Πως θα βρω εναν ερωτα; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 78
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    νεος σχετικα

Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App
    Ναι σχετικα νεος.

Senior Member
    Το μιλιβακι είναι η νέα κ ωραία το Ναταλάκι είναι η αγάπη η Ελισάβετ είναι η κύρια και η Μάρα είναι κλασσική διαχρονική αξία ή αλλιώς το μιλιβακι θέλει να ανακαλύψει την αγάπη το Ναταλάκι την βρήκε κ την πάτησε η Ελισάβετ ίσα βάρκα ίσα νερά κι η Μάρα ψάχνει με προϋποθέσεις με όρους αυτά για να δείτε ότι σας καταλαβαίνουμε κ δεν τα βάζουμε τσάμπα τα τραγούδια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Το μιλιβακι είναι η νέα κ ωραία το Ναταλάκι είναι η αγάπη η Ελισάβετ είναι η κύρια και η Μάρα είναι κλασσική διαχρονική αξία ή αλλιώς το μιλιβακι θέλει να ανακαλύψει την αγάπη το Ναταλάκι την βρήκε κ την πάτησε η Ελισάβετ ίσα βάρκα ίσα νερά κι η Μάρα ψάχνει με προϋποθέσεις με όρους αυτά για να δείτε ότι σας καταλαβαίνουμε κ δεν τα βάζουμε τσάμπα τα τραγούδια
    χαχαχα κοριτσια υσχυει?

Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Δεν το παιρνω στραβα αλλα νμζ μου το εχεις ξαναπει αυτο....μαλλον επδ το λεω εγω γι αυτο δημιουργω αυτη την εντυπωση παρα οτι φαινεται απο καπου αλλου...τωρα θες απαντηση σε αυτο?

Δοξα το θεο προβλημα με την εμφανιση μου δεν εχω .....τελεια δεν ειμαι ....σιγουρα θα μπορουσα να εχω δουλεψει παραπανω το σωμα μου γτ αν και αδυνατη εγω πιασιματακια....αλλα γενικα δν εχω δυσαρεσκεια προς αυτο μ αρεσει αυτο π βλεπω στο καθρεφτη μου..

Ομως αλλα πραγματα θα ηθελα ν διορθωσω πρωτα πιο σημαντικα σε θεμα προσωπικοτητας που θα με κανουν πρωτα απο ολα εμενα να νιωσω καλα
    Ναι τωρα που το λες νομιζω στο εχω ξανα πει.
    Ειμαι σιγουρος οτι εχεις τα πιασιματακια σου και πρεπει να εισαι πολυ θερμη κοπελα...τελοςπαντων
    Να σε χερετε αυτος που θα σε εχει..
    Σιγουρα ο χαρακτηρας ειναι αυτο που μετραει στη τελικη αλλα και η εμφανιση παιζει ρολο σε μια σχεση...

Senior Member
    Κανεις δεν παιζει με καποιον που εφαγε την ζωη στις αλανες. Η ματια του πιανει παντα κεντρο.
    Α ρε ελις λατρεια!!χαχα η ευχαριστη νοτα του φορουμ.

ελις διαβασε 2 ποιηματα του Μπουκοφσκι στην τελευταια σελιδα του θεματος εκφραστειτε ελευθερα. κ κεινος θαυμαζε τς γυναικες οπς εσυ.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Πω πω κατευθειαν θαψιμω ετσι??μα δεν εκανα τιποτα ουτε σι αλλος.μια σκεψη εξεφρασα της
    εκεινης της στιγμης...και μετα ουτε το θυμομουνα
    Πριν πανω στη κουβεντα το θυμηθηκα..κατευθειαν θαψιμω ομως ετσι??που ειναι η ναταλια να με περιλαβη??χαχαχα.. για μια σκεψη και μονο...
    Υ.Γ
    Φυσικα ουτε λογος για τη κοπελα που φερθηκε ετσι...αλλα ειπαμε οι γυναικες εχουν δικαιωμα να κανουν τα παντα ακομα και ξεβρακωτες να κυκλοφορουν.ενω ο ανδρας καταδικαζετε εις θανατον για μια σκεψη και μονο
    Εσυ ειπες οτι φοβασαι μην απατησεις τη γυναικα σου και το χες πει και για φιλο σου αυτο οτι θελει βοηθεια λες και ειναι αρρωστια. Τοτε αυτοι που τα κανουνε στις γυναικες τους πρεπει να τους τα φορανε κανονικα για να βαλουν μυαλο. Και λες στο τσακ ησουνα να την απατησεις για μια ξεβρακωτη οπως λες. Δεν λεω πως αυτη ηταν ηθικη αλλα εσυ εφταιγες στην προκειμενη περιπτωση, επρεπε να της κανεις παρατηρηση η να μην την κοιτας αυτη ηταν μαλακισμενη, πρεπει να σε παρασυρει κι εσενα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Εσυ ειπες οτι φοβασαι μην απατησεις τη γυναικα σου και το χες πει και για φιλο σου αυτο οτι θελει βοηθεια λες και ειναι αρρωστια. Τοτε αυτοι που τα κανουνε στις γυναικες τους πρεπει να τους τα φορανε κανονικα για να βαλουν μυαλο. Και λες στο τσακ ησουνα να την απατησεις για μια ξεβρακωτη οπως λες. Δεν λεω πως αυτη ηταν ηθικη αλλα εσυ εφταιγες στην προκειμενη περιπτωση, επρεπε να της κανεις παρατηρηση η να μην την κοιτας αυτη ηταν μαλακισμενη, πρεπει να σε παρασυρει κι εσενα;
    Ναι λες και οι γυναικες δεν απατουν..τελοσπαντων.ουτε σι αλλος δεν προκειτε να συνονοηθουμε οποτε αστο...

Senior Member
    Ασε ρε μαρα τωρα θα μας τρελανεις....
    Και εχω αρχισει να εκνευριζομαι.........
    Η χαμηλοβλεπουσα θα τα φτιαξει μονο με τον χαμηλοβλεπουσο......ποση αλλη ετικετα θα βαλεις και ποσα ακομα κουτακια......????

με παρεξηγησες.......αχαχααχαχα� �α μια κουβεντα καναμε με τον Giannis και καπου το λεω οτι γραφω χοντρικα και μπακαλιστικα...
    Μην τα παιρνεις τοις μετρητοις...μια υποθετικη κουβεντα ηταν....
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Το μιλιβακι είναι η νέα κ ωραία
    το Ναταλάκι είναι η αγάπη
    η Ελισάβετ είναι η κύρια
    και η Μάρα είναι κλασσική διαχρονική αξία
    ή αλλιώς το μιλιβακι θέλει να ανακαλύψει την αγάπη
    το Ναταλάκι την βρήκε κ την πάτησε
    η Ελισάβετ ίσα βάρκα ίσα νερά
    κι η Μάρα ψάχνει με προϋποθέσεις με όρους

αυτά για να δείτε ότι σας καταλαβαίνουμε κ δεν τα βάζουμε τσάμπα τα τραγούδια
    Σου εχω πει οτι σε αγαπαω!!! ? ε θα στο ξαναπω ελις μου once again!!!!! I LOVE YOU!!!!!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Ειδες ελις που παραπονιοσουν οτι δεν σε αγαπαει κανεις,??τωρα βλεπεις ποσο δικιο ειχα οταν σου ελεγα πως σε αγαπνε πολλοι ανθρωποι εδω μεσα

Senior Member
    Α ρε ελις μορφη εισαι εδώ μέσα!!! :) :)
    Πεθαίνω με τα σχόλια σου να ξέρεις! Πώς πιάνεις πάντα το νόημα και το αποτυπώνεις μέσα σε δυο γραμμές....

Να διαβάσεις Μπουκόφσκι έχει δίκιο ο serios, σου ταιριάζει. Ή αλλιώς τον Ζορμπά αν δεν το χεις διαβάσει :)

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    με παρεξηγησες.......αχαχααχαχα� �α μια κουβεντα καναμε με τον Giannis και καπου το λεω οτι γραφω χοντρικα και μπακαλιστικα...
    Μην τα παιρνεις τοις μετρητοις...μια υποθετικη κουβεντα ηταν....
    Οχι το παιρνω τοις μετρητοις γτ θελω να μου εξηγησεις και να μου το αναλυσεις και αλλο αυτο που σκεφτηκες.....

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Ναι τωρα που το λες νομιζω στο εχω ξανα πει.
    Ειμαι σιγουρος οτι εχεις τα πιασιματακια σου και πρεπει να εισαι πολυ θερμη κοπελα...τελοςπαντων
    Να σε χερετε αυτος που θα σε εχει..
    Σιγουρα ο χαρακτηρας ειναι αυτο που μετραει στη τελικη αλλα και η εμφανιση παιζει ρολο σε μια σχεση...
    Να σαι καλα
    Αλλα το ζεστη πως και το συμπερανες
    ....εννοω υπαρχει κανενα κολπακι απο αυτα που λεει ο αλλος να κατλαβεις πραγματα??...αν ειναι να μου το πεις να το καταλαβω και γω...κ να το κανω

Miliva21
    Guest
    Οοοοο μωε....τι γλυκουλης...ετσι ειναι...μπηκες για τα καλα στο νοημα....χαχαχα

Senior Member
    Να σαι καλα
    Αλλα το ζεστη πως και το συμπερανες
    ....εννοω υπαρχει κανενα κολπακι απο αυτα που λεει ο αλλος να κατλαβεις πραγματα??...αν ειναι να μου το πεις να το καταλαβω και γω...κ να το κανω
    Το καταλαβενης απτο τροπο που μιλαει ο αλλος.
    Απτη διατυπωση του λογου.απο αυτα που λεει με το τροπο που τα λεει απτον αερα που βγαζει.
    Ειμαι πολυ περιεργος παντως να δω ανεπεσα εξω
    .

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast