Δεν αντεχω να μην εχω επικοινωνια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Ξερω, ζηταω πολλα, αλλα θελω συνεχως ενα ατομο να το "ζαλιζω" με τα προβληματα μου, και φυσικα αυτο δεν γινεται. Εχω τοσα πολλα μαζεμενα μες στο μυαλο μου απο το παρελθον και τοση συσσωρευμενη αρνητικη ενεργεια, που δεν ξερω που να τη διοχετευσω. Ξερω, θα πειτε δεν μου φταινε οι αλλοι, κι ομως, αυτοι φταινε, μια ζωη σε μενα ολοι ξεσπαγαν κι εγω τα ανεχομουνα, μεχρι και ποτηρι νερο μου εχουν ριξει δημοσια.......μου 'χουν κανει παρα πολλα οι αλλοι και ιδιαιτερως μπουλινγκ. Πιο πολυ με πειραζουν οι αλλοι και τα περισσοτερα προβληματα μου στηριζονται εκει παρα στο οτι δεν εχω να φαω οπως καποιοι η στο οτι κουραζομαι απο μια δουλεια. Οποτε εχω αναγκη για επικοινωνια συνεχως, αλλα φυσικα αυτο δεν ειναι εφικτο. Τι κανω σε αυτη την περιπτωση; Πως μπορω να κανω την αρνητικη ενεργεια θετικη; Η γυμναστικη βοηθαει; Αλλοι νιωθουν ευεξια πχ με το περπατημα, εγω σπανια, γι'αυτο και δεν περπαταω δεν κανω γυμναστικη, γιατι δεν παιρνω κατι απο αυτο, οσο και αν το εχω αναγκη για να χασω τα περιττα κιλα μου. Λεω να ξεκινησω χορο αλλα δεν ξερω αν θα με βοηθησει. Για φιλους δεν το συζηταω, ολοι το συμφερον τους κοιτανε και οι περισσοτεροι αν οχι ολοι η σε λυπουνται η σε ζηλευουν. Η και τα δυο. Απλα ηθελα να τα πω καπου μπας και βρω καμια βοηθεια....εχω και προβληματα εκτος των αλλων απλα τα χειροτερα πιστευω ειναι τα βασανιστηρια που σου κανουν οι αλλοι και εμενα μου εχουν κανει παρα πολλα γιατι με θεωρουν ευκολο θυμα. Και να αλλαξω και αυτο αν γινεται, εχετε ιδεες;
    Μπορείς να ψαξτεις για kick boxing, γυμναστική κι εκτόνωση μαζί. Όσο για το πρώτο που λες, κι εγώ νιώθω αυτήν την ανάγκη σε καταλαβαίνω. Οπότε θελήσεις μην διατάσεις να στείλεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by butterfly95 View Post
    Μπορείς να ψαξτεις για kick boxing, γυμναστική κι εκτόνωση μαζί. Όσο για το πρώτο που λες, κι εγώ νιώθω αυτήν την ανάγκη σε καταλαβαίνω. Οπότε θελήσεις μην διατάσεις να στείλεις.
    Σ'ευχαριστω!

Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Σ'ευχαριστω!
    Ακόμα δεν μπορώ να στείλω πμ

Senior Member
    Quote Originally Posted by butterfly95 View Post
    Ακόμα δεν μπορώ να στείλω πμ
    Σου 'στειλα εγω! Για δοκιμασε τωρα!

Senior Member
    Λογοδιαρροια εχεις? Τι κάθεσαι και γκρινιάζεις η ζωή ειναι ενα παιχνίδι εσυ επιλέγεις αν θα είσαι το πιόνι η ο παίχτης

Εστάλη από ALE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

Member
    ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΘΕΣ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!
    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ!
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ!

Εστάλη από GT-I9305 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Αρχικά, όσον αφορά τη γυμναστική, είναι ο τρόπος με τον οποίο παράγεις ενδορφίνες, που είναι φυσικό αναλγητικό, οπότε σαφώς και βοηθάει. Θα μπορούσες να διαλέξεις ένα είδος χαλαρής γυμναστικής, το οποίο ταυτοχρόνως να σου φαίνεται και διασκεδαστικό. Αναφορικά, με το θέμα της συνεχούς επικοινωνίας είναι σαφές ότι δεν μπορείς να έχεις κάποιον να του μιλάς επι εικοσιτετραώρου. Μπορείς ίσως να επικοινωνείς πιο ουσιαστικά με τους ανθρώπους, είτε τους φίλους σου, είτε τον σύντροφο σου, όταν είστε μαζί ή ακόμη και να δοκιμάσεις έναν επικοδομητικό διάλογο με τον ευατό σου. Κάνε τον εαυτό σου φίλο σου και θα περνάς καλύτερα μαζί του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by JEAN View Post
    ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΘΕΣ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!
    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ!
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ!

Εστάλη από GT-I9305 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Σε ευχαριστω παρα πολυ!! Θα ανοιξω κι αλλο θεμα σε αυτη την ενοτητα, ελπιζω να το δεις και να βοηθηθεις κι εσυ οπως και ολοι!! Και εγω!!

Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Αρχικά, όσον αφορά τη γυμναστική, είναι ο τρόπος με τον οποίο παράγεις ενδορφίνες, που είναι φυσικό αναλγητικό, οπότε σαφώς και βοηθάει. Θα μπορούσες να διαλέξεις ένα είδος χαλαρής γυμναστικής, το οποίο ταυτοχρόνως να σου φαίνεται και διασκεδαστικό. Αναφορικά, με το θέμα της συνεχούς επικοινωνίας είναι σαφές ότι δεν μπορείς να έχεις κάποιον να του μιλάς επι εικοσιτετραώρου. Μπορείς ίσως να επικοινωνείς πιο ουσιαστικά με τους ανθρώπους, είτε τους φίλους σου, είτε τον σύντροφο σου, όταν είστε μαζί ή ακόμη και να δοκιμάσεις έναν επικοδομητικό διάλογο με τον ευατό σου. Κάνε τον εαυτό σου φίλο σου και θα περνάς καλύτερα μαζί του.
    Ερις, μου εδωσες μια καλυτερη εμπνευση στο "Τι σκεφτεστε", ανοιγω και θεμα εδω μπας και το δουν οσοι περισσοτεροι μπορουν και βελτιωθουν.

Member
    ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΣΥ!ΓΙ ΑΥΤΌ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! !!

Sent from my GT-I9305 using E-Psychology Forum mobile app

Senior Member
    ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΣΥ!ΓΙ ΑΥΤΌ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! !!

Εχεις δικιο αλλα μερικοι το παραβλεπουν αυτο.

Member
    Είναι δύσκολοι καιροί και ο καθένας κοιτάζει πιο πολύ πως θα λύσει τα δικά του!
    Όλοι απελπιζομαστε και πέφτουμε πολλές φορές και πολύ μάλιστα!
    Πρέπει όμως να το παλέψουμε! !!

Senior Member
    Είναι δύσκολοι καιροί και ο καθένας κοιτάζει πιο πολύ πως θα λύσει τα δικά του!
    Όλοι απελπιζομαστε και πέφτουμε πολλές φορές και πολύ μάλιστα!
    Πρέπει όμως να το παλέψουμε! !!

Ναι, αρκει να μην επιτιθεται χωρις λογο. Οντως ολοι πεφτουμε. Και πρεπει να το παλεψουμε, εχεις δικιο, και αν τα καταφερουμε θα καταφερουμε δυο πραγματα, ενα, να λυσουμε το προβλημα μας, και δευτερον, να ειμαστε περηφανοι! Ετσι πρεπει να το βλεπουμε!

Member
    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!
    ΜΙΑ ΧΑΡΆ ΣΕ ΒΡΊΣΚΩ!

Senior Member
    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!
    ΜΙΑ ΧΑΡΆ ΣΕ ΒΡΊΣΚΩ!

Ευχαριστω!

Member
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!