ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 815
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 815 of 1380 FirstFirst ... 3157157658058138148158168178258659151315 ... LastLast
Results 12,211 to 12,225 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναι, ναι, βοήθησες αρκετά...σ' ευχαριστώ! Θα έρθω σε λιγάκι, ναι...να περάσει λίγο η θολούρα που έχω στο κεφάλι μου και ο πόνος στην καρδιά, ψυχοσωματικό είναι λογικά, δεν νομίζω ότι σήμερα παθαίνω έμφραγμα...
    Βρήκα και την ψυχολόγο μου στο τηλέφωνο και την ρώτησα κάτι σημαντικό που είχα ξεχάσει, άσχετο με το θέμα που συζητούσαμε ως τώρα, θα στο πω σε π.μ. σε λιγάκι...
    Χρειάζομαι έναν καφέ τώρα...
    Ενταξει κυκνος, περιμενω μηνυμα σου. Πιες ενα καφεδακι να ηρεμησεις και τα λεμε σε πμ. Φιλακια

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Εγω νομιζω παλι φταιει αυτος που προκαλει πρωτος. Και στην περιπτωση μας προκαλεσε η στελλα. Το καρκινος στο αιμα δεν το λες για κανεναν, ειναι οτι χειροτερο, χειροτερο απο οσα ειπωθηκαν, γιατι αν το παθει και υπηρχε θεος τοτε δεν θα ξεπλενονταν με τιποτα οι αμαρτιες. Λεμε τωρα για το να υπηρχε θεος. Τεσπα. Και η κυκνος μετα προκαλεσε γιατι την ειπε σκατοψυχη και να παρει τον πουλο, αλλα ειχε λογο. Τωρα εμενα η savatage δεν μου καθεται καλα και δεν θα την υπερασπιζομουνα ποτε, ομως η κυκνος θιχτηκε και γι'αυτο το εκανε. Μετα πηρε ασχημη τροπη η συζητηση και ειπωθηκαν και απο τις δυο πλευρες πολυ βαριες κουβεντες που δεν λεγονται. Και οι δυο ξεσπασαν το θυμο τους νομιζω, οχι μονο η κυκνος, και ναι, δεν λες στον αλλον γεννηθηκες σε μπουρδελο, αλλα και το γεροντοκορη 45 χρονων που δεν σε θελει ουτε η γατα σου μπορει εξισου να πληγωσει!! Και οι δυο ειπαν παρα πολλα αλλα δικαιολογουνται λογω θυμου. Το θεμα ειναι να μην ειχε ξεκινησει καν απο την αρχη. Εγω αρχικα πειραχτηκα μολις διαβασα σκατοψυχη και παρε τον πουλο, ομως αν ειπε καρκινο στο αιμα το αλλο μελος τοτε καταλαβαινω και γιατι θιχτηκε η κυκνος. Το θεμα ειναι οτι απο ολο αυτο επηρεαστηκε πιο πολυ η κυκνος και δεν μπορει να ηρεμησει, και θελει βοηθεια τωρα, οχι κατακραυγη η κατηγοριες. Εγω ειμαι μαζι της γιατι οσο και να εφταιγε δεν εφταιγε μονο αυτη και στην τελικη ακομα δεν το εχει ξεπερασει δεν φταιει τιποτα τωρα να την εχει επηρεασει τοσο πολυ.

και που το ξερεις ποιος επιρρεαστηκε πιο πολυ? αυτο δεν το ξερεις. και πως ξερεις οτι μονο η μια πλευρα χρειαζεται βοηθεια και η αλλη δεν χρειαζεται? τεσπα δεν θα ασχοληθω αλλο την αποψη μου ειπα σχετικα με αυτα που ειδα.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    και που το ξερεις ποιος επιρρεαστηκε πιο πολυ? αυτο δεν το ξερεις. και πως ξερεις οτι μονο η μια πλευρα χρειαζεται βοηθεια και η αλλη δεν χρειαζεται? τεσπα δεν θα ασχοληθω αλλο την αποψη μου ειπα σχετικα με αυτα που ειδα.
    Καλα κι εγω δεν επιμενω γιατι με την κυκνο ειχαμε πει θα ανταλλασαμε μηνυματα, εχτες μ'εγραψε και σημερα παλι τα ιδια.......Δεν ασχολουμαι αλλο.......απλα ελπιζω να της ανταπεδωσα που με ειχε στηριξει και τιποτα παραπανω, δεν θελω κατι αλλο μαζι της πλεον........

Senior Member
    Το Ναταλάκι που είναι ρε παιδιά ;οι κοριτσαρεσ οι άλλες που είναι;έχω χάσει επεισόδια θα μου εξηγήσει κανεισ;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Το Ναταλάκι που είναι ρε παιδιά ;οι κοριτσαρεσ οι άλλες που είναι;έχω χάσει επεισόδια θα μου εξηγήσει κανεισ;
    Δεν ξερω για το Ναταλακι, παντως για την κυκνο αλλαξα γνωμη, μιλησαμε μεσω πμ και τα βρηκαμε, εκανε κατι γι'αυτο δεν μου 'στειλε. Μακαρι να μην ξανακατηγορησει κανεις κανεναν τουλαχιστον σε αυτο το σαιτ για να ειμαστε ολοι καλα, καποιος μου ειπε οτι ειμαστε ολοι μια αλυσιδα, αν δεν ειναι ο ενας καλα επηρεαζει και τον αλλον......Ισως αυτο να ισχυει τελικα........οποτε κανονιστε να γινουμε μια ωραια ατμοσφαιρα.

Senior Member
    Όλοι σε τεντωμένα σχοινιά περπατάμε δεν κάνει να μαλώνουμε οποίος δεν το κατάλαβε είναι ντιπ στουρνοσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Όλοι σε τεντωμένα σχοινιά περπατάμε δεν κάνει να μαλώνουμε οποίος δεν το κατάλαβε είναι ντιπ στουρνοσ
    Ναι αλλα ομως και το μαλωμα ειναι εκτονωση καμια φορα αλλα αμα ειναι να το πληρωνεις τοσο ακριβα καλυτερα να μη μαλωνεις, πηγαινα σε ενα γιατρο-ψυχοθεραπευτη και εκανα συμπεριφοριστικη-γνωσιακη και μου ελεγε οτι ειναι μονο προσωρινη η εκτονωση, σε βαθος χρονου ομως κανει κακο.......και συμφωνω.

Γιαυτό και εσύ λουλούδι ουκ ολίγες φορές γίνεσαι επιθετική? Για εκτόνωση?

Senior Member
    Quote Originally Posted by προσωπικες διαφορες View Post
    Γιαυτό και εσύ λουλούδι ουκ ολίγες φορές γίνεσαι επιθετική? Για εκτόνωση?
    Οχι, κατι θα μου εχουν πει πρωτα. Δεν επιτιθεμαι πρωτη συνηθως.

Συνήθως....

Senior Member
    Quote Originally Posted by προσωπικες διαφορες View Post
    Συνήθως....
    Κοιταξε να δεις, αν εσυ εχεις ορεξη να μου την πεις επειδη με ζηλευεις δεν θα ασχοληθω μαζι σου. Και πρωτη να ξεκιναω κατι θα μου εχει κανει το κλικ, κατι θα με εχει πειραξει, δεν μπορει στα καλα καθουμενα οπως κανεις και εσυ να την λεω στον αλλον, δεν ειμαι τετοια. Και εχω γραψει 1172 ποστς και βαλε μαζι μ'αυτο, λογικο ειναι να εχω και καποιες αντιπαραθεσεις. Αλλα η ζηλεια θα σας φαει ολους που μας τη λετε. Καλα εκανε η διαχειριση και σε διεγραψε παντως, κατι ηξερε.
    Last edited by λουλούδι; 13-09-2017 at 06:06.

Senior Member
    Δε μου δειχνεις κι εμενα στα 1000 και ποστς που εχω κανει πανω απο 100 ποστς που να επιτιθεμαι πρωτη; Αφου τα ξερεις ολα........Για να μιλαμε για λιγο λιγοτερο απο 10% των ποστς μου ωστε να θεωρουμαι επιθετικη..........γιατι αν ειναι να μιλαμε για 10 ποστς πχ λιγοτερο απο το 1/100 τοτε δεν πιστευω να εχει σημασια.........μπορεις; Αν ναι, αποδειξε το μου, να μη λεμε και ανυποστατα πραγματα.........Και επισης κατι αλλο..........πες μου σε καποιο ποστ που επιτεθηκα να ειχα αδικο, πχ να μην την ελεγα σε καποιον επειδη προσβαλε καποιον αλλον εμμεσα η αμεσα...........
    Last edited by λουλούδι; 13-09-2017 at 06:57.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Το έχω σπρώξει στο παρελθόν όσο μπορούσα...έχω πάρει πολλές φορές χάπια και την τελευταία φορά είχα πάρει δυο ή τρία κουτιά, δεν είμαι απολύτως σίγουρη πόσα κι ήμουν σίγουρη για την επιτυχία μου κι είχα ξαπλώσει και περίμενα να δράσουν αλλά μου έφεραν ανυπόφορη τάση για εμετό και σηκώθηκα για να πάρω αντιεμετικό για να σταματήσει αλλά μου είχε πέσει πολύ η πίεση, ζαλίστηκα κι έπεσα στο πάτωμα κι οι γονείς μου άκουσαν το θόρυβο...έκτοτε προσπαθώ να μην το ξανακάνω γιατί αν το προσπαθήσω πάλι και δεν πετύχει για τον α ή β λόγο η ψυχολόγος μου δεν θα με ξαναδεί και δεν θέλω να το ρισκάρω γιατί η ζωή χωρίς ψυχολογική στήριξη θα είναι ακόμα πιο αφόρητη...αυτά...
    Πάω να κάνω καφέ μπας και συνέλθω...
    Κυκνε μην απολογεισαι για το αν εκανες επιτυχημενη αποπειρα αυτοκτονιας η οχιι.............Δικαιως τον εδιωξε η διαχειριση, καλως να παρει και αλλο μπαν, εγω εκανα αναφορα 3 φορες, να ησυχασουμε απο αυτον/ην, που ουτε το φυλο του δεν ξερουμε. Δυστυχως σε καθε κοινωνια υπαρχουν οι μετριοι, οι κακοι, και οι πολυ κακοι, πρεπει να μαθουμε να τους αντιμετωπιζουμε ολους, δεν γινεται αλλιως..........
    Last edited by λουλούδι; 13-09-2017 at 06:41.

Το να έχεις ψυχολογικά είναι ζωή β κατηγορίας δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα οπότε στον πόλεμο τους σκότωναν το επίπεδο γενικά είναι η κοινωνική θέση της οικογένειας σου είσαι πολύ τυχερή που έχεις να φας δε χρειάζεται να δουλέψεις κλπ αυτή δεν ήταν τόσο τυχερή δεν έχετε κανένα κοινό κ δεν μπορείς να την καταλάβεις
    Άμα σου κολλήσουν "αυτός έχει ψυχολογικά" ήδη στιγματίστηκες, ήδη μπήκες σε άλλης κατηγορίας άτομο, κανένας πλέον δεν σου έχει εμπιστοσύνη για επικοινωνία ή για να σου αναθέσει δουλειά ούτε συναναστρέφεται μαζι σου. Κι αν συναναστρέφεται μαζι σου αυτό αφορα μόνο στο να κάνει αγαθοεργία, δλδ να σου προσφέρει συμπαράσταση (όπως αυτος την εννοεί επειδη ενδόμυχα θεωρεί τον αλλο προφανώς κατώτερο του).

Και δευτερης κατηγορίας δεν σε θεωρουν μόνο οι ψυχίατροι (ιδίως οι παλιοί επειδή οι νεότεροι πιστεύω έχουν διαφορετική αντίκριση, βλέπουν τη δυσλειτουργία και εκει επικεντρώνονται και όχι το άτομο ως άτομο β' κατηγορίας) αλλά και όλος ο κόσμος διότι το ταμπού "αυτός έχει ψυχολογικά" ακόμα υπάρχει. Με εξαιρεσεις πολύ λίγους ανθρωπους, συνηθως δικους σου που κοιταζουν εις βαθος κι ετσι ξεχωρίζουν τη δυσλειτουργια από τα υπολοιπα στοιχεια στο άτομο και συνεπως δεν τους περναει η σκεψη οτι εισαι ατομο β κατηγορίας). Κι αν εχεις δουλεια και εισόδημα καλώς, αλλιως εισαι σε λίστα αποκλεισμού.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Κυκνε μην απολογεισαι για το αν εκανες επιτυχημενη αποπειρα αυτοκτονιας η οχιι.............Δικαιως τον εδιωξε η διαχειριση, καλως να παρει και αλλο μπαν, εγω εκανα αναφορα 3 φορες, να ησυχασουμε απο αυτον/ην, που ουτε το φυλο του δεν ξερουμε. Δυστυχως σε καθε κοινωνια υπαρχουν οι μετριοι, οι κακοι, και οι πολυ κακοι, πρεπει να μαθουμε να τους αντιμετωπιζουμε ολους, δεν γινεται αλλιως..........
    Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι το ότι δεν λέει ποιος ήταν με το προηγούμενο προφίλ, θέλω να ξέρω με ποιον μιλάω...

Όσο για την απολογία έχεις δίκιο...προφανώς ανήκει στην κατηγορία αυτών που πιστεύουν ότι όποιος θέλει ν' αυτοκτονήσει θα το πετύχει σίγουρα λες κι είναι τόσο εύκολο...προσωπικά πλέον μετά από τόσες προσπάθειες κατάλαβα πως δεν είναι κι έχω δοκιμάσει διαφορετικούς τρόπους...άρα καλύτερα να προσπαθούμε ν' αντέξουμε, σ' αυτό κατέληξα πλέον...αν και μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο και τότε είναι που χτυπιέμαι που δεν πέτυχα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...