Μειωση φαρμακων μετα απο χρονια! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 126
    Senior Member
    μη λετε ποιος εισαι να σε παρακολουθουνε.

ολο τον πλανητη παρακολουθουνε, γινεται της που...
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    αυτο που με απασχολει ειναι η ερωτηση στον εαυτο μου "σε παρακολουθουν" και η απαντηση ειναι πολλες φορες "ναι".αυτο με ανησυχει.
    Γιατι δε συνεχιζεις το διαλογο?
    -Σε παρακολουθουν?
    -Ναι.
    -Σε ανησυχει οτι απαντησες ναι?
    -Ναι.
    -Γιατι σε ανησυχει?
    -Γιατι ξερω οτι δε με παρακολουθουν.
    -Αρα γιατι απαντησες ναι?
    -Λογω του φοβου της ασθενειας.
    Αρα αφου συμβαινει λογω ασθενειας να απαντας ναι, δε συμβαινει επειδη οντως σε παρακολουθουν.
    Αρα το ξερεις οτι η απαντηση ειναι ΟΧΙ. Αφου μας το λες εδω ξεκαθαρα.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    μου ειπε η ψυχολογος οτι δε ξερω ποιοι συγκεκριμενα με παρακολουθουν και που αποσκοπει αυτο
    με επιασε εκεινη την ωρα και της λεω και εσυ με παρακολουθεις...
    ηθελα να φυγω.το καταλαβε..
    μου λεει εχεις μαθει 13 χρονια να ζεις ετσι και δεν ειναι ευκολο να μαθεις να σκεφτεσαι αλλιως..αλλα μου λεει θα καταφερουμε να το ξεχασουμε τλειως ή αν ερχεται να φευγει κατευθειαν χωρις προσπαθεια αλλα θελει δουλιτσα..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

μου ειπε η ψυχολογος οτι δε ξερω ποιοι συγκεκριμενα με παρακολουθουν και που αποσκοπει αυτο
    με επιασε εκεινη την ωρα και της λεω και εσυ με παρακολουθεις...
    ηθελα να φυγω.το καταλαβε..
    μου λεει εχεις μαθει 13 χρονια να ζεις ετσι και δεν ειναι ευκολο να μαθεις να σκεφτεσαι αλλιως..αλλα μου λεει θα καταφερουμε να το ξεχασουμε τλειως ή αν ερχεται να φευγει κατευθειαν χωρις προσπαθεια αλλα θελει δουλιτσα..
    Ναι μπου καλά σου είπε..θα τα καταφέρεις!!καλή δύναμη!!!

Senior Member
    ευχαριστω.για να δουμε..
    για την ωρα ζητησε να κανουμε πιο συντομα την επομενη συνεδρια
    αυτο που σκεφτομαι ειναι πως αν το ξανασυζητησουμε θα μου ξαναερθει και δε ξερω τι θα κανω.σημερα ηθελα να φυγω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    καλησπερα παιδες και παλι!

σκεφτομαι το εξης...
    σε 4 μηνες μειωσα 400mg το solian.απο 200 καθε διμηνο.επαιρνα 1200mg και τωρα ειμαι στα 900mg και σε 4 μρες θα παιρνω 800 αν ολα πανε καλα
    λετε αμα παω καλα σε 8 μηνες να καταφερω να το κοψω τελειως?δηλαδη να κοβω 200mg το διμηνο?

παιρνω κοκτειλ διαφορων φαρμακων με βασικο πλεον το aloperidin.

οταν λεμε οτι μπαινουμε σε φαση συντηρησης παιρνουμε 1 φαρμακο μονο και σε μικρη δοση ή παιρνουμε το κοκτειλ μας σε μικροτερες δοσεις?

κι αλλη μια απορια...
    σε δοσεις συντηρησης μπορει καποιος να κανει τα χαρτια του για επιδομα ή πρεπει να παιρνει μεγαλες δοσεις για να εχει καποιος πιθανοτητες να το παρει?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    πολυ ειναι 200 μγ το διμυνο μειωση...... δυσκολο το βλεπω αλλα οχι ακατορθωτο θα δεις στη πορεια, εγω απο 800 το μειωσα 400 αλλα οταν πηγα στα 200 ακουσα φωνες και ξαναπηρα 400.......

δε ξερω απο κεπα, δεν παω γιατι περνω μονο 400 μγ σολιαν και σε αυτη τη δοση δεν εχω συμπτωματα οποτε δεν νομιζω να μου εγκρινουν 50% αναπηρια......

boo σε ποιο ιεκ περασες τελικα;

ασχετο ενας φιλος μου ειναι με εγχειρηση στη καρδια δε θυμαμαι τη ακριβως εχει, επι 6-7 χρονια επαιρνε επιδομα αναπηριας και φετος τον βγαλανε 49% και του κοψανε το επιδομα.......

Senior Member
    ευχαριστω για την απαντηση pavlosla!

η γιατρος ειπε να το παμε δοκιμαστικα στα 900 για 15 μερες και μετα αν ολα πανε καλα παμε στα 800.μεχρι στιγμης δεν ειχα καποιο προβλημα.σε 4 μερες θα το παω 800.μεχρι 600 το ειχα φτασει στο παρελθον.μετα υποτροπιασα.ελπιζω το aloperidin να βοηθησει να κανω μειωση στο solian.

περασα τεχνικος εφαρμογων πληροφορικης.εκει που ηθελα.

καλα με προβλημα στην καρδια και του το κοψανε???τι αλλο θα κοψουν πια...??? ελεος
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    καλησπερα παιδες και

κι αλλη μια απορια...
    σε δοσεις συντηρησης μπορει καποιος να κανει τα χαρτια του για επιδομα ή πρεπει να παιρνει μεγαλες δοσεις για να εχει καποιος πιθανοτητες να το παρει?
    Το επιδομα διδεται βασει διαγνωσεως ασθενειας , οχι δοσεων μπου , αλλα γιατι να πεις οτι μειωσες τις δοσεις ..........? σενα φιλο που περασε επιτροπη , επειγη περασε καρκινο , λεμφωμα hodskins , τον κοψανε , επειδη ηταν στην περιοδο που απλως παρακολουθειται απο γιατρους για πιθανη μετρασταση , αν και ειχε κακα συμπτωματα απο τις ισχυρες ακτινοβολιες /χημειοθεραπειες ......πηγε στην Γερμανια , που εκει νοσηλευτηκε , και του δωσαν εκει 67 % αναπηρια ........εδω , λογω κακιστων οικονομικων , δεν δινουν ευκολα επιδοματα , κοιτανε πως ναταποφυγουν .......η κοβουν τα υπαρχοντα επιδοματα .....

Senior Member
    ευχαριστω για την απαντηση Mac!
    στο χαρτι που υποβαλεις στο ΚΕΠΑ γραφει ο γιατρος και τη δοσολογια δε μπορεις να το κρυψεις.
    μακαρι να δουλευω και να μην το χρειαζομαι.αλλα ακομα ειναι νωρις.τωρα δειλα δειλα κανουμε μειωση
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Παρακαλω , μπου , ευλογη η ερωτηση /απορια σου παντως , και καταλαβα γιατι δεν μπορεις να κρυψεις την δοσολογια .....

Senior Member
    καλησπερα παιδες..
    ελπιζω να ειστε ολοι καλα

θελω να το βγαλω απο μεσα μου.εδω και 2-3 μερες με παιρνει πολυ απο κατω.λεω ολα ειναι ματαια..και το ιεκ και το elearning που γραφτηκα.δεν εχω ορεξη για τιποτα.ειμαι θλιμενη.σερνομαι ολη μερα στο δωματιο.κανω ασχημες σκεψεις..
    σημερα βγηκα μονη μου για ενα καφε και πηρα τηλ 2 φιλους.εμαθα οτι η μια φιλη ειναι νοσηλεια και στεναχωρηθηκα και γι αυτο.σκεφτηκα τις νοσηλειες μου και φοβαμαι μηπως ξαναμπω στο μελλον.τρομαζω στην ιδεα..
    δεν ξερω αν φταιει οτι δεν κανω τιποτα αυτο το μηνα και με παιρνει απο κατω ή αν ειναι κατι αλλο.σκεφτομαι οτι σε 15 μερες θα πνιγομαι στο διαβασμα κι οτι δε θα εχω τιποτα αλλο να κανω.
    σκεφτηκα να γραφτω χορο αλλα ειναι μονο 2 ωρες την εβδομαδα.δε μου φτανει για να ξεσκαω.σκεφτηκα να γραφτω ωδειο να ξαναρχισω να μαθαινω βιολι αλλα δε βγαινουν μαλλον οι ωρες και ειναι και πολλα λεφτα..
    λετε να φταιει η μειωση του solian?προσπαθω με νυχια και με δοντια να κρατηθω σε ενα καλο επιπεδο ωστε να μη χρειαστει να ξανανεβασω το φαρμακο.
    μπορει η μειωση αντιψυχωτικου να οδηγησει σε καταθλιψη?
    αυτα..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    ο γιατρος μου μου ειχαι πει οτι το σολιαν δρα και αντικαταθληπτικα ειναι σταθεροποιητης της διαθεσης... μηπως βαζεις πολλα βρε βοο, δηλαδη και ιεκ και elearnig θα εχεις 4-5 ωρες ιεκ και διαβασμα και το elearnig; πολλα δεν ξεκινας;

Senior Member
    Καλημερα! Συμφωνω με pavlosla , νομίζω ζορίζεσαι πολύ μπου..ίσως αγχώνεσαι ήδη που σκέφτεσαι το πρόγραμμα που θα έχεις.
    Νομίζω ειναι καλύτερα να προσπαθείς να κρατάς μια μέση λύση, ούτε να μένεις χωρίς να κάνεις τίποτα όπως λες αυτό τον μήνα που μάλλον βαρέθηκες οπότε άρχισες να πέφτεις αλλά ούτε να φτάνεις στο αντίθετο άκρο και να ζορίζεσαι πολύ.
    Το elearning τι θεμα έχει; Θα εχεις κι εκεί διάβασμα;

Στη θέση σου θα κρατούσα το ιεκ κ θα προτιμούσα να βαλω κ αλλη μια δραστηριοτητα που να εχει να κανει με κοσμο και να με χαλαρωνει, κατι που δεν θα απαιτει διάβασμα κτλ, ισως καποιο αθλημα, μουσικη, κατι τετοιο.

Senior Member
    ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!

το e-learning ειναι πανω στο web developement.θα ηθελα να κανω και τα δυο μπας και βρω καμια δουλεια.να εχω εφοδια μαζεμενα.δε με τρομαζει το διαβασμα.αν τα βρω δυσκολα θα σταματησω καποιο απο τα δυο βεβαια οπως λετε κι εσεις.εχω πολλες απαιτησεις απο τον εαυτο μου.το ιεκ το ηθελα περισσοτερο για κοινωνικοποιηση και το elearning για γνωσεις.

ελεγα να γραφτω kick boxing αλλα φοβαμαι μη μου φυγει κανα δοντι κι εχουμε αλλα.σκεφτομαι το ωδειο για βιολι αλλα ειναι 55ευρω το μηνα θα στριμωχτω πολυ.το σιγουρο ειναι οτι θα παω χορο με 12 ευρω το μηνα αλλα ειναι μονο 2 ωρες την εβδομαδα.δε μου φτανει για να ξεδινω.

δεν το ηξερα οτι το solian ειναι και ισορροπιστης και αντικαταθλιπτικο..

απλα τωρα βαριεμαι τη ζωη μου.δεν εχω τιποτα να κανω.δε ξερω αν φταιει αυτο

η γιατρος μου λειπει στο εξωτερικο και δε μπορω να επικοινωνησω μαζι της.σημερα ειναι η τελευταια μερα στα 900mg solian.απο αυριο παω στα 800.μηπως δε πρεπει?δε ξερω τι να κανω...θελω τοσο πολυ να τα μειωσω..

σημερα ξυπνησα και ημουν ασχημα.ενας κομπος στο στομαχι και στο λαιμο..ενας φοβος να βγω εξω απο το δωματιο.δε θελω να βλεπω κανεναν.δε με ευχαριστει τιποτα.ολα ειναι ματαια.πιστευω οτι γνωσεις και να παρω απο τα μαθηματα δε θα ειναι αρκετες να για να δουλεψω..επισης δεν εχω να μιλησω σε κανεναν.οι φιλοι μου εχουν κι αυτοι τα δικα τους.μια θλιψη μια κλεισουρα δεν εχω ορεξη να φαω ή να κανω κατι.θλιψη.θελω να κλειστω στο δωματιο και να μη βλεπω κανεναν να μη μιλαω με κανεναν.δε ξερω τι μ εχει πιασει.ολα τα βρισκω ανουσια και ματαια.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast