Results 1 to 15 of 36
Thread: Ξαφνικός προβληματισμός
-
21-09-2017, 14:01 #1
Ξαφνικός προβληματισμός
Γεια σας.Ειμαι 24 χρονων και τις τελευταιες μερες με εχει πιασει μια φοβια οτι ειμαι γκει.Θα ήθελα να πω την ιστορία μου ώστε να είναι όσο το δυνατον καλυτερη εικόνα.
Μια ζωή έκανα παρέα με αγόρια,οι ενασχολήσεις μου ήταν το ποδοσφαιρο τα γηπεδο τα βιντεοπαιχνιδια κλπ.Πρωτη σεξουαλικη εμπειρια ειχα στα 15 μου και μεχρι πριν κανα 2 βδομάδες έκανα τουλάχιστον 2-3 φορές την βδομάδα σεξ.Είχα στη ζωη μου 4 5 κοπέλες και πάντα μου άρεσαν.Η μόνη σκέψη που είχα με άντρες είτε βλέποντας πορνο είτε στην κανονική ζωη είναι οτι πχ αυτός ή ο άλλος φαίνεται πιο αντρας απο εμένα και θα ήθελα και εγω να είμαι έτσι.Πάντα επισης είχα αγχος με τον εαυτο μου αν το κανω καλα,αν εχω προσοντα αν ειμαι καλος γενικοτερα.Στο σημείο αυτο θέλω να αναφέρω κατι άλλο που νομίζω έχει σχέση.
Πριν περιπου 1μιση 2 χρονια πέθανε η γιαγια μου που ειχα πολυ καλη σχεση απο καρκίνο και λίγο πιο μετά διαγνώστηκε ο πατέρας μου και μπήκαμε σε ενα τρυπάκι οικογενειακως να το αντιμετωπίσουμε.Οταν αντιμετωπίστηκε σχετικά καλά με έπιασε μια τρομακτικη φοβια οτι έχω καρκινο.Οταν λεω τρομακτική εννοω να σκέφτομαι όλη μέρα οτι έχω καρκίνο,σαν να προσπαθω να με πείσω για αυτο,να μην κοιμαμαι καλα,να νιωθω ενα τεραστιο βαρος μεσα μου,δεν ετρωγα καλα κλπ.Πως σχετίζεται αυτο με το πρόβλημα μου?
Και τώρα νιώθω ακριβώς το ίδιο για το θέμα που ανέφαρα..Σκέφτομαι όλη μερα οτι ισως ειμαι γκει,βάζω τον ευατό μου σε δοκιμασίες για το αν ειμαι γκει σαν πάλι να προσπαθώ να με πείσω οτι το έχω.
Ξέχασα να αναφέρω οτι με μια απο τις κοπέλες ειχα σχεση 4 χρόνια και όταν χώρισα συνέχιζα να κάνω σεξ μαζί της ενω αυτη είχε βρει άλλον...όλο αυτο με έπνιγε..το σταμάτησα πριν κανα 2 εβδομάδες
Τωρα νιωθω ενα τεραστιο βαρος στο στηθος μου,πάλι δεν κοιμάμαι καλα απο το αγχος,παλι δεν τρωω καλα
Τι συμβαίνει?πιστεύετε οτι είμαι γκει?Μέσα στο κεφάλι μου θεωρώ οτι πάλι έχω αυτο οπως με τον καρκίνο μόνο που τώρα έχω άλλη φοβια..αλλά μερικές φορές αμφιβάλλω για το τι γίνετε πραγματικά.
- 21-09-2017, 14:22 #2
Καλησπέρα! Κατ'αρχήν να αρχίσω, λέγοντας πως σύμφωνα με τα δικά μου μάτια, το πορνό (δηλαδή, η πλασματική σεξουαλική δράση), καταστρέφει, τις κοινωνικές σχέσεις, αλλά και τις σεξουαλικές. Τα αγόρια, ψάχνουν πρότυπα γυναικών που έχουν δει σε πορνό και οι κοπέλες, επιδώσεις των γεννητικών οργάνων, αλλά και σεξουαλικές επιδώσεις, σύμφωνα με αυτές που έχουν δει σε πορνό. Οπότε θεωρώ, πως κάνει κακό το πορνό γενικότερα, αλλά αυτό είναι μία άλλη κουβέντα. Όσον αφορά για το θέμα σου, θεωρώ πως είσαι ένας ευαίσθητος άνθρωπος, που έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, αλλά τείνεις, να αντιμετωπίζεις τα πράγματα, περισσότερο συναισθηματικά και όχι λογικά, με αποτέλεσμα να έχεις τις φοβίες πχ καρκίνο. Επηρεάστηκες θεωρώ αρκετά, από τον χαμό της γιαγιάς σου και πίστεψέ με, είναι απόλυτα λογικό. Μέσα στην θλίψη μας όμως, μερικές φορές, το μυαλό υπερβάλει, ώστε να αποφανθούμε ότι και εμείς θα πάθουμε το ίδιο κακό, όπως το πρόσωπο, που αγαπούσαμε πολύ. Ο συνδυασμός χαμηλής αυτοπεποίθησης, με τον θάνατο της γιαγιάς σου αλλά και με το πορνό, σου δημιούργησαν μέσα σου θεωρώ, μία έκρηξη, ότι δεν είσαι πολύ άντρας. Εμάς στους άντρες γενικά, η σεξουαλικότητά μας, συνδυάζεται και με την ψυχολογία μας. Όταν νιώθουμε άχρηστοι ή νιώθουμε στεναχώρια, οργή κλπ. πέφτει η σεξουαλικότητά μας και υπάρχει και άλλος λόγος που γινόμαστε άχρηστοι. Το ότι έκανες σεξ, στην περίπτωσή σου, με κοπέλες, θεωρώ πως το ψυχικό σου κενό, σε συνδυασμό και με την στεναχώρια, επηρέασαν το μυαλό σου. Εκείνο πρέπει να "γιατρέψεις" θεωρώ, το μυαλό. Αν γιατρέψεις αυτό, τότε πιστεύω, πως θα γυρίσεις στην κανονική ζωή, πριν το πάθεις αυτό. Θεωρώ πως το μυαλό σου, έχει πιεστεί από όλες αυτές τις καταστάσεις και πιστεύω πως πρέπει να αλλάξεις παραστάσεις, δηλαδή για εμένα καλό είναι να κάνεις κάποιο ταξίδι, εγχώριο ή στο εξωτερικό (που είναι καλύτερα εκεί). Χρειάζεσαι πνευματική και ψυχική ξεκούραση, δηλαδή να ξεφύγει το μυαλό από όλες αυτές τις σκέψεις. Ίσως θα σε βοηθούσε πολύ, η φιλανθρωπία και sports που απαιτούν κίνηση. Με την φιλανθρωπία, βοηθώντας άλλους ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη, νιώθουμε μια εσωτερική ικανοποίηση, που σπάνιο, να την νιώσει κανείς. Θεωρώ λοιπόν, πως υπάρχουν λύσεις γι'αυτό, αρκεί να αλλάξεις παραστάσεις και να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα και τα καθημερινά και φυσικά όλα αυτά τα λέω, σύμφωνα με την δική μου οπτική γωνία, αυτό δεν σημαίνει πως είναι σωστά, απλά εγώ έτσι θα έκαναν, αν ήμουν στην θέση σου.
21-09-2017, 15:06 #3
Ευχαριστώ για την απάντηση σου.Θεωρείς όμως οτι η κατάσταση μου είναι όπως της φοβίας με το μην έχω καρκίνο?η παίζει θέμα σεξουαλικο όπως ρώτησα?
21-09-2017, 15:33 #4
Μίλησες για τον φόβο σου να είσαι γκευ και το αγχος που εχεις για αυτό το θέμα αλλά δεν ανέφερες καθόλου αν όντως όταν "τεστάρεις" τον εαυτό σου δείχνεις τέτοια σημάδια.
Σου αρέσει ένα αντρικό σώμα ας πούμε; Κάνεις σεξουαλικές σκέψεις; Πώς νιώθεις αν φανταστείς τον εαυτό σου με έναν άλλον άντρα;
Πάντως εμένα, έτσι όπως τα λες, περισσότερο σαν φοβία μου φαίνεται, γιατί μόνος σου το συνδυάζεις με τον φόβο που είχες για τον καρκίνο πχ.
Αν πας στην κατηγορία με τις φοβίες πάντως θα δεις οτι υπάρχουν κι άλλα άτομα με τις ίδιες ανησυχίες με σένα.
21-09-2017, 15:48 #5
Ενιωθα ακριβώς τα ίδια πράγματα στην φοβία μου για καρκίνο για αυτο και τα παρομοίασα.
Στο τεστάρισμα τα πράγματα είναι κάπως περίεργα...βλέπω ενα αντρικό σώμα το όποίο θεωρώ ωραίο αλλα σκέφτομαι ρε φίλε να χα τετοιο σώμα ή να μουν τόσο ψηλός
Επίσης οι σεξουαλικές σκέψεις που κάνω έχουυν μέσα γυναίκα..και τι εννοώ..πάνω στη φρίκη μου έβαλα να δω πορνο με αντρες...βλέποντας το δεν ένιωθα τίποτα απόλυτο κενό..ένιωσα ερλεθισμα όταν ΄΄διέγραψα΄΄ τον παθητικό αντρα και σκεφτόμουν οτι ήταν γυναίκα και απλά το έκανε με τον άλλον...πραγματικά παράλογα πράγματα
22-09-2017, 09:05 #6
Kαι σημερα παντως παλι δεν εκανα καλο υπνο..πεταχτηκα ξαφνικα πνιγμενος στο αγχος με την σκεψη οτι μου συμβαινει αυτο
22-09-2017, 09:38 #7
Γεια σου φιλε
Δεν βγαζουμε διαγνωσεις αλλα απο αυτα που λες περισσοτερο συγκριση που δημιουργει χαμηλη αυτοεκτιμηση κ καποιου ειδους ψυχαναγαστικης σκεψης που δημιουργει αγχος φαινεται να δημιουργειται.
Δεν εισαι γκει απλα εχεις καποιες ανασφαλειες που ισως σου δημιουργουν το αισθημα ευαλωτοτητας κ αδυναμιας κ το συνδεσες με ενα ''συμβολο'' αντιθετου του ανδρισμου.
Πρωταρχικος στοχος σου νομιζω ειναι να βρεις την αυτοεκτιμηση σου κ παλι.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
22-09-2017, 09:42 #8
Συμφωνω με λιγα λογια με τον ''εν ειδα'' οτι ειναι απορρεια χαμηλης αυτοπεποιθησης.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
22-09-2017, 09:53 #9
Αυτά που περιγράφεις όμως δεν δείχνουν οτι είσαι γκει! Το να βλέπεις ένα όμορφο αντρικό σώμα και να το θαυμάζεις ή να θες να γίνεις έτσι δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Εσύ αντιθέτως λες πως οι σεξουαλικές σου σκέψεις έχουν μέσα γυναίκα.
Νομίζω οτι πολύ σωστά το συνδύασες με τον φόβο σου για τον καρκίνο. Φαίνεται πως κι εδώ είναι κάτι παρόμοιο που απλά σου κόλλησε τώρα. Πώς το ξεπέρασες τότε; Πήρες βοήθεια από γιατρό ή απλά ξεχάστηκε το θέμα;
22-09-2017, 10:05 #10
Ειναι αληθεια οτι η αυτοεκτιμηση μου ειναι σρ τραγικα επιπεδα καθως δεν ειμαι ικανοποιημεος με τιποτα στη ζωη μου..νιωθω οτι εχω βαλτωσει σε μια κατασταση αραγμα σπιτι καθε μερα και καταχρησεις και τον τελευταιο καιρο δεν την παλευω αλλο με αυτο τον τροπο ζωης...ισως οτι θελω να αλλαξω τοσα πραγματα στη ζωη μου μου χει δημιουργησρι αυτο το χαμο μεσα μου...διοτι ολο αυτο τον καιρο δεν.μου αρεσε το.πως κανω τα πραγματα και απλα ανεβαλλα το να τα αλλαξω παρολο που δεν με ικανοποιουσαν..νιωθω οτι θελω να ανδροποιηθω μεσα μου να πατησω στα ποδια μου αλλα απο την αλλη με εχει πιασει 3 μερες τωρα αυτος ο φοβος και δρν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου
22-09-2017, 10:12 #11
Οχι δεν πηρα βοηθεια απο γιατρο..το συζητησα με τους δικους μου και το παλεψα μεσα μου..και τοτε οπως και τωρα ειχα δυσκολες μερες και νυχτες...σταματησα να καθομαι σπιτι και ας ημουν ρακος αρχισα να πηγαινω σχολη και μαλιστα εκρινη την εξεταστικη τα πηγα καλυτερα απο καθε αλλη..αλλα μετα οταν σταματησα να φοβαμαι και να χω αγχος ξαναεγινα αναβλητικος ξανακλειστηκα στο δωματιο μου χωρις λογο απλα για να αραζω και τωρα μου βγηκε αυτο
22-09-2017, 12:26 #12
Εγω παλι νομιζω οτι ειναι ενα ειδος εμμονης αυτο
Ουτε εισαι γκει ουτε τιποτα.εδω μας λες οτι εκανες σεξ για πρωτη φορα στα 15.και μεχρι πριν κανα δυο εβδομαδες εκανες σεξ δυο με τρεις φορες την εβδομδα με την πρωην σου.καθε αλλο παρα γκει εισαι.και μαλιστα να μου επιτραπη η εκφραση εισαι πολυ φανατικος ανδρας..ευγε
22-09-2017, 13:21 #13
τι να κανω ομως γαμωτο να το βγαλω απο το μυαλο μου?πιστευω πως αν εχω να τελειωσω 1 2 μερες και παω με κοπελα δεν θα εχω προβλημα..ισως λιγο στην αρχη απο την φοβια μου μηπως εχω προβλημα να δυσκολευτω αλλα κ παλι..μετα ομως αν ειμαι ψυχολογικα οπως τωρα θα σκεφτομαι τα ιδια πραγματα.
Εδω με τον καρκινο πηγα εκανα αξονικη βγηκε καθαρη και εγω εξακολουθουσα να πιστευω οτι εχω προβλημα
Γενικοτερα βαζω στον εαυτο μου προβληματα συχνα,οχι οπως αυτα τα 2 που ειναι η κορυφωση,αλλα προβληματα
Παραδειγμα μαγκωνομαι να παρω το αμαξι να παω καπου γιατι με αγχωνει που θα παρκαρω,μην τα κανω μανταρα κλπ...αγχωνομαι να παω για προπονηση γιατι σκεφτομαι οτι θα ζαλιστω η οτι δεν νιωθω καλα..αγχωνομαι να παιξω ενα videogame online με φιλους γιατι λεω δεν ειμαι καλος..γενικοτερα αγχωνομαι να πιασω τα πραγματα απο τα μαλλια γιατι μ φαινεται οτι δεν τα κανω τελεια..και τελικα δεν τα κανω καθολου...ισως ολα αυτα με τον εαυτο μου να με οδηγησαν 2 φορεσ σε τετοιες σκεψεις...σαν να εσκασα απο ολα και να μου βγαζω κατι
22-09-2017, 14:06 #14
Ρε φιλε δεν εισαι γκεη αν θαυμαζεις κατι ωραιο οπως εναν ομορφο αντρα ας πουμε η ενα ωραιο αντρικο σωμα. Το αντιθετο θα ειχες ενα προβλημα κομπλεξ. Μπαινεις απλα στη διαδικασια να συγκρινεις εσενα συνηθως ως κατωτερο ως λιγοτερο ελκυστικο στις γυναικες σε σχεση με καποιους αλλους. Επειδη θεωρεις οτι οι γυναικες θα προτιμησουν αυτον που εσυ θεωρεις ωραιο, και οχι εσενα, βλεπεις τον εαυτο σου σαν οχι και τοσο αντρα, πεφτει η αυτοπεποιθηση σου, πεφτει η σεξουαλικη ορμη σου, πεφτει η ψυχολογια σου, και επομενο ειναι να φτασεις σε σημειο να αποφυγεις και καποια γυναικα για σεξ.
Το αποτελεσμα αυτο το μεταφραζεις λανθασμενα μηπως ειμαι γκεη?
Οσο για τις τσοντες οτι σου ειπε παραπανω ο εν οιδα.
22-09-2017, 14:25 #15
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδια..οσον αφορά το πορνό πάντα εβλεπα anal ή interracial ή gangbang πράγματα γιατι μου άρεσε που οι άντρες σε αυτά ειναι ''προκισμένοι'' και οι γυναίκες ΄΄ωρύονται΄΄....ποτέ δεν είχα κάτσει να τα σκεφτώ αυτά οτι δηλαδή έχω κάποιο πρόβλημα που βλέπω αυτα αλλα τώρα είναι και αυτό στις σκέψεις μου..να προσθέσω οτι βλέποντας αυτά ερχόμουν σε ερεθισμό σκεπτόμενος ''ρε τι της κανει΄'' αλλα έβαζα τον εαυτό μου στην θέση του τύπου