Πληγωμένος μετά από χωρισμό - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 255
    Senior Member
    Quote Originally Posted by gl08 View Post
    Ναι της το ειχαν κανει μου το ειχε πει οτι ενας την ειχε γραμμενη
    Ναι τοτε μαλλον αυτο ειναι και πληγωθηκε και τωρα απο εσενα αλλα πρεπει να της δειξεις οτι εσενα σε πληγωσε πιο πολυ και αν ειναι σοφρων θα πνιγει απο τις τυψεις. Γιατι ξερει πως ειναι να πληγωνεσαι καταλαβες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Κατι εγινε....μαλλον επεσες πανω της με τα μουτρα ....της ζητησες πραγματα που εκεινη δεν ηταν ετοιμη να τα δωσει.....οχι οτι φταις εσυ αλλα εκεινη δεν μπορουσε να τα δωσει ομως ηταν σε θεση ισχυος γτ εσυ ζητουσες τα περισσοτερα...

Μηπως με το τροπο σου απο την αρχη αλλα και καθολη τη σχεση τη πιεζες συναισθηματικα να ειναι εκδηλωτικη πολυ....να νιωθεις οτι κρεμεται απο πανω σου...? Και θα σε ηθελε πιο χαλαρο..? Μηπως της εβγαζες πολλη ανασφαλεια απο τη πλευρα σου??

Γτ υπαρχουν ανθρωποι που θελουν το ενδιαφερον απο τους αλλους και το διεκδικουν και αλλοι που το παρακαλανε....
    Καταλαβαινεις τη διαφορα ???

Οπως και να εχει δεν ηταν φουλ καψουρα...μαζι σου.....αυτο πιστευω
    Οχι ποτε δεν απαιτησα πραγματα και συναισθηματα ουτε συναισθηματικη ανασφαλεια εβγαζα. Αφου σας ειπα οτι τους πρωτους 5 μηνες ηταν πανεμορφα. Μου μιλουσα γλυκα, με θεωρουσε κατι καλο γ αυτην, μου εστελνε και με επαιρνε τηλεφωνα χωρις καποια αφορμη κτλ κτλ. Μετα αραιωσαν ολα αυτα ενω εγω εξακολουθουσα να ειμαι ο ιδιος απεναντι της. Εγω το διεκδικουσα το ενδιαφερον, δεν την παρακολουσα να μου το δειξει

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Ναι τοτε μαλλον αυτο ειναι και πληγωθηκε και τωρα απο εσενα αλλα πρεπει να της δειξεις οτι εσενα σε πληγωσε πιο πολυ και αν ειναι σοφρων θα πνιγει απο τις τυψεις. Γιατι ξερει πως ειναι να πληγωνεσαι καταλαβες;
    Μωρε λες???.....

Senior Member
    Τι θα μου προτεινεις δλδ? Για την ωρα ας πουμε εχω "απομακρυνθει" απ τα social media χωρις να την μπλοκαρω εννοειται απλα το εκανα για να τα ξαναβρω με τον εαυτο μου λιγο

Miliva21
    Guest
    Τοτε δεν μπορω να καταλαβω.....

Ρε λουλουδι αν η κοπελα εβγαζε ανασφαλειες θα τις εβγαζε απο την αρχη της σχεσης οχι στα τελειωματα.......

Μαλλον βαρεθηκε ρε φιλε...τι να πω...για εκεινη εκανε το κυκλο της η σχεση....και ποτε μη βαζεις το χερι σου στη φωτια...εστω οτι δεν εχει κανει κτ με αλλον....μπορει να της εχει απλως γυαλισει κτ αλλο...

Οταν ενδιαφερεσαι ακομα δεν θεωρεις τον αλλο δεδομενο...ουτε τον γραφεις..αυτο σημαινει πτι βαρεθηκε...δεν χρειαζοταν να σε κατακτησει γτ σε ειχε σιγουρο....και αφου σε ειχε σιγουρο αρχισες να της λες να χωρισετε και τοτε εκεινη ξυπνησε και ειδε οτι τλκ.δεν ησουν τοσο δεδομενος οσο νομιζε ...και τα πηρε...γτ τοσο καιρο μια χαρα ειχε συνηθισει να σε γραφει...

Συμφωνω με τζορτζ αν σε ξαναπαρει τηλ θα γινει παλι το ιδιο δεν αξιζει...

Senior Member
    Τι θα μου προτεινεις δλδ? Για την ωρα ας πουμε εχω "απομακρυνθει" απ τα social media χωρις να την μπλοκαρω εννοειται απλα το εκανα για να τα ξαναβρω με τον εαυτο μου λιγο
    Πρεπει να κατσεις και να μιλησεις μαζι της και να της πεις ποσο πληγωθηκες. Αν οντως ειχε πληγωθει απο αλλες σχεσεις δειξτης πως εσυ πληγωθηκες παραπανω απο αυτην, να το καταλαβει. Και αστης λιγο χρονο. Δεν εχω να προτεινω κατι αλλο. Αν δεν σε ηθελε δεν μπορεις να κανεις κατι η αν σταματησε το ενδιαφερον, βεβαια ως προς αυτα κραταω μια επιφυλαξη γιατι δεν θα θυμωνε στο τελος οταν τη χωρισες, εκτος πια και αν ειναι τοσο πο........ που βρηκε αλλον οπως λεει και η Μιλιβα και παιζει θεατρο αλλα εσυ την ξερεις καλυτερα και μας το απεκλεισεις αυτο.

Senior Member

Ρε λουλουδι αν η κοπελα εβγαζε ανασφαλειες θα τις εβγαζε απο την αρχη της σχεσης οχι στα τελειωματα.......

Μαλλον βαρεθηκε ρε φιλε...τι να πω...για εκεινη εκανε το κυκλο της η σχεση....και ποτε μη βαζεις το χερι σου στη φωτια...εστω οτι δεν εχει κανει κτ με αλλον....μπορει να της εχει απλως γυαλισει κτ αλλο...

Οταν ενδιαφερεσαι ακομα δεν θεωρεις τον αλλο δεδομενο...ουτε τον γραφεις..αυτο σημαινει πτι βαρεθηκε...δεν χρειαζοταν να σε κατακτησει γτ σε ειχε σιγουρο....και αφου σε ειχε σιγουρο αρχισες να της λες να χωρισετε και τοτε εκεινη ξυπνησε και ειδε οτι τλκ.δεν ησουν τοσο δεδομενος οσο νομιζε ...και τα πηρε...γτ τοσο καιρο μια χαρα ειχε συνηθισει να σε γραφει...

Σκεψου μεχρι και διακοπες καναμε το καλοκαιρι και ηταν ολα τελεια, αμα ειχε αλλον ή κατι να παιζει δεν θα καναμε διακοπες πιστευω

Senior Member
    Πρεπει να κατσεις και να μιλησεις μαζι της και να της πεις ποσο πληγωθηκες. Αν οντως ειχε πληγωθει απο αλλες σχεσεις δειξτης πως εσυ πληγωθηκες παραπανω απο αυτην, να το καταλαβει. Και αστης λιγο χρονο. Δεν εχω να προτεινω κατι αλλο. Αν δεν σε ηθελε δεν μπορεις να κανεις κατι η αν σταματησε το ενδιαφερον, βεβαια ως προς αυτα κραταω μια επιφυλαξη γιατι δεν θα θυμωνε στο τελος οταν τη χωρισες, εκτος πια και αν ειναι τοσο πο........ που βρηκε αλλον οπως λεει και η Μιλιβα και παιζει θεατρο αλλα εσυ την ξερεις καλυτερα και μας το απεκλεισεις αυτο.
    Ειπα στο αρχικο μηνυμα οτι της εστειλα τις προαλλες οτι ειμαι χαλια, οτι τη σκεφτομαι, οτι λυγιζω και αλλα πολλα αφηνωντας να εννοηθει οτι παρολο που τη χωρισα εχω πληγωθει..δεν γινειται να ξαναστειλώ και να μου μιλησει με νευρα. Δηλαδη δεν θα το αντεξω :P

Senior Member

Μα αν βαρεθηκε γιατι εμενε μαζι του; Και εσυ η ιδια το ειπες πως αμα μια κοπελα δεν θελει δεν καθεται σε μια σχεση ουτε με κανταδες......Υπαρχει και αυτη η πιθανοτητα βεβαια αλλα ειναι μικρη......αφου θυμωσε κιολας μολις χωρισανε........δεν ηταν αδιαφορη ουτε χαρηκε, ισως στενοχωρηθηκε κιολας........τι να πω, πολυ περιεργη η ολη φαση.......

Senior Member
    Ειπα στο αρχικο μηνυμα οτι της εστειλα τις προαλλες οτι ειμαι χαλια, οτι τη σκεφτομαι, οτι λυγιζω και αλλα πολλα αφηνωντας να εννοηθει οτι παρολο που τη χωρισα εχω πληγωθει..δεν γινειται να ξαναστειλώ και να μου μιλησει με νευρα. Δηλαδη δεν θα το αντεξω :P
    Δειξτης οτι αυτη σε πληγωσε να εχει τυψεις, τωρα νομιζει οτι φταις εσυ.

Senior Member
    Δειξτης οτι αυτη σε πληγωσε να εχει τυψεις, τωρα νομιζει οτι φταις εσυ.
    δε ξερω..το "φοβαμαι" να ξαναστειλω γτ δε ξερω και τι να πω. Μπορει να φανω και απελπισμενος και να νομιζει οτι θα τρεχω μια ζωη πισω της, δε ξερω

Miliva21
    Guest
    Μα αν βαρεθηκε γιατι εμενε μαζι του; Και εσυ η ιδια το ειπες πως αμα μια κοπελα δεν θελει δεν καθεται σε μια σχεση ουτε με κανταδες......Υπαρχει και αυτη η πιθανοτητα βεβαια αλλα ειναι μικρη......αφου θυμωσε κιολας μολις χωρισανε........δεν ηταν αδιαφορη ουτε χαρηκε, ισως στενοχωρηθηκε κιολας........τι να πω, πολυ περιεργη η ολη φαση.......
    Δεν ειπα αν μια κοπελα δεν θελει
    Ειπα αν μια κοπελα δεν ΣΕ θελει....

Αν μια κοπελα δεν ΣΕ θελει καθολου δεν θα κανει σχεση και μαλιστα ενα χρονο μαζι σου....

Αν μια κοπελα δεν θελει να συνεχισει να ειναι στη σχεση αυτη μπορει ουτε η ιδια να μη το εχει συνειδητοποιησει..και επισης καποιος μπορει να παραμενει στη σχεση μονο και μονο λογω ανασφαλειων και φοβων και λογω οικειοτητας

Senior Member
    Ας μην ξεχναμε και την παραμετρο του εγωισμου, και μαλιστα στο ασχημου εγωισμου.

Miliva21
    Guest
    δε ξερω..το "φοβαμαι" να ξαναστειλω γτ δε ξερω και τι να πω. Μπορει να φανω και απελπισμενος και να νομιζει οτι θα τρεχω μια ζωη πισω της, δε ξερω
    Και εγω ετσι νομιζω αστο καλυτερα......
    Πιστευω οτι γνωριζει πώς νιωθεις και αφου ησουν ενταξει σε ολα ξερει καταβαθος οτι αυτη ειναι παραλογη

Senior Member
    Και εγω ετσι νομιζω αστο καλυτερα......
    Πιστευω οτι γνωριζει πώς νιωθεις και αφου ησουν ενταξει σε ολα ξερει καταβαθος οτι αυτη ειναι παραλογη
    σκεψου ενα χρονο δεν ακουσα ενα "συγγνωμη ηταν λαθος μου"...Ενταξει σε ολα μου ηταν αδυνατο να ειμαι γιατι σ εναν χωρισμο σιγουρα φταινει και οι δυο αλλα ηξερα τα λαθη μου, τα αποδεχομουν και προσπαθουσα να γινομαι καλυτερος και της το ειπα κιολας.

Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast