Results 16 to 19 of 19
Thread: Μισώ τον εαυτό μου
-
03-09-2017, 15:13 #16
Μαλλον φταινε οι αλλοι και σε αγαπαει αλλα δεν παιρνω και ορκο, δεν σας ξερω. Απλα το οτι σε συγχωρει λεει πολλα. Η σε γραφει τελειως και δεν ενδιαφερεται για σενα η σε αγαπαει και γι'αυτο σε συγχωρει. Και τα δυο παιζουν. Προσπαθησε να καταλαβεις τι θελει απο σενα, πες του στην τελικη με αγαπας πραγματικα γιατι εγω θελω διπλα μου μονο εναν ανθρωπο που με αγαπαει πραγματικα να δεις την αντιδραση του. Αν σου πει οτι σε αγαπαει, καλως. Αμα ειναι μα και μου αποφασιζεις τι θα κανεις ποσο καιρο θα τον αντεξεις ακομα!
- 03-09-2017, 18:31 #17
Υπάρχουν μέσα μου φόβοι και ανασφάλειες που σιγά σιγά τους αφήνω να βγουν στην επιφάνεια. Πράγματα που δεν θέλω να παραδεχτώ γιατί φοβάμαι ότι θα με πληγώσουν. Απόψεις και θεωρίες που έχουν διαμορφωθεί πιο πολύ από τους άλλους και από την κοινωνία.
Φοβάμαι ότι επειδή εγώ θεωρούμαι «μορφωμένη» και αυτός θεωρείται από πολλούς «χαζούλης» επειδή δεν έχει τελειώσει κάποια σχολή, δεν μορφώνεται δεν παρακολουθεί τις εξελίξεις, ότι δεν μου ταιριάζει μια τέτοια σχέση και ότι δεν μπορεί να με καταλάβει. Π.χ. ορισμένα αστεία που μπορεί να λέμε στην παρέα αυτός δεν θα τα πιάσει και δεν μπορεί να πάρει μέρος σε συζητήσεις και να εκφράσει μια άποψη που θα την πάρουν στα σοβαρά. Έτσι τον θεωρούν πιστεύω λίγο «παράταιρο» και ότι μου αξίζει κάποιος καλύτερος.
Βαθιά μέσα μου φοβάμαι ότι τον διάλεξα για αυτό ακριβώς το λόγο. Γιατί δεν μπορεί να με καταλάβει 100% και δεν θα έβλεπε όλα τα άσχημα που είχα και έχω πάνω μου (π.χ. ανασφάλειες, έλλειψη αυτοπεποίθησης, θυμό, αίσθηση ότι δεν αξίζω να αγαπηθώ κ.α.) και ότι θα με έβλεπε κάτι ανώτερο από αυτόν όπως και έγινε στην αρχή. Με θαύμαζε πιστεύω και με θεωρούσε έξυπνη. Πίστευα ότι δεν αξίζω κάποιον που μου ταιριάζει και θεωρείται από τους άλλους «ανωτέρου επιπέδου» γιατί είμαι γεμάτη ανασφάλειες και φόβους. Στην πορεία έβγαλα από μέσα μου όλα αυτά που επιμελώς έκρυβα τόσα χρόνια. Τα έβγαλα γιατί ένιωσα άνετα μαζί του να το κάνω αυτό. Και πιστεύω ότι αυτό είναι καλό, το ότι τα έβγαλα από μέσα μου. Όμως τώρα έχω πέσει στα μάτια πολλών. Ακόμα και στα δικά του. Πλέον νιώθω κάπως σαν αυτός να έχει το πάνω χέρι και εγώ να παρακαλάω για λίγη αγάπη. Σαν αυτός να είναι πιο σημαντικός από μένα.
Ήμουν ταπεινή, είχα τα λόγια μου μετρημένα, σκεφτόμουν πολύ πριν μιλήσω. Τώρα λέω βλακείες, πράγματα που δεν πιστεύω, δεν σκέφτομαι αρκετά και αμέσως μετά το μετανιώνω που μίλησα. Δεν είμαι εγώ αυτή. Τώρα κανείς δεν με παίρνει στα σοβαρά. Κανείς δεν ζητάει την άποψη μου. Ξέρει ότι θα πω μαλακία πάλι. Έχω μεταμορφωθεί σε έναν άλλον άνθρωπο. Πονάω πολύ. Θέλω τον εαυτό μου πίσω. Δεν ξέρω τι φταίει και τον έχασα. Αλλά είναι σαν να μου λένε όλοι ότι φταίει αυτός. Μέσα μου όμως νιώθω ότι φταίω εγώ . Ότι όλα πηγάζουν από την ανασφάλεια μου. Ότι μόλις πιστέψω στον εαυτό μου θα γίνω ο αληθινός μου εαυτός.
03-09-2017, 21:22 #18
Ωχ!! Καταλαβα. Αν οπως λες εχει το πανω χερι δεν ξερω αν σε αγαπαει.......μπορει και να σε αγαπαει και να το κανει για να μη σε χασει μπορει ομως να σε εχει παρει και η μπαλα........τι να πω.......προσπαθησε το να τον ξεπερασεις και παλι και να πιστεψεις στον εαυτο σου γιατι δεν ειναι σωστο να σου φερονται ολοι ετσι!!!! Γι'αυτο σου βγαινει η κακια, γιατι σε υποτιμουν ολοι!! Το κλειδι το βρηκες μονη σου, ειναι να πιστεψεις στον εαυτο σου και μπορεις να τα καταφερεις!! Πριν δηλαδη πως τα καταφερνες; Να κανεις το ιδιο, να σκεφτεσαι πολυ πριν μιλησεις για να επαναφερεις τον παλιο σου εαυτο! Σορυ που αργησα να απαντησω, τωρα το ειδα!!!!!!
04-09-2017, 23:56 #19
Εγω λυπαμαι τον εαυτο μου!!