ντροπαλός και πλησιασμα κοπέλας - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 22 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 317
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Φιλε αστο εμεινα στο ραφι λογω χαρακτηρα μαλλον δεν ξερω κ πλεον δε με νοιαζει

πόσο χρονών είσαι?
    παιδιά λέτε να έχω σύνδρομο aspenger?

Senior Member
    35 κ δε με θέλει καμια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Miliva21
    Guest
    35 κ δε με θέλει καμια
    Ελα ελις σε θελουμε εμεις εδω για αυτα τα ωραια που λες και για τα τραγουδια που βαζεις !!!

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    πόσο χρονών είσαι?
    παιδιά λέτε να έχω σύνδρομο aspenger?
    Ααα εσυ το πηγες ακομα πιο μακρια...
    Δεν ξερω.....εχεις διαβασαι γ αυτο το συνδρομο κ πιστευεις οτι εχεις ολα τα συμπτωματα?

Senior Member
    35 κ δε με θέλει καμια
    Εγω θα ελεγα 35 και δεν ΘΕΛΕΙΣ καμια.

Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ναι γτ εχεις κατι παραπανω απο το οτι εισαι απλα....ντροπαλος...! Παραπεμπει σε κοινωνικη φοβια...αυτο που περιγραφεις!

η ριζα του προβληματος βρισκεται αλλου και επηρεαζει ολους τους τομεις της ζωης σου.....απλως τωρα ενδιαφερθηκες να το κοιταξεις λιγο παραπανω επειδη σου γυαλιζουν κοπελες και δεν ειναι καθολου αφυσικο στην ηλικια που εισαι....

πρεπει να το κοιταξεις παραπανω γιατι δεν ειναι απλως η μικρη αμηχανια που νιωθει ο τσιμπημενος/ερωτευμενος πριν μιλησει στη κοπελα που του αρεσει.... ....αυτη τη μικρη αμηχανια ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ (ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΕΙΡΟΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΛΕΡΤ) ειναι ενα θεματακι που σε παει πισω στο τομεα φιλοι,σχεσεις και αργοτερα ισως σε παει πισω και στον επαγγελματικο τομεα......ομως ευτυχως ειναι κατι που λυνεται...

Η σταδιακη εκθεση στο φοβο ειναι η λυση......και οχι η αποφυγη κ το κλεισιμο στο καβουκι.....

Σου προτεινω να διαβασεις αλλα θεματα εδω που εχουν ανοιξει αλλα μελη σχετικα με τη κοινωνικη φοβια ή την αποφευκτικη διαταραχη προσωπικοτητας .....
    Συμφωνώ ιδίως μ αυτό που λες ότι, "η ρίζα του προβλήματος βρισκεται αλλου και επηρεαζει ολους τους τομεις της ζωης .....απλως τωρα ενδιαφερθηκες να το κοιταξεις λιγο παραπανω επειδη σου γυαλιζουν κοπελες". Όντως, κάποιος που έχει πρόβλημα στο πλησιασμα αντιμετωπίζει παρεμφερές πρόβλημα σε άλλους τομείς ζωης που επίσης αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις. Θα προσέξεις ότι δεν έχουν φιλίες ή σόι φιλίες, στα επαγγελματικά είναι κλειστοί χαρακτήρες ή καθόλου/ελάχιστα διεκδικητικοί, το ίδιο και στις προσωπικές του υποθέσεις. Και φέρουν και ένα παρελθόν ανεπαρκούς ή προβληματικής κοινωνικοποίησης και ελάχιστης συναναστροφής με το άλλο φύλο. Όλα αυτα πάνε πακέτο συνήθως. Έτσι, όταν αρχίσουν να τους γυαλίζουν κοπέλες δεν μπορούν να φλερτάρουν και να δημιουργήσουν σχέση και η ανικανότητα αυτη είναι απλά η συνεχεια και αποτέλεσμα των όσων έχω προαναφέρει.

Η σταδιακή έκθεση στο φόβο και ταυτοχρονα η πρόσβαση σε πηγή γνωσης (άρθρα στο νετ, βιβλία και οι εμπειριες πιο πεπειραμένων στον τομέα) αποτελούν λύση.
    γιάννης

Senior Member
    Εφαγα φολα εδω κ καποια χρονια κ δεν μπορω να σηκωθω με τιποτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ααα εσυ το πηγες ακομα πιο μακρια...
    Δεν ξερω.....εχεις διαβασαι γ αυτο το συνδρομο κ πιστευεις οτι εχεις ολα τα συμπτωματα?
    νομίζω πως τα έχω
    καλά τα κορίτσια δεν μπορώ να τα πλησιάσω αλλά και για δουλειά πως θα πάω να ζητήσω

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    νομίζω πως τα έχω
    καλά τα κορίτσια δεν μπορώ να τα πλησιάσω αλλά και για δουλειά πως θα πάω να ζητήσω
    Στα λογια μου ερχεσαι....ο ανθρωπος σε οτι αφορα τις κοινωνικες του σχεσεις ειναι σε ολα το ιδιο...ειναι αναμενομενο απο τη στιγμη που λες οτι δεν εχεις φιλους να μην εχεις ουτε σχεσεις με κοριτσια επδ νιωθεις αβολα.....

ειναι το ιδιο προβλημα και βρισκεται σε σενα...μεσα σου....εχεις υιοθετησει ολα αυτα τα χρονια ενα συγκεκριμενο μοτιβο συμπεριφορων....αποφυγης..κα ι κλεισιματος απο τους γυρω σου....δημιουργωντας μια ασφαλη ζωνη για να μην ερχεσαι σε επαφη με αυτα που φοβασαι.....

Για να το ξεπερασεις πρεπει να κανεις μικρα μικρα βηματα ανοιγματος προς αυτο που φοβασαι..να εκτειθεσαι ...για να αρχισεις να αντικαθιστας τις παλιες σου συμπεριφορες που σε εκαναν να παραμενεις κλειστος με νεες που θα σε βοηθησουν να κοινωνικοποιηθεις και να βγεις απο τον φαυλο κυκλο...

Επδ ομως υπαρχει μια σταθεροτητα σε ολο αυτο που διαρκει πολλα χρονια...μηπως θα ηταν καλο να απευθυνθεις σε καποιο ψυχολογο για να αρχισεις να κανεις τα σωστα βηματα....?
    Γτ οσο και να διαβασεις....αυτο το θεμα δεν λυνεται με θεωρια αλλα περισσοτερο με πραξη......

Senior Member
    Πανο, στρατο ποτε ειχες πει οτι μπαινεις? Εκει ειναι μια ευκαιρια για κοινωνικοποιηση.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Πανο, στρατο ποτε ειχες πει οτι μπαινεις? Εκει ειναι μια ευκαιρια για κοινωνικοποιηση.
    Ναι γενικα μπορει να ειναι.....αλλα αν δεν εχει συνηθισει σιγα σιγα να ανοιγεται.....μπορει να ειναι και μεγαλο σοκ!...ή αλλιως τραυματικη εμπειρια!!!!!....η φιλοσοφια του στρατου ειναι με διαφορα καψονια να σου σπασουν τον τσαμπουκα...

Αν ο φιλος μας δισταζει να κοιταξει καποιον απλα και μονο στα ματια τοτε φαντασου πως μπορει να αντιδρασει εκει!.....

Ακομα και οι ειδικοι οταν λενε οτι η εκθεση ειναι η καλυτερη λυση στο προβλημα εννοουν ΠΑΝΤΑ η σταδιακη και σταθερη λιγο λιγο....εκθεση ! Οχι ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΕΞΩ!!!....γτ αυτο μπορει να φερει αντιθετα αποτελεσματα...το ατομο να τρομοκρατηθει...και να κλειστει ακομα περισσοτερο στο καβουκι του

ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ....

Senior Member
    Απο ολους τους φιλους μου και πρωην μου που μου εχουν μιλησει για το στρατο, μονο ενας ειχε να μου περιγραψει επιθετικο μπουλινγκ στο στρατο εκ μερους αλλων φανταρων. Οι περισσοτεροι σε γενικες γραμμες εκαναν παρεες και φιλιες και κρατησαν πολλες στιγμες γελιου.
    Ειναι και αναλογα πού θα πεσει βεβαια, αλλα και πώς θα το αντιμετωπισει εκεινος.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Miliva21
    Guest
    Ναι σιγουρα...απλα το θεμα ειναι οτι καλο θα ηταν να αρχισει απο τωρα να το δουλευει σιγα σιγα...

Αλλωστε μη ξεχνας οτι πολλα ατομα (επιθετικα κυριως) ή αλλιως οι λεγομενοι "θυτες" του "μπουλινγκ" ξεσπουν σε ατομα πιο συνεσταλμενα που βγαζουν μια επιφυλακτικοτητα προς τα εξω ......
    Ατομα δλδ που ενδεχομενως να νιωθουν ανασφαλεια και αμφιβολια με τον εαυτο τους και με τους γυρω τους...ανιχνευονται απο αυτη τους τη δυσκολια και ενδεχομενως να γινουν πολος ελξης τετοιων ατομων....

Σε καμια περιπτωση δεν θελω να προδικαζω καταστασεις εξαλλου μιλαμε για μια μελλοντικη και υποθετικη κατασταση....αλλα ειναι καλο να βλεπουμε καποια πραγματα για να προφυλλασομαστε απο πιθανες "αναποδιες"

Senior Member
    Έχω εγώ φίλο που μας εδερνε στο σχολείο κ μόλις πήγε στρατό υποστήριζε τους αδύναμους έχει ανθρώπους που δεν πιστεύετε ότι υπάρχουν

Page 7 of 22 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast