της λεει σε θελω πολυ. Εσυ τι συμπεραινεις απο αυτο οτι την θελει η οχι; Δεν νομιζω οτι ειναι εκλογικευση αυτο που κανω...... Ειναι ενα λογικο συμπερασμα που το εχει παραδεχτει και το αγορι μου σε μενα. Οποτε εμενα ασε με να πιστευω οτι θελω και το αν πχ τους την πεφτουν αλλες και τι κανουν ασε μας να το ξερουμε εμεις καλυτερα που τους ζουμε. Δεν εχει νοημα να το συνεχιζουμε αλλο.
    Οκ, συγνωμη εχεις δικιο, πιστευε οτι θελεις. Ας συμφωνησουμε στο οτι διαφωνουμε. Και εχεις δικιο και στο οτι μερικα πραγματα τα καταλαβαινουμε μονο αμα τα ζησουμε πληρως. Να εισαι καλα.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast